نحوه بستن چادر مسافرتی !

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
در چند سال گذشته چادرهای مسافرتی بسیار مرسوم شدند و الان دیگه کمتر خانواده ای پیدا میشه که از این چادرها نداشته باشه و در مسافرت ها بسیار کاربرد دارند .

اما یه مشکل کوچیک وجود داره و اونم اینه که بسیاری از افراد نحوه بستن این چادرها رو نمیدونند و من در بسیاری از مسافرتهام دیدم که افراد و خانواده ها در جمع کردن چادر مسافرتی دچار مشکل هستند .

لذا یه فیلم کوتاه اینجا میزارم که بشکل تصویری و کاملا واضح نحوه جمع کردن چادر رو نشون میده .

پیوست ها

• Packing_Tent_www.Arzanestan.ir.zip
    3 مگایابت · بازدیدها: 0

heshmat khan

عضو جدید
دستت درد نكنه . اتفاقا ما هم يكي دو بار در مسافرت براي بستن چادر دچار مشكل شديم ! اين فيلمو كه گذاشتيد رو كه نگاه كردم متوجه شدم كجاي كارمون اشتباه بوده . ممنون دوست عزيز

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفته بودیم مسافرت نفهمیدم جلوی ملت چادر خودمونو جمع کردم، 60 تا چادر دیگه صف کشید جلوم که جمعشون کنم اونم با کلاس عملی و توضیحات کامل برای صاحب چادر :confused:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نكنه . اتفاقا ما هم يكي دو بار در مسافرت براي بستن چادر دچار مشكل شديم ! اين فيلمو كه گذاشتيد رو كه نگاه كردم متوجه شدم كجاي كارمون اشتباه بوده . ممنون دوست عزيز

خوشحالم که براتون مفید بوده حشمت خان :smile::gol:

رفته بودیم مسافرت نفهمیدم جلوی ملت چادر خودمونو جمع کردم، 60 تا چادر دیگه صف کشید جلوم که جمعشون کنم اونم با کلاس عملی و توضیحات کامل برای صاحب چادر :confused:

بله دقیقا برا منم همچین چیزی پیش اومده اونم چند بار ! :surprised: بارها شده که در مسافرتهام چادر دیگران رو جمع کردم و مدتی هم براشون توضیح دادم . جالب اینجاست که همیشه هم وقتی یاد میگیرند میگند عه چقدر ساده اس ! :confused:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
لعنت! ما از این چادرا نداریم!! ولی خوب اسونه دیگه....
تقریبا امکان نداره بیرون رفته باشیم،چادر زده باشیم،چادر چند نفر رو جمع نکرده باشم!!!!!
ولی مشکل جالب خودم با چادر،اینه که ما یه چادر گنده ی 12 نفره واسه 3 نفر داریم!!! از این هایی که چند میله با کش به هم وصلن و میله ها رو وصل میکنی،چادر روبراه میشه چون خیلی کم حجمن و تو صندوق جا نمی گیرن،اینو خریدم!!! ولی مشکل اینه که یه کوچولو باد بیاد،چادر رو سرمون خراب میشه!!! کسی راه حلی داره؟!

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
ممنون زیگفرید
با این تاپیک شما من یاد خاطرات سفرهامون افتادم
و اینکه چقدر سر این چادر جمع کردن به بابام میخندیدیم...!
:gol:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون زیگفرید
با این تاپیک شما من یاد خاطرات سفرهامون افتادم
و اینکه چقدر سر این چادر جمع کردن به بابام میخندیدیم...!
:gol:

و همین خاطراتند که ماندنی هستند .

ممنون از اینکه به این تاپیک سر زدید .

satsw2

عضو جدید
در چند سال گذشته چادرهای مسافرتی بسیار مرسوم شدند و الان دیگه کمتر خانواده ای پیدا میشه که از این چادرها نداشته باشه و در مسافرت ها بسیار کاربرد دارند .

اما یه مشکل کوچیک وجود داره و اونم اینه که بسیاری از افراد نحوه بستن این چادرها رو نمیدونند و من در بسیاری از مسافرتهام دیدم که افراد و خانواده ها در جمع کردن چادر مسافرتی دچار مشکل هستند .

لذا یه فیلم کوتاه اینجا میزارم که بشکل تصویری و کاملا واضح نحوه جمع کردن چادر رو نشون میده .

کسی نحوه بستن چادرهای عصایی (همون هایی که چند تا میله با کش وصلن ) رو بلده
بازش کردم وسط خونه نمیدونم چکار کنم

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه چادرم تو ماشینه که برات باز بکنم و از بستنش فیلم بگیرم!!!!

ببین، میله ها رو باید دونه دونه بکشی بیرون و جمع بکنی!! این قسمت راحته.... هر دو دسته‌ی میله ها که جمع شد، شما یه تیکه پارچه‌ی دولایه رو زمین داری!!!!
یه نفر باید باهات کمک کنه.... اون شخص، در مقابل شما وا میسته و دو لبه های چادر رو بلند میکنین!!! میذارین رو هم تا بشه یه خط باریک.....
دوباره لبه‌ی پایین که حالا شده چهار تایی رو میگیرین و میذارین رو اون قسمتی که تو دست دیگه‌تون مونده هنوز.....
مرحله‌ی بعدی اینه که دوستتون گوشه ها رو بده دست شما و شما همه‌ی گوشه ها رو میگیرین و اون هم لایه‌ی باقی مونده(زیر چادر) رو بگیره.... الان شما از لحاظ پهنا چادر رو درست جمع کردین!!!!
همینجوری ته چادر رو دوستتون میده دست شما تا کامل جمع میشه!!!(درست مثل جمع کردن زیر انداز!)......
بعدش دیگه یه لایه‌ی باریک دارین.... کیف رو کامل باز کنین زیپش رو و یه طرف رو داخل قرار بدین....
طرف دیگه رو باید با کمی زور وارد بکنین و به قولی باید جاش کنین تو کیف.... اخر سر هم میله ها رو میذارین و در کیف رو می‌بندین!