میخواهم مومن و پارسا شوم .

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی یه پیام خصوصی میگم:gol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif سلام
سلام دوست عزیز در مورد اون تاپیک فرد مومن و پارسا میخواستم صحبت کنم البته شخصی:
1 عمر دست خداست و امیدوارم هیچ وقت نا امید نشی
2 انشاا... هرچه زودتر شفا پیدا کنی
3 خودتو دست کم نگیر فقط خدا میتونه بگه کی مومنه و کی نیست
4 مومن بودن به نماز و روزه و قرآن خوندن تنها نیست چون خیلی ها میخونند ولی حتی معنی اونو نمیفهمند یا عمل نمیکنند
5 به نظر من باید آدم باشی نه انسان
6 آدم بودن هم آسونه فقط کافیه اون چیزی که درسته انجام بدی و به دیگران و کارای اونا اهمیت ندی
7 کار درست اون چیزیه که بعد از انجامش احساس خوبی داشته باشی و عذاب وجدان نگیری.به همین سادگی
چند تا انتقاد:
1 سعی کن نسبت به دیگران بد بین نباشی
2 سعی کن با لحن ملایم تری صحبت کنی نه تندی به قول معروف بفرمایید و بشینید و ......... یکیند اما روی مخاطب تاثیر زیادی داره
3 سعی کن روحیه با لطافت تری داشته باشی
4 سعی کن به افکار دیگران هر چند اشتباه احترام بذاری
اینا را به عنوان یه دوست گفتم
امیدوارم همیشه موفق باشی :gol::gol:
فعلا بای:gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif سلام
سلام دوست عزیز در مورد اون تاپیک فرد مومن و پارسا میخواستم صحبت کنم البته شخصی:
1 عمر دست خداست و امیدوارم هیچ وقت نا امید نشی
2 انشاا... هرچه زودتر شفا پیدا کنی
3 خودتو دست کم نگیر فقط خدا میتونه بگه کی مومنه و کی نیست
4 مومن بودن به نماز و روزه و قرآن خوندن تنها نیست چون خیلی ها میخونند ولی حتی معنی اونو نمیفهمند یا عمل نمیکنند
5 به نظر من باید آدم باشی نه انسان
6 آدم بودن هم آسونه فقط کافیه اون چیزی که درسته انجام بدی و به دیگران و کارای اونا اهمیت ندی
7 کار درست اون چیزیه که بعد از انجامش احساس خوبی داشته باشی و عذاب وجدان نگیری.به همین سادگی
چند تا انتقاد:
1 سعی کن نسبت به دیگران بد بین نباشی
2 سعی کن با لحن ملایم تری صحبت کنی نه تندی به قول معروف بفرمایید و بشینید و ......... یکیند اما روی مخاطب تاثیر زیادی داره
3 سعی کن روحیه با لطافت تری داشته باشی
4 سعی کن به افکار دیگران هر چند اشتباه احترام بذاری
اینا را به عنوان یه دوست گفتم
امیدوارم همیشه موفق باشی :gol::gol:
فعلا بای:gol:

مردن همچون زیستن بهانه اي میخواهد.
بجز شماره 4 همه رو قبول دارم. ولی کلا لحن کلام من محکم و از ته دلمه . نظرم بی حرمتی نیست. بی لفافه و شفاف حرف میزنم. همین. رعایت مصلحتی هم نمیکنم. چون اجازه شو به خودم نمیدم که دلم یه جور باشه و زبانم جور دیگه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دوست عزیز ، این سختی های زندگیت هست که نمی زاره به اون چه که می خوای برسی .
می خوای خدا رو بشناسی ؟
چرا چشماتو نمی بینی ، گوشهاتو نمی شنوی و .... می خوای بگی اینها چون همیشه باهات بودن دیگه عادی و روزمره شدن ؟
نه این بی انصافیه !!!!
چون دردها و رنجهای ما همیشه با ما هستند اما چرا روزمره نمیشن و اینقدر پررنگ هستن ؟؟
چرا وقتی تو خیابون راه میری ، درختها رو می بینی ، خدا رو نمی بینی ؟
خیلی از این چراها وجود داره ، اگه یکم فکر کنی میلیون میلیون از این چراها می بینی .
یه راه حل اینکه دنیا رو واسه خودت بی ارزش کنی ، اونوقت ارزشهای واقعی رو به همراه خالق اون ارزشها با تمام وجود حس می کنی :gol::gol::gol::gol:
کاش منم میتونستم دنیا و خالق رو اینجوری ببینم و راضی هم باشم. کاش و صد ها کاش.

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجز شماره 4 همه رو قبول دارم. ولی کلا لحن کلام من محکم و از ته دلمه . نظرم بی حرمتی نیست. بی لفافه و شفاف حرف میزنم. همین. رعایت مصلحتی هم نمیکنم. چون اجازه شو به خودم نمیدم که دلم یه جور باشه و زبانم جور دیگه.
منظور من این نبود که دو رو باشی فقط میگم یکم با لحن ملایم تری صحبت کنی.همین
درضمن قصدم نصیحت کردن نبود فقط دوستانه اینا را گفتم.فکر هم نکنی معلم اخلاقم:w12:

ziarifar

عضو جدید
دچار بیماری استخوانی هستم و ممکنه زیاد عمر نکنم. حالا میخوام مومن و پارسا باشم. ولی نمیدونم باید چیکار کنم و از چه کسی بیاموزم.
الان حدود ده سالی میشه که نتونستم یکنفر مومن کامل و پارسا پیدا کنم. نه اینجا و نه تو کشور های مسلمان همسایه و نه تو مکه و سوریه.
خیلی عجیبه. هر کس را که دیدم چند ستون ایمانش می لنگه و یا ایمانش با منافعش گره خورده.

از فهمیدن مشکلتون خیلی نارحت شدم.سخت نگیرید.امیدوارم هر چه زودتر حالتون خوب شه.

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور من این نبود که دو رو باشی فقط میگم یکم با لحن ملایم تری صحبت کنی.همین
درضمن قصدم نصیحت کردن نبود فقط دوستانه اینا را گفتم.فکر هم نکنی معلم اخلاقم:w12:
خوب منم همینو میگم. اگه منظورتون اینه که با کلاس صحبت کنم که باید بگم بحث تو این تاپیک رسمی نیست و شبیه درد دل بین من و شماست. اگه میخواین با بفرما و خواهش و تمنا و اونجوری صحبت کنیم که جاش نیست . چون داریم دوستانه حرف هامونو میزنیم. اگه دارم خیلی شفاف و بی پرده حرف میزنم که خوب این کار عادت منه. اگه هم در انتخاب جمله بندی ها دستوری و خشن رفتار میکنم که باید بگم چنین منظوری ندارم. در هر حال شما یکم شفاف تر بگید ممنون میشم. :gol:

salaman

عضو جدید
نمی خوام بحث رو فلسفی کنم اما باید به تو دوست عزیز توصیه های برادرانمو ارائه بدم :

اول اینکه هیچ رفتاری در دنیا زشت نیست مگر اینکه ذهن تو اون رو زشت قلمداد کنه ربطی هم به مسایل دینی نداره پس اگر هر زمان هر مسئله ای رو بد احساس کردی از انجامش خودداری کن

دوم اینکه این رو به یاد داشته باش که اگر گناه نکنی چگونه طاعت رو بدست میاری و انسان تنها موجودیه که دستش به گناه الوده شده

سوم اینکه خداوند موجودی بخشندست و یخشش رو به هر انسان چه دیندار و چه بی دین به طور مساوی تقسیم میکنه و ارزش انسان بودن نزد خدا از دیندار بودن بالاتره

ترس از رفتار متاسفانه در ممالک دینی بسیار بالاست و دقیقا علت اعمال توضیح داده نشده افراد از انجام هر عمل بدون توضیح خاصی منع میشن و به همین دلیل در رفتارشون سردرگمی موج میزنه پس سعی کن زیاد سخت نگیری رفتارتو مطابق ارزشهای انسانی پیش ببری و خودت رو با مسایل سخت دینی عذاب ندی .

با همه چیز در امیز و با هیچ امیخته مشو در انزوا پاک ماندن نه سخت است نه با ارزش
:gol::gol::gol::gol::gol:
این گلها هم تقدیم به شما

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی خوام بحث رو فلسفی کنم اما باید به تو دوست عزیز توصیه های برادرانمو ارائه بدم :

اول اینکه هیچ رفتاری در دنیا زشت نیست مگر اینکه ذهن تو اون رو زشت قلمداد کنه ربطی هم به مسایل دینی نداره پس اگر هر زمان هر مسئله ای رو بد احساس کردی از انجامش خودداری کن

دوم اینکه این رو به یاد داشته باش که اگر گناه نکنی چگونه طاعت رو بدست میاری و انسان تنها موجودیه که دستش به گناه الوده شده

سوم اینکه خداوند موجودی بخشندست و یخشش رو به هر انسان چه دیندار و چه بی دین به طور مساوی تقسیم میکنه و ارزش انسان بودن نزد خدا از دیندار بودن بالاتره

ترس از رفتار متاسفانه در ممالک دینی بسیار بالاست و دقیقا علت اعمال توضیح داده نشده افراد از انجام هر عمل بدون توضیح خاصی منع میشن و به همین دلیل در رفتارشون سردرگمی موج میزنه پس سعی کن زیاد سخت نگیری رفتارتو مطابق ارزشهای انسانی پیش ببری و خودت رو با مسایل سخت دینی عذاب ندی .

با همه چیز در امیز و با هیچ امیخته مشو در انزوا پاک ماندن نه سخت است نه با ارزش
این گلها هم تقدیم به شما

از تماس شما ممنونم.
اجازه بدین موارد و یا نصایح شما رو تک تک جواب بدهم تا شاید به نتیجه ای مورد نیاز دست بیابیم.
این حرف شما رو قبول نمیکنم. زشت بودن یک پدیده ربطی به درک و استنباط ذهن من نداره. زشت زشته و خوب هم خوب . در موارد خیلی نادری این پارادوکس ایجاد میشه که انسان بین خوب و بد بودن یک موضوعی تردید کنه.
در ضمن زندگی کردن با تبعیت از فرمانهای احساس درست نیست و چنین انسانی راه به جایی نمیبره.
یعنی بدون ارتکاب گناه دستیابی به طاعت ممکن نمیشه؟ اینم که از همان اعتقادات حجتیه هاست و من اینم قبول ندارم.
اینم که باز غلطه . شما این مفاهیم رو از کجا بدست آورده اید؟ یعنی چون خداوند بخشنده است ما حق داریم هر غلطی رو که از دستمان بر میاد انجام بدهیم؟ نخیر هیچم اینجوری نیست. در ضمن خداوند برای انسان و میزان تقوایش ارزش گذاشته و فرق قائل شده. ممکنه تو بحث عدالت اینجوری باشه ولی در سایر موارد انسانها در پیشگاه خدا باهم برابر نیستند. میزان تقوی شرط برتری است.
اینو دیگه نمیدونم که ارزش انسان بودن نزد خدا از دیندار بودن بالاتره تا چه حد میتونه درست باشه. در ضمن بحث من بر سر دیندار بودن یا نبودن نیست. بحث روی مومن پارسا بودن هست.
ممالک دینی یعنی چی ؟
مگر در سایر ممالک انسانها مواظب و نگران رفتار هاشون نیستند؟
یعنی چه زیاد سخت نگیرم. شما اصلآ خواسته منو متوجه نشدی عزیز.
ارزشهای انسانی یعنی چی ؟
من کی گفتم خودمو با مسائل سخت دینی عذاب میدم؟ شما اصلآ موضوع رو ملتفت نشدی دوست عزیز.
و اما نصیحت من نسبت به شما : دوست عزیز شما نه از روانشناسی چیزی میدونی نه از معارف دینی . تقریبآ مثل کشیش های کلیسا حرف میزنی . لطفآ به جای نصیحت و راهنمایی دیگران یه نظری به کمالات خودت بیانداز و ببین کجایی و چی میگی؟
اینو از من بیاد داشته باش: نه هر که سر بتراشد قلندری داند.
میخوام بگم بیشتر از این خودتو علاف نکن و سعی کن با شخصیت واقعی خودت وارد معرکه بشی. خودت هیچ چیز نمیدونی اونوقت همه رو نصیحت میکنی و همه جا هم نظر میدی.
لحظه ای در خود نگر تا کیستی.
دلم بیشتر از اونکه بحال خودم بسوزه به حال و وضع تو سوخت. برو خود را دریاب و مردم را هم به خیال خودت سر کار نذار. ممنون. :gol::gol::gol:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم همینو میگم. اگه منظورتون اینه که با کلاس صحبت کنم که باید بگم بحث تو این تاپیک رسمی نیست و شبیه درد دل بین من و شماست. اگه میخواین با بفرما و خواهش و تمنا و اونجوری صحبت کنیم که جاش نیست . چون داریم دوستانه حرف هامونو میزنیم. اگه دارم خیلی شفاف و بی پرده حرف میزنم که خوب این کار عادت منه. اگه هم در انتخاب جمله بندی ها دستوری و خشن رفتار میکنم که باید بگم چنین منظوری ندارم. در هر حال شما یکم شفاف تر بگید ممنون میشم. :gol:
من نمیگم رسمی حرف بزنی مگه بقیه بچه ها رسمی حرف میزنن؟؟اتفاقا خیلی هم خوبه که راحت حرف بزنی اما با ملایمت خیلی شفاف بگم با لحنی حرف نزن که برجک طرفو بزنی

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیگم رسمی حرف بزنی مگه بقیه بچه ها رسمی حرف میزنن؟؟اتفاقا خیلی هم خوبه که راحت حرف بزنی اما با ملایمت خیلی شفاف بگم با لحنی حرف نزن که برجک طرفو بزنی
افشین جان باور کن بعضی برجک ها زدن داره. اگه نزنی باعث میشی که طرف پررو بشه و همه را به تلاطم بندازه. اما اینکه کدوماشو باید بزنیم و کدوماشو نزنیم , بستگی به قدرت شناختمون داره. من همیشه این کار رو نمیکنم. چند بار به طرف فرصت میدم بعد که دیدم از رو نمیره و دیگران رو هالو حساب میکنه , اونقت برجک که سهله , مخشم میزنم. خوب دیگه مائیم و یه ذره قدرت که نمدونیم کجا ازش استفاده بکنیم. چقد حرف زدم افشین جان . معذرت:gol:
همین کاربر بالاسری رو ببین : salaman
اومده منو نصیحت کنه و براه راست هدایت کنه. ببین چی گفته و من چی جوابشو دادم. شما اونو بخون بعد در اون مورد باهم حرف میزنیم خوب؟

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین جان باور کن بعضی برجک ها زدن داره. اگه نزنی باعث میشی که طرف پررو بشه و همه را به تلاطم بندازه. اما اینکه کدوماشو باید بزنیم و کدوماشو نزنیم , بستگی به قدرت شناختمون داره. من همیشه این کار رو نمیکنم. چند بار به طرف فرصت میدم بعد که دیدم از رو نمیره و دیگران رو هالو حساب میکنه , اونقت برجک که سهله , مخشم میزنم. خوب دیگه مائیم و یه ذره قدرت که نمدونیم کجا ازش استفاده بکنیم. چقد حرف زدم افشین جان . معذرت:gol:
همین کاربر بالاسری رو ببین : salaman
اومده منو نصیحت کنه و براه راست هدایت کنه. ببین چی گفته و من چی جوابشو دادم. شما اونو بخون بعد در اون مورد باهم حرف میزنیم خوب؟
دختر به خشنی تو ندیده بودم که دیدم:w45:
خوب این آقا هم میخاسته کمکی بهت کرده باشه و نظر خودشو مطرح کرده. قرار نیس همه نظرشون با تو یکی باشه.هر کی آزاده هر جور میخواد فکر کنه. اما تو میتونی اگه با نظر اون مخالفی منطقی باهاش بحث کنی تا بالاخره یا تو اونو قانع کنی یا اون تورا.به همین سادگی. با بعضی از جوابات موافقم اما به نظرم منظور اون دوست عزیز هم اینی نبوده که تو برداشت کردی فکر کنم یه کم بد مطرح شده

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این آقا هم میخاسته کمکی بهت کرده باشه و نظر خودشو مطرح کرده. قرار نیس همه نظرشون با تو یکی باشه.هر کی آزاده هر جور میخواد فکر کنه. اما تو میتونی اگه با نظر اون مخالفی منطقی باهاش بحث کنی تا بالاخره یا تو اونو قانع کنی یا اون تورا.به همین سادگی. با بعضی از جوابات موافقم اما به نظرم منظور اون دوست عزیز هم اینی نبوده که تو برداشت کردی فکر کنم یه کم بد مطرح شده
رفتم تو پروفایلش اونجام حسابشو رسیدم. الکی میگه من روانشناسم بعد میاد چرند میگه. دیدی اون چی گفته و من چه جوابی دادم؟
من نمیخوام با دوستانی که میخوان بهم کمک کنند جر و بحث بکنم. منتها ایشون فک کرده اینجا کسی سواد نداره و با ادبیات کلیله دمنه ای اومده منو براه راست هدایت کنه اونم اونجوری. خوب دیگه این که از اون اولیش هم بدتر شد. من لال بشم بهتره. :gol:

salaman

عضو جدید
دوست خوبم من مسائل رو بسیار کلی گفتم از خدای خودم گلایه نکردم . تمام اون حرف هایی رو که به تو دوست عزیز زدم با توجه به تجربیات خودم بوده نه مسایل روانشناسی .
تمام اون حرفها کنار اومدن با مسایل روز مره است من نه مسلمانم ونه به هیچ دینه دیگری پایبند. نه فیلسوفم و نه ادعای روشنفکری می کنم احساس کردم انسانی درگیر مسایل سخته و خواستم همدردش بشم تا شاید بار مشکلات اذیتش نکنه . ولی دوست خوب اگر تشنه ات شد و من فقط چند قطره اب داشتم و در تلاش بودم تا انرا تقدیم کنم کاسه اش را بر سرم نکوب این از رسم ..... به دوره. من از تمام کسانی که به نام دینداری مردم رو تازیانه زدن نفرت دارم از واعظان بی غم گریزانم حالم از پارسایان روز و دزدان شب بهم میخوره و ختم کلام اینکه با تمام وجود از گفتار خودم عذر خواهی میکنم .:gol:

آخرین ویرایش:

salaman

عضو جدید

دقیقا در این دنیا هر کس با دید خودش به مسائل نگاه میکنه حتی دشمن هم می تونه سبب خیر شود اگر خدا خواهد .ما که دشمن نیستیم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست خوبم من مسائل رو بسیار کلی گفتم از خدای خودم گلایه نکردم . تمام اون حرف هایی رو که به تو دوست عزیز زدم با توجه به تجربیات خودم بوده نه مسایل روانشناسی .
تمام اون حرفها کنار اومدن با مسایل روز مره است من نه مسلمانم ونه به هیچ دینه دیگری پایبند. نه فیلسوفم و نه ادعای روشنفکری می کنم احساس کردم انسانی درگیر مسایل سخته و خواستم همدردش بشم تا شاید بار مشکلات اذیتش نکنه . ولی دوست خوب اگر تشنه ات شد و من فقط چند قطره اب داشتم و در تلاش بودم تا انرا تقدیم کنم کاسه اش را بر سرم نکوب این از رسم ..... به دوره. من از تمام کسانی که به نام دینداری مردم رو تازیانه زدن نفرت دارم از واعظان بی غم گریزانم حالم از پارسایان روز و دزدان شب بهم میخوره و ختم کلام اینکه با تمام وجود از گفتار خودم عذر خواهی میکنم .:gol:
من هم از طرز رفتارم با شما پوزش میخواهم. الان شما دوست منی و من همه حرفاتو قبول میکنم. مرسی

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
از صفر شروع کن:gol:

ببین شما یه مسلمون زاده ای و حداقلش اینه که یه قرآن تو خونتون بوده پس سعی کن اولا روزی شده یک برگ ازش رو بخون و اگه تونستی رو معانیش هم درنگ کن.

اصلا به فرض اینکه همین یه قرآن هم نیست تو خونتون. برو از اولین کتاب خونه نزدیکتون یه انجیل برنابا یا یوحنا بگیر یه تورات و یه قرآن (اگه وقت داری) یکم ورق بزن و یکم فکر کن در موردشون و سایر اندیشه ها هم اگه کلا خدا رو قبول نداری یه مرور کن لااقل تو اینترنت مثل مارکس و ...

اول یه کتاب هست به اسم قرآن هرگز تحریف نشده از علامه حسن زاده آملی که یه کتاب کوچیم با هزینه فوق العاده کم (950تومان) که توصیه میکنم مطالعه کنید که از موضوعش معلومه در مورد چی هست و قطعا یکی از سوالاتی کهممکن هست براتون پیش بیاد همینه.

دومین مشکلی که ممکن هست پیش بیاد در مورد خود شخص پیغمبر(ص) است که کتابی تحت عنوان پیامبر رحمت از استاد جوادی آملی هست که یه سری تفکرات غلط در مورد پیغمبر که یه سری پیش کشیدن و قطعا روی خیلی ها هم تاپیر گذاشته پاسخ داده شده و اهداف این حضرت و رسالت رو بیان کرده.

در مورد تفکرات مارکسیسم و امونیسم و امپریالیسم و ... هم که شهید مطهری پرچمدار مبارزه با این امور هست و کتاب های ایشون واقعا هنوز که هنوزه بوی تازگی میده و تقریبا توی همه آثارشون به مناظره با اینگونه تفکرات پرداخته و همشون رو هم رد کرده.

سومین مشکل که ممکن پیش بیاد برات مسئله حکومت اسلامی هست که شما میتونی از کتاب ولایت فقیه ولایت فقاهت و عدالت استاد جوادی آملی استفاده کنی البته آثار امام (ره) هم هست که فوق العاده قویتر هست اما به دلیل پس زمینه فکری کنونی شما بهتره اول کتاب استاد جوادی آملی رو بخونی.
همه اینها حقّه و درسته.
شما بجای کتاب یکنفر مومن پارسای زنده به من نشون بده برم پیشش و ازش حس بگیرم و پیشش آموزش ببینم . من نمیتونم بوسیله این کتابها اینهمه زنگار ها را از روحم پاک بکنم. اینا رو کسی میتونه پاک کنه که خودش به معنی کامل کلمه مومن و پارسا باشه. من نمیتونم خودم برا خودم کاری بکنم. اگر میتوانستم تو این مدت کرده بودم. این کار بدست یک مومن واقعی ممکن میشه . اونو نشونم بده.
شما چرا نمیتونین از همه این جهان پهناور یکنفر مومن پارسای تمام عیار پیدا کنید و به من نشون بدهید؟ که بهم کمک کنه.
بدون پس زمینه ذهنی نمیشه:gol:

• Like

minerva

عضو جدید
سلام.
بچه ها یه سر به این جا بزنید.می دونم نباید توی این قسمت این پست رو بگذارم.اما دیگه داره خیلی دیر می شه.
به هر کسی هم که میشناسید بگید این تاپیک رو بخونه.
یک انسان به کمک همه تون احتیاج داره:cry:
هر كه در اين بزم مقرب تر است.....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین تو این کتاب ها رو مطالعه کن در حدی که میتونی بعد بیا من یکی بهت معرفی میکنم.
با این حساب سال اینده باید بیام خدمتت. اینا برام یه سال طول میکشه که بخونمشون. چون وقتی میخونم دچار تضاد میشم و حالا بیا و درستش کن. به همین خاطر تا بیام سراغ شما شاید سالها وقت بگذره. در هر حال از اینکه همکاری و کمک کردید ممنونم. :gol::gol::gol:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم.
موضوع تاپیک راههای رسیدن به ایمان و پارسایی است.
http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif میخواهم مومن و پارسا شوم .
یکی از تفاوت های تربیت دینی با غیر دینی این است که تربیت دینی ثبات قدم ایجاد میکند . ... هیچ چیزی مثل تربیت دینی در انسان ثبات قدم ایجاد نمی کند . ...
من در خانواده ام تربیت دینی نشده ام و حالا نمیتونم چیزی را قبول کنم. خیلی هم دوست دارم فرد مومن و پارسایی باشم.
میشه منو راهنمایی کنید.
البته من اکثر راهها رو رفته ام ولی ایمانم تقویت نمیشه. بیشتر از پیش نا امید میشم. بنابراین برای راهنمایی من روش های قوی ارائه بدهید و از راهنمایی های خاله زنکی و یا انشاء نویسی و شعارگونه استفاده نکنید. ممنونم.
اگر تخصص کامل ندارید حداقل نظرتونو بگید ولی لطفآ جدی و با استدلال کمک کنید. متشکرم
من تازه پاسخ شما رو دیدم
باور کنید اینایی که گفتم شعار نیست
واقعاً خدا رو میشه تو تمام مخلوقاتش حس کرد :gol::gol::gol:
اگه خدا رو حس کنی گناه کمتر می کنی !!
نه بخاطر اینکه از عذابش می ترسی واسه اینکه ازش خجالت می کشی :redface::redface::redface::redface:
اگه دوست داری اینم بذار به حساب بقیه شعارام:cool::cool:

• Like

known

عضو جدید
شما چرا بین کشورهای مسلمون ویا آدمهای به ظاهر دیندار دنبال جواب می گردی هر آدمی
که فقط انصاف داشته باشه واقعا مومن :gol:

چون کافی انصاف داشته باشی تا حق دیگران را زیر پا نزارری:gol:
به دیگران برچسب بد نزنی و آرمانهاشون احترام بگذاری :gol:
وبه حقی که در اثر تلاش وهوشت بدست آوردی قانع باشی :gol:
کافی انصاف داشته باشی تاهر کاری به نظرت برای خودت ظلم ,برای دیگران انجام ندی:gol:
ومشابه اینها ( واقعا پرهیز از هر بدی و گرایش به خوبی مطلق) در این دوره زمانه پیدا نمیشه یعنی =وجود نداره
اگه تونستی رعایت کنی مومن و پارسا هستی ,چون فرمولش راحت و هر کسی میدونه اما اجراش سخت ,:gol:

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چرا بین کشورهای مسلمون ویا آدمهای به ظاهر دیندار دنبال جواب می گردی هر آدمی
که فقط انصاف داشته باشه واقعا مومن :gol:

چون کافی انصاف داشته باشی تا حق دیگران را زیر پا نزارری:gol:
به دیگران برچسب بد نزنی و آرمانهاشون احترام بگذاری :gol:
وبه حقی که در اثر تلاش وهوشت بدست آوردی قانع باشی :gol:
کافی انصاف داشته باشی تاهر کاری به نظرت برای خودت ظلم ,برای دیگران انجام ندی:gol:
ومشابه اینها ( واقعا پرهیز از هر بدی و گرایش به خوبی مطلق) در این دوره زمانه پیدا نمیشه یعنی =وجود نداره
اگه تونستی رعایت کنی مومن و پارسا هستی ,چون فرمولش راحت و هر کسی میدونه اما اجراش سخت ,:gol:
شرط مومن بودن فقط انصاف نیست. یعنی نمیتونه کافی باشه. اینکه شما میگی یه چیزی مثل اندیشه های بنی صدر هستش. من پارسایی را میگم که دارای نهایت تقوی باشه. یعنی انسانی که بشه در کنارش زندگی کرد و از کردار و رفتارش پارسایی آموخت. :gol: