خواهیم دید نخواهید دید
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 30, 2012 #32 طلا. گفت: نخواهید دید کلیک کنید تا باز شود... خواهیم دید گذشت زمان مشخص می کنه
ح حامدیا اخراجی موقت Mar 30, 2012 #34 طلا. گفت: من به خاطر یه پسر گریه نمیکنمممممم. عمرا کلیک کنید تا باز شود... یه حرفی زدیا ......
ح حامدیا اخراجی موقت Mar 30, 2012 #35 طلا. گفت: نخواهید دید کلیک کنید تا باز شود... همین شما که میگی گریه نمیکنی اولین نفری هستی که گریه میکنی ... اصولا این ادعا ها پوچ و تو خالیه خدا رو چه دیدی شایدم همین الان داری گریه میکنی
طلا. گفت: نخواهید دید کلیک کنید تا باز شود... همین شما که میگی گریه نمیکنی اولین نفری هستی که گریه میکنی ... اصولا این ادعا ها پوچ و تو خالیه خدا رو چه دیدی شایدم همین الان داری گریه میکنی
ح حامدیا اخراجی موقت Mar 30, 2012 #37 niloofar_s گفت: اگه یه پسر بالیاقت باشه که طرفشو ناراحت نمیکنه!!!! کلیک کنید تا باز شود... این دیگه حرف الکی بود .............................نمیشه همیشه روزگار وفق مراد آدم باشه ...خوب شاید هر مسئله ای پیش بیات
niloofar_s گفت: اگه یه پسر بالیاقت باشه که طرفشو ناراحت نمیکنه!!!! کلیک کنید تا باز شود... این دیگه حرف الکی بود .............................نمیشه همیشه روزگار وفق مراد آدم باشه ...خوب شاید هر مسئله ای پیش بیات
طلا. عضو جدید Mar 30, 2012 #38 حامدیا گفت: همین شما که میگی گریه نمیکنی اولین نفری هستی که گریه میکنی ... اصولا این ادعا ها پوچ و تو خالیه خدا رو چه دیدی شایدم همین الان داری گریه میکنی کلیک کنید تا باز شود... عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حامدیا گفت: همین شما که میگی گریه نمیکنی اولین نفری هستی که گریه میکنی ... اصولا این ادعا ها پوچ و تو خالیه خدا رو چه دیدی شایدم همین الان داری گریه میکنی کلیک کنید تا باز شود... عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
طلا. عضو جدید Mar 30, 2012 #39 niloofar_s گفت: اگه یه پسر بالیاقت باشه که طرفشو ناراحت نمیکنه!!!! کلیک کنید تا باز شود... اینو خوب اومدی
niloofar_s گفت: اگه یه پسر بالیاقت باشه که طرفشو ناراحت نمیکنه!!!! کلیک کنید تا باز شود... اینو خوب اومدی
ح حامدیا اخراجی موقت Mar 30, 2012 #40 طلا. گفت: عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... خانوم دستمال بدم خدمتتون ..گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه ..........یعنی تو شوهرت بره سفر دور هم دلتنگش نمیشی یه قطره اشک نمیریزی ....چه گناه اون که شوهر تو بشه ته احساسی ها .......
طلا. گفت: عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... خانوم دستمال بدم خدمتتون ..گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه ..........یعنی تو شوهرت بره سفر دور هم دلتنگش نمیشی یه قطره اشک نمیریزی ....چه گناه اون که شوهر تو بشه ته احساسی ها .......
طلا. عضو جدید Mar 30, 2012 #41 monazzah گفت: خواهیم دید گذشت زمان مشخص می کنه کلیک کنید تا باز شود...
طلا. عضو جدید Mar 30, 2012 #42 حامدیا گفت: خانوم دستمال بدم خدمتتون ..گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه ..........یعنی تو شوهرت بره سفر دور هم دلتنگش نمیشی یه قطره اشک نمیریزی ....چه گناه اون که شوهر تو بشه ته احساسی ها ....... کلیک کنید تا باز شود... اهان اینو زودتر می گفتی دیگه .اره کسی که لایقشو داره گریه هم می کنم.
حامدیا گفت: خانوم دستمال بدم خدمتتون ..گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه ..........یعنی تو شوهرت بره سفر دور هم دلتنگش نمیشی یه قطره اشک نمیریزی ....چه گناه اون که شوهر تو بشه ته احساسی ها ....... کلیک کنید تا باز شود... اهان اینو زودتر می گفتی دیگه .اره کسی که لایقشو داره گریه هم می کنم.
ح حامدیا اخراجی موقت Mar 30, 2012 #43 طلا. گفت: اهان اینو زودتر می گفتی دیگه .اره کسی که لایقشو داره گریه هم می کنم. کلیک کنید تا باز شود... به نظر عالی منظور چی بود پس
طلا. گفت: اهان اینو زودتر می گفتی دیگه .اره کسی که لایقشو داره گریه هم می کنم. کلیک کنید تا باز شود... به نظر عالی منظور چی بود پس