syronz
عضو جدید
کنوانسیون
نرم افزار
کنوانسیون
نرم افزار
رباتيك
سارکو پلاسمکیس .......
سارکو پلاسم
لوله ی NG تیوپماژول ....
لوله ی NG تیوپ
نفروپاتیپی اچ پی مای آدمین
نفروپاتی
لاواژیو ام ال .....
نوکلئونژیراسیون
تیترانتنگاشت
تغليظتیترانت
ظرفیت گرمایی.........تغليظ
لیگاند......(واکنشگر لازم برای تشکیل کمپلکس)یوراسیل(یکی از بازهای DNA میباشد)
هگزاگونالدناتوره(از بین رفتن فولدینگ پروتئین)
نشر اتمي ( امواجي كه اتم در بازگشت از حالت برانگيخته به حالت پايه ساطع مي كند )یوریهالین...(قدرت تحمل طیف شوری وسیع)
کاروتن(نام نوعی ویتامین)یوکاریوتیک(به موجودات پرسلولی میگن...که شامل همه ی موجودات به غیر از باکتری ها و آغازیان میشه...)
دوست عزیز...........دوستان یه سوال میپرسم ولی با این تفاوت که میخوام نظر شمارو بدونم:
میخواییم چایی دم کنیم .کتری رو پر از آب میکنیم و روی گاز میذاریم واسه اینکه آب زودتر بجوش بیاد آیا در کتری رو بذاریم یا نه یا اصلا ربطی نداره!!!!؟؟؟
دوست عزیز...........
آب وقتی جوش میاد که فشار بخار آب با فشار محیط یکی بشه.
وقتی درب کتری رو میذاری بخار آب یه فرآیند حجم ثابت رو طی می کنه.
در حجم ثابت افزایش حرارت باعث افزایش فشار میشه.
و افزایش فشار باعث افزایش نقطه ی جوش میشه در نتیجه دیرتر میجوشه.
ضمنا قبولیتون رو تو آزمون استخدامی تبریک میگم