kittleboy_87
عضو جدید
کدوم ازدواج پیامبر منظورتون؟ با حضرت خدیجه یا دیگران؟؟؟
در هر موردی که اطلاعات دارین
و حضرت علی
کدوم ازدواج پیامبر منظورتون؟ با حضرت خدیجه یا دیگران؟؟؟
سلام
با تشکر از تمام دوستانی که نظر دادن و دوستانی که نظر خواهند داد
به نظر من عشق رو بايد بزاريد واسه آخرين مساله واسه انتخاب
همسر يا شوهر چون خيلی از زندگی هايی که من ديدم که با عشق خيلی زياد
و آتشين شروع شده دوامش زياد نبوده همينطور که تو روز نامه خوندم آمار
طلاق 9% در تهران افزايش يافته
البته بعضی از افراد بدبختانه ش ه و ت رو با عشق اشتباه ميگيرن
که این هم جايه بحث داره
ولی معمولن عشق رو بايد ببينيم که از طرف افراد به چی تعبير ميشه
وسه همين هم روان شناس ها ميگن
که نقاط فکريه مشترک با عث عشق ميشه
بحث جالبیه!!!!
من به عنوان فردی که شاید قید ازدواج رو زده باشم(به خاطر بعضی مسائل!!!!!!!!!!!) این مطالب رو میگم!
اینجا باید به این مسئله بپردازیم که عشق قبل از ازدواج! یا بعد از ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی دقیقتر فکر میکنم میبینم که عشق بعد از ازدواج بوچود بیاد, بهتره!!! ما اگه بخواییم با عشق امروزی ازدواج کنیم, مطمئنا بدون فکر و فقط از رویه علاقه می خوایم چشمون رو رویه همه ی نواقص ببندیم!
در حالی مه اگه طرف رو بشناسیم! و با شناخت کامل از طرف و خانواده اش پا پیش بذاریم و یه زندگیه هدفمند رو شروع کنیم, این دوستی و علاقه کم کم بیشتر میشه! و به جاهایی میرسه که کسی تصورش رو نمیکنه!
اکثر افرادی که دیدم بعد از 20 یا 30 سال از ازدواجشون با عشق زیاد میگذره, ازدواجشون با عشق بوجود نیومده!!!!!
دوستمون گفت عشق با ش ه و ت قاطی میشه! نه نمی خواییم این چیزا رو قاطی کنیم! تو این زمینه هم بحث خیلی زیاده! از لحاظ روانشناسی از لحاظ ارتباط و ... (که نمی دونم بحثش تو این انجمن میگمجه یا نه!!!!!) (حتی شاید ازدواجی که بخاطر ش ه و ت بوجود بیاد بالاتر از ازدواجی باشه که این دوره زمونه ما بهش مییم عشق!!!!)
متاسفانه کلمه ی عشق به حدی کوچیک و خوار شده که هر روزه, داره زیر پاهامون... له میشه!
اگه بخواییم هر کاری رو هدفمند انجام بدیم, لذتی که ازش میبریم, 100 برابر کاری هست که چشامون رو بستیم و فکر میکنیم که درسته!
و واقعا عشق تو این دورزمونه یه چیز مسخره ای هستش که هیچ وجود خارجی نداره!
تو هر کدوم از این زمینه ها هم هرکسی خواست, می تونم باهاش بحث کنم!
ایشالا گول نخورین! و با چشمان کاملا باز, ازدواج کنین!
به امید روزی که...!
یا حق...!
همون طور که میبینید داشتن ش ه و ت اتفاق بدی نیست.به شرط اونکه همه مغز آدم ازش پر نشده باشه.
به نظرم به جای پرداختن به حدس و گمانها در مورد عشق و ازدواج بهتره بیایم در موردش یه کم مطالعه کنیم.
ازدواج آگاهانه تحت هیچ شرایطی هندوانه بسته نیست.ازدواج به سبک سنتی مدت هاست که استارت انقراض براش زده شده.
سلام تازه واردم ولی .......يادمه يك بار صاحب نظري مي گفت ازدواج پيوند قلبهاست نه عقلها و مغزها و ... . پس عاقلانه تصميم بگير و عاشقانه ازدواج كن. البته با شرايط فعلي نمي دونم ميشه يا نه. چون خودم هنوز نتونستم كاري كنم.![]()