آخه اعتبار باهنر کرمان روهم که نداره.اون تا 1050 روز میگیرهیعنی با 900 نمشه روزشو آورد؟
آخه اعتبار باهنر کرمان روهم که نداره.اون تا 1050 روز میگیرهیعنی با 900 نمشه روزشو آورد؟
فرایند جداسازی پیشرفته کاتالیست بین پلی مر و محیط زیست بیو سلیقه اییه سنندج ارومیه بعد اردبیلسلام. بین گرایش های زیر کدوم یکی اولویت داره؟ 1- طراحی فرآیند. 2- فرآیندهای جداسازی 3- کاتالیست 4- پیشرفته 5- پلیمر 6- بیو 7- محیط زیست دانشگاه صنعتی ارومیه رتبه بالاتری داره یا سنندج و اردبیل؟
بعضی دانشگاها جدا از اعتبارشون زودتر پر میشن بستگی به تعداد شرکت کننده های ارشد توی اون منظقه داره که بیشتر دوس دارن شهر خودشون رو بزننآخه اعتبار باهنر کرمان روهم که نداره.اون تا 1050 روز میگیره
سلام دوستان
حال همگی خوبه
رتبه من شده 215 طبق قولی که دادم دو روز بعد اعلام نتایج اومدم.
درصدای من اینا هستن خواستم عکس بذارم ولی نمیدونم پیدا نکردم جایی که بشه عکس بفرستی.
انتقال حرارت35
ترمودینامیک40
مکانیک سیالات19
انتقال جرم و عملیات واحد45
طرح راکتورهای شیمیایی84
ریاضیات33
شبانه زاهدان رو میاریسلام.دوستان .
رتبم م.شیمی شده 1800و بیوتکنولوژی 400بنظرتون کجاها قبول میشم؟رشته اصلا واسم مهم نی فقط دوست دارم یکی از دانشگاههایه تهران بخونم
طبق آمار پارسه تا 1335 پارسال پیشرفته اردبیل روزانه قبول شده. روزانه ارومیه اردبیل سنندج رو میاریسلام آقا من رتبم 1200 شده روزانه جایی میارم؟؟شبانه چی؟؟
دانشگاه همدان کسی خبر داره تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟؟
شبانه قبول شی بعد ثبت نام نکنی محرومیت داره؟؟چند سال؟؟روزانه چند سال محرومیت داره؟؟
فرم مربوط به ثبت نام من هرچی نگاه کردم تو سایت سنجش هنوز گذاشته نشده،درسته؟؟
کی این فرم در سایت گذاشته میشه؟؟
داخل صفحه اعلام نتیجه آزمونم این متن زیر نوشته شده،منظور از یک کد ضریب و چند کد ضریب چیه؟؟این هزینه چیه؟؟مگه ثبت نامم هزینه داره؟؟
(داوطلب گرامي شما علاقمندي به رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي را در زمان ثبت نام اعلام ننموده ايد ولي داراي حداقل نمره معرفي در يک کد ضريب (يا چند کد ضريب ) مي باشيد . لذا در صورتي که مايل به انتخاب رشته در اين دوره ها هستيد لازم است در زمان انتخاب رشته نسبت به پرداخت هزينه مربوطه از طريق سايت سازمان و دريافت کارت اعتباري و ثبت آن اقدام نماييد)خیلی ممنون میشم اگر کامل توضیح بدید برام
ینی مدرک فارغ التحصیلی همون مهندسی انرژی تجدید پذیزدوستان کسی میدونه قضیه ی این گرایشهایی که تو توضیحات نوشته پذیرش به عنوان مهندسی انرژی تجدید پذیر چه ؟ منظورشون چیه دقیقا ؟ از کجا میشه پرسید ؟
ممنون از پاسخ شما دوست خوبم.یعنی به نظرتون شبانه بابل به روزانه بابلسر ارجحیت داره؟؟
ممنون از شما دوست خوبم.یعنی به نظر شما شبانه بابل به روزانه بابلسر ارجحیت داره؟؟سلام.
راجع به دانشگاه مازندران بهتون بگم که الان سال سومیه که ارشد داره میگیره.
من خودم کارشناسی اونجا بودم.
رنج قبولیش هم از حدودای 750 تا حدود 1000، 1100 بوده پارسال.
ولی خب بابل گزینه بهتری میتونه باشه.
شما ان شاء الله با این رتبه مهندسی شیمی شبانه بابل حتما قبولی. روزانه رو نمیدونم. البته امسال ظرفیتها زیاد شده.
در مورد بیوتکنولوژی هم اطلاع چندانی ندارم.
خواهش میکنم.
والا به نظر من شبانه بابل بهتر باشه تا بابلسر برای ارشد.
باز خودتون میدونید و بازم بیشتر پرس و جو کنید.
اینم واسه این میگم که بابلسر تازه دوره سومه که داره ارشد مهندسی شیمی میگیره.
درسته که گرید دانشگاه مازندران بالاتره ولی خب توی این مورد بابل به نظرم بهتره.
ینی مدرک فارغ التحصیلی همون مهندسی انرژی تجدید پذیز
مثکه واقعا خوابگاه نمیده اینو توی خود سایتش اطلاعیه زده خیلی جدی گفتهبچه ها این پژوهشگاه شیمی و مهندی شیمی چجور دانشگاهیه؟اینکه زده فاقد خوابگاه واقعیت داره؟آخه خیلی از دانشگاهها میزنن هیچ تعهدی نسبت به خوابگاه ندارن ولی خوابگاه میدن،این پژوهشگاه جربانش چیه؟؟؟؟؟؟
نمیخام ناراحتت کنم اما جون من این عکس آواتارتو عوض کن.آره حق با شماس الان دیدم نوشته فاقد هرگونه امکانات خوابگاهی![]()
چند شدی اخوی؟سلام دوستان
عید مبعث بر همگی مبارک![]()
در این روز عزیز خدا رو به خاطر لطفی که به من و همه دوستان خوبم در این باشگاه داشت شکر می کنم.به همه دوستان عزیزی که رتبه خوب آوردن و ایشالا قبول میشن تبریک میگم و برای دوستانی که به هر دلیلی رتبه موردنظرشون رو کسب نکردن آرزوی خوشی و موفقیت می کنم منم خدا رو شکر از رتبم راضیم و امیدوارم با دعای دوستان جای خوبی قبول بشم.
چند شدی اخوی؟
آره شکرخدا خوبه رتبه های امسال
این عکس واسه 3 سال پیش خیلی وقته می خوام عوضش کنم نمیدونم چرا نمیشهنمیخام ناراحتت کنم اما جون من این عکس آواتارتو عوض کن.
من که همون روز اول رتبمو عرض کردم م شیمی 342
این عکس واسه 3 سال پیش خیلی وقته می خوام عوضش کنم نمیدونم چرا نمیشه![]()