نبرد پنهان ابرقدرت شرق و غرب علنی شد
جاسوسانی که روسیه را زمین گیر کردند + عکس
رئیس جمهور ديمیتری مدودف پس از آنکه یک جاسوس ارشد روس یک شبکه ازمامورین اين كشور را به آمریکا لو داد از سازمان جاسوسی سابقا قدرتمند روسیه خواست که به اوضاع سازمان سرو سامانی بدهند. اظهارات مدودف به وقوع زلزله وتغييرات در سازمان جاسوسي خارجي روسيه تعبير شده است.
به گزارش بولتن:سازمان اطلاعات خارجی(اس ف آر) درگیر خیانت یک سر شبکه جاسوسی بسیار مخفی مسکو در امریکا است که یکی از مهم ترین شکست های اطلاعاتی روسیه ازغرب پس از پایان جنگ سرد است.

مدودف طی مصاحبه مطبوعاتی پس از نشست گروه 20 در سئول به خبرنگاران گفت: " باید تحقیقات داخلی به عمل آید و از این موضوع درس هایی گرفته شود."
اودرجواب سوالي درمورد اینکه این داستان در توسط روزنامه کمرسانت علنی شد، اظهار داشت: " برای من مقاله کمرسانت خبر جدیدی نبود. من همان روزی که این مسئله اتفاق افتاد مطلع شدم."

برخی معتقدند که پوتین در زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان در آمریکا جاسوس کا.گ.ب بوده است
کمرسانت جاسوس روس را سرهنگ شرباکوف معرفی کرده و می گوید که وی مسئول افشای حلقه جاسوسی روسیه در آمریکابود.بازداشت اعضای آن شبكه چند روز پس از ملاقات مدودف و اوباما در واشنگتن ،برای مسکو تحقیر کننده بود.
جاسوسان بازداشت شده طی مبادله اي مشابه مبادلات جاسوسان در زمان جنگ سردبا روس هایی که مظنون به جاسوسی برای آمریکا بودند معاوضه شدند.
پوتین ارشدیت این مهره آمریکا و اینکه شرباکوف توانست از روسیه خارج شود این احتمال را زیاد کرده که رئیس (اس ف آر) میخائیل فرادکف برکنار گردد.
جی لباو یک مقام سابق سیا در این مورد اظهار داشت: " جاسوس مورد نظر یك مقام ارشد روس بود و بنابراین به اطلاعات بسیار حساس از جمله هویت و نحوه عملیات مامورین در آمریکا دسترسی داشت."
وی افزود: " او در جایگاهی بود که می توانست خسارت سنگینی به منافع اطلاعاتی روسیه وارد نماید. مطمنا این شخص اطلاعات دیگری نیز به طرف های آمریکایی خود داده است."
این شکست سازمان جاسوسی در مسکو را تضعیف کرده و این بحث را مطرح کرده که شاید این سازمان باید با سرویس امنیت فدرال (اف اس ب) ، جانشین اصلی کا گ ب دوران شوروی، ادغام گردد.
http://www.bultannews.com/fa/pages/?cid=34341