:::مکالمه ی علمی.....از من از تو:::

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دناتوره(از بین رفتن فولدینگ پروتئین)
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لاگون(ناحیه ای جدا شده از آب دریا به وسیله ی ردیف شن یا ماسه)
بچه ها معنی کلمه رو هم بنویسید لطفا
 

namavar1989

عضو جدید
کاربر ممتاز
نابه جايي اتمي ( يك نوع عيب شبكه اي در مواده كه اگر اتمها در جاي خودشون قرار نگيرن ايجاد ميشه )
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوریهالین...(قدرت تحمل طیف شوری وسیع)
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوکاریوتیک(به موجودات پرسلولی میگن...که شامل همه ی موجودات به غیر از باکتری ها و آغازیان میشه...)
 

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال میپرسم ولی با این تفاوت که میخوام نظر شمارو بدونم:
میخواییم چایی دم کنیم .کتری رو پر از آب میکنیم و روی گاز میذاریم واسه اینکه آب زودتر بجوش بیاد آیا در کتری رو بذاریم یا نه یا اصلا ربطی نداره!!!!؟؟؟
 

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال میپرسم ولی با این تفاوت که میخوام نظر شمارو بدونم:
میخواییم چایی دم کنیم .کتری رو پر از آب میکنیم و روی گاز میذاریم واسه اینکه آب زودتر بجوش بیاد آیا در کتری رو بذاریم یا نه یا اصلا ربطی نداره!!!!؟؟؟
دوست عزیز...........
آب وقتی جوش میاد که فشار بخار آب با فشار محیط یکی بشه.
وقتی درب کتری رو میذاری بخار آب یه فرآیند حجم ثابت رو طی می کنه.
در حجم ثابت افزایش حرارت باعث افزایش فشار میشه.
و افزایش فشار باعث افزایش نقطه ی جوش میشه در نتیجه دیرتر میجوشه.
ضمنا قبولیتون رو تو آزمون استخدامی تبریک میگم;)
 

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز...........
آب وقتی جوش میاد که فشار بخار آب با فشار محیط یکی بشه.
وقتی درب کتری رو میذاری بخار آب یه فرآیند حجم ثابت رو طی می کنه.
در حجم ثابت افزایش حرارت باعث افزایش فشار میشه.
و افزایش فشار باعث افزایش نقطه ی جوش میشه در نتیجه دیرتر میجوشه.
ضمنا قبولیتون رو تو آزمون استخدامی تبریک میگم;)

مرسی عزیز....دقیقا درسته...شما که خودت استاد م.شیمی هستی
این یکی از سوالای مصاحبه کننده ها بود....ولی یجور دیگه گفت چرا غذا توی دیگ زودپز زودتر میپزه
 

Similar threads

بالا