مهندسي تكنولوژي خودرو

poryaa

عضو جدید
:biggrin::heart:سلام در مورد مهندسي تكنولوژي خودرو اطلاعات مخواهم .تعداد واحدها-دروس جبراني...-اگر فايل معادلات هم داري واسم بفرستيد:heart::heart::gol::)

رضا.عینلوند

عضو جدید
سلام من رضا هستم دانشجوی مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو . توی این رشته باید 83 واحد رو دانشجوها پاس کنن و تعداد 20 واحد دروس جبرانی رو از قبیل : سیالات - ترمو - مقاومت - استاتیک و ... باید بخونن که البته با این 2 واحد میشن 83 واحد.

عادل حبیبی

عضو جدید
سلام من عادلم دانشجوی مهندسی خودرو رش
خودرو رشته ایه که بیشتر خودت باید دنبال اطلاعات باشی
توی نظام مهندسی هم حق امضا نداری
90واحد درسی در ازاد داره:smile:

power p

عضو جدید
سلام اگه مدرکت کاردانی مکانیک خودرو باشه واحدهای کمتری رو بهت میدن

a_elahi2006

عضو جدید
سلام 90 واحد بود واسه کسایی که تنظیمو اشنایی با قران و وصایا تو کاردانی نخونده باشنو الان یعنی این ترم 6 واحد از دروس جبرانی حذف شد ...

mohmar

عضو جدید
سرفصل دروس مهندس مکانیک خودرو

سرفصل دروس مهندس مکانیک خودرو

سلام محمدرضا هستم.:)
من تازه فارغ التحصیل مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو از دانشگاه ایران خودرو شدم:D
البته اگر کاردانی داشته باشی 73 واحد باید پاس کنی.
برای توضیحات کامل اگر مایل باشید فایل سرفصل دروسی را که باید بگذرونی را برایتان ایمیل می کنم:biggrin:

mohmar

عضو جدید
سلام:w17:
کسی هست که بهم نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو بده. رشته مهندسی مکانیک:):w16:

Hussein39

عضو جدید
سلام دوستان منظورتون از اینکه این رشته تو نظام مهندسی حق امضا نداره یعنی چی من کاردانی کامپیوتر رو دارم و مخواستم تغییر رشته بدم و مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو رو بگیرم در ضمن اینکه می گید حق امضا ندارند برای تمام رشته های مهندسی تکنولوژی هست
با تشکر

maco

عضو جدید
سلام من مهندسی خودرو می خونم در دانشگاه شرکت خدمات پس از فروش خودرو واسته به علمی کاربردی چارت ما 72 واحده و دروس پیشنیاز رو باید داشته باشی

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منظورتون از اینکه این رشته تو نظام مهندسی حق امضا نداره یعنی چی من کاردانی کامپیوتر رو دارم و مخواستم تغییر رشته بدم و مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو رو بگیرم در ضمن اینکه می گید حق امضا ندارند برای تمام رشته های مهندسی تکنولوژی هست
با تشکر

درود

یعنی فارق التحصیل مقطع کارشناسی مهندس شناخته نمیشه بلکه میشه کارشناس فنی! تو سازمان نظام مهندسی حق امضا نداره.. به عنوان مثال یه مهندس تاسیساتو در نظر بگیر ..میتونه از سازمان نظام مهندسی مجوز بگیره و واسه خودش مغازه باز کنه و زیر نقشه های ساختمانی رو امضا بزنه و تاییدشون کنه..کاری که یه کارشناس نمیتونه..تمام رشته های کاردانی به کارشناسی همین وضعو دارن..البته فک کنم افتضاح تر از همه مکانیک خودرو باشه..من خودم فارق التحصیل کاردانی مکانیک خودرو هستم..واسه کارشناسی دارم واسه آزاد میخونم!تقریبا دارم فرار میکنم! چون واقعا آینده کاری نداره!!!

بدرود
:gol:

sosory

عضو جدید
با سلام دوست گرامی.من میخوام باسه امسال ارشد خودرو بخونم.اگه لطف کنی فایل رو باسم میل کنی ممنون میشم.arashazizi.kurd@gmail.com