b_arch_5
کاربر بیش فعال
ان شالله بهمن قبولي...منم قبول نشدم باز![]()

ان شالله بهمن قبولي...منم قبول نشدم باز![]()
ترازم 4700 خیلی کمه دیگه من قبول نمیشم با این ترازان شالله بهمن قبولي...![]()
ترازم 4700 خیلی کمه دیگه من قبول نمیشم با این تراز![]()
شهريه اش دوبرابره آزاد داخل كشوره يعني حدود ٤ تومن هر ترمفعلا هم درخواست انتقالي و مهمان قبول نميكنن و براي تحصيلبايد بري لبنان..!!سلام بچه هامن واحد لبنان قبول شدم . کسی هست که درباره شهریه اش چیزی بدونه ؟ خیلی زیاده؟![]()
موارد بالا رو نمی دونم ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم جلفا کلاساش 1 هفته در میان تشکیل می شهتکنولوژی معماری/واحد بین المللی جلفامیشه انتقالی گرفت؟چه جوریاست؟ میشه بهمن رفت؟
ترازم 4700 خیلی کمه دیگه من قبول نمیشم با این تراز![]()
سلام
دوستم امارات قبول شده،مهندسي معماري / واحد امارات متحده عربي کلاسهاش امارات هست یا تهران؟شهریه چطوری هست؟
اگه انتقالی یا مهمانی بگیره شهریه 4 میلیون هست یا کمتر میشه؟امسال واحدهاي بين المللي حق هيچگونه انتقالي و مهمان شدن واسه داخل كشور ندارن
وبايد دوستت بره امارات درس بخونه
شهريه اش هم دو برابره آزاد داخل كشوره
تقريبا ترمي ٤ تومن.!
اگه انتقالی یا مهمانی بگیره شهریه 4 میلیون هست یا کمتر میشه؟
سایت دانشگاه آزاد یا واحد امارات؟امسال اصلن انتقالي يا مهمان نميدن من خودم هم امارات قبول شدم رفتم ساختمان مركزي
دانشگاه آزاد گفتن امسال فعلا انتقالي و مهمان نميديدم و هنوز بخش نامه اي نيومده فعلا
بريد تو سايت و فرم پيش ثبت نام و پر كنيد و منتظر باشيد.
اين شهريه ي ٤ تومن در صورتي هست كه انتقالي يا مهمان بدن
وگرنه خودِ امارات نميدونم شهريه اش چقدر ميشه.
جالبه يعني تكميل ظرفيت بهمن ماه والآن اعلام ميكنن.؟[h=1]اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد از هفته آینده[/h]زمان دریافت خبر : سه شنبه 29 مهر 1393 ساعت 9:13معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: سعی می کنیم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی نیمسال دوم دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم.مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری فارس ، گفت: در حال بررسی های کارشناسی هستیم و سعی می کنیم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی نیمسال دوم دانشگاه آزاد را هفته آینده اعلام کنیم. وی افزود: البته اعلام تکمیل ظرفیت بستگی به ظرفیت های موجود دارد که باید بررسی شود و پس از بررسی ها می توانیم تکمیل ظرفیت را اعلام کنیم. انتهای پیام/ [ مشاهده متن کامل خبر در فارس نیوز ]
اميدوارم اينطور باشه باز بازي در نيارن....!!!حتما اره دیگه وای خیلی خوب میشه![]()
حتما اره دیگه وای خیلی خوب میشه![]()