میخوام ازدواج کنم ولی به خاطر یک ذهنیت مزخرف میترسم

janga

عضو جدید
درود و سلام خدمت مهندسین و غیر مهندسین و همه :gol:
اینجانب بعد از سال ها تجرد بالاخره تصمیم به ازدواج گرفتم (چه اتفاق مهمی):D
اما از یک مسئله میترسم :cry:
دلیلش ذهنیتمه :cool:
ببخشید که بی پرده میگم :redface:
من از این میترسم همسر آیندم اهل مسائل عاطفی و روابط خصوصی نباشه و نسبت به این مسائل بی تفاوت باشه.نه که نباشه ولی یعنی خیلی کم اهمیت بده
یک دلم میگه اشتباه فکر میکنی از اون بر یه دلم میگه ممکنه همین هم باشه
آخه من این همه سال بچه مثبت بودم برام مهمه از این نظر خب :redface:
میگم بچه مثبت بودم نه فکر کنید تو قوطی بودما منظورم این بوده دنبال این چیزها نبودم در جامعه

حالا شما بهم بگید آیا میشه دختری هم پیدا بشه نسبت به مسائل ج@ن@س@ی کم تفاوت باشه؟ از کجا بفهمم که براش مهمه؟ زمان مراسم خواستگاری و دوران نامزدی که نمیشه فهمید که
یه چیز میگم تو دلتون نخندید همیشه فکر میکنم وقتی در آینده بخوام به همسرم پیشنهاد این کار رو بدم در اکثر موقع ها با یک اخم جوابم را رد کنه یا با اکراه قبول کنه
اصلا دیدگاه خانم ها نسبت به مسائل عاطفی مثل معاشقه های زود گذر یا روابط نزدیک تر چی هستی؟/نمیگن مردک تو چه قدر لوسی و این کارها چیه و مرد باش و این حرفا؟
البته یک کمش که برای رفع نیاز خودشون هم باشه که همه دارند ولی وقتی این پیشنهاد رو مرد بیشتر بده(نه زیاد.متعادل) چه واکنشی دارند؟

نمیدونم چرا همچین طرز فکر مزخرفی دارم خب :surprised: ولی فکر کنم اگر ب جواب سوالم برسم حل بشه مشکلم
تو این موضوع غیر از اینجا روم نمیشد از کسی بپرسم.جواب بدید ما هم به تاهل برسیم این سه تا سوال رو که گفتم بگید عالیه

حامدیا

اخراجی موقت
من از این میترسم همسر آیندم اهل مسائل عاطفی و روابط خصوصی نباشه و نسبت به این مسائل بی تفاوت باشه.نه که نباشه ولی یعنی خیلی کم اهمیت بده
میگم بچه مثبت بودم نه فکر کنید تو قوطی بودما منظورم این بوده دنبال این چیزها نبودم در جامعه

حالا شما بهم بگید آیا میشه دختری هم پیدا بشه نسبت به مسائل ج@ن@س@ی کم تفاوت باشه؟ از کجا بفهمم که براش مهمه؟ زمان مراسم خواستگاری و دوران نامزدی که نمیشه فهمید که
یه چیز میگم تو دلتون نخندید همیشه فکر میکنم وقتی در آینده بخوام به همسرم پیشنهاد این کار رو بدم در اکثر موقع ها با یک اخم جوابم را رد کنه یا با اکراه قبول کنه
اصلا دیدگاه خانم ها نسبت به مسائل عاطفی مثل معاشقه های زود گذر یا روابط نزدیک تر چی هستی؟/نمیگن مردک تو چه قدر لوسی و این کارها چیه و مرد باش و این حرفا؟
البته یک کمش که برای رفع نیاز خودشون هم باشه که همه دارند ولی وقتی این پیشنهاد رو مرد بیشتر بده(نه زیاد.متعادل) چه واکنشی دارند؟

نمیدونم چرا همچین طرز فکر مزخرفی دارم خب :surprised: ولی فکر کنم اگر ب جواب سوالم برسم حل بشه مشکلم
تو این موضوع غیر از اینجا روم نمیشد از کسی بپرسم.جواب بدید ما هم به تاهل برسیم این سه تا سوال رو که گفتم بگید عالیه

اول یه جوک تعریف کنم ..........یکی ازدواج میکنه اسم قومی نمییارم که حساسیت ایجاد کنه یکی ازدواج میکنه

زنش میگه چرا به من نزدیک نمیشی و ..و..و .. اون شخص جواب میده ببند دهنتو من ازدواج کردم که از این کارای زشت دو ر بشم ................

خوب حالا جدی ....سرد مزاجی برخی از خانوما به دلیل های متفاوتی داره یکی از اونا بیماری هایی هستش مثل دیابت و تیروئید که کمی خانومار و سرد مزاج نشون میده

که عده اونها خیلی کمه ...اما دلیل اصلی این سرد مزاجی ها که در دوران زناشویی از طرف زن رخ میده تجربه نزدیکی ناموفق و به ارگاسم نرسیدن و زود ارضایی مرد و رفتارهای زننده هنگام عمل نزدیکی هستش
اولین تجربه نزدیک از اهمیت زیادی برخوردار هستش که باید حوصله و بدون عجله این کا رو انجام داد در این رابطه حرف بسیار هستش ......ولی همین چیزهایی که گفتم کفایت میکنه

مسعله ای دیگه اون هم اینکه شما دوست محترم اینقد سخت نگیر مطمئن باش این اتفاق نمی افته اینها در مراحل خیلی بحرانی عرض کردم .....
دختر و پسر با هم ازدواج میکنند تا به آرامش برسند که یکی از راههای رسیدن به آرامش همین کارهای عشقولانه هستش که انجام میدهند عرض کردم یکی از راهها
این فکر بد رو از ذهنتون دور کنید اینقد بد بین بودن اصلا جالب نیست .......
اصلن فکرش و نکن

فاطمه تنها

کاربر بیش فعال
اول یه جوک تعریف کنم ..........یکی ازدواج میکنه اسم قومی نمییارم که حساسیت ایجاد کنه یکی ازدواج میکنه

زنش میگه چرا به من نزدیک نمیشی و ..و..و .. اون شخص جواب میده ببند دهنتو من ازدواج کردم که از این کارای زشت دو ر بشم ................

خوب حالا جدی ....سرد مزاجی برخی از خانوما به دلیل های متفاوتی داره یکی از اونا بیماری هایی هستش مثل دیابت و تیروئید که کمی خانومار و سرد مزاج نشون میده

که عده اونها خیلی کمه ...اما دلیل اصلی این سرد مزاجی ها که در دوران زناشویی از طرف زن رخ میده تجربه نزدیکی ناموفق و به ارگاسم نرسیدن و زود ارضایی مرد و رفتارهای زننده هنگام عمل نزدیکی هستش
اولین تجربه نزدیک از اهمیت زیادی برخوردار هستش که باید حوصله و بدون عجله این کا رو انجام داد در این رابطه حرف بسیار هستش ......ولی همین چیزهایی که گفتم کفایت میکنه

مسعله ای دیگه اون هم اینکه شما دوست محترم اینقد سخت نگیر مطمئن باش این اتفاق نمی افته اینها در مراحل خیلی بحرانی عرض کردم .....
دختر و پسر با هم ازدواج میکنند تا به آرامش برسند که یکی از راههای رسیدن به آرامش همین کارهای عشقولانه هستش که انجام میدهند عرض کردم یکی از راهها
این فکر بد رو از ذهنتون دور کنید اینقد بد بین بودن اصلا جالب نیست .......
اصلن فکرش و نکن

ببین عزیزم.من با حامدیا موافقم کاملا .شک نکن.گفتی قول بدیم نخندیم..اما من کلی خنده ام گرفت از حرفات ببخشید.آخه یه دختر بیشتر از اون چیزایی که تو در موردشون مانور میدی، به احساس عمیق و احترام و ناز نیاز داره.بقیه اش دیگه جوره.تو یکی خیلی داری سخت میگیری.به نظرم هنو هیچی نشده داری به این مسایل اونم اینقدر عمیق فک میکنی که در تو احساس ترس بوجود آورده، یه خورده ناشی از اطرافت باشه و ریشه در جایی داره وگرنه وقتی صحبت عشق و علاقه قلبی به میون میاد این چیزها اصلا به چشم نمیاد....نمیدونم منظور خاصی داشتی یا نه.به هرجهت از اینکه نمردیم و دیدیم یه پسری پیدا شده که اونم تو این زمونه بی اطلاع هست خودش جای شکر داره.مرسی عزیزم.متاهل که شدی به ما هم خبر بده.خوشحال میشم ببینیم یکی دیگه هم اومده تو جمع ما.

آخرین ویرایش:

janga

عضو جدید
آره دیگه خنده هم داره خب
جالبیش اینجاست من خودم میدونم که این طرز فکر اشتباست ولی باز هم روش تاکید دارم!!!!!!!!!!!!!!!
مثل بیمارهای وسواسی که میدونند کارشون اشتباست ولی باز رفتار وسواسی انجام میدن
فکر کنم یکی از بیرون بگه خیلی بهتره.پس دوستان دیگه هم نظر بدید

فاطمه تنها

کاربر بیش فعال
آره دیگه خنده هم داره خب
جالبیش اینجاست من خودم میدونم که این طرز فکر اشتباست ولی باز هم روش تاکید دارم!!!!!!!!!!!!!!!
مثل بیمارهای وسواسی که میدونند کارشون اشتباست ولی باز رفتار وسواسی انجام میدن
فکر کنم یکی از بیرون بگه خیلی بهتره.پس دوستان دیگه هم نظر بدید

مرسی از با ظرفیت بودنت.ولی آخه خنداره خوب.....

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
اول تبریک میگم که بچه مثبتید!:redface:( با دیدن این پسرای ... این دوره زمونه ، دیدن تاپیک شما کورسوی امیدی برای ما دخترا بود!! اقایون استثنا به دل نگیرید لطفا!!)
بعدم همه ادما که مثل هم نیستن...این طرز فکرتون به نظرم اشتباهه....من به شدت اعتقاد دارم از هر چی بدت بیاد ، سرت میاد!! پس طرز فکرتونو عوض کنید . من با نظر حامدیا و فاطمه موافقم و مخصوصا این جمله:وقتی صحبت عشق و علاقه قلبی به میون میاد این چیزها اصلا به چشم نمیاد...
حالا شما ازدواج کن...اولا ایشالله واست مشکلی پیش نمیاد ،دوما ایشالله واست مشکلی پیش نمیاد ،سوما ایشالله واست مشکلی پیش نمیاد....تهش اگه خدای نکرده مشکل پیش اومد این همه پزشک و روانشناس ...میرید مشکلتونو حل میکنید.
بعدم هر کسی یه طرز فکری داره و براش محترمه...من که همیشه :D هستم ازین تاپیک شما اصلا خندم نیومد!

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز

به نظر من این طرز فکر رو عوض کن و خیالت رو راحت کنم !
به این حدیث توجه کن !
زن هشت برابر مرد شهوت داره و از طرفی هم هشت برابر مرد حیا داره !
خیالت راحت اگر بتونی باهاش خوب برخورد کنی و بی جنبه بازی درنیاری مطئن باش می تونید به آرامش برسید !
اینکه الان به این فکر هستی هم اشتباه نیست ، ولی سعی کن حلش کنی و بعد کنارش بزاری !
بهتره به فکر آرامش هم باشی نه فقط مسائل جنسی ! چون اگر تو این روابط اون حس دوست داشتن و علاقه نباشه خیلی زود عادی میشه !

راستی حالا کسی رو انتخاب کردی ؟؟

janga

عضو جدید
به نظر من این طرز فکر رو عوض کن و خیالت رو راحت کنم !
به این حدیث توجه کن !
زن هشت برابر مرد شهوت داره و از طرفی هم هشت برابر مرد حیا داره !
خیالت راحت اگر بتونی باهاش خوب برخورد کنی و بی جنبه بازی درنیاری مطئن باش می تونید به آرامش برسید !
اینکه الان به این فکر هستی هم اشتباه نیست ، ولی سعی کن حلش کنی و بعد کنارش بزاری !
بهتره به فکر آرامش هم باشی نه فقط مسائل جنسی ! چون اگر تو این روابط اون حس دوست داشتن و علاقه نباشه خیلی زود عادی میشه !

راستی حالا کسی رو انتخاب کردی ؟؟

تشکر.بی جنبه بازی منظورت یعنی چی؟
آقا من هر موقع به این مسئله فکر میکنم یاد سحر ناز در سریال برره می افتم.جدی:biggrin:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین آدم سردم وجود داره اماا خییلی کم..
اما سردی و گرمی رو تو میتونی ایجاد کنی...خانوما از عشقولانگی و..خوششون میاد اما خییلی واسشون چگونگی این کار مهمه..پس تویی که به قول خودت بچه + بودی...امیدوارم خیلی بااحساس این کارایی که واقعا جنبه احساسی داره رو انجام بدی چون واقعا آینده عکس العمل طرفت به اولین باری ک..برمیگرده...
عشقولانهن های کوچولو مثل بغل و بوسه و..اصلا لوس بازی نیس خیلیم خوبه...

sed ali

کاربر ممتاز
تشکر.بی جنبه بازی منظورت یعنی چی؟
آقا من هر موقع به این مسئله فکر میکنم یاد سحر ناز در سریال برره می افتم.جدی:biggrin:

جنبه داشتن یعنی از هرچیزی به موقعش استفاده کنی همین !
آره بعضیها سرد مجاز هم هستن این هم بستگی داره !
یه مطلبی درمورد جذابت جنسی تو تالار بود که خیلی جالب بود ! تا اون موقع یه کاری میکنیم !
راستی سعی کن این چیزا مانع از فکر به اصل مطلب یعنی انتخاب فرد درست نشه ! چون اون وقت نمیتونی در کنارش به آرامش برسی و اینکه لذت در این روابط بیشتر مربوط به احساس و روح آدمی هست تا جسم !

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من شما دوست عزیز خیلی حساسیتت زیاده.
عشق ورزیدن نیاز هم دختره هم پسر.
ولی فکر میکنم طرز رفتار و عمل پسر خیلی خیلی برای دخترا مهمه.
در کل خیلی نگران نباش
راستی من خیلی نخندیدم:biggrin:

sed ali

کاربر ممتاز
شانس آوردیم دوست ما گفت نخندین ! حالا همه میخدن:lol:

راستی یاد یه جوک افتادم !

به یارو میگن چرا زن نمیگیر !!
میگه حالا کی زنشو میده به ما !! :w15::w15::w15::w15:

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان راهنمایی های مفید و خوبی داشتن و اصل موضوع رو خدمتون گفتن..اون هم نیاز عاطفی زن هست که این وظیفه شما هست که به قول معروف نرمش کنین و به خاطر حیای ذاتی هم که زنا دارن یه مقدار کار مشکل هست ولی خب شما باید بتونین با ارامش و اطمینان دادن همسرتون رو آروم کنین...این از مسئله بعد از ازدواج!(نکته این که سعی کنین روی رفتار و آرامش خودتون از الان کار کنین که بعدها مشکل نداشته باشین)

یه نکته دیگه هم که متاسفانه تو جامعه ما زیاد متداول نیست حرف زدن درباره تواقعات دو طرف از این رابطه هست قبل از ازدواج!!!
به نظرم داشتن یه بحث کلی با سئوالات مودبانه و البته با آرامش کار هر دو طرف رو برای بعد از ازدواج راحت تر میکنه...شما میتونین قبلش با پیشنهاد دادن یه مقاله و خوندنش با هم...ویا پرسیدن سئوالای کوچیک ولی درست!!به جواب خیلی از سئوالاتون برسید.

پیروز باشید