میدونستید مردان احساسی ترن؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoseini_58

عضو جدید
من می دانم که مغز مردها زمانی که زنی به خاطر چیزای کوچک که در نظر مردها بی ارزش هست داد می زند یا غر می زند خیلی رشد می کند. در واقع به این نتیجه می رسد که عجب با موجود وحشتناکی دارد زندگی می کند خبر نداشته است.

saghar*20*

عضو جدید
نه هرچقدم بگی مردااحساساتی ترنیستن،قبول ندارم............
البته به استثنای مواردنادر

bahram khatari

عضو جدید
نه هرچقدم بگی مردااحساساتی ترنیستن،قبول ندارم............البته به استثنای مواردنادر
خدایی متوجه نشدم .الان یکی هست که داره میگه مردا احساساتی ترند و شما قبول نداری یا یکی داره میگه که مردا احساساتی تر نیستند و شما قبول نداری.این جمله که نوشتید یه ویرگول کم داره یا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته قصد مسخره کردن نیستا.اصلآ .یه سواله(فحش ندی)

آخرین ویرایش:

saghar*20*

عضو جدید
خدایی متوجه نشدم .الان یکی هست که داره میگه مردا احساساتی ترند و شما قبول نداری یا یکی داره میگه که مردا احساساتی تر نیستند و شما قبول نداری.این جمله که نوشتید یه ویرگول کم داره یا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته قصد مسخره کردن نیستا.اصلآ .یه سواله(فحش ندی)

نه ببخشیدواقعا...جملم ایرادداره.....منظورم اینه که مردااحساسی ترنیستن جزبعضیای نادر...
عجله داشتم دیگه...بخشیدبه بزرگواریتون:)

delbaar

کاربر فعال
مردا نسبت به خانوم ها احساسی تر نیستن، نسبت به خانوم ها احساساتی که دارن رو کمتر بروز می دن...
در واقع نسبت به اون چیزی که در نظر عمومه و نشون می دن احساسی ترن و نه نسبت به خانوم ها...

----------------
پ.ن: خط اول امضاتون قشنگه...;)

ایشون درست میگه از خانما احساسی تر نیستند;)

bahram khatari

عضو جدید
نه ببخشیدواقعا...جملم ایرادداره.....منظورم اینه که مردااحساسی ترنیستن جزبعضیای نادر...
عجله داشتم دیگه...بخشیدبه بزرگواریتون:)
خواهش میکنم.
اها پس نقض میکنین که احساسی ترند.
در کل من احساس میکنم این جنله که یکی از بچه ها هم گفت کامل تره و اونم اینکه ربطی به مرد و زن نداره ربطش به اینه مردا از اون چه که نشون میدن احساسی ترند و این به نظرم کامل تره و قبول هم دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.