منو که می شناسین ، سرامیک می خونم و ترم 7 ام و فقط 21 واحدم مونده تو کل این 2 ترم . البته به اضافه ی پروژه .
ولی می خوام ارشد نخونمو اگه بشه برم سر کار ( با پارتی اگه جور بشه )
نظرتون چیه ؟ اصلا ارشد سرامیک خوندن بهتره یا سر کار رفتن ؟
عزيزم همه چيز بستگي به اين داره كه كدوم برات مهم تره!من خودم عاشق درس خوندنم.از محيط كارخونه خوشم نمياد.حتي از ساير محيط هاي كارهم خوشم نمياد. از محيط دانشگاه خوشم مياد .ميخوام ادامه بدم تا اگه خدا خواست خودم بتونم درس بدم.پس براي من اينكه هر چه سريع تر و بهتر درس بخونم خيلي مهم تره تا بخوام برم دنبال كار..اگرچه داشتن درامد حتي مي تونه خيلي از مشكلاتمو حل كنه اما فعلا نميخوام سراغش برم..
ببين دلت چي ميخواد؟آيا ميخواي كار كني؟پس از الان شروع كن..چون توصنعت فرق ليسانس و فوق زياد نيست..
1نكته ديگه كه ميبينم اكثرا ميگن اينه كه چون دختري ارشد بخون!متاسفانه در كشور ما ارزش تحصيلات تكميلي هم مثل ليسانس داره ميره زير سوال..آيا همه كساني كه وارد ارشد ميشن لزوما بخاطر درس ميان؟يا اينكه ميگن چون همه ارشد ميخونن ما هم بايد بخونيم؟؟؟؟
بعدم فارغ تحصيل ميشن و ميخوان كار كنن و اون وقت همون كاري رو بهشون ميدن كه با ليسانس هم ميتونستن انجام بدن!اين وسط به جاي چند سال كار كردن و جا افتاده شدن در كار و صنعت فوق گرفتن و نارضايتي هم از شغلشون دارن!
اگرچه ميتوني هر دو رو هم باهم داشته باشي و تعداد كساني كه اين دو رو با هم دارن و موفق هستن كم نيست.