نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس واسه تراز 5200 بهترین جایی که فکر می کنین به این تراز می خوره کجاست؟
دوستم آزاد قشم آورده با این تراز ولی راضی نیست... می خواد یه جای دیگه باشه
واحد محلات
واحد بم
واحد نطنز
پردیس علوم تحقیقات یزد
واحد بوشهر
واحد قشم
پردیس علوم تحقیقات ارومیه
و...
به دوستتون بگین صبر کنه کد رشته محل های جدید بزنه با این تراز خیلی جاها میتونه تو امکان مجدد

آخرین ویرایش:

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

اقا رضا تراز من خیلی کمه 4700 امکان داره تو تکمیل ظرفیت جای قبول شم؟ :(

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا رضا تراز من خیلی کمه 4700 امکان داره تو تکمیل ظرفیت جای قبول شم؟ :(

باید ببینم کدرشته محل های جدیدی که اضافه شدن کجاها هست...
تو همین مرحله کسایی بودند با تراز حدود 4600 قبول شدند...پس امیدوار باش دوست من و تمام 20 انتخابی که مجاز هستی رو پر کن...

farzaneh si

عضو جدید
سلام..امروز کد رشته محل های جدید مشخص میشه...و میتونی مجددا انتخاب رشته محل داشته باشی
اینجور که مشخصه همین واسه تکمیل ظرفیت مهر هم هست...احتمالا یه سری از همین واحد ها رو به عنوان پذیرش مرحله دوم بزنن...همین کاری رو که واسه دکترا انجام دادن
1.jpg

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کد رشته محل های جدید اعلام شد

واحد رودهن

واحد کاشان

واحد سراب

واحد مرند

واحد فیروزکوه

واحد زنجان

واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

واحد آبادان

واحد لارستان

واحد ابهر

واحد بافق

واحد اسلامشهر

واحد دماوند

واحد صفادشت

Svevs

عضو جدید
سلام دوستان
مشخص نیست برای ثبت نام تکمیل ظرفیت امشب چه چیزی لازم هست؟
همین کد پیگیری و کد رهگیری کافی باشه خوبه چون به گمونم رمز ثبت نام چند ماه پیش رو گم کرده باشم :confused:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
کد رشته محل های جدید اعلام شد

واحد رودهن

واحد کاشان

واحد سراب

واحد مرند

واحد فیروزکوه

واحد زنجان

واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

واحد آبادان

واحد لارستان

واحد ابهر

واحد بافق

واحد اسلامشهر

واحد دماوند

واحد صفادشت

همین فقط؟؟؟؟:(:cry:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جور گفتن انتخاب مجدد و کدرشته های جدید فکر کردم میخوان چیکار کنن...خسته نباشن با این واحد هایی که اضافه کردن
احتمال زیاد اونایی که قبول نشدن تو این واحد ها به راحتی پذیرفته میشن...
دوستانی هم که تو مرحله اول قبول شدین با خیال راحت برین همون دانشگاه رو ثبت نام کنین...وگرنه اینجور که مشخصه باید صبر کنین تا تکمیل ظرفیت بهمن

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یه جور گفتن انتخاب مجدد و کدرشته های جدید فکر کردم میخوان چیکار کنن...خسته نباشن با این واحد هایی که اضافه کردن
احتمال زیاد اونایی که قبول نشدن تو این واحد ها به راحتی پذیرفته میشن...
دوستانی هم که تو مرحله اول قبول شدین با خیال راحت برین همون دانشگاه رو ثبت نام کنین...وگرنه اینجور که مشخصه باید صبر کنین تا تکمیل ظرفیت بهمن

یعنی شورشو در آوردن ذیگه مسخره ها:w00::w06:
این بود بومی گزینی شون.....؟؟؟:w22:

faeze dey

عضو جدید
سلام دوستان.نمیشه جاهایی ک قبول نشدیم هم مجددن انتخاب کنیم؟ این انتخاب رشته به عنوان تکمیل ظرفیت مهر محسوب میشه؟

مهديه مقدم

عضو جدید
رضا راس میگه هر کی هر جایی قبول شده دو دستی بچسبه،غیر از زنجان و بومی شهر ها این جاهایی که اعلام کردن به درد بومی هاشون میخوره که از رفتامد خلاص میشن واللابه درد بقیه نمیخوره...

TARANE-ARCH

عضو جدید
دیدین گفتم میزنن روستای بالببره یه چاهای خیلی پرتو میگن حالا من موندم این همه کد شهر کمممممممممممم چرا این همه وقت برد که جوابارو بگن خخخخخخخخخخخخخ

TARANE-ARCH

عضو جدید
پهنای باند همش بهونه بود بابا اینا تنبلیشون گرفته بود کارشون مونده بود دقیقه نود

faeze dey

عضو جدید
یعنی همین چندتا کد رشته به عنوان تکمیل ظرفیت مهر محسوب می شود؟؟؟

TARANE-ARCH

عضو جدید
نه فکرنکنم تکمیل ظرفیت همهی کد رشته هارو محسوب میشه ولی الان فقط شهرای جدید بود

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.نمیشه جاهایی ک قبول نشدیم هم مجددن انتخاب کنیم؟ این انتخاب رشته به عنوان تکمیل ظرفیت مهر محسوب میشه؟

یعنی همین چندتا کد رشته به عنوان تکمیل ظرفیت مهر محسوب می شود؟؟؟
ظاهرا که اینطوریه...شاید واسه رشته های دیگه این امکان باشه ولی واسه معماری همین واحد هایی هست که اعلام شده

TARANE-ARCH

عضو جدید
ظاهرا که اینطوریه...شاید واسه رشته های دیگه این امکان باشه ولی واسه معماری همین واحد هایی هست که اعلام شده
ولی من فکرنمیکنم تو تکمیل ظرفیت رویه عوض بشه هر ساله تکیمل ظرفیت بار همه هرا بوده پس ایناهم اضافه خواهد شد

saeed4012

عضو جدید
بچه ها خواهشن کمکم کنید. من قزوین قبول شدم می تونم با یکی که تهران قبول شده جامو عوض کنم ؟ اونم راضی هست.

مهديه مقدم

عضو جدید
مطمئن نیستم ولی تو سامانه انتخاب رشته مجدد هم 25 تومن افتادیم فک کنم،مگه قرار نبود با کد ثبت نام قبلی انتخاب رشته مجدد انجام شه؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها خواهشن کمکم کنید. من قزوین قبول شدم می تونم با یکی که تهران قبول شده جامو عوض کنم ؟ اونم راضی هست.

من امارات قبول شدم ولی تهران مرکز کلاساش تشکیل میشه
شهریه هم فک کنم دو برابر آزاد معمولی باشه

b_arch_5

کاربر بیش فعال
كليه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد 93 در صورت ارائه رشته متناسب با مجموعه امتحانی خودمجاز به شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت می باشند.

این همون تکمیل ظرفیت مهر میشه دیگه به تکمیل ظرفیت بعدی فکر نکنید....

faeze dey

عضو جدید
دوستان اگه تو انتخاب رشته مجدد جایی قبول بشیم.میتونیم نریم و تکمیل ظرفیت مهر یا بهمن شرکت کنیم؟

saeed4012

عضو جدید
مطمئنین بچه ها ؟ اخه خیلی برام مهم هست. احتمالش هست تو تکمیل ظرفیت مهر تهران قبول شم ؟ :(

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان تو قسمت کارت اعتباری سایت مرکز نوشته کارت اعتباری انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پس همین احتمالا تکمیل ظرفیت هم هست نباید منتظر تکمیل مهر باشیم این جور که بوش میاد،البته این برداشت منه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا