سانیار 90
عضو جدید
زنده باد پدر شوهر
پدر شوهر تا ابد زنده نيست كه.به نظرم دوستت خودشومسخره كرده ادم دست بكنه تو جيب پدر زن يا پدر شوهر؟ البته ببخشيدا
زنده باد پدر شوهر
مرسی اما بعضی فکر می کنن اینم توقع زیادی خدایش در جامعه ما فقط انتظار دارن دخترا توقعشون رو بیارن پایینموافقم باهات .خونه خريدن نه اما بايد بتونه كرايه خونه رو ببده يه پسر بعد ازدواج كنه
نظرتون درست اما ی کوچولو شعاری
برای شروع ی زندگی مشترک ی لوازم اولیه باید باشه نمی گم خونه و ماشین حداقل باید پسره بتونه کرایه خونه رو بده یا نه؟
پسره خوبه خدایش هاپدر شوهر تا ابد زنده نيست كه.به نظرم دوستت خودشومسخره كرده ادم دست بكنه تو جيب پدر زن يا پدر شوهر؟ البته ببخشيدا
شاخ شاخی برا چی؟يه كم بخون اينارو ببين دوستا چي ميگن؟ادم شاخ شاخي ميشه
خوب مجرد بمونه کسی که اصرارش نکرده بیاد ازدواج کنهدرست می فرمایید ولی الان کرایه خونه چقده ؟حداقل 25 یا 30 تومان پول جلو و هرماهی 400 یا 500 به بالا کمتر از اینا بری خونه بابا مامانت زندگی کنی خیلی بهتره که خیلی ها آغاز زندگیشون همین کارو میکنن که با روحیات شخص من سازگار نیست البته ....... پس باید حقوقی بالغ بر یک و دویست داشته باشه من دارم حداقل و دارم میگم خدمتتون . بهترین کار اینکه مجرد بمانند
پسره خوبه خدایش ها
اما تو این اوضاع واقعا سخت زندگی دوستم داره زجر می کشه به خاطر این وضعیتشون برای همین من میگم باید ی پسر بره سرکار بعد ازدواج کنه
درسته واسه پسرا مهم نيست كه دخترا ميشن مايه ننگ.پسره جدا ميشه ميره فردا ازدواج ميكنه اما دختره چي؟اما هستن دخترايي كه اين چيزا مهم نيست واسشون وميرن ازدواج ميكننشاخ شاخی برا چی؟
ببین دوست من ، اگه یه خانومی به یه پسر بیکار جواب رد بده ............باید به این خانوم تبریک گفت چون همه میدونن زندگی بدون خرج نمیگذره تهش اصلا خوشایند نیست
بله ممکنه یکی لا وجود اینکه بیکاره ازدواج کنه خانومه هم به شوهرش هیچی نگه..........ولی اون زندگی دیگه اسمش زندگی نیست
با شوهر بیکار به کجا میخواد برسه
اصلا تو این دوره زمونه دیگه طوری شده که زن هم باید همپای شوهرش کار کنه و درآمد داشته باشه و الا چرخ زندگی نمیچرخه
مرد هم باید بپذیره کار بیرون از خانه خانومش را
مادر پسره هم حرفش کاملا غیر منطقیه
ازدواج با این شرایط یعنی دستی دستی خود را بدبخت کردن که اول از همه دودش به چشم دختره میره............چون جامعه ما اینجوریه
مثل دوست شما نه نمیدونستهاون موقع ميخواستن ازدواج كنن اين چيزا رو نميدونستن؟
خب همینه که میگن عاشق کورهاون موقع ميخواستن ازدواج كنن اين چيزا رو نميدونستن؟
من اول اون طرف میبینم چند مرده حلاجه ...اصلن اهل کار هستش یا ادم سستی هستش خیلی راحته فهمیدنش اگه یکم زرنگ باشه ....خوب مجرد بمونه کسی که اصرارش نکرده بیاد ازدواج کنه
خدایش شما اگه دختر بودید حاضر می شدید با مردی ازدواج کنی که بیکار یا نمی تونه خرج زندگی 2 نفر رو بده؟
من تلاشمو ميكنم اما خدا كنه پيش خودش فكر بد راجع به من نكنهمثل دوست شما نه نمیدونسته
از این دسته دختر و پسرها هم زیادن ماشالله
فکر میکنی همه میدونن..........اگه میدونستن که این همه امار طلاق بالا نبود
الان اگه شما جلو این ازدواج دوستت را بگیری ثواب کردی![]()
بله همین امر باعث میشه که مردا روز به روز پر توقع تر میشن..........تازه این دسته از مردا فردا که وارد زندگی شدن هر چیزی را بهانه میکنن فوری به زنه میگنن طلافت میدیم بابا من شنیدم و دارم میگم از خودم نمیگمدرسته واسه پسرا مهم نيست كه دخترا ميشن مايه ننگ.پسره جدا ميشه ميره فردا ازدواج ميكنه اما دختره چي؟اما هستن دخترايي كه اين چيزا مهم نيست واسشون وميرن ازدواج ميكنن
بزار فکر بد بکنه.........لااقل تو خیالت راحته که حرفتو زدیمن تلاشمو ميكنم اما خدا كنه پيش خودش فكر بد راجع به من نكنه
بله باید ادم ها رو شناخت ولی قبول کنید ریسکه تو جامعه ما دخترا نمی تونن ریسک کننمن اول اون طرف میبینم چند مرده حلاجه ...اصلن اهل کار هستش یا ادم سستی هستش خیلی راحته فهمیدنش اگه یکم زرنگ باشه ....
من خودم یکی دوسال پیش مادرم و فرستادم خواستگاری یه خانم والدین این خانم گفتند فلانی بیکاره ولی من گفتم اول بیا بشین حرفشو گوش کن رزومه اون فرد و ببین که تا الن چه کرده برنامه هاش برای آینده چیه برنامه هاش امکان پذیره ؟ نه اینکه فقط نه ... من ناراحت نیستم خدا رو شکر میکنم همون موقع نماز شکر خوندم چون در هر حالت خدا رو شکر میکنم چون میدونم حکمتی داشته حتما ،قطعا ..خانواده من کم کم دارن به حرفایی که یکی دوسال پیش بهشون زدم پی میبرن ...باید آدمی رو شناخت
تلاشت کن حداقل بعدش دلت نمی سوزه چرا راهنمایش نکردیمن تلاشمو ميكنم اما خدا كنه پيش خودش فكر بد راجع به من نكنه
بله باید ادم ها رو شناخت ولی قبول کنید ریسکه تو جامعه ما دخترا نمی تونن ریسک کنن
منم به عنوان ی دختر به کار اون خانم رو که به شما جواب رد داده درست میدونم(باعرض پوزش)
حالا شما میفرمایید ریسک نیست ما هم به فرض قبول کردیم ریسک نیست اما پدر و مادر عروس خانم چی که میگن بهتر دختر م رو نگه دارم تو خونم تا بدمش به این پسره حقم دارن دخترشونه(توجه کنید اینجا ایرانه و پدر و مادر نظرشون شرطه ها)ریسک نیست باید آدمت و بشناسی ... معرفت پیدا کردن و گام گذاشتن در مسئله ای ریسک نیست ...
باید آدمت و بشناسی ...
در مرز دکترا بودن با من مشابه هستید تقریبادرک می کنم اینو خدایش قبول دارم ولی دختر که دارای تحصیلات هرگز با پسری که دیپلم داره ازدواج نمی کنه مگه اینکه دختره دنبال پول باشه که این زندگی هم بدرد نمی خوره
ببینید مسئله سر اینه که این پسر حس کار کردن نداره.........یا بهتر بگم عقل معاش نداره.........خوب دختره رو حسابس بره زنش شه.......یا خانواده دختر رو چی این پسر باید حساب باز کنن و دختر بهش بدنانصاف اینه که یکی کل عمرش رفته درس خونده تو مرز رفتن به مقطع دکترا باشه با یکی مقایست کنن که دیپلم داره و خیلی کار ساده ای داشته ..که درس نخونده فقط خواسته بره سر کار ....بابا به جان خودم این انصاف نیست ...آیا کسی که پشتکار داشته از خیلی چیزای خودش زده رفته درس خونده .. کسی که اینقد پشتکار داشته بار تحصیل برا ادامه زندگی هم برنامه داره این و شک نکنید ..
حالا منظورم دختر تحصیل کرده است حالا دکترا داشته باشه فرقی نمی کنه
این اتفاق در مورد خودم افتاده حدود یک ماه پیش هم ازدواج کردن به خوبی و خوشی ..انشاالله که خوشبخت بشن زندگیشون سرشار از آرامش باشهحالا من جای خانومه نبودم ..البته من یکی دوسال پیش خواستگاری ایشون رفتم و خودم ه دیگه پیگیر نشدم بعد از اون حرفی که زدن
خوب جواب نه دادن دیگه التماس کردن که دیگه نداره
پس کلا خیلی شکست خورده اید ببین شما برید سرکار و بعد برین خواستگاری اینجوری بهتره انشالله دکترا هم قبول می شید اما اگه نرید سرکار و دکترا هم داشته باشید بازم ممکن در عشق شکست بخورید از من به شما نصیحتاین اتفاق در مورد خودم افتاده حدود یک ماه پیش هم ازدواج کردن به خوبی و خوشی ..انشاالله که خوشبخت بشن زندگیشون سرشار از آرامش باشه
پس کلا خیلی شکست خورده اید ببین شما برید سرکار و بعد برین خواستگاری اینجوری بهتره انشالله دکترا هم قبول می شید اما اگه نرید سرکار و دکترا هم داشته باشید بازم ممکن در عشق شکست بخورید از من به شما نصیحت
پس کلا خیلی شکست خورده اید ببین شما برید سرکار و بعد برین خواستگاری اینجوری بهتره انشالله دکترا هم قبول می شید اما اگه نرید سرکار و دکترا هم داشته باشید بازم ممکن در عشق شکست بخورید از من به شما نصیحت
اره همینه منم می خوام به اقای حامدیا اینو بگم ولی ایشون کلا قبول ندارنكلا همتون رو راحت كنم بي پول نميشه زندگي كرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | طرح موضوع یا همین تاپیک زدن ........ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
موضوع تکراری ولی مهم من و مطب! | گفتگوی آزاد | 115 | |
![]() |
موضوع انشا : کشور خارج کجاست... | گفتگوی آزاد | 13 | |
N | موضوع جالب برای درس شیوه ارائه(غیر تخصصی) | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
دوباره توهین: نظرتان در ارتباط با این موضوع چیه؟ | گفتگوی آزاد | 10 |