aminabedini
عضو جدید
افسانه ظهور دستهای تو، جز قصه شکست من نبود... اتا 10صبح زنگ بزن .
ین قبولی و این مصاحبه رو هم باید اضافه کنیم به باقی شکست هامون

افسانه ظهور دستهای تو، جز قصه شکست من نبود... اتا 10صبح زنگ بزن .
افسانه ظهور دستهای تو، جز قصه شکست من نبودتا 10صبح زنگ بزن .
بابا دلمون پوسید بچه ها شما هم ی چیزی بگید
فقط 2 نفر اینجا کامنت میذارن
بقیه فقط میخونند...
خبری تونستین از جایی یا کسی بگیرین بگید
خدا خیرتان بدهد.
سلام دوست عزیزخبر که نه............
فقط یه شماره جدید گیر آوردم
ظاهرا پرونده این استخدامی الان دیگه رفته به شرکت انتقال گاز ایران
یعنی ریش و قیچی الان دست اوناست
اینم شماره یک مقام مسئول در شرکت مزبور:
81313061-021
یا
81310-021...............داخلی 3061
خانم سلمانیان
بازم موفق شدم به چند تا از مناطق تماس بگیرم همشون گفتن تا پایان هفته نتایج میاد(انشاا...)
انشاا... به امید خبرهای خوب
بازم که خبری نشد امروزم رفت و هیچیسلام به همگی
مثل اینکه روزه همه را برده ، کسی نمیاد چیزی بگه!!!!!
خبری هم که نشده![]()
سلام دوستان دیروز یکی از دوستانم پیش یکی از مسئولین منطقه 3 رفته و اون گفته 3 روزه نتایج پیش مناطقه ولی متاسفانه گفته گزینش تو ماه رمضان انجام نمی شه واسه همین احتمالا بعد یا اواخر ماه رمضان اعلام می کنن.......یه 3 ماهی هم طول می کشه تا کارا انجام بشه پس خداوکیل بهش فعلا فکر نکنین که اعصابتون بهم بریزه فکر کنین نیست اصلا......در ضمن دوست من اسم من رو تو قبولی ها دیده...به خدا گفتم برای کس های دیگه هم ببینه ولی قبول نکرد که نکرد مثلا وطن خواه یا عابدینی تو ذهنم بود ولی نشد چون خیلی هم دوست صمیمی ای نیست.......حالا من موندم که برم یا نه.......خیلی حقوقش افتضاحه...اینو یکی از بچه های همین تالار گفت کاش می شد از یه کسی که کار کرده بپرسیم
سلام دوستان دیروز یکی از دوستانم پیش یکی از مسئولین منطقه 3 رفته و اون گفته 3 روزه نتایج پیش مناطقه ولی متاسفانه گفته گزینش تو ماه رمضان انجام نمی شه واسه همین احتمالا بعد یا اواخر ماه رمضان اعلام می کنن.......یه 3 ماهی هم طول می کشه تا کارا انجام بشه پس خداوکیل بهش فعلا فکر نکنین که اعصابتون بهم بریزه فکر کنین نیست اصلا......در ضمن دوست من اسم من رو تو قبولی ها دیده...به خدا گفتم برای کس های دیگه هم ببینه ولی قبول نکرد که نکرد مثلا وطن خواه یا عابدینی تو ذهنم بود ولی نشد چون خیلی هم دوست صمیمی ای نیست.......حالا من موندم که برم یا نه.......خیلی حقوقش افتضاحه...اینو یکی از بچه های همین تالار گفت کاش می شد از یه کسی که کار کرده بپرسیم
آقا ممنون از پیگیریتون
اگه شد از این خانم احسانی اسم من هم بپرسین جوابشو اینجا بزارین.من که هرچی میزنگم هیچ کدوم جواب نمیدن
ممنوووون