سلام
مهندس شما کی مصاحبه فنی رو دادین؟
ممنون از خبرایی که میدین یا علی
مهندس شما کی مصاحبه فنی رو دادین؟
ممنون از خبرایی که میدین یا علی
سلام
من امروز رفتم شرکت انتقال گاز میدون هفت تیر
وقتی ازشون پرسیدم که چرا از مرداد تا حالا خبری نشده اول گفتن که شاید قبول نشدی! بعد با عسلویه تماس گرفتن (البته گفتن که کار استخدام از طرف تهران تموم شده و به منطقه سپردنش) و بعد از صحبت با اقای شمس توی عسلویه گفتن که نتیجه گزینشتون هنوز معلوم نیست و معمولا نتیجه گزینش 6 ماه طول میکشه. اگه فرض کنیم 2 ماه از تحقیقات گزینش گزشته باشه حدود 4 ماه دیگه که همون بعد از عیده نتایج معلوم میشه. این جوری کارهای مربوط به بیمه شون هم راحت تره
پس تا حداقل 4 ماه دیگه تکلیفمون معلوم نیست. سعی کنید زیاد به فکرش نباشید که میره روی اعصابتون
فقط پیشنهاد می کنم در مورد میزان حقوق و نوع کار و ... تحقیق کنیم و به همدیگه اطلاع بدیم.
این رو هم گفتن که محل کار بوشهره و بنا به خواست مرکز بوشهر به جاهای مختلف اعزام میشیم
یعنی عالی..........یعنی تو 8 روز شما 2 روزشو صبح تا عصر سر کاری یعنی کامل یه کار دیگه اگه اهلش باشی می تونی انجام بدی........تمام رسمی های نفت 32 میلیون وام مسکن تعلق می گیره اکثر شهر ها به جز تهران خونه های سازمانی خوبی داره اگرم نداشته باشن ودیعه خونه می دن البته اون اول نباید روش حساب کنی چون پروسه اش یکی دو سال طول می کشه پرسنل گاز علاوه بر حقوق یه کارت اعتباری به اسم گازکارت دارند که الان ماهی 200 تومن شارج می شه خدمات درمانی گاز هم که همه جا زبانزده عموی من 3 بار عمل قلب باز کرد که هر بار 10 میلیون حداقل هزینشه ولی 1000 تومن هم نداد امکانات رستوران تالار و باشگاه و ویلا و.......هم که بسیار خوبه......خلاصه فقط این انتظارشه که رو مخ من یکی داره اسب دوانی می کنه
پس چرا اینقدر طول میکشه الان دقیقا یک ماهه از تحقیقات محلی من گذشته.