نرم افزار ED

white angel

عضو جدید
اگه در مورد کار با نرم افزار ED مشکل یا سوالی دارید اینجا بپرسید(البته نسخه STUDENT)

رضا3623

عضو جدید
درنرم افزارED در قسمت sourc درقسمت setting منظور از گزینه time till first productچیست

درقسمت triggerمنظور ازگزینه trigger on creationچیست

رضا3623

عضو جدید
درنرم افزارED در قسمت sourc درقسمت setting منظور از گزینه time till first productچیست

درقسمت triggerمنظور ازگزینه trigger on creationچیست​

white angel

عضو جدید

درقسمت triggerمنظور ازگزینه trigger on creationچیست

time till first product یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا اولین محصول تولید بشه
trigger on creation هم دستوری هست که برای محصولات تولیدی وارد میکنید.بعوان مثال توی یک فایل ED جدولی ایجاد میکنید و در قسمتtrigger on creation دستوری رو وارد میکنید تا از داده های جدول استفاده کنید.
برای فایل آموزشی هم به سایت simaron.comمراجعه کنید

saba0722

عضو جدید
پايان نامه

پايان نامه

[سلام وقتتون بخير. دانشجوي ارشد صنايع هستم مي خواستم بدونم كسي مي تونه در نوشتن مدل پايان نامم كه بالانس خط مونتاژ نوع 2 هست كمكم كنه؟ ممنونم.

mahdad-pm

عضو جدید
مدل کردن بازخورد در ED

مدل کردن بازخورد در ED

سلام من برای مدل کردن بازخورد یک سیستم در ED مشکل دارم. مدل به صورت زیر هست:بعد از عمل بازرسی روی محصولات، 7% از آنها از نظر کیفیت قابل قبول نیستند. از بین محصولات غیر قابل قبول 15% دورریزند و بقیه فقط در یکی از مراحل تولید (شامل 5 سرور) با احتمالات بترتیب 1/15، 5/15، 1/15، 3/15، 5/15 نیاز به مجدد کاری دارند و زمانهای لازم جهت هر یک از مجدد کاری ها دو برابر زمانهای اولیه ی مربوطه است. محصولات مجدد کاری شده در هر مرحله از 5 مرحله ی تولید، مستقیماً به مرحلهء بازرسی هدایت میشوند و در آنجا با احتمال 9/1000 به دور ریخته میشوند و بقیه قابل قبول خواهند بود.ممنون میشم کمکم کنید.

بالا