[ مهندسی مدیریت اجرایی ] گفتگو و معرفی اعضا مهندسی مدیریت اجرایی

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهههههههههههههه!:cry:
مامااااااااااااااااااااان!:cry:
زبنتو گاز بگير آرمانديس جون! من اين ترم دارم خودكشي مي كنم! رياضي 2/معادلات/مكانيك خاك و پي/ فيزيك 2/ مديريت كارگاه و منابع انساني/ كارگاه 2!
فكر كنم آخر ترم فنا شم!:cry:

منم اين ترم خيلي ترکوندم . فک کن 20 واحد اختصاصي تو پيام نور !!!!!
منم اين ترم محاسبات عددي / معادلات / فيزيک 2 / آز فيزيک 2/ مقاومت / کارگاه 2 / فرايند توليد و مديريت پروژه برداشتم . تمومه .
اين ترم ديگه معدلم در حدي ميشه که پرتم کنن از دانشگاه بيرون .:que:
خوشبختانه کارگاه 2 رو تو ترم تابستون گذروندم الان فقط انتخاب کردم نمره شو واسم مي زنن .

• Like
واکنش ها: pme

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اين ترم محاسبات عددي / معادلات / فيزيک 2 / آز فيزيک 2/ مقاومت / کارگاه 2 / فرايند توليد و مديريت پروژه برداشتم . تمومه .
خوشبختانه کارگاه 2 رو تو ترم تابستون گذروندم الان فقط انتخاب کردم نمره شو واسم مي زنن .
مقاومتو خوب بخون خيلي مفهومي سوال ميدن! ترم پيش پاسش كردم راحت شدم:thumbsup2:
راستي معادلات چرا اينقدر بد چاپ شده؟ رغبت نمي كنم بخونمش:cry:
خيلي خوب كاري كردي كه اول كارگاهو گذروندي بعد فرايندو برداشتي متاسفانه من ترم پيش اشتباه كردم!

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقاومتو خوب بخون خيلي مفهومي سوال ميدن! ترم پيش پاسش كردم راحت شدم:thumbsup2:
راستي معادلات چرا اينقدر بد چاپ شده؟ رغبت نمي كنم بخونمش:cry:
خيلي خوب كاري كردي كه اول كارگاهو گذروندي بعد فرايندو برداشتي متاسفانه من ترم پيش اشتباه كردم!

امکان داره تو حذف و اضافه مقاومتو حذف کنم چون واسه ما پيش نياز هيچي نيست . اشتباه زده بود پيش نياز طراحي و ساخت منم برداشتم . البته استادش خيلي جيگره شايد به خاطره استاده حذف نکنم .

معادلاتو که نگو ..... اون از کتابش .... تازه من ترم پيش برداشتم يه استاد گند سگي داشت رفتم حذف کردم ولي اين ترم استادمون خيلي خوبه خوشبختانه .

ولي تا دلت بخواد استاد محاسباتم بده .

راستي کارگاه 2 از 1 خيلي صفاش بيشتره . اصلاً خسته نميشي .

• Like

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
امکان داره تو حذف و اضافه مقاومتو حذف کنم چون واسه ما پيش نياز هيچي نيست . اشتباه زده بود پيش نياز طراحي و ساخت منم برداشتم . البته استادش خيلي جيگره شايد به خاطره استاده حذف نکنم .

معادلاتو که نگو ..... اون از کتابش .... تازه من ترم پيش برداشتم يه استاد گند سگي داشت رفتم حذف کردم ولي اين ترم استادمون خيلي خوبه خوشبختانه .

ولي تا دلت بخواد استاد محاسباتم بده .

راستي کارگاه 2 از 1 خيلي صفاش بيشتره . اصلاً خسته نميشي .
آره شما فكر نكنم تحليل سازه داشته باشين!;)
من مي خواستم حذف كنم معادلاتو آخه 60 تا پروژه برداشتن! كلاً 160 نفر برداشتن! تا بياد دوباره كلاس بندي بشه خيليه! نه به ترم پيش كه كلاً هر سه رشته 20 نفر برداشته بودن نه به الان! فيزيك 2 و رياضي 2 و معادلاتو كلاساي سه رشته رو يكي كردن نصف بچه ها بيرون موندن! دو جلسه اول هر كدوم حروم شد!:cry:
انشالله
موفق باشي;)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره شما فكر نكنم تحليل سازه داشته باشين!;)
من مي خواستم حذف كنم معادلاتو آخه 60 تا پروژه برداشتن! كلاً 160 نفر برداشتن! تا بياد دوباره كلاس بندي بشه خيليه! نه به ترم پيش كه كلاً هر سه رشته 20 نفر برداشته بودن نه به الان! فيزيك 2 و رياضي 2 و معادلاتو كلاساي سه رشته رو يكي كردن نصف بچه ها بيرون موندن! دو جلسه اول هر كدوم حروم شد!:cry:
انشالله
موفق باشي;)

واي چه وحشتناک !!!!! من ترم اولم اينجور مشکلات داشتم . جمعيت کلاساي اين ترمم خوبه . کلاس ما تقريباً 30 نفرن شايدم کمتر . معادلات تو کلاس 60 نفري آدم هيچي نمي فهمه . 4 نفر مزه بپرونن تمومه . البته نگران نباش معادلات سخته دو سوم کلاس حذفش مي کنن اگه نه نصف کلاس صد در صد همون اول حذف مي کنن .
من تحليل سازه رو اگه پودمان عمران بردارم بايد بگذروندم که ميخوام پودمانمو مکانيک بردارم .

ديگه کم کم داره خوابم ميگيره . شب خوبي داشته باشي:gol::gol:

• Like

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام من هم در رشته ي مهندسي مديريت اجرايي پيام نور درس مي خوانم.:w33: رشتم رو خيلي دوست دارم. اگر كسي سايتي رو ميشناسه كه بشه پاسخ نمونه سوالهاي اقتصاد مهندسي رو دانلود كرد لطفا" به من بگه. مرسي:w27:

حل المسائلش را دارم اگر وقت کنم اسکنش کنم واستون میذارم

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ترم چندین؟ پیشنهاد میدم همچین کاری را نکنید. عاقیت خوشی نداره!!!

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترم چندین؟ پیشنهاد میدم همچین کاری را نکنید. عاقیت خوشی نداره!!!

من ترم پنجم . مرسی از پیشنهادت ولی تو پیام نور چه زیاد برداری چه کم معمولاً نمی تونی نمره آنچنانی بگیری . ولی من استعدادشو دارم :w11::w16:

alisafavieh

عضو جدید
بچه ها سلام
یه آشخور دیگه به جمعتون اضافه شد !
مدیریت پروژه
چند ماه پیش همینجا چند تا سوال کرده بودم که آرماندیس جواب داد ! (چون یه اسم یونیکه یادم مونده !) فکر نمی کردم بعد از چند ماه بازم شما رو اینجا ببینم.
در هر صورت خوشحالم از آشناییتون

• Like

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
مدیریت پروژه
چند ماه پیش همینجا چند تا سوال کرده بودم که آرماندیس جواب داد ! (چون یه اسم یونیکه یادم مونده !) فکر نمی کردم بعد از چند ماه بازم شما رو اینجا ببینم.
سلام:redface:
به جمع آشخورا خوش اومدي:love:
ما هم خوشحاليم:w40::w40::w40:

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من ترم پنجم . مرسی از پیشنهادت ولی تو پیام نور چه زیاد برداری چه کم معمولاً نمی تونی نمره آنچنانی بگیری . ولی من استعدادشو دارم :w11::w16:

من هم ترم 5.
همه چی دست خودتونه . شما که استعدادشو داری چرا مطرحش می کنید؟ در ضمن من توی همین پیام نور محاسبات 19.50 گرفتم . در ضمن معدلم هم بالا ست. پس نمیشه، نداریم.

آخرین ویرایش:

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز

من هم ترم 5.
همه چی دست خودتونه . شما که استعدادشو داری چرا مطرحش می کنید؟ در ضمن من توی همین پیام نور محاسبات 19.50 گرفتم . در ضمن معدلم هم بالا ست. پس نمیشه، نداریم.

• Like

خنسیر

عضو جدید
سلام بچه ها من یه تازه واردم ، هم به رشته مهندسی مدیریت اجرایی و هم به دنیای مجازی خلاصه یه بچه دهاتی تمام عیارم . من قبلا" مهندس مکانیک هم خوندم الان هم دارم یه جایی کار می کنم که بیشتر مدیریت اجرایی کاربرد داره بنا براین این دفعه با چشم باز انتخاب کردم . امیدوارم بتونم برای دوستان مفید واقع شم . برای تمامی شما مهندسا و مهندس بعد از اینا آرزوی موفقیت دارم.

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم ترم 5.

اولاً واست متاسفم که فرق بین شوخی و جدی رو نمی فهمی البته با دیدن شکلکای آخر متن .
دوماً خوش به حالت .من یادم رفته بود نخبه ها رو جدا کنم سریع جبهه نگیر

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
مدیریت پروژه

به به علی آقا . ما هم خوشحالیم که برگشتی :gol::gol:

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اولاً واست متاسفم که فرق بین شوخی و جدی رو نمی فهمی البته با دیدن شکلکای آخر متن .
دوماً خوش به حالت .من یادم رفته بود نخبه ها رو جدا کنم سریع جبهه نگیر

قصد جسارت نداشتم.
به عنوان یه دوست که محاسبات، مقاومت، فرایند، معادلات، کارگاه 1 و 2 ، فیزیک 2 و آز، مدیریت و کنترل پروژه را ترم های پیش پاس کردم نظر دادم. گفتم بهتره باهم برشون ندارید. چون از بین این درس ها با منبع و سر فصل هایی که پیام نور معرفی می کنه معادلات هر چند شیرینه اما خوندنش وقت گیره. اگر حذفش نکردید معادلات مسعود نیکوکار را بخونید.

اینکه نمره گفتم واسه خاطر این بود که استرس نداشته باشین . نه اینکه کارنامه بذارم اینجا.
من سعادت نخبه بودن را نداشتم چون اگر یه اپسیلون نبوغ داشتم الان پیام نور درس نمی خوندم!

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
قصد جسارت نداشتم.
به عنوان یه دوست که محاسبات، مقاومت، فرایند، معادلات، کارگاه 1 و 2 ، فیزیک 2 و آز، مدیریت و کنترل پروژه را ترم های پیش پاس کردم نظر دادم. گفتم بهتره باهم برشون ندارید. چون از بین این درس ها با منبع و سر فصل هایی که پیام نور معرفی می کنه معادلات هر چند شیرینه اما خوندنش وقت گیره. اگر حذفش نکردید معادلات مسعود نیکوکار را بخونید.

اینکه نمره گفتم واسه خاطر این بود که استرس نداشته باشین . نه اینکه کارنامه بذارم اینجا.
من سعادت نخبه بودن را نداشتم چون اگر یه اپسیلون نبوغ داشتم الان پیام نور درس نمی خوندم!

مرسي از راهنماييت. چرا ديگه محاسباتو با اون نمره پاس کردي تو پيام نور ، يعني نخبه اي . حالا قبل کنکور درس نخوندي پيام نور قبول شدي بحثش جداس .:gol::gol:

خنسیر

عضو جدید
سلام دوستان اول تا یادم نرفته از اون سه تا عزیزی که به بنده لطف داشتن تشکر می کنم بعد هم میخام بگم من امیدوار بودم بتونم توی این محل چیزهای پیدا کنم که اطلاعاتم رو درباره رشته مدیریت اجرایی بیشتر کنه یا چیزایی مثل نمونه سوالات امتحانی و نحوه برگزاری امتحانات تو دانشگاه پیام نور پیدا کنم لطفا" اگه کسی چیزی می دونه منو از محبت خودش بی نصیب نزاره . ممنونم

• Like

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان اول تا یادم نرفته از اون سه تا عزیزی که به بنده لطف داشتن تشکر می کنم بعد هم میخام بگم من امیدوار بودم بتونم توی این محل چیزهای پیدا کنم که اطلاعاتم رو درباره رشته مدیریت اجرایی بیشتر کنه یا چیزایی مثل نمونه سوالات امتحانی و نحوه برگزاری امتحانات تو دانشگاه پیام نور پیدا کنم لطفا" اگه کسی چیزی می دونه منو از محبت خودش بی نصیب نزاره . ممنونم

تو همین تاپیک اطلاعات زیادی در مورد رشته مدیریت اجرایی هست . واسه امتحانات بستگی به درسش داره که ممکنه تمام تستی , تستی -تشریحی یا تمام تشریحی باشه . اگر موردی سوال کنین فک کنم بهتر بشه به سوالاتون جواب داد . واسه نمونه سوالام انشالله به زودی تو یه تاپیک دیگه میذارم . به هر حال ما در خدمتیم .

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من یه تازه واردم ، هم به رشته مهندسی مدیریت اجرایی و هم به دنیای مجازی خلاصه یه بچه دهاتی تمام عیارم . من قبلا" مهندس مکانیک هم خوندم الان هم دارم یه جایی کار می کنم که بیشتر مدیریت اجرایی کاربرد داره بنا براین این دفعه با چشم باز انتخاب کردم . امیدوارم بتونم برای دوستان مفید واقع شم . برای تمامی شما مهندسا و مهندس بعد از اینا آرزوی موفقیت دارم.

تو همین تاپیک اطلاعات زیادی در مورد رشته مدیریت اجرایی هست . واسه امتحانات بستگی به درسش داره که ممکنه تمام تستی , تستی -تشریحی یا تمام تشریحی باشه . اگر موردی سوال کنین فک کنم بهتر بشه به سوالاتون جواب داد . واسه نمونه سوالام انشالله به زودی تو یه تاپیک دیگه میذارم . به هر حال ما در خدمتیم .
سلام! خوش اومدين:love:
خب آرمانديس جون جواب داد:redface:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم مدیریت پروژه ام.............خیلی رشته ی باحالیه ...نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که خوشم اومده ازش...................
من تهرام مرکزیم شماها کدوم واحدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم مدیریت پروژه ام.............خیلی رشته ی باحالیه ...نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که خوشم اومده ازش...................
من تهرام مرکزیم شماها کدوم واحدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به به بالاخره چشممون به جمال سيندرلا جون اينجا روشن شد:w02:
راستي سلام!:gol:
اينجا فقط يه اجرايي از تهران داشتيم كه متاسفانه تغيير رشته داد! شرمنده ي احساساتت:redface:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به بالاخره چشممون به جمال سيندرلا جون اينجا روشن شد:w02:
راستي سلام!:gol:
اينجا فقط يه اجرايي از تهران داشتيم كه متاسفانه تغيير رشته داد! شرمنده ي احساساتت:redface:

نه عزیزم من تغییر رشته نمی دمممممممممممممم
تازه ام اینجا نماینده ی رشتومون میشم!!!!!!!!!!!!!

alisafavieh

عضو جدید
بچه ها این داستان پیام نور چیه واقعا ؟!
من آزمون فراگیر دادم و با اینکه می دونستم چقدر بد آزمون رو دادم اما قبول شدم ! ( مدیریت پروژه) دیروز نمرات همون آزمون رو که قبول شدم رو دیدم . چشمتون روز بد نبینه ! معدل 8 !!!!!!!!!! درضمن مشروط هم نشدم یه ضرب قبول ! (البته منظورم همون آزمونه وگرنه ترمو مشروط شدم) البته واحد تهران مرکز نزدم چون مطمئن بودم که قبول نمی شم . واحد پردیس رو انتخاب کردم.
یه سوال دیگه هم داشتم . منظور از "هم نیاز" تو انتخاب واحد چیه ؟ من این ترم باید فیزیک 1 رو بردارم . آز فیزیک 1 همنیاز فیزیک1 هستش. حتما باید آز فیزیک رو بردارم یا میشه ترم بعد برش داشت ؟

• Like

خنسیر

عضو جدید
سلام باز هم ممنونم از دوستانی که به بنده لطف داشتن . من این ترم دروس ریاضی 1 ، فیزیک1 و اقتصاد مهندسی رو دارم دوستان اگه لطف کنن ممنون می شم. یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم ببینم با توجه به گرفتاری های شغلی که دارم باید حتما" تو کلاس ها حضور داشته باشم در مورد امتحان میان ترم و اینکه میگن ضروری نیست هم اگه می شه راهنمایی بفرمایید

• Like

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این داستان پیام نور چیه واقعا ؟!
من آزمون فراگیر دادم و با اینکه می دونستم چقدر بد آزمون رو دادم اما قبول شدم ! ( مدیریت پروژه) دیروز نمرات همون آزمون رو که قبول شدم رو دیدم . چشمتون روز بد نبینه ! معدل 8 !!!!!!!!!! درضمن مشروط هم نشدم یه ضرب قبول ! (البته منظورم همون آزمونه وگرنه ترمو مشروط شدم) البته واحد تهران مرکز نزدم چون مطمئن بودم که قبول نمی شم . واحد پردیس رو انتخاب کردم.
یه سوال دیگه هم داشتم . منظور از "هم نیاز" تو انتخاب واحد چیه ؟ من این ترم باید فیزیک 1 رو بردارم . آز فیزیک 1 همنیاز فیزیک1 هستش. حتما باید آز فیزیک رو بردارم یا میشه ترم بعد برش داشت ؟
والا در مورد فراگير خبر ندارم ولي تا اونجايي كه مي دونم مي تونين اون دروسي كه قبول نشدين در طول ترم برداريم بازم ميگم اطلاعاتم در ناقصه!:redface:
اما در مورد آز فيزيك 1! هم نياز يعني مي تونين با هم بردارين! و يا اصلاً بذارين ترم بعد البته آزشو! ;) ولي اگه از 1 پاس كنين ولي فيزيك 1 رو بيفتين فقط يك ترم فرصت يا فرجه دارين كه فيزيك 1 هم پاس كنين!
سلام باز هم ممنونم از دوستانی که به بنده لطف داشتن . من این ترم دروس ریاضی 1 ، فیزیک1 و اقتصاد مهندسی رو دارم دوستان اگه لطف کنن ممنون می شم. یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم ببینم با توجه به گرفتاری های شغلی که دارم باید حتما" تو کلاس ها حضور داشته باشم در مورد امتحان میان ترم و اینکه میگن ضروری نیست هم اگه می شه راهنمایی بفرمایید
نه نيازي نيست كه تو كلاسا حضر داشته باشين حتي مي تونين در امتحان ميان ترم هم شركت نكنين و نمره پايانيتون ضربدر ده هفتم ميشه بهتون ميان ترم تعلق ميگيره!;)

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز

اگر یک پیام نوری هستید باید به این واقعیت وحشتناک پی برده باشید که شب می خوابید صبح پا میشد برید امتحان بدید قانون پیام نور تغییر کرده.پس نمیشه با اطمینان از نحوه برگزاری امتحانات حرفی زد.

بالا