معنیش اینهدر زبان شناسی اعداد 10 یعنی خداوند 11 یعنی شیطان یکی از خدا بالات پریدن از روی خداوقتی یه جا گیر میفتی تلفن اضطراری 911 در خارج شیطان پرستا 11 رو میگن 9+1+1 یعنی پریدن از خدادر مواقع اضطراری تماس با911 بی خیال خدا
خوشم میاد اونا کاراشون رو به سرعت با دقت و کیفیت تمام انجام میدن و شمایید که الکی تو سر کله همدیگه میزنید...
قابل توجه دوستان عاشق مستند ظهور و این یارو رافعی پور.سیستم فراماسون اینه که اگر کاری هم نکنند میگردن یه چیزی پیدا میکنند و اونرو منصوب به خودشون میکنندیعنی دقیقا این کاری که شما میکنید و بدون هیچ هزینهای برای اونها تبلیغ میکنید و نشون میدید که دنیا به اذن اونها اراده میشه...
ما فقط حرف زدن بلدیم....خوب الان شما این رو فهمیدید که این کار فراماسونهاست خوب چی بهتون اضافه شد چکاری تونسید انجام بدبد...
بابا به خدا حرف من سیاسی نیست میخاستم درباره شیطان پرستا صحبت کنیم برید ببینید دکتر راعفی پور چیا که نمیگه؟؟؟یه نمونه میگم من همتون شماره911 رو با گوشیتون بگیرید...میدونید معنیش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا به خدا حرف من سیاسی نیست میخاستم درباره شیطان پرستا صحبت کنیم برید ببینید دکتر راعفی پور چیا که نمیگه؟؟؟یه نمونه میگم من همتون شماره911 رو با گوشیتون بگیرید...میدونید معنیش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه؟؟؟
من زنگ زدم گوشی رو برنداشتن فکر کنم خونه نبودن![]()
اینم عکس کاملش به عدد 11 که دوتا ستونه دقت کنید
و اون سر برج که شبیه هرمی هست که سرش جداشده و نورانی هست
![]()
میگردین تو هر عکسی ، تو هر متنی ، تو فکر خودتون ، تو ساختمونهای ساخته شده ، حتی تو ساختمونهای ساخته نشده !!!! یه عدد ۱۱ ، یه ستون که بالاش شبیه مثلث باشه ، یه چشمی ، ابرویی ، چیزی پیدا میکنین و سریع دشمن فرضی رو میسازین و بهش حمله میکنیین ،
ایشالا تو یکی از همین حملات به یکی از همین دشمنای فرضی به درجه رفیع شهادت برسین دسته جمعی ....
البت اگه مفقود هم بشین عجرش کمتر نیس
ما تو سر کله هم نمیزنیمقابل توجه کسی که میگه غیر مسلمونارو تو اونجا راه نمیدناون سنگی که به عنوانه شیطان بهش سنگ میزنن رو کی میدونه؟؟؟میدونی قبلن یه چی دیگه بوده خرابش کردن شده این دیوارهقبلن یه سنگ بوده که ساختنش کار شیطون پرستا بوده فک کنم اسمش آبلیسکاول برید داستان حضرت سلیمان رو بخونید
بابا این فیلمه مث اینکه خیلی روت تاثیر گذاشته
دیگه از این فیلم خارجیا نیگا نکن ، حتمن از این رو زمینیا خریدی
جنس قلابی بهت چپوندن داداش
جواب حرفای اصلیم رو بدبد حاشیه بر متنم نرید...
گفتم شما دارید تبلیغ میکنید برای فراماسونها با دلیلم بهتون گفتم...
چه ربطی داشت به محمد علی فروغی...؟یعنی میخوای بگی الان فراماسون در ایران نقشی نداره....؟
خوشم میاد اونا کاراشون رو به سرعت با دقت و کیفیت تمام انجام میدن و شمایید که الکی تو سر کله همدیگه میزنید...
قابل توجه دوستان عاشق مستند ظهور و این یارو رافعی پور.سیستم فراماسون اینه که اگر کاری هم نکنند میگردن یه چیزی پیدا میکنند و اونرو منصوب به خودشون میکنندیعنی دقیقا این کاری که شما میکنید و بدون هیچ هزینهای برای اونها تبلیغ میکنید و نشون میدید که دنیا به اذن اونها اراده میشه...
ما فقط حرف زدن بلدیم....خوب الان شما این رو فهمیدید که این کار فراماسونهاست خوب چی بهتون اضافه شد چکاری تونسید انجام بدبد...
ببخشین از جواب شما خیلی خوشم اومد اینا رو هم به برادرمون دارم میگم
راس میگه بابا ، ما کارمون برعکسه بقیه دنیاس باید همیشه یه فرقی با همه داشته باشیم ، پیشرفت چیه علم کو ... اینا مال زمان ابن سینا و خوارزمی و بقیه بود الان کسی دنبال علم نمیره که به همین خاله زنک بازی بچسبین
ببینین تو دنیا چه خبره بقیه ممالک و دول اجنبی چه کارایی واسه پیشرفت مملکتشون انجام میدن که ما یه برج میلاد و ساختیم و هنوز 45 ساله که نتونستیم تمامش کنیم
یه تونل زیر دریا نزدک به 40 کیلومتر ساختن که انگلیس رو به فرانسه وصل میکنه ، کف و خون قاطی میکنی اگه فیلمشو ببینی![]()
اولن که اسم شهید حرمت دارهبابا خودشون دارن اینارو میگن خودشون میگن عدد 11 و9 و 33 اعداد اوناست حداقل برو حرفای خودشون رو بخون تو همین ایرانم داریمجوونایه جو گیر ما...
معنیش اینهدر زبان شناسی اعداد 10 یعنی خداوند 11 یعنی شیطان یکی از خدا بالات پریدن از روی خداوقتی یه جا گیر میفتی تلفن اضطراری 911 در خارج شیطان پرستا 11 رو میگن 9+1+1 یعنی پریدن از خدادر مواقع اضطراری تماس با911 بی خیال خدا
در تمام مساجد و بناهای اسلامی حداقل از 2 تا مناره استفاده میشه و استفاده میشده از زمان پیامبر تا الان و به قول شما عدد 11 رو نشون میده که علامت شیطان و ..... دیگه هست
یکی از دلایلش هم بحث تقارن در ساختمان سازی هست
![]()
![]()
![]()
![]()
این فراماسونها هم سوژه ای شدهیک روز یک نفر میاد میگه اگر اسکناس رو از 500 جهت تا بزنید یک شکلی میبینید فرداش یک نفر میاد میگه اگر داخل word شماره پرواز 11 سپتامبر رو با فوت چی بزینید علامت چشم میبینید در صورتی که خود اون ادم نمیدونه علامت چشم در اون فونت برای کارکتر N بزرگ هست و داخل تمام کلماتی که حرف N بزرگ دارند مثل ایران دیده میشه;بعد تعجبی نداره که داخل مکه ساخت و سازهای عظیم شکل بگیره به این خاطر که مکه و خانه خدا برای اعراب جنبه توریستی و .... داره تا زیارتی و ....
بعد ببینم شما که یه متن از کوروش امضا تون هست و مدالیوم فروهر رو کردید آواتارتون آیا از وضعیتی که سر بناهای تاریخیتون میاد با خبرید....
تا حالا چند بار خبر های اونها رو انعکاس دادید....؟
میبنید که اونها شما رو آلت دست و ابزار تبلیغاتی کردن؟
اگر اونها برای پیشبرد فرهنگ خودشون انقدر قوی هستن من تحسینشون میکنم ولی ما چی به دست خودمون داریم فرهنگمون رو نابود میکنیم
یک سوال دیگه درباره تاریخ معاصر ایران چه کتابهایی رو خوندید؟
من بهتون اثبات میکنم تخصص نداشتن در نزد مدیران بعد انقلاب خیلی بد تر از مثلا عضو بودن در ل÷ فرماسون هست...نمونش هم هویدا که یه مستند مضحک هم شبکه 3 اش نشون داد
با داداش من درست صحبت کنیداشما یه ساندیس میخورین و یه عمر ......
اولن که اسم شهید حرمت دارهبابا خودشون دارن اینارو میگن خودشون میگن عدد 11 و9 و 33 اعداد اوناست حداقل برو حرفای خودشون رو بخون تو همین ایرانم داریمجوونایه جو گیر ما...
حتما ۱۱۰ هم یهنی بیخیال پلیس ، فقط خدا ...
بابا کفار یه الکل میخورن تا ۲ ساعت یاوه میگن ....
شما یه ساندیس میخورین و یه عمر ......
یعنی عمو من که متولد یازدهم اذر سال ۳۳ هست خود خود شیطانه ؟
این دلیل نمیشه که هر چیزه با ربط و بی ربطی رو که به زور پیدا میکنین بچسبونین به این قضیه ....
اتفاقا من هم یکی از درسهامو ۱۱ شذم این هم فراماسونری ؟ یه ؟
منظور منم همین بود پسر خوب ، واسه اینکه بیای به این چیزا بچسبی منظورم این نیست که از دین فرار کنی منظورم اینه که این مطالب در مورد شیطان پرستی و فراماسونرها رو گسترش بدی بشین درستو بخون یه برنامه بریز که چه کار کنی که این کاری که اونا انجام میدن مث ساختن این ساختمون و چیزای مشابه دیگه واسه ما پر اهمیت جلوه نکنه که من و شما اینجا بخوایم به هم دیگه ... بگیم ، اونا این کارو انجام میدن که منو شما رو بندازن به جون همدیگه بعد بیان از آب گل آلود ماهی بگیرنمیدونی مشکل کجاست من دارم از دینم حرف میزنم و دفاع میکنمنه جایی گفتم ایران خیلی گولاخه نه گفتم امریکا و....منظور من تو این تاپیک ضد شیطان پرستی هست
منظور منم همین بود پسر خوب ، واسه اینکه بیای به این چیزا بچسبی منظورم این نیست که از دین فرار کنی منظورم اینه که این مطالب در مورد شیطان پرستی و فراماسونرها رو گسترش بدی بشین درستو بخون یه برنامه بریز که چه کار کنی که این کاری که اونا انجام میدن مث ساختن این ساختمون و چیزای مشابه دیگه واسه ما پر اهمیت جلوه نکنه که من و شما اینجا بخوایم به هم دیگه ... بگیم ، اونا این کارو انجام میدن که منو شما رو بندازن به جون همدیگه بعد بیان از آب گل آلود ماهی بگیرن
شما افتادید به جون من من باکسی کاری ندارم...
کل بحث فرمانسونها و .... بر این مبناست که یک شکل یا .... به قدری بپیچونید و تغییرش بدید تا به شیطان و .... متصلش کنید;در مورد اصلول طراحی متقارن در طراحی سازه تحقیق کنید;مناره های کعبه از زمان پیدایش کعبه وجود داشته و زمانی که کنار یک مکان مقدس و ترویستی ساختمان سازی میشه در بنای مقدس و توریستی تغییر ایجاد نمیکنند و این 2 مناره از قدیم باقی موندهتو تمام عکسات گنبد بود نه هرمی شکل گنبد گرده هرم مثلثی شکل تورو خدا این عقاید شیطان پرستارو بخونید بعد نظر بدید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جی قراره سرمون بیاد؟ | گفتگوی آزاد | 20 | |
H | گفتگوی آزاد :کارهایی که قراره انجام بدیم! | گفتگوی آزاد | 1149 | |
![]() |
ایران قراره چی بشه؟ | گفتگوی آزاد | 41 | |
![]() |
حالا که قراره بمیریم چرا... | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
یه آرزو تو سال جدید. خدا قراره اینجارو بخونه | گفتگوی آزاد | 87 |