B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 30, 2012 #3 من برعكسه اينم....دقيقه 90 ميرم دانشگاه 2 ساعت بعده كلاس هم ميرسم خونه البته گاهي موقع برگشت به خونه مثانمون نميسازه....رو هوا ميايم خونه
من برعكسه اينم....دقيقه 90 ميرم دانشگاه 2 ساعت بعده كلاس هم ميرسم خونه البته گاهي موقع برگشت به خونه مثانمون نميسازه....رو هوا ميايم خونه
mahsa jo0on عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2012 #4 b_xxxxxxeman گفت: من برعكسه اينم....دقيقه 90 ميرم دانشگاه 2 ساعت بعده كلاس هم ميرسم خونه البته گاهي موقع برگشت به خونه مثانمون نميسازه....رو هوا ميايم خونه کلیک کنید تا باز شود... دقیقا
b_xxxxxxeman گفت: من برعكسه اينم....دقيقه 90 ميرم دانشگاه 2 ساعت بعده كلاس هم ميرسم خونه البته گاهي موقع برگشت به خونه مثانمون نميسازه....رو هوا ميايم خونه کلیک کنید تا باز شود... دقیقا
S sonia_001 کاربر بیش فعال Apr 30, 2012 #5 negin:- گفت: کلیک کنید تا باز شود... واسه من برعکسه.......... چند دقیقه مونده به کلاس از خونه درمیام به سرعت برق و باد میرم دانشگاه بعد از استاد میرسم!!!! موقع برگشتنم اینقد خسته ام که لاکپشتی میام!
negin:- گفت: کلیک کنید تا باز شود... واسه من برعکسه.......... چند دقیقه مونده به کلاس از خونه درمیام به سرعت برق و باد میرم دانشگاه بعد از استاد میرسم!!!! موقع برگشتنم اینقد خسته ام که لاکپشتی میام!