مهندسی مواد؟!!

saeedrdn

عضو جدید
ببخشید می دونم جام اینجا نیست و بد جایی تاپیک زدم ولی no way !
ازمون سراسری کنکور با رتبه 4500 منظقه 1 قبول شدم و واسه انتخاب رشته موندم, یکی بهم گفت مواد, اصلا نمیدونم چیه!
اگه میشه معرفی کنید و کارش و درسش و بازار کارش رو با اطلاعات تجربی بگیدممنون میشم.

salamichobaran

عضو جدید
ببخشید می دونم جام اینجا نیست و بد جایی تاپیک زدم ولی no way !

ازمون سراسری کنکور با رتبه 4500 منظقه 1 قبول شدم و واسه انتخاب رشته موندم, یکی بهم گفت مواد, اصلا نمیدونم چیه!
اگه میشه معرفی کنید و کارش و درسش و بازار کارش رو با اطلاعات تجربی بگیدممنون میشم.

[FONT=&quot]به علمی که به بررسی ترکیب شیمیایی ، ساختار ، خصوصیات مواد و ارتباط آنها با هم می پردازد علم مواد نام دارد .[FONT=&quot]در واقع کار متخصص مواد این است که رابطه میان ترکیب، خواص و ساختار را بشناسد و بتواند با شناخت این روابط پیش بینی های لازم را انجام دهد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[/FONT]
مواد را می توان به چهار دسته فلزات ، مواد آلی، مواد غیر فلزی و غیر آلی و کامپوزیت ها [FONT=&quot]تقسیم بندی نمود . بررسی فلزات به رشته متالورژی ، بررسی دسته مواد آلی به رشته مهندسی پلیمر و مواد غیرفلزی و غیر آلی به رشته مهندسی سرامیک واگذار می شود[/FONT]

درضمن کنکور ارشد رشته مهندسی متالورژی ومهندسی سرامیک در حال حاضر یکی است

و اینکه برای اطلاعات بیشتر از سامان رشته سازمان سنجش میتونی استفاده کنی.

در مورد اشتغال هم میتونی به این تاپیک و این تاپیک مراجعه کنی .

در حال حاضر کار کردن در رشته سرامیک در یکی از کارخانه های کاشی ، لعاب ، صنایع نسوز،صنایع شیشه،صنایع چینی ،مراکز تحقیقاتی ، صنایع دفاع ،صنایع مربوط به نانو امکان پذیر است هرچند این رشته به این کارخانه ها محدود نیست و در آینده شاید بتوانی در صنایع الکترو سرامیک مشغول به کار شوی

نکته دیگر اینکه دانشگاه مادر در رشته سرامیک دانشگاه علم و صنعت میباشد

مثل من فکر نکن توی این رشته از همان ترم اول دماغه موشک میسازی

گرایش های مرتبط با متالورژی در ارشد بیشتر میباشد

موفق باشی;)

آخرین ویرایش:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
بعيد ميدونم توي تهران اين رشت هرو بتوين بياري(منظورم دانشگاههاي بزرگ تهرانه)

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه رتبه 3190 منطقه 1(ترجیحا مهندسین مواد کمکم کنند)

متاسفانه رتبه 3190 منطقه 1(ترجیحا مهندسین مواد کمکم کنند)

من بیشتر از اینا از خودم انتظار داشتم ولی دم سنجش گرم به خاطر سختی سوالهای رشته ریاضی فیزیک اینطوری شد که برای بقا در تهران چند تا رشته بیشتر جلو روم نیست:
مهندسی مواد>متالورژِی صنعتی(و استخراجی)>علم و صنعت
مواد>متالورژِی استخراجی >امیر کبیر
مواد>سرامیک>علم و صنعت
تمام ریلی های علم و صنعت
مهندسی دریا>کشتی سازی>امیرکبیر
که یه تاپیک توهمین سایت درباره معرفی دانشکده کشتی سازی امیر کبیر بود که منو نا امید کرد.
برای نزدیک تهران توی قزوین بین المللی مکانیک و عمران احتمال زیاد قبول بشم.
علاوه بر اینکه نظر شما رو میخوام بدونم
میخوام درباره گرایش استخراجی و صنعتی هم اطلاعات داشته باشم
امیر کبیر استخراجی
یا علم وصنعت صنعتی؟
-------------------------------
این سوال رو تو بخش انتخاب رشته هم زدم ولی نتیجه نگرفتم خواهش میکنم به کمک همه نیاز دارم واقعا سپاس گزار میشم سوال اخری خیلی مهمه

saeedrdn

عضو جدید

[FONT=&quot]به علمی که به بررسی ترکیب شیمیایی ، ساختار ، خصوصیات مواد و ارتباط آنها با هم می پردازد علم مواد نام دارد .[FONT=&quot]در واقع کار متخصص مواد این است که رابطه میان ترکیب، خواص و ساختار را بشناسد و بتواند با شناخت این روابط پیش بینی های لازم را انجام دهد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[/FONT]
مواد را می توان به چهار دسته فلزات ، مواد آلی، مواد غیر فلزی و غیر آلی و کامپوزیت ها [FONT=&quot]تقسیم بندی نمود . بررسی فلزات به رشته متالورژی ، بررسی دسته مواد آلی به رشته مهندسی پلیمر و مواد غیرفلزی و غیر آلی به رشته مهندسی سرامیک واگذار می شود[/FONT]

درضمن کنکور ارشد رشته مهندسی متالورژی ومهندسی سرامیک در حال حاضر یکی است

و اینکه برای اطلاعات بیشتر از سامان رشته سازمان سنجش میتونی استفاده کنی.

در مورد اشتغال هم میتونی به این تاپیک و این تاپیک مراجعه کنی .

در حال حاضر کار کردن در رشته سرامیک در یکی از کارخانه های کاشی ، لعاب ، صنایع نسوز،صنایع شیشه،صنایع چینی ،مراکز تحقیقاتی ، صنایع دفاع ،صنایع مربوط به نانو امکان پذیر است هرچند این رشته به این کارخانه ها محدود نیست و در آینده شاید بتوانی در صنایع الکترو سرامیک مشغول به کار شوی

نکته دیگر اینکه دانشگاه مادر در رشته سرامیک دانشگاه علم و صنعت میباشد

مثل من فکر نکن توی این رشته از همان ترم اول دماغه موشک میسازی

گرایش های مرتبط با متالورژی در ارشد بیشتر میباشد

موفق باشی;)

نه مث اینکه اصلا به همچین چیزی علاقه ندارم، merC از راهنمایی

salamichobaran

عضو جدید
امیر کبیر استخراجی
یا علم وصنعت صنعتی؟
این سوال رو تو بخش انتخاب رشته هم زدم ولی نتیجه نگرفتم خواهش میکنم به کمک همه نیاز دارم واقعا سپاس گزار میشم سوال اخری خیلی مهمه

به اینکه یه رشته از رشته دیگه ای بهتره اعتقادی ندارم ولی خودم متالورژی صنعتی رو نسبت به استخراجی ترجیح میدم ، ضمنا استخراجی فکر میکنم یه چیزی تو مایه های مهندسی معدنه ;)

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
به اینکه یه رشته از رشته دیگه ای بهتره اعتقادی ندارم ولی خودم متالورژی صنعتی رو نسبت به استخراجی ترجیح میدم ، ضمنا استخراجی فکر میکنم یه چیزی تو مایه های مهندسی معدنه ;)

یعنی کارگاهیاش مثل معدنه :w28: ؟
بعد شما اینو شنیدید یا فقط حدس میزنید ؟
------------------------------
در ضمن نظرتون درباره بقیه چیه؟
سرامیک از همه بهتر نیست؟
چون واقعا گیج شدم از یه طرف مادر سرامیک علم و صنعته از یه طرف خوب اون امیر کبیره و .................:eek::eek::eek:

آخرین ویرایش:

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر از اینا از خودم انتظار داشتم ولی دم سنجش گرم به خاطر سختی سوالهای رشته ریاضی فیزیک اینطوری شد که برای بقا در تهران چند تا رشته بیشتر جلو روم نیست:
مواد>سرامیک>علم و صنعت
تمام ریلی های علم و صنعت
که یه تاپیک توهمین سایت درباره معرفی دانشکده کشتی سازی امیر کبیر بود که منو نا امید کرد.
امیر کبیر استخراجی
یا علم وصنعت صنعتی؟
سلام
انشاالله موفق باشی.
من کارشناسی رو بین المللی خوندم . فکر نکنم مکانیک بین المللی رو بیاری . فکر کنم برق و عمران و موادش رو بیاری.
از نرم افزار انتخاب رشته سازمان سنجش حتما استفاده کن.
موفق باشی . یا علی.

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون سی دی سامان رشته رو میگید؟ اون که به دردم نخورد تو انتخاب رشته مجازی اینارو برام ردیف کرد.
که توش هم جامدات هم سیالات رو زده قزوین

آخرین ویرایش:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
مواد>سرامیک>علم و صنعت
تمام ریلی های علم و صنعت
امیر کبیر استخراجی
یا علم وصنعت صنعتی؟

به نظرم مكانيك قزوين ارجح تره
بعد مواد اونم صنعتي بعدا استخراجي
اگه نظر منو بخواي بعدصنعتي بهتره ريلي ها رو بزني بعد استخراج و سراميك
استخراجي جالب نيست خيلي:redface:
اين نظر شخصي منه هااااااااااااااااااااااا;)

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سپاس
چرا ترجیح میدین؟
یه سوال دیگه نمیشه سرامیک رو به همه ی این رشته ها ترجیح داد؟

استخرايج تيپ درساش اصلا مهندسي نيست:confused:
معدود ادما هستم كه علاقمند به اين گرايش باشن
ميتوين ترجيح بدي.. به هرحال نظر خودت مهمتره..
اما ياد تباشه كه:
گل يكي دو پيرهن بيشتر زغنچه پاره كرده است
(تازه كنكوردادي ميفهمي معنيشو)

فاطمه محبی

عضو جدید
شیراز که قبول میشم؟ (شیراز زندگی میکنم)
آره شیراز که میاری من ورودیه 87 مواد شیرازم رتبم 3500 شد اما هستن کسانی که با 5000 اومدن این رشته.ببین اگه علاقه داری بیا این رشته درضمن استاداشم خیلی مزخرفن به جز چندمورد محدود کاش میرفتم صنعتی اصفهان:wallbash:

salamichobaran

عضو جدید
سرامیک از همه بهتر نیست؟
چون واقعا گیج شدم از یه طرف مادر سرامیک علم و صنعته از یه طرف خوب اون امیر کبیره و .................:eek::eek::eek:

من رشتم تو کارشناسی مهندسی سرامیک بوده ، دوستان دیگه که متالورژی بودن احتمالا چند واحد استخراج پاس کردن من مطمئن نیستم . ولی از اسمش تقریبا مشخصه

همه چیز بستگی به علایقت داره ، ولی اگر بری متالورژی صنعتی گزینه های بیشتری برای انتخاب تو ارشد داری ، ضمنا اینکه بعد از انتخاب رشتت چی میشه بستگی به خیلی چیزا داره مثلا اینکه تو کدوم شهر میخوای مشغول بکار بشی ( همین سرامیک تو قزوین بیشتر کار داره تا تهران ) و...

cxe_boy

عضو جدید
kojash esteklhraji shabihe madane??????
ma ke darsamoon kolan 10 vahed ba sanatia fargh dasht oonam darse madan nabood!
madan sang dar miaran!
estekhraj felez!

Amin.M.1986

عضو جدید
مواد>سرامیک>علم و صنعت
تمام ریلی های علم و صنعت
امیر کبیر استخراجی
یا علم وصنعت صنعتی؟

والا یکم اینا که نوشتی عیجیبه... چون علم و صنعت خیلی بهتر از امیرکبیره تو مواد .. متالورژی امیرکبیر خییللییییییی پایینتره ... زمان ما با 2100 میرفتن سرامیک علم و صنعت .. دم آقا محمود گرم که تا چند سال دیگه همه رو میفرسته دانشگاه و به لطف استادهای سهمیه ای مشکل کمبود استاد رو حل میکنه ... امکانات هم که نیازی نیست چون با صرفه جویی همه مشکلات حل میشه ... با امکانات 1 نفر 3 نفر رو ثبت نام میکنن الان دیگه خدا به داد برسه 10 سال دیگه چی میشه.. خب جدا از این حرف ها من میگم برو علم و صنعت .. یعنی من با 4 تا پیرهن پاره پوره تر از شما میرفتم علم و صنعت .. البته اگه قبول بشی .. هم گروه موادش قویه هم دانشگاههش خوبه .. البته اگه بچه قزوین هستی برو قزوین ممکانیک ولی در غیر این صورت شک نکن که علم و صنعت بهتره

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سرامیک از همه بهتر نیست؟

به نظر من متالورژي استخراجي اصلا نرو .... آخه بازار كارش افتضاحه!
دقيقا يه چيزي مثل مهندسي معدنه يا به عبارتي مهندسي معدن رو ميگن متالورژي استخراجي...

با رتبه اي كه داري من فكر ميكنم بري سراميك بهتر باشه ...
متالورژي صنعتي هم خوبه ولي شما بري سراميك بيييتره! :victory: