علم و صنعت
آره دقیقا...خیلی گنگ و مبهمهبالاخره مدرک کاتالیست میدن یا سیستمها؟!!!![]()
این دفترچه چرا اینجوریه؟!! نوشته گرایش کاتالیست ولی پذیرش سیستمها !!!!
دانشگاهای دیگه هم توی گرایشای دیگه میاری من علمو صنعت به ذهنم رسیدیعنی به غیر از علم و صنعت احتمال قبولی تو هیچ کدوم از دانشگاه های دیگه نیست؟تو هر گرایشی
استرس گرفتم اینقدر که همه میگن پذیرش هر کی هرکیهدانشگاهای دیگه هم توی گرایشای دیگه میاری من علمو صنعت به ذهنم رسید
ما شاید شبانه آموزش محور خواجه نصیرم بیاریم!!تصمیم گرفتی کجا بری؟فکر کنم واسه همون دلیلیه که گفتم.
چون مثلا دانشگاه ما برای اینکه مجوز پیشرفته رو داره نمیتونه غیر اون مدرک بده ... واسه همین الان که دیگه پیشرفته نیست ... درس کاتالیست میدن ولی به عنوان پذیرش مهندسی شیمی!
یکم غاراشمیشه!
البته هنوز خیلی مطمئن نیستم.
اینو قبل از عید یه سر رفته بودم دانشگاه بهم گفتن!
فک کنم امیر کبیرو بیاریاسترس گرفتم اینقدر که همه میگن پذیرش هر کی هرکیه
محیط زیست روزانه هیچ دانشگاهی نمیارم؟
راستی سیستمها روزانشم میارییعنی به غیر از علم و صنعت احتمال قبولی تو هیچ کدوم از دانشگاه های دیگه نیست؟تو هر گرایشی
محیط زیست خیلی دوست دارم ,خدا کنه که بیارم...ممنون از راهنماییتونراستی سیستمها روزانشم میاری
ما شاید شبانه آموزش محور خواجه نصیرم بیاریم!!تصمیم گرفتی کجا بری؟
محیط زیست خیلی دوست دارم ,خدا کنه که بیارم...ممنون از راهنماییتون
محیط زیست خیلی دوست دارم ,خدا کنه که بیارم...ممنون از راهنماییتون
ممنون مهندس منم هم شما تبریک میگم...شام هر موقع خواستین در خدمتم![]()
جداسازی مدرس شبانه میاریسلام و تبريك به دوستان
بنظرتون با ١٨٧ كجا ميشه اورد؟
بيشتر فرايند و جداسازي مدنظرمه شبانه و روزانه هم فرقي نداره
روزانه صنایع غذایی شریف شاید بشهسلام بروبچ با 246 چه گرایشی از دانشگاه های تهران میشه آورد؟ البته به جز علم و صنعت!
خيلي ممنون از اطلاعاتتونجداسازی مدرس شبانه میاری
فرایندشم شانس داری خیلی کم شبانه
همه گرایشای علم و صنعت و امیرکبیرم میاری شبانه
روزانه بعضی گرایشای علم و صنعت و امیرکبیرم میاری
نه منم هنو تصمیم نگرفتم پژوهش محور کلا یه ترم درس پاس میکنی بعدش یه موضوع پروژه بهت میدن 3 ترم روش کار کنی!! آموزش محورم کلا پروژه نداره!! برا پذیزش دکترا ایراد میگیرن! گاز تهرانو به احتمال 90 درصد میارینه هنوز تصمیم نگرفتم...تو چی؟ تصمیم گرفتی؟
من نمیدونم آموزش محور و پژوهش محور و اینا چی اند!؟!
یعنی چی اینا؟
به نظر من با توجه به اینکه یه کوچولو هم ظرفیتا زیاد شده احتمالش کم نیست!خيلي ممنون از اطلاعاتتون
حالا بنظرتون شبانه فرايند اميركبير ميارم؟
غیر انتفاعی با پردیس خودگردانبچه ها چنتا از دوستام یکم خرابکاری کردن و شدن حدودای 1700-1900 آیا امیدی بهشون هست؟
![]()
با این افزایش ظرفییت امسال 95 درصد کسایی که مجاز شدن میرن دانشگاه حتما امیدی هستبچه ها چنتا از دوستام یکم خرابکاری کردن و شدن حدودای 1700-1900 آیا امیدی بهشون هست؟![]()