نسل کشی یا خودکشی خوزستانی ها!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرادي اظهار كرد: از بين موارد ارجاعي مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي به پزشكي قانوني در اين تحقيق، 70.5 درصد افراد مرد و 29.5 درصد زن بوده‌اند، يعني مي‌توان گفت که تعداد مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي مردان 2.4 برابر زنان است.

همچنين بالاترين نسبت مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي مردان به زنان در استان‌هاي همدان (84.6 درصد)، اصفهان (83.3 درصد) و گيلان (81.4 درصد) و بالاترين نسبت زنان مربوط به استان‌هاي ايلام (47.6 درصد)، لرستان (46.9 درصد) و بوشهر (45.7 درصد) بوده است.

معاون مركز تحقيقات با اشاره به نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي در سال2010 به تفكيك جنس يادآور شد: 6.6 مرگ مشکوک به خودکشي به ازاي هر صد هزار مرد و 2.7 مرگ مشکوک به خودکشي به ازاي هر صد هزار زن در كشور رخ داده است. از سويي بالاترين نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي مردان در استان‌هاي ايلام (26.8 نفر)، همدان (16.6 نفر) و کرمانشاه (16.4 نفر) به ازاي هر صد هزار مرد و بالاترين نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي زنان در استان‌هاي ايلام (25.1 نفر)، لرستان (12.4نفر) و کرمانشاه (9.4 نفر) به ازاي هر صد هزار زن وجود داشت.
مرادي با مقايسه نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي در ايران با ديگر كشورها يادآور شد: نرخ خودکشي ايران در بين 89 کشوري که اطلاعاتش جمع‌آوري شده است يعني کشورهايي نظير آمريکا، آلمان، ژاپن، ايتاليا، کانادا، استراليا، کويت، امارات، اردن و ... در رتبه شصت و نهم قرار دارد. همچنين رتبه نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي مردان ايراني در رده هفتادم دنيا و رتبه نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي زنان ايراني در رده پنجاه و هشتم دنيا قرار دارد كه اين بيانگر وضعيت مناسب ايران نسبت به بسياري از كشورهاي جهان است.
وي گفت: با توجه به اينكه استان‌هاي ايلام، همدان، لرستان و کرمانشاه، بالاترين نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي مردان و زنان را در مطالعات سال 2001 و سال 2010 داشته‌اند، به نظر مي‌رسد نگاه منطقه‌اي به اين موضوع براي شناسايي دلايل وقوع خودکشي و تربيت متخصصان روانشناسي و روانپزشکي و اعزام آنان به اين مناطق براي شناسايي افراد در معرض خطر ضروري باشد.
معاون مركز تحقيقات پزشكي قانوني با بيان اينكه بررسي موضوع خودكشي به عنوان يكي از شاخص‌هاي سلامت جامعه حائز اهميت است، تصريح كرد: با هدف ايجاد زمينه تحقيقات بيشتر هم اكنون امكان بررسي موارد مشكوك به خودكشي حدود 30 هزار پرونده مربوط به سال‌هاي گذشته از 350 مركز پزشكي قانوني فراهم است و در صورت همكاري متقابل دستگاه‌هاي ذي‌ربط و محققان مربوط با تعريف طرح‌هاي پژوهشي مشترك ابعاد مختلف موضوع خودكشي قابل بررسي است و در اين خصوص مركز تحقيقات پزشكي قانوني آماده همكاري با محققان و دستگاه‌هاي ذي‌ربط است.

http://old.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1962211

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
معاون مركز تحقيقات پزشكي قانوني گفت: با توجه به بالا بودن نرخ خودكشي در برخي استان‌ها، نگاه منطقه‌اي به اين موضوع براي شناسايي دلايل وقوع خودکشي و تربيت متخصصان روانشناسي و روانپزشکي و اعزام آنان به اين مناطق براي شناسايي افراد در معرض خطر، ضروري است.

به گزارش ايسنا، سعدالله مرادي طي سخناني در همايش سراسري خودكشي كه 10 تا 12 اسفند در زنجان برگزار شد، با ارائه مقاله‌اي با عنوان «بررسي مرگ‌هاي مشکوک به خودكشي‌، ارجاعي به مراكز پزشكي قانوني كشور در زمستان 88 تا پاييز 89 (سال2010 ميلادي)» تصريح كرد: خودكشي يكي از مشكلات مهم اجتماعي و بهداشت رواني در بسياري از کشورهاست و در برخي كشورها به صورت قابل توجهي بالاتر از تعداد مرگ‌هاي ناشي از تصادفات است.

وي با اشاره به بيشترين و كمترين فراواني خودكشي در استان‌ها بر اساس نتايج اين تحقيق ادامه داد:
بيشترين فراواني خودكشي به ترتيب در تهران با 434 نفر، کرمانشاه با 247 نفر و لرستان با 228 نفر و كمترين فراواني به ترتيب در استان‌هاي سمنان با 20 نفر، خراسان جنوبي 28 نفر و يزد با 30 نفر ثبت شده است.

به گفته وي 4.7 نفر به ازاي هر صد هزار نفر از جمعيت کشور بر اثر مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي در سال 2010 فوت کرده‌اند.

معاون مركز تحقيقات پزشكي قانوني افزود: بالاترين نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي در اين تحقيق مربوط به استان‌هاي ايلام (26 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت)، لرستان و کرمانشاه (هر کدام 13 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت) و همدان (9.9 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت) و پايين‌ترين نرخ مرگ‌هاي مشکوک به خودکشي مربوط به استان‌هاي هرمزگان (2.2 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت)، سيستان و بلوچستان (2.5 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت) و يزد (2.8 نفر به ازاي هر صد هزار نفر جمعيت) است.

جالبه ها .......سایتی که ازش جدول قرار دادین ........هنوز فرق بین جرم خود کشی و مشکوک به خودکشی رو نمیدونه

در ضمن خوبه بدونی که بر اساس آخرین آمار ژاپن چهارمین کشور از نظر خودکوشی است

http://www.alborznews.co/view/9104.aspx

احتمالا ژاپنی ها هیچ کار عمرانی براشون نمیشه !!!!!!!!

zhilamo

عضو جدید
یادتون نره استان آذربایجان غربی 50 % کرد 50% ترک می باشد ... که فقط به بخش ترک نشینش رسیده می شود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اون قدر جامع اطلاعات ندارم که به خیلی مسائل باربط یا بی ربط این جا بپردازم. به جز استفاده غلط از اصطلاح تخصصی نسل کشی (که تعریف و کاربرد خاص خودش رو دارد) و نظرات بریده بریده و تحلیل های دو خطی بی مرجع، واقعاً یک مقاله از مرجعی علمی ندیدم که به علل این پدیده پرداخته باشه، موانع و مشکلات اجرایی رو واکافته باشه و با دیدن همه ی ابعاد، راه کار بهینه داده باشه. من نه از وضعیت هوا دفاع می کنم و نه کسی را محکوم. سعی می کنم آن کسی نباشم که بیرون گود نشسته و می گه لنگش کن.

در ادامه با چند مثال نشان خواهم داد که دروغ حناق نیست و هستند کسانی که همت بلندی در تحریف و مغلطه و جعل دارند. پرده ی شرم و حیا، یک جورایی بال و پر عنقا شده است و تمیز خوب و بد کار آن تحصیل کرده های ایرانی که بیشتر از چند وبلاگ و دست بالاش دو کتاب غیرتخصصی مطالعه ندارند نیست. تحصیل کرده هایی که از سر احساس و سر هر موضوعی ابراز نظر می کنند و موج می زنند چه در این باشگاه و چه در جامعه.

دانشگاه صنعتی ارومیه
دانشگاه صنعتی تبریز

پارک علم و فن آوری استان آذربایجان غربی
پارک علم و فن آوری استان آذربایجان شرقی

جمعیت سمنان بخش بر جمعیت اردبیل با تقریب یک رقم اعشار می شود نیم (50 درصد) نه یک سوم (33 درصد)
جمعیت اردبیل منهای جمعیت یزد تقریباً می شود دویست و پنجاه هزار که تا چهارصد هزار نفر ادعا شده، تفاوت چشم گیر صد و پنجاه هزار نفری دارد.

خودکشی نه فقط یک عامل که عوامل بسیار و تاثیر گذارتری دارد. فقر اگرچه تاثیر گذار هست اما ممکنه سبب مستقیمی نباشه.
Poverty may not be a direct cause, but it can increase the risk of suicide, as impoverished individuals are a major risk group for depression

مثلاً ژاپن بنابر آمار سازمان بهداشت جهانی هشتمین نرخ خودکشی جهانی را داشته.
according to data from WHO, Japan has the world’s eighth suicide rate

یا بنابر همان سازمان بهداشت جهانی، سوئد در سال 2008، 25.5 درصدهزار نفر خودکشی داشته در حالی که کشوری مثل گواتمالا 7.3 داشته.
من با نگاه خیلی نافذ و ناوکی به نوشته های کپی/پیستی نگاه نکردم. بنا بر ملاحظاتی خیلی از ادعاهای جعلی تاریخی و سیاسی رو هم ندید گرفتم. صرفاً خواستم وجود دروغ گویی و مغلطه رو با چند مثال کاملاً واضح توی نوشته های ظاهراً مستند و منطقی نشان دهم بلکه یه کم به خودمون اومدیم و روشمون رو توی تحقیق تغییر دادیم.
سپاس مهندس جان ......به موارد بسیار خوبی اشاره کردین ........البته من همون جدول تفکیکیشون رو دیدم کاملا برام مبرهن بود که آمارهاشون چقدر ساختگی است

البته فراموش نشه برخی امارهای شما مربوط به امسال نبود و البته اینم باید در نظر گرفت که آمار سازمانهای مختلف بعضا یه تفاوت جزئی هم دارا هستند

بازم سپاس .........

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر خوب ..........بله استان شامل همه میشه .........ولی ظرفیت و استعداد شهرها رو هم در بودجه ای که اختصاص داده میشه باید در نظر گرفت .........حرف من این بود تنها به جمعیت نیست .........آندر استند ؟!!!!

اقا مصطفی که برقی هستن و آبادانی به نظر ناراحت شدن که تاپیکشون دچار انحراف شد و به احترام ایشون تا امروز سکوت کردم ..........الآن فکر میکنم چندان اهمیتی نداشته باشه انحراف این تاپیک

اگه من اطلاعاتم صفره که شما زیر صفره : دی
ماشاالله این همه آمار تقلبی بدون یک لحظه درنگ قرار دادین و به خرود مردم

الآن یه مطلب هم در مرود امار خودکشی میزنم .......تو همین جا تا ببینی آمار سایتهای ترک زبان به احتمال فراوان جدایی طلب ( از اونجا که نژاد ها رو جدا کرده) چقدر زیر صفره
میگم شبکه استانیتون راسته به زبان فارسی حرف میزنن ؟: دی

بعد 4 روز اومدی صفحه ها رو پر کردی که پستهای قبلی از چشم به دور باشه؟ خودشم اون پست چند صفحه قبل رو مییاری بیرون که کسی حق بهت بده؟ مردمو بچه فرض کردی گول میزنی؟
در اینکه اطلاعاتت در این موارد خیلی پایینه شکی ندارم، در پستهای قبلی ثابت شد.
یعنی در کویر برهوت استعداد هست ولی در شمال و غرب نیست؟!!!! بسی خنده کردیم. آندددرررسستننددیی؟

سکوتت اون بود؟ تاپیکو داغون نمودی شما

تهمت زدن هم بر شما عیب نیست. دریای به چه بزرگی رو نمیبینی ولی چون از توش یه سنگ پیدا کردی میگی اینجا که آب نیست چون یه سنگ پیدا کردم! تمام منطق شما همینه متاسفانه.

با مردم خوزستان یا آذربایجان چه مشکلی داری؟
بیشتر اون ارقام آمار وزارت و نقشه های معتبر بودن! وزارت را هم قبول نداری؟؟ خدا را قبول داری؟ یا برای به کرسی نشاندن حرفت فعلا کنارش میگذاری؟ به خدا چه جوابی داری؟

یادتون نره استان آذربایجان غربی 50 % کرد 50% ترک می باشد ... که فقط به بخش ترک نشینش رسیده می شود.

این بحث ربطی به اینجا نداشت اگه علاقه مندین یک تاپیک در موردش بزنین نظرمونو بگیم

سپاس مهندس جان ......به موارد بسیار خوبی اشاره کردین ........البته من همون جدول تفکیکیشون رو دیدم کاملا برام مبرهن بود که آمارهاشون چقدر ساختگی است

البته فراموش نشه برخی امارهای شما مربوط به امسال نبود و البته اینم باید در نظر گرفت که آمار سازمانهای مختلف بعضا یه تفاوت جزئی هم دارا هستند

بازم سپاس .........

و صد البته این مهندس جان اخیر رو هم تو اون پست جوابشون را دادم و نیز عرض فرمودم یک یوزر از خودت است و در واقع از خود تشکر میکنی! یوزر دیگه داشتن عیب نیست ولی همگی را وارد یک بحث نمودن عیب است.

حامدیا

اخراجی موقت
تهران هرروز این وضعه حالا 1روز اونجا اینجوری شده

کی گفته هوای تهران اینجوریه 2 روز هوای بندرعباس 26 درصد گردو غبارش بیشتر از حد استاندارد بود نمیشد از خونه بیرون بری چه برسه 50 یا 60 درصد کل آسمون قرمز شده بود چند متری خودت و با زور میدید ..جوری میگین انگار هیچ کس تهران نیومده فقط شما دیدن ...یه سر زاهدان بزنید یه سر خوزستان بزنید بعد بگین این همه تهران اینجوریه

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
رها جون ممنون بابت تاپیک.متاسفانه من یکی بسکه حرف زدم گلوم پاره شد!یه مقاله ی حجیم درباره ریزگرد نوشتم.حتی قوانینی که نقض شده رو هم نوشته بودم دادم دست یکی از اساتید دانشگام به امید اینکه اطلاع رسانی کنن!رها جون ما تو اهواز چه چیزیمون باب میله که این باشه ها؟!من این تعطیلات کرمانشاه بودم میگغتن هوا خاکه به خدا به عمرم هوایی به این تمیزی ندیده بودم!تازه51برابرو هم باور نکن!تا120برابر هم داشتیم!

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهران هرروز این وضعه حالا 1روز اونجا اینجوری شده

شما تو این هوا اهواز بودی که این حرفو میزنی؟؟تهران که هزاربار بهتر از اینجاس من خودم یه پام تهرانه یه پا اهواز بخدا قسم تهران محشره!نیومدی ببینی نمیدونی چه خبره همینجوری الکی نظر نده لطفا!

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شنیدم که در زمان صدام رو خاک های عراق مازوت میریختن که گرد و خاک بلند نشه ولی الان از اونجایی که عراق هر کی هر کی شده این مشکل پیش اومده...
جالبه که یک انسان بیشعوری میگفت مردم صبوری کنن خاک کربلاست به حق امام حسین که مشکلی پیش نمیاد!!!!!!!!!!!
کاش مسئولین خودمون به جای اینکه فکر آباد کردن عتبات عالیات باشن فکر زنان و کودکان باشن که تو این گرد و خاک شب عیدی تو خونه حبس شدن...
خدمت به عتبات و عالیات در خدمت به خلقه... نه تو در و دیوار رو از طلا کردن...
این سخن اگر شایعه و بی سند هم باشه به هرحال باعث خنده من شد:biggrin:
مرسی
اما بریم سر وقت خوزستان !!!!!!!

در اینکه حق مردم خوزستان به خصوص خرمشهر خیلی بیشتر از اینهاست شکی نیست

ولی اینکه بگن هیچ نشده یک سیاه نمایی بسیار تمسخر اوره

همین چند روز پیش در اهواز که فکر میکنم در استان خوزستان هست : دی

چند طرح بسیار با اهمیت و بزرگ افتتاح شد

میگید خانم رها یا بگم :smile:

تا زمانی که ریشه چنین افرادِ شبیه طبل توخالی که همیشه با هدف سیاه نمائی و با قیافه ای حق به جانب شروع به سخن میکنند کنده نشود وضع مملکت از همینی که هست بدتر خواهد شد که بهتر نخواهد شد

میگوئید نه ؟
از شکلک مسخره ش مشاهده کنید !

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد 4 روز اومدی صفحه ها رو پر کردی که پستهای قبلی از چشم به دور باشه؟ خودشم اون پست چند صفحه قبل رو مییاری بیرون که کسی حق بهت بده؟ مردمو بچه فرض کردی گول میزنی؟
یعنی در کویر برهوت استعداد هست ولی در شمال و غرب نیست؟!!!! بسی خنده کردیم. آندددرررسستننددیی؟

سکوتت اون بود؟ تاپیکو داغون نمودی شما

تهمت زدن هم بر شما عیب نیست. دریای به چه بزرگی رو نمیبینی ولی چون از توش یه سنگ پیدا کردی میگی اینجا که آب نیست چون یه سنگ پیدا کردم! تمام منطق شما همینه متاسفانه.

با مردم خوزستان یا آذربایجان چه مشکلی داری؟
بیشتر اون ارقام آمار وزارت و نقشه های معتبر بودن! وزارت را هم قبول نداری؟؟ خدا را قبول داری؟ یا برای به کرسی نشاندن حرفت فعلا کنارش میگذاری؟ به خدا چه جوابی داری؟

این بحث ربطی به اینجا نداشت اگه علاقه مندین یک تاپیک در موردش بزنین نظرمونو بگیم

و صد البته این مهندس جان اخیر رو هم تو اون پست جوابشون را دادم و نیز عرض فرمودم یک یوزر از خودت است و در واقع از خود تشکر میکنی! یوزر دیگه داشتن عیب نیست ولی همگی را وارد یک بحث نمودن عیب است.
میدونی همه چی دون عزیز تو منو یاد یه نفر میندازی .........البته نه در فضای مجازی ...پسر خوب .گل پسر منظور از استعداد چیه ؟
کویر برهوت به قول شما هم دارای استعداد هست .........استعداد اینگونه نیست که فقط مختص به یه مورد باشه ......یک شهر این استعداد رو داره که کویر زدایی توش بشه آیا اردبیل این استعداد رو داره

تو یه جا استعداد شهرسازی حکم میکنه بیشتر شهر سازی بشه یه جا نه

کلا جالب رای صادر میکنی ...........پیشنهاد میکنم هیچ وقت به فکر وکالت دادگاه نباش ......... دریا رو بیشتر بگو ببینم چی میگی !
نکنه کلیه دریاچه های استان فارس از نگاه شما کوچیکن و جاذبه ندارن !!!!!!

جناب بنده انقدر برای یک نفر احترام قائل بودم که وقتی دیدم به انحراف من اعتراض کرد جواب تو و امثال تو رو ندم .....که کلا آماترهای غیر واقعی و حرفهایی از اساس غیر صادقانه رو مطرح میکنین .........نگفتی تلویزیون مرکز استان شما به زبان فارسی صحبت میکنه ؟
من هیچ دان و شما همه چی دان .......بگو تا بدونیم

بمیرم .....از وزارت خانه کجا ......... پسر خوب برو با منبع بیا ........میخوای سایت چند وزارت خانه بهت بدم .....من منظورم وزارت خانه کشور ایران هستا .........گفته باشم
خدا رو شکر با هیچ کدام مردم این سرزمین مشکلی ندارم .........میدونی مشکل من با کیاست .....با افرادی که به دروغ میخوان از کاه کوه بسازن .......اینا بدجور شایعه درست کنن .یه عده هم که اطلاع ندارن میشن همراهشون ........... اسکناس 5 هزارتومانی زمان مدیریت کی رونمایی شد ؟
اون شخص الآن کجاست ؟
آیا ایران فقط یک دریاچه دارد ؟ ...........احتمالا منظورم رو گرفتی .........

خب دیگه نشون دادی نه تنها اطلاعات زیر منفیه حتی بلکه تجربه هم نداری

پسر خوب من نیازی به این کارا ندارم که نام کاربری درست کنم ........اونم داخل یه تاپیک که نظرسنجی نداره : دی

جناب اگه نام کاربری هزارمته ......همه رو مثل خودت نبین .......البته همین که جناب بنده رو میشناسی و بنده شما رو به تازگی شناختم .......نشون میده نام دوم یا چندم بیده

اگه باور نداری میخوای حاج صدیق رو بگم بیان .........ببینن این نام کاربری تازه وارده مال بنده است یا نه و همچنین نام فعلی جناب نام کاربری چندمتون هست یا نه

میخوای بگم بیان

بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیشنهاد میکنم کلا پستهای این شخص و هم مسلکانش رو جواب ندهید و این پیشنهاد رو در پیام خصوصی هم به گوش همه برسونید

این افراد با حضور در تاپیکها و با قصد انحراف موضوع سعی میکنند موضوعاتی که جنبه اطلاع رسانی و شفاف سازی کم کاری مسئولین نظام را دارد ، به سطل آشغال سایت هدایت کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است.