abbasvatankhah
عضو جدید
سلام دوستان
کسی تاریخ اعلام نتایج مصاحبه فنی و تخصصی شرکت انتقال گاز رو میدونه ؟
من 8 خرداد 91 مصاحبه دادم .
کسی تاریخ اعلام نتایج مصاحبه فنی و تخصصی شرکت انتقال گاز رو میدونه ؟

من 8 خرداد 91 مصاحبه دادم .

سلام
من منطقه 3 رو زدم
مصاحبه خوب بود
از همین درسهای رشته مکانیک و پروژه پایان نامه و نرم افزار و مقداری هم زبان انگلیسی( مکالمه )
یادت باشه که:
هر چی دوره ای رفتی مدارک اش رو داشته باشی
هر کاری کردی اگر مستندی داری با خودت داشته باشی بهتر
راستی نمیدونی اونایی که مصاحبه دادن کی نتایج شون میاد .؟
برای من انتخاب ام رو تغییر نداده بودن ولی دیدم ازبعضی ها بچه هارو تغییر کرده بود یادم یکی از بچه که اهل خوزستان بود و همون مناطق رو زده بود میگفت تغییر کرده .
شما کدوم منطقه رو زدی ؟
سلام؛اینجوری گفتن که به احتمال زیاد تا 6 یا 7 روز دیگه اعلام کنن.امید به خدا.ما رو هم دعا کنید.ان شا الله که همگی موفق باشیم.
سلام دوست عزیزمن ایستگاه تقویت کاشان رو زدم
امروز زنگ زدم میگم کی دعوت میشیم به مصاحبه ؟؟ میگه داریم مجوزشو میگیریم؟؟
جل الخالق ! اینا اول نیرو میگیرن بعد مجوز........
رئيس استخدام حسين قمي 021-84877904 برو به این سایت : http://edari.nigc.ir/Site.aspx?ParTree=1110121A1A15سلام دوست عزیز من هم برق - قدرت هستم و منتظر مصاحبه شما به کدوم قسمت زنگ زدید ؟اگه میشه شماره تلفن اونجا رو بدید تا من هم پیگیری کنم. چون من شنیدم که تا مجوز نگیرند مصاحبه لغو هستش ..... لطفا هرکس اطلاعی داره بیاد بگه....... دیگه اعصاب واسمون نذاشتن![]()
سلامسلام به همه دوستان من امروز زنگ زدم تامین نیرو به آقای حیدری,ایشون گفتن که تا چند روز آینده نتایج مشخص میشه ولی دقیق نگفت کی و دیگه اینکه گفت میتونیم از نماینده های اون مناطقی که انتخاب کردیم پیگیر باشیم.
راستی اگه کسی خبر تازه ای داره ما رو هم بی نصیب نذاره
سلام به همه دوستان من امروز زنگ زدم تامین نیرو به آقای حیدری,ایشون گفتن که تا چند روز آینده نتایج مشخص میشه ولی دقیق نگفت کی و دیگه اینکه گفت میتونیم از نماینده های اون مناطقی که انتخاب کردیم پیگیر باشیم.
راستی اگه کسی خبر تازه ای داره ما رو هم بی نصیب نذاره
سلام
من هم مکانیکم 3 خرداد 91 مصاحبه دادم منطقه 3 هم زدم ایستگاه ساوه رو من شغل و تخصصم در زمینه مخازن نفت و گازه واسه همین تو مصاحبه از من سوال درسی اصلا نپرسیدن و فقط راجع به مخزن پرسیدن...بعد که اومدن بیرون دیدم یکی از کارمندای اونجا رفیق دوران خدمتم بود...رفت برام نمرمو دید گفت بهت از 100 نمره 79 دادن ...حالا نمی دونم قبول می شم یا نه...هر چی هم زنگ می زنن خبری نیست....حالا استرس دارم کاش نمرمو نمی دونستم...آقا خبری شد به من خبر بدین...خدا رو شکر چند تا همدرد پیدا کردم....آقا کسی نشنیده چقدر طول می کشه تا استخدام شیم؟البته اگر قبول شیم؟...آخه من می خوام برم سر یه پروژه ولی هی دارم عقب می ندازم تا این تکلیفش معلمو شه
با سلام دوستان، اگهههههههههههههه به امید خدا قبول شیم، آموزش همه رشته ها با همه؟ کسی اطلاع داره؟ من 20 خرداد مصاحبه داشتم