anishtain_bahosh
عضو جدید
مهندسین عزیز اگه یک وقت اتفاقی گذرتون افتاد یکم رونق بدید به این گروه!!!!!!!!!!

----------------------------------------------------------واقعا !!!!
کمک کنید ما از تو پستو در بیام !!!!!
خیلی منزوی ایم !! نه ؟!!!
----------------------------------------------------------
ای همچین بفهمی نفهمی کمی!!!!!!! شما از بچه های برق مشهدی یا دلت سوخته یه چیزی زدی!!!!!!!!![]()
ماشالا بچه های آزاد--دو نفر دیگه هم مثل شما ورودی 86 بودند؟[بله تازه عضو شدمخودم برق آزاد مشهد بودم
پارسال کنکور دادم قبول شدم از بقیه ها با خودم خبر دارم که سه نفر از آزاد مشهد برق تهران قبول شدیم
![]()
سرگل بهترینه؟سلام علیک من هم امدم!!!
[بله تازه عضو شدمخودم برق آزاد مشهد بودم
پارسال کنکور دادم قبول شدم از بقیه ها با خودم خبر دارم که سه نفر از آزاد مشهد برق تهران قبول شدیم
میتونی بگی شما پسری یا دختر؟
منظورت ازاد تهران است یا دولتی؟!!!!!
تا اونجایی که من میدونم بهترین قبولی 4 سال پیش بود که امیر کبیر قبول شدند.ورودی چند بودی؟واقعا 3 نفر تهران قبول شدند؟!!!
رتبه ی شما چند شد؟؟درصد هاتون رو هم بگید عالیه
وبه نظر من طوسی زاده بدترین و سر گل بهترین.البته قاضی هم عالیه!!!![]()
نه منظورم دقیقا سرگلزایی است استاد خیلی خوبی است من که تا الان 2 تا 20 ویک 18.5 ازش دارم.خیلی با بچه ها راه میاد.اما خوب خیلی کامل نمیگه که اون هم مشکلی نیست چون ما مخابراتیم.(مانند ماشین)سرگل بهترینه؟مطمئنی منظورت سرگل بوده؟؟؟اشتباه نشده؟؟؟
دوست عزیز؟؟؟؟
![]()
فکر کنم فهمیدم شما کی هستید.درصدهاتون خیلی عجیبه!!!!میتونی بگی شما پسری یا دختر؟ پسر
منظورت ازاد تهران است یا دولتی؟!!!!! دولتی
بهترین وبیشترین قبولی پارسال بوده -- یکی شریف ورودی86- یکی امیر کبیر ورودی85-- یکی بهشتی ورودی85- یکی فردوسی ورودی85 = تا اونجایکه میدونم از بقیه ها هم خبر ندارم
شریف
زبان = - منفی 33.33
ریاضی مهن=51.33
مدار=100
الکترونیک=100
کنترل=100
سیگنال=51..32
الکترومغناطیس=100
ماشین=66.11
دیگه فکر کنم همینها بوده
البته دانشجوی مشهد نبودم -4ترم مهمان بودم
موفق وپیروز باشید .
من دیگه وقت ندارم بیام تو سایت دارم خداحافظی میکنم از سایتو بچه های گل که موفق وشاد باشند
![]()
به به پس شما حسابی بچه درس خونی!! عزیز جان نمره که ملاک نیس !!بنده رو هم به یک بیست مغناطیس مفتخر فرمودند!!!اما خودم خوندم ایشون سر کلاس حکم شهرزاد قصه گو رو ایفا می کرد قربونش !!!گر چه همون طور که چند پست قبل گفتم همه به خاطرات پیوستند و دیگه چندان مهم نیس!!!به هر جهت از آشناییت خوشحال شدم......چه میکنی؟ترم چند هستی؟نه منظورم دقیقا سرگلزایی است استاد خیلی خوبی است من که تا الان 2 تا 20 ویک 18.5 ازش دارم.خیلی با بچه ها راه میاد.اما خوب خیلی کامل نمیگه که اون هم مشکلی نیست چون ما مخابراتیم.(مانند ماشین)
نه بابا من 2 تا 20 دارم اون هم از این استاد است.مگر سرگل مغناطیس هم درس میداده؟؟؟به به پس شما حسابی بچه درس خونی!! عزیز جان نمره که ملاک نیس !!بنده رو هم به یک بیست مغناطیس مفتخر فرمودند!!!اما خودم خوندم ایشون سر کلاس حکم شهرزاد قصه گو رو ایفا می کرد قربونش !!!گر چه همون طور که چند پست قبل گفتم همه به خاطرات پیوستند و دیگه چندان مهم نیس!!!به هر جهت از آشناییت خوشحال شدم......چه میکنی؟ترم چند هستی؟![]()
بله مغناطیس هم درس میداد اونم چه مغناطیسی!!!100%تضمین قبولی در ارشد!!!نه بابا من 2 تا 20 دارم اون هم از این استاد است.مگر سرگل مغناطیس هم درس میداده؟؟؟شما ورودی چند بودی؟الان چی کار میکنی؟
من ورودی 87 هستم.کار خاصی هم نمیکنم.![]()
لطفا فارسی.....الان اوضاع چطوره؟ آدم از فارغ التحصیلیش که میگذره دلش برا همین فاجعه ها و زاغارتا به قول شما- تنگ میشه!!salam
bachzeha khoob bidin?!
manam ye term mehmanam oonja
kheyli kheyli aziat mikonan in masooline unitoon ha!
zaghartan![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ساختمان مهندسی | مشهد | 7 | |
![]() |
گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی مشهد | مشهد | 12 | |
![]() |
شروع. فنی مهندسی مشهد - مهندسی نرم افزار | مشهد | 7 | |
K | برق ازاد چه جوریه | مشهد | 0 | |
![]() |
برق | مشهد | 0 |