میخواهین بدونین چقدر عمر میکنین؟!!BIA 2..........

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایول منم Oct 13 2048
میمیرم.
خوبه اخه 8 اکتبر سالروز مرگ چگواراست.

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرگ شیرین ترین تلخی زندگی ! از نظر این سایت، منم 52 سال دیگه برای همیشه آزاد میشم و کلبه عشقم رو با وجود زیبای معشوق می سازم!:gol::heart:

انشالا منظور از معشوق ذات اقدس الهي ست؟!آره وحيد؟اگه از سر تنهايي به كسي علاقه مند ميشي اسمش عشق نيست كه بخواي آرزو كني حتي تو اون دنيا هم باهاش باشي...... در ضمن آدم هيچ وقت نبايد خودخواه باشه و به خاطر منافع خودش بخواد ديگري رو هم تو زحمت بندازه!!شايد جناب عالي رفتي جهنم اون معشوق هم بايد بياد جهنم؟!!!!!!!!

n_h_1365

عضو جدید
Jun 7 2059

Jun 7 2059

یعنی توی این 51 سالی که قراره زنده باشم چه اتفاقایی میفته؟
حالا چرا این همه طولانی؟
هر چند بهش معتقد نیستم ، ولی خیلی ممنون .
عمر کوتاه مرا بس بود...

narges 400

عضو جدید
سلام

سلام

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه
من تا 46 سال دیگه زنده ام اصلا فکرشم نمی کردم انقدر عمر کنم:eek::surprised:
خیلی زیاده من نمی خوام:confused:

darknightshinobi

عضو جدید
انشالا منظور از معشوق ذات اقدس الهي ست؟!آره وحيد؟اگه از سر تنهايي به كسي علاقه مند ميشي اسمش عشق نيست كه بخواي آرزو كني حتي تو اون دنيا هم باهاش باشي...... در ضمن آدم هيچ وقت نبايد خودخواه باشه و به خاطر منافع خودش بخواد ديگري رو هم تو زحمت بندازه!!شايد جناب عالي رفتي جهنم اون معشوق هم بايد بياد جهنم؟!!!!!!!!

علیک سلام !!! لطفا تا آخرش رو بخونید!
نمی خواستم جواب پستتون رو بدم، چند بار هم یه چیزایی نوشتم اما بعد حذفش کردم!
شما با چیزایی که گفتین تقریبا مستقیم به من توهین کردین و شعور و انسانیتم رو بردین زیر سوال، شما هیچی راجع به من نمی دونین پس لطفا بیجهت قضاوت نکنین ! هر کسی که ادعا کنه که میدونه عشق چیه ،هیچ چیزی از عشق نمی دونه چون تا حالا تجربش نکرده ، عشق رو فقط میشه حس کرد!

فقط کسانی عشق رو درک می کنند و حرف الان من رو می فهمند که آتش عشق شمع وجودشون رو آب کرده باشه!
سپیده خانوم من هیچ وقت به خاطر منافع خودم با احساسات کسی بازی نکردم ، نمی کنم و نخواهم کرد! ارزش انسان خیلی خیلی فرا تر از اینهاست که بخاطر اهداف مادی ، زیبا ترین احساسی رو که میتونه داشته باشه رو قربانی کنه!
من هیچ وقت تنها نبودم که الان از روی تنهایی بخوام عاشق بشم! اگه منظورت داداش گلم که خیلی ساده پر پر شد، باید بگم که اون همیشه پیشم هست و برای من نمرده:cry: که احساس تنهایی کنم از نبودش.
اگه من عاشق ....(اسمش رو نمیگم چون نمیخوام همه بدونن) شدم ، به این خاطر بود که فرشته ای رو که تو رویای خودم ساخته بودم تو وجود زیبا و پاکش دیدم . تمام ایده آل های ما مشترک بود، ما هم رو شناختیم و عقلمون رو با دلمون آشتی دادیم! تصمیم ما فقط از منظره احساس قابل بررسی نیست ! تلفیقی از عقل و احساس ما رو به اینجا رسوند!
من نمیتونم دوروغ بگم یا تظاهر کنم ، من عاشق .... هستم و تا آخر عمر خواهم موند !هر چند رابطمون تموم شده و مسیر سر نوشت بد رقم خورد برامون چون بهترینم رو پیدا کردم !
نمی دونم آدم با احساسی هستید یا نه! اما این رو میدونم که انسان با شعوری هستید که نگران دوستتون هستید ، اما ای کاش شما هم مثل بقیه صورت مسئله رو پاک می کردین ، کمک می کردین به حل اون! ای کاش برای هر دومون خواهر و دوست دلسوزی بودین!
اما افسوووووووووس که نوش دارو سهراب رو زنده نمیکنه !:(
لطفا هر وقت این متن رو خوندید تشکر کنید تا متوجه بشم که خوندید و بیام حذفش کنم!
درضمن اینها رو برای این گفتم تا شاید کمی از نفرتتون نسبت به من کم بشه و در بارم اشتباه قضاوت نکنین !همین!
یا حق:gol:

آخرین ویرایش:

tamizi

عضو جدید
مثل اینکه 77 سال بیشتر نمی خواد این دنیا من و تحمل کنه