pasha_m
عضو جدید
دلایل زیادی می تونه داشته باشه :مهندس این تحقیقات محلی قانع کننده نباشه یعنی چی؟ ؟ یعنی زیر آبش خورده باشه تو محل؟
مثلا :
اون آدرس هایی که دادید خونه نباشند.
کسی تو محل شما رو نشناسه.
و ....
دلایل زیادی می تونه داشته باشه :مهندس این تحقیقات محلی قانع کننده نباشه یعنی چی؟ ؟ یعنی زیر آبش خورده باشه تو محل؟
دلایل زیادی می تونه داشته باشه :
مثلا :
اون آدرس هایی که دادید خونه نباشند.
کسی تو محل شما رو نشناسه.
و ....
سلام نه آقا به ما که هنوز خبر ندادن مگه به شما خبر دادن ؟یا اصلا مگه کسی رو دعوت کردن واسه آموزش؟
سلام نه ما رو خبر نکردن اما دیدم بچه های مکانیک غیبشون زد از تایپیک گفتم شاید آموزش شروع شده...شما اطلاعی از شروع آموزش نداری؟
سلام دوستان خبر خوش دارم
امروز با آقای فاقدی تماس گرفتم ایشون گفتند که نامه برای مناطق رفته تا فردا باهاتون تماس میگیرند که ان شاالله 12 اسفند شروع دوره اصفهان
مهندس این تحقیقات محلی قانع کننده نباشه یعنی چی؟ ؟ یعنی زیر آبش خورده باشه تو محل؟
سلام نه ما رو خبر نکردن اما دیدم بچه های مکانیک غیبشون زد از تایپیک گفتم شاید آموزش شروع شده...شما اطلاعی از شروع آموزش نداری؟
سلامسلام دوستان خبر خوش دارم
امروز با آقای فاقدی تماس گرفتم ایشون گفتند که نامه برای مناطق رفته تا فردا باهاتون تماس میگیرند که ان شاالله 12 اسفند شروع دوره اصفهان
یعنی اینکه ممکنه با یکی صحبت کنن که ازت خوشش نیاد و جواب پرت و پلا بده به مامور تحقیقات، اونوقته که میری برج گاز و 1 ساعت سوال و جواب میکنن و معمولا هم کسی رو رد نمیکنن، کسی که با من مصاحبه کرد آدم مودب و درست و روشنی بود، خیلی وارد جزئیات نشد و همین مسائل معمولی رو که باید بدونی میپرسید.
اگه کس دیگه ای هم هست که بهش خبر دادن در مورد جزییاتش بهمون اطلاعات بده.
دوستان حواستون باشه فردا که بهتون زنگ زدن در مورد جزییات بیشتر بپرسید.
مثل اینکه چطور بریم منطقه (برامون هواپیما می گیرن یا باید خودمون بریم. برای پارسالی ها هواپیما گرفتن).
مهمانسرا برای منطقه یا اصفهان چطور برامون هماهنگ می کنن؟( برای منطقه 5 ای ها توی شیراز از 11 اسفند هتل گرفتن)
شماره پرسنلی هامون صادر شده؟
حقوق و بیمه مون از کی شروع می شه؟
تعطیلات عید ما هم تعطیل هستیم یا نه
17 اسفند همدیگه رو اصفهان میبینیم![]()
سلام
مژده مژده.امروز از منطقه 5 تماس گرفتن،اموزش از 12م شروع ميشه تا 16م شيرازيم .يه سري مدارك هم گفتن بيارين،اين چندروز تو مهمانسراي شركت انتقال گازيم.بعدش ميريم اصفهان تا 29م و سپس تا9م تعطيليم و بعدش دوره دوباره شروع ميشه.ايشالا براي بقيه دوستان هم تا فردا زنگ ميزنن.
خدارو شكر از بلاتكليفي دراومديم.الان كبكم داره خروس ميخونه!!.![]()
واقعا متاسفم برای منطقه 10
هنوز هم که باهاشون تماس می گیرم میگن هیچی هنوز معلوم نیست.
توی این شرکت گاز به این بزرگی گیر انتقال گاز با این بی برنامه گی هاش افتادیم و از بین این همه مناطق مختلف گیر منطقه 10 افتادیم که .....
ای خدااااااااااااااااااااااااااا
بابا زنگ می زنن تا شنبه کلی مونده..........بد به دلتون راه ندین......همه با همه آموزشیشوناشتباه از خود ما بود که امید علکی بستیم به شرکت گاز.....اونم منطقه 10
سلام دوست و همکار گرامی و گل خودماشتباه از خود ما بود که امید علکی بستیم به شرکت گاز.....اونم منطقه 10
بابا زنگ می زنن تا شنبه کلی مونده..........بد به دلتون راه ندین......همه با همه آموزشیشون