من می دانم که مغز مردها زمانی که زنی به خاطر چیزای کوچک که در نظر مردها بی ارزش هست داد می زند یا غر می زند خیلی رشد می کند. در واقع به این نتیجه می رسد که عجب با موجود وحشتناکی دارد زندگی می کند خبر نداشته است.
خدایی متوجه نشدم .الان یکی هست که داره میگه مردا احساساتی ترند و شما قبول نداری یا یکی داره میگه که مردا احساساتی تر نیستند و شما قبول نداری.این جمله که نوشتید یه ویرگول کم داره یا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته قصد مسخره کردن نیستا.اصلآ .یه سواله(فحش ندی)
خدایی متوجه نشدم .الان یکی هست که داره میگه مردا احساساتی ترند و شما قبول نداری یا یکی داره میگه که مردا احساساتی تر نیستند و شما قبول نداری.این جمله که نوشتید یه ویرگول کم داره یا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته قصد مسخره کردن نیستا.اصلآ .یه سواله(فحش ندی)
مردا نسبت به خانوم ها احساسی تر نیستن، نسبت به خانوم ها احساساتی که دارن رو کمتر بروز می دن...
در واقع نسبت به اون چیزی که در نظر عمومه و نشون می دن احساسی ترن و نه نسبت به خانوم ها...
خواهش میکنم.
اها پس نقض میکنین که احساسی ترند.
در کل من احساس میکنم این جنله که یکی از بچه ها هم گفت کامل تره و اونم اینکه ربطی به مرد و زن نداره ربطش به اینه مردا از اون چه که نشون میدن احساسی ترند و این به نظرم کامل تره و قبول هم دارم.