pasargadparisa
عضو جدید
من كه چشمم آب نميخورهدختر جماعت چه جوریند؟هان هان هان؟آره همشون ماهند.همشون با مرامند.
ا!جدی؟چه جالب.
نه عزیزم.با احساسش هم پیدا میشه البته اندکند خوب.!!!![]()

من كه چشمم آب نميخورهدختر جماعت چه جوریند؟هان هان هان؟آره همشون ماهند.همشون با مرامند.
ا!جدی؟چه جالب.
نه عزیزم.با احساسش هم پیدا میشه البته اندکند خوب.!!!![]()
من نيز همينطورسلام سمانه دمت گرم ما را كاشتي؟چقدر ذهن ما منفي بود
ای بابا شما دیگه چرا این دختر بیچاره که از اونا کوچکتر مثلا چکار میتونسته بکنه![]()
من نيز همينطور
نه دیگه گناه داره بیچاره بعدش حتما سرما خورده ای دنیای بی انصاففلفل نبين چه ريزه بشكن ببين چه تيزه. اين خانم كوچولو فكر كنم از اوناستا.نمي دونم چرا يه جورايي دلم براش مي سوزه اما عيبي نداره چيزي كه عوض داره گله نداره
آقا حق مطلب رو ادا كردي ممنون. راستي چه آواتار ماه و كبيري داري.اگه چتر رو بگیری رو سر دختر میگه: ایشششششش....برو اونور...بی شعور
اگه نگیری میگه: نامرد
وقتی یه دختر میخواد از خیابون رد بشه،
اگه نگه نداری و ردش کنی با صدای بلند پشت سرت فحش میده(بی شعور،پسره احمق،عوضی،بد)
اگه جلو پاش نگه داری تا رد شه یه چش غره بهت میره و لب و لوچشو کج میکنه!
ايشون كه آخرش بعد از كلي ناز و ادا مياد زير چتر پس زودتر بياد كه به قول شما سرما نخوره
نه دیگه گناه داره بیچاره بعدش حتما سرما خورده ای دنیای بی انصاف
آقا حق مطلب رو ادا كردي ممنون. راستي چه آواتار ماه و كبيري داري.
آخه از اون دوتا میترسه که نرفته والا خودش هم میدونه که باید برهايشون كه آخرش بعد از كلي ناز و ادا مياد زير چتر پس زودتر بياد كه به قول شما سرما نخوره![]()
پس فردا که کلیه هر دوشون چایید (درست نوشتم؟!ای بابا پسرا مگه لباس پوشیدن هم بلدن ؟
بیچاره دختره رو ببین موش آبکشیده شده
بمیرم الهی
شما دلت واسه پسرا نسوزه اونا هیچیشون نمیشه
بگو تا از تانا کورا براشون بخریم یه چتر میخریدن بقیه پولشون رو لباسپس فردا که کلیه هر دوشون چایید (درست نوشتم؟!) شما جواب ننه باباشونو میدین؟!
پس اون دختر بیچاره چه گناهی کرده که کلیه و دل وروده اش با هم می چایه(درست نوشتم می چایه )من خودم جواب بابا ننه اون پسرا رو میدم حقشون هم کف دستشون میزارم
بعدم این پسرهای بدبخت اروپایی لباس ندارن وگرنه لباس پوشیدن رو خیلی هم خوب بلدن!!!!!!!!!
به جون خودم من اونی که تو واسم quote کردی ننوشتم!!!! ای بابا اینجا حرف میزارن تو دهن آدم!!!!!بگو تا از تانا کورا براشون بخریم یه چتر میخریدن بقیه پولشون رو لباس
به جون خودم من اونی که تو واسم quote کردی ننوشتم!!!! ای بابا اینجا حرف میزارن تو دهن آدم!!!!!
ولی حالا که این موضوع رو مطرح کردین جا داره همینجا از همه دوستان خواهش کنم یه خیریه راه بندازیم برای کودکان اروپایی با این شرایط لباس بخریم بفرستیم. بخدا راه دوری نمیره!
پس تو ننوشتی پس کی نوشته بود
یه بار دیگه همه چیزهایی که از طرف من quote شده رو همینجا تکذیب میکنم!!!!
شوخی که نداریم همش جدی بودجدانامردی کردن پسرا
جماعت دختر بی وفاست
akhe elahi ke delesh omade dar haghe gol pesari mesl to bivafai kone??!!!l
khob hatman haghet bode!l damesh garm shoma pesara harchi bekeshin bazam kame![]()
نه اینکه حالا زیر چتر سرما نمیخورند ببینید با دختر بیچاره چه کار کردنداخه پسرا لباس نداشتن ممکن بود سرما بخورن
دخترا قوین هچیشون نمیشه پسرای گناه دارن باید هواشونو داشتنه اینکه حالا زیر چتر سرما نمیخورند ببینید با دختر بیچاره چه کار کردند
به حق چیزای نشنیده حالا اینجا پسرا ضعیف شدننددخترا قوین هچیشون نمیشه پسرای گناه دارن باید هواشونو داشت
آخه زمونه بد زمونه ای شده الان دیگه زن سالاریهبه حق چیزای نشنیده حالا اینجا پسرا ضعیف شدنند![]()
آخه زمونه بد زمونه ای شده الان دیگه زن سالاریه
البته این چیزی که شما میگید توی دنیای وارونه درستهآخه زمونه بد زمونه ای شده الان دیگه زن سالاریه
شما بگو شاید گوش کنند![]()
تلقین الکی نکن!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگترین نامردی دوتا پسر در حق یک خانم زیبا | تالار عکس | 2 | |
![]() |
عکس نامردی کردن ۲ پسر به یک دختر ^^^ | تالار عکس | 8 | |
![]() |
نامردی کردن ۲ پسر به یک دختر | تالار عکس | 19 | |
![]() |
واقعا تاسف داره ...نامردی کردن 2 پسر در حق یه دختر +عکس | تالار عکس | 17 | |