مهندس کار بلد ساخت و تولید چه خصوصیاتی باید داشته باشه

mohandes_ali

عضو جدید
دانشجوهای ساخت و تولیدی جواب بدن
مهندس کار بلد ساخت و تولید چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که دانشجو هستیم باید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iranika

عضو جدید
دانشجوهای ساخت و تولیدی جواب بدن
مهندس کار بلد ساخت و تولید چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که دانشجو هستیم باید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس عزیز
من از تجربیات دوران دانشجویی خودم میگم
با اینکه رشته تحصیلیم ماشین الات بود ولی در زمینه ساخت در کشاورزی کار کردم و یه اندک تجربه ای ددارم
اول همه به نظر من باید با فرانید ها تکنولوژی و دستگاه های ساخت آشنا بود
نمی شه چیزی رو طراحی کرد بدون اینکه بدونی چطوری می شه با دستگاه کار کرد
بعصی از دوستان معتقدن که مهندس ساخت قرار نیست اپراتور بشه،در جواب این دوستان میگمم تا نتونی با ییه دستگاه کار کنی(بعضی وقت ها در حد همون اپرتور یا بهتر)نمی تونی مدیریتش کنی
نکته بعدی که بهش رسیدم اهمیت نرم افزار های CAD CAE CAM بود که یه مهندس ساخت و تولید باید اونا رو بلد بباشه

m-kh-b

عضو جدید
مهندس جان سعی کن با عضویت توی سایتهای مرتبط کاربردی همیشه به روز باشی وعملی کار کردن همراه با نرم افزار.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی کن الان که دانشجویی در آینده مهندس کاربلد ساخت و تولید باشی الان که دانشجویی یه کارایی انجام بدی.

:D

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجربه-تجربه -تجربه وعلم .سعي كنيد علم روبه صورت كاربردي دنبال كنيدتاموفق باشيدالبته من نمي گم كلابي خيال علم بشيداماهميشه اونهايي كه توصنعت فعالندبينش ودركشون نسبت به مسائل علمي بالاترهست .موفق باشيد.

ALI JUN1342

عضو جدید
دوست عزیز رشته مهندسی فقط و فقط کار بلد بودن است و حرف زدن در آن نقشی ندارد پس باید کار عملی یاد بگیری - انواع ماشین آلات را بشناسی - محل فروش آنها را بدونی - مشخصات هر ماشین چیست ؟ این خیلی مهم که بدونی - مواد مختلف از جمله فولاد های مختلف - چدنها - مس - آلومینیوم - شاید باور نکنید که بعضی مواقع سر کلاس فرضا" یک تکه از فلزی مثل برنج را می برم به دانشجو نشان می دهم چون قبلا" چنین چیزی ندیده اند نمی توانند تشخیص بدهند جنس و مواد تشکیل دهنده برنج چیست / خلاصه اگر در حال حاضر وقت دارید باید دنبال یاد گیری باشید بعدا دیر خواهد بود - موفق باشید

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
راجع به سوالت اول بايد بگم ك خيلي خوبه از الان اين دغدغه شماست ك براي اينده اماده باشيد
والا دوستان به نكات خيلي خوبي اشاره كردن...
يك مهندس ساخت توليد يك اپراتور نيست ...اين درست...اما تا زماني ك شما كار با دستگاهو بلد نباشي چطور ميتوني تو محل كارت چند نفرو زير دست خودت اداره كني!
الان ك دانشجويي و وقت داري برو سر كار...مرتبط با رشتت هر جاي ك شده...مجاني كار كن... ولي كار كن...ياد بگير...انتظار نداشته باش يه نفر بياد بهت كارو ياد بده...نه به هيچ وجه خودت اگ ياد گرفتي دستت جلويه!
پس فردا به عنوان يه مهندس وارد يك مجموعه شدي اگ يك كارگر معمولي راجع به دستگاهي ك باهاش كار ميكنه ازت سوال پرسيد اگ همون لحظه اول جوابشو دادي تا اخر رو حرفت و ايده و نظرت حساب باز ميكنه...
نكته بعدي هم ك يك عزيز بهش اشاره كرده بود اينه ك تو داري يه سري مسايل به صورت تئوري ياد ميگيري...(نرم افزار هاي مهندسي...تحليل و....) اينا رو سعي كن حتي واسه خودت تنها هم شده وارد كارت كني حتي به صورت امتحاني...
نگاه بذار اينجوري بهت بگم ك پس فردا انشالا قراره بري سر كار ...تو وارد يك مجموعه بشي ازت تنها چيزي ك ميخوان يك رزومه كامله
اين رزومه ميوتونه شامل تجربه كاري و تواناي كار با دستگاهاي خاص و ياد داشتن و استفاده از نرم افزار هاي مرتبط با رشتت تو كارته...
دنبال اينا باش...
ببخشيد اگ زياد حرف زدم
موفق باشي:gol:

mohandes_ali

عضو جدید
عالی بود نصیحت هاتون مرسی که جواب دادید فکر میکنم نه فقط من بلکه واسه خیلیا مفید بود ایشالا که همه موفق باشیم

mohandes_ali

عضو جدید
دوست عزیز رشته مهندسی فقط و فقط کار بلد بودن است و حرف زدن در آن نقشی ندارد پس باید کار عملی یاد بگیری - انواع ماشین آلات را بشناسی - محل فروش آنها را بدونی - مشخصات هر ماشین چیست ؟ این خیلی مهم که بدونی - مواد مختلف از جمله فولاد های مختلف - چدنها - مس - آلومینیوم - شاید باور نکنید که بعضی مواقع سر کلاس فرضا" یک تکه از فلزی مثل برنج را می برم به دانشجو نشان می دهم چون قبلا" چنین چیزی ندیده اند نمی توانند تشخیص بدهند جنس و مواد تشکیل دهنده برنج چیست / خلاصه اگر در حال حاضر وقت دارید باید دنبال یاد گیری باشید بعدا دیر خواهد بود - موفق باشید

مگه شما استادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ALI JUN1342

عضو جدید
مهندس کار بلد

مهندس کار بلد

استاد نه شاید بهتر بگوییم مربی - درجه استادی خیلی مهم و والاست - چون بنده فقط بیست سال پیش مدرک مهندسی گرفته ام - موفق باشید

alirezapoursadeg

عضو جدید
جواب

جواب

تجربه من بعد از چهار سال تحصیل در این رشته ودو سال کار مرتبط میگه اول با نقشه کشی دستی کاملا آشنا بشین بعد کتابهای مفید این رشته مثل سه فصل اول کتاب cnc (مهندس لطفی) رو بخونین نرم افزارهای cad cam رو حتما یاد بگیرین و وقتی تا حدودی راه افتادین درحین دانشجویی مشغول به کار بشین.چون محیط کار از همه بیشتر به شما تجربه صنعتی میده.سعی کنین سر کار بار فنی تونو برین بالا.

ahmadi84

عضو جدید
دوست عزیز به نظر من اگر توانایی نداری بازدید از صنایع بزرگ بری تا می تونی از یوتیوپ فیلم دانلود کن و ببین مطمئن باش اگه توی دوران دانشجویی فقط فیلم فنی ببینی بعدا خیلی فرقشه

1370eb

عضو جدید
دانشجویی فقط درس خوندن نیست باید مهارت های مربوط به رشته بلد باشید از آنجایی که رشته ساخت تولید رشته ایست پر از شاخه های فنی ومهارت آموز شما باید یک فیلد کاری را مشخص و روی اون سرمایه گذاری کنن یعنی باید مهارت های مربوط به اون یاد بگیرین گرچه اگر هزینه بر باشه مثلا شما به CNCعلاقه دارید پس باید CNCفرز وCNCتراش بلد باشین وجوشکاری وریخته گری فرز تراش وچیزای دیگه رودر حد آشنایی یاد بگیرین واینکه نرم افزار باید باید باید یاد بگیری

ا-م-ص

عضو جدید
"""" دوست عزیز رشته مهندسی فقط و فقط کار بلد بودن است و حرف زدن در آن نقشی ندارد پس باید کار عملی یاد بگیری - انواع ماشین آلات را بشناسی - محل فروش آنها را بدونی - مشخصات هر ماشین چیست ؟ این خیلی مهم که بدونی - مواد مختلف از جمله فولاد های مختلف - چدنها - مس - آلومینیوم - شاید باور نکنید که بعضی مواقع سر کلاس فرضا" یک تکه از فلزی مثل برنج را می برم به دانشجو نشان می دهم چون قبلا" چنین چیزی ندیده اند نمی توانند تشخیص بدهند جنس و مواد تشکیل دهنده برنج چیست / خلاصه اگر در حال حاضر وقت دارید باید دنبال یاد گیری باشید بعدا دیر خواهد بود - موفق باشید"""

بهترین نظر رو این دوست دادن.

KAKA1362

عضو جدید
هیدرولیک - پنوماتیک - یه کم PLC - نقشه کشی و نقشه خوانی - آشنایی با فرآیند های تولید - کلید فولاد