farhad urmia
عضو جدید
جان من؟ بچه کجایی؟ میدونی ترموسینتیک خوبه یا بده؟داداش با هم کلاسیم
جان من؟ بچه کجایی؟ میدونی ترموسینتیک خوبه یا بده؟داداش با هم کلاسیم
مرسی. شما کجا قبول شدین مهتاب خانوم؟آفرین تبریک میگم
طراحی فرآیند رازی کرمانشاهمرسی. شما کجا قبول شدین مهتاب خانوم؟
مبارکه. موفق باشیطراحی فرآیند رازی کرمانشاه
سلام، تبریک میگم بهتون، ایشالا موفق باشیدسلام به همه ی کسانی که قبول شدن تبریک میگم
من غذایی شریف قبول شدم با 196
خععععلی خوشحالم
همونی بود که میخواستم
![]()
آقا مبارکهههههههههههههههههههههههههههههه. خیلی راهنماییم کردی.مرسیسلام دوستان.
تبریک میگم به همه دوستانی که موفق شدن.
امام رضا تو شاهد بودی که چقدر دوستت دارم.امام رضا من بدقولی کردم ولی منو ببخش بخاطر خانوادم نتونستم بیام پیشت الانم بغض اجازه نمیده ارام باشم.
منم طراحی فرایند دانشگاه شیراز
رتبه 215
جان من؟ بچه کجایی؟ میدونی ترموسینتیک خوبه یا بده؟
جان من !!!!!!!!!!! خداروشکر. برات فرستادم مشخصاتمکاتالیست جزو اون سه تا گرایش برتره ، خدا رو شکر
اسمت رو بگو تا اونجا دیدمت بشناسمت
سلامسلام دوستان
تبریک به همه
کسی نمیدونه شهریه شبانه سهند چقدره؟؟؟
سلام ممنون از راهنمایی های شماسلام
به همه خوبان تبریک میگم![]()
دوستانی که از محل قبولیشون گفتن و اینجا هستن تبریک میگم. لطفا توی تاپیک اطلاعات کامل ارشد 94 درصدا و رتبه و محل قبولیشون رو بگن تا بچه های سال بعد ارشد راحت تر بتونن از آمار قبولی ها استفاده کنن.
سلام دوستان.
امام رضا تو شاهد بودی که چقدر دوستت دارم.امام رضا من بدقولی کردم ولی منو ببخش بخاطر خانوادم نتونستم بیام پیشت الانم بغض اجازه نمیده ارام باشم.
رتبه 215
مبارکه. چه گرایشی؟ سریع پیگیری کنین. بگین ارشد قبول شدم و کاراتونو ردیف کنین تا مشکلی پیش نیاد.سلاااااااااااام من اصلا فکر نمیکردم قبول بشم منم فردوسی مشهد قبول شدم فقط پروژم مونده![]()
تبریک میگمسلاااااااام بروبچ
منم طراحی فرآیند شیراز قبول شدم
تبریک میگم ، چه گرایشی ؟ زیاد وقت ندارید عجله کنید با استادتون در میون بزاریدسلاااااااااااام من اصلا فکر نمیکردم قبول بشم منم فردوسی مشهد قبول شدم فقط پروژم مونده![]()
مبارکه دوست عزیزسلام دوستان.
رتبه 215
سلاااااااااااام من اصلا فکر نمیکردم قبول بشم منم فردوسی مشهد قبول شدم فقط پروژم مونده![]()
واااااااااااااااااااییییییییییی چه خوب محیط زیست.... خیلی خوبهمن از همینجا از دوستان معذرت خواهی میکنم
من یه اشتباهی کردم
گرایش رو تو برگه قبولی ننوشته بود من فکر کردم پیشرفته اس ،الان کد رو چک کردم دیدم گرایش محیط زیسته
بازم شرمنده![]()
مبارکه دوست عزیز
ممنون. ایشالله که همینطوره. من که میخام شماره ی همتونو داشته باشم و با هم در ارتباط باشیم. بچه های اینجا واقعا خوبن (چشم نخورین ایشالله).آقا سعید ممنونم
شما هم که جای خوبی قبول شدین.امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم.