torpheh
عضو جدید
حتما همتون بار ها و بار ها شنیدید که موقع وارد شدن به جایی یا عبور از دری همیشه میگن خانم ها مقدم ترند و خود خانم ها هم اینو میدونند و فکر میکنند که برای احترامه
دلیل این موضوع یه رازه بزرگه که بین همه مردان دنیا وجود داره حتی در انگلیسی هم ضرب المثلی داریم که:ladies first!
اما من بخاطر اینکه مدافع حقوق خانم ها و برابری حقوشون با مردان هستم
می خوام پرده از این راز بزرگ بردارم امیدوارم که آقایون منو ببخشن چون قرار بود هیچ زنی تا قیامت نفهمه
خب دیگه بیشتر از این روده درازی(!) نمی کنم
عرضم به خدمتتون که اهم اهم(سرفه و گلو صاف کردن)
دلیل این قضیه اینه که اگه چاله چوله ای وجود داشت یا کسی تله ای گذاشته بود یا خلاصه بلایی پشت درب منتظر بود اول خانم ها برن تا بعد از اینکه آقایون مطمئن شدن راه امن و امانه و خطری جون با ارزش(!) اونا رو تهدید نمیکنه عبور کنن
گفتم که گفته باشم...
البته دلایل دیگه ای هم وجود داره که یه مقدار دور از ادب هست برای همین من هم همه ی راز ها رو فاش نمیکنم
دلیل این موضوع یه رازه بزرگه که بین همه مردان دنیا وجود داره حتی در انگلیسی هم ضرب المثلی داریم که:ladies first!
اما من بخاطر اینکه مدافع حقوق خانم ها و برابری حقوشون با مردان هستم

خب دیگه بیشتر از این روده درازی(!) نمی کنم
عرضم به خدمتتون که اهم اهم(سرفه و گلو صاف کردن)
دلیل این قضیه اینه که اگه چاله چوله ای وجود داشت یا کسی تله ای گذاشته بود یا خلاصه بلایی پشت درب منتظر بود اول خانم ها برن تا بعد از اینکه آقایون مطمئن شدن راه امن و امانه و خطری جون با ارزش(!) اونا رو تهدید نمیکنه عبور کنن

گفتم که گفته باشم...
البته دلایل دیگه ای هم وجود داره که یه مقدار دور از ادب هست برای همین من هم همه ی راز ها رو فاش نمیکنم