انحصارا دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران با همکاری دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران 4 نفر روزانه تا رتبه 8 در این گرایش قبول میشن که دو نفر شبانه در همین دانشکده نیز پذیرفته میشوندمیشه بگید کدوم دانشگاها این رشته رو دارن و با چه رتبه ای تو این رشته قبول میشن؟
دوست عزیز انتظار جواب دادن آقای غفارزادگان رو نکش چون ایشون الان مدرس درس استخراج مواد موثره دارویی از گیاهان در همین گرایش هستنداقای غفارزادگان بزرگواری کنین و راهنماییم کنید ghoma9983@gmail.com
سللم آیاباداشتن مدرک مهندس داروسازی میتوان توی کارخونه بعنوان دکترداروخونه کارکرد؟
سلام دوستان من خودم امسال واسه این رشته خوندم
امیدواریم هم به قبولی توش زیاده.
ایشالله تا 20 روز دیگه نتایج میاد و دقیق تر می تونم بگم.
از امسال ضرایت درسای این رشته تغییر کرده سال های گذشته همه دروس ضریب 1 بودن اما ازکنکور امسال که بنده شرکت کردم دروس مشترک با رشته بیوتکنولوژی همون ضریب 1 رو داره و 3 درس شیمی آلی، ریاضیات مهندسی و شیمی عمومی به صورت یک درس 30 سواله که از هر کدوم 10 تا سوال میاد اما ضریب این درس 3 شده و در نتیجه تاثیر بالایی داره.
نتایج کنکور ارشد بیاد بیشتر کمکتون میکنم البته اگه شیوه ی من واسه خوندن نتیجه داده باشه.
باسلام.کسی میدونه با این رشته مجوز داروخانه هم میدن یا نه؟رتبه ارشد باید چند باشه که این رشته رو بیاریم؟ اخرین ظرفیتی که اعلام شده برا دانشگاه دولتی و ازاد چند نفر بوده؟ لطفا یک عدد متخصص جواب بده
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
|
|
آقا تبريك با اين رتبه خوبتون.چند تا سوال داشتم ممنون ميشم كمك كنين.
1- گرايش 1 منظور دارو هستش يا بقيو؟
2-برا بيوشيمي و ميكروبيولوژي چي بايد بخونم واسه سال 93؟
سلام اقای کیان مگه میشه گرایش بیو و دارو رو باهم شرکت کرد؟آزمونش یه ساعت وبا هم انجام میشه فقط میتونید یکیشو انتخاب کنید.اینا جزو گرایشات شناوره.شما میتونید مهندسی شیمی و یکی از گرایشات پلیمر بیو - دارو-انتقال رو شرکت کنید.