مهم مهم ابتكار يك جوان ايراني در گوگل براي مبارزه با "خليج ع رب ي"

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در جهت مبارزه ايرانيان با به كارگيري نام جعلي و دروغين "خليج عربي" ، یک جوان 24ساله‏ی ایرانی به‏نامِ حمید نظری در اقدامی ابتکاری و افتخارآفرین، ترتیبی داده است که در سایت گوگل سه لینکِ نخست در پاسخ به جست‏وجوی عبارتِ Arabian Gulf مخاطب را به جست‏وجوی عبارتِ Persian Gulf راهنمایی می‏کند .

برای مشاهده‏ی ابتكار شايسته ي این جوان مبتكر ایرانی و برای کمک به تداوم و تحققِ هدفی که او و همه‏ی ایرانیان دنبال می‏کنند،
عبارت مجعولِ Arabian Gulf را در گوگل جست ‏و جو کنید و سه لینکِ اولِ پیداشده را باز کنید. انجام این کار از سوی شما، این سه لینک را در صدرِ لینک‏های جست‏ و جو و مشاهده‏شده قرار می‏ دهد.

این پیام را برای همه‏ی دوستان و آشنایانِ خود که از این آب‏ و خاک هستند، بفرستید.

آخرین ویرایش:

farzan001

عضو جدید
در جهت مبارزه ايرانيان با به كارگيري نام جعلي و دروغين "خليج عربي" ، یک جوان 24ساله‏ی ایرانی به‏نامِ حمید نظری در اقدامی ابتکاری و افتخارآفرین، ترتیبی داده است که در سایت گوگل سه لینکِ نخست در پاسخ به جست‏وجوی عبارتِ Arabian Gulf مخاطب را به جست‏وجوی عبارتِ Persian Gulf راهنمایی می‏کند .

برای مشاهده‏ی ابتكار شايسته ي این جوان مبتكر ایرانی و برای کمک به تداوم و تحققِ هدفی که او و همه‏ی ایرانیان دنبال می‏کنند،
عبارت مجعولِ Arabian Gulf را در گوگل جست ‏و جو کنید و سه لینکِ اولِ پیداشده را باز کنید. انجام این کار از سوی شما، این سه لینک را در صدرِ لینک‏های جست‏ و جو و مشاهده‏شده قرار می‏ دهد.

این پیام را برای همه‏ی دوستان و آشنایانِ خود که از این آب‏ و خاک هستند، بفرستید.

این نکته‏ی مهم را هم به یاد داشته باشید که تا ثبتِ یک‏میلیون امضا برای بازگرداندنِ نام «خلیج‏فارس» به نقشه‏ی ماهواره‏ای و آنلاینِ گوگل‏ارت، هنوز به تعداد قابل‏توجهی امضا نیاز است.

تا صبح روز شنبه، چهاردهم اردیبهشت‏ماه، تعداد اعتراض‏های ثبت‏شده فقط 636000 امضا بوده است . بدين ترتيب هنوز هم باید این نشانی را برای هر ایرانی که می‏شناسید، بفرستید :
http://www.petitiononline.com/sos02082/

به نظر می‏رسد به نتیجه رساندنِ این اقدام نیازمند کوششی جدی‏تر است. بنابراین لطفاً این پیام را به هر طریقی که می‏توانید (ایمیل، پیام کوتاه ، وبلاگ، دورنگار، پرینت، و...) برای همه‏ی ایرانیانی که با آنها مراوده دارید، بفرستید.

ارسالِ این پیام برای بستگان، دوستان و آشنایانی که مقیم خارج از کشور اند، به علت دسترسیِ گسترده ‏ترِ آن ها به اینترنت احتمالاً در سرعت بخشیدن به روند افزایشِ امضاها مؤثر تر خواهد بود.

برخي كشورهاي عربي منطقه خليج فارس، سال هاست كه مي كوشند ، به رغم وجود اسناد و مدارك تاريخي فراوان و خدشه ناپذير، به دروغ اثبات كنند كه اين خليج، عربي است و تلاش دارند در محافل مختلف، نام عربي نيز بر آن بگذارند تا به مرور زمان مدعاي كذب خويش را اثبات كنند.

;)
ممنون دوست گلم ولی این ابتکارو آقای نظری چند سال پیش انجام داده بود.اون سالی که قرار بود خالج فارس به خلیج عرب تغییر نام پیدا کنه.
ابتکارش جدید نیست ولی بازم ممنون جهت اطلاع رسانیت.

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست گلم ولی این ابتکارو آقای نظری چند سال پیش انجام داده بود.اون سالی که قرار بود خالج فارس به خلیج عرب تغییر نام پیدا کنه.
ابتکارش جدید نیست ولی بازم ممنون جهت اطلاع رسانیت.
ولی این خبر امروز روی سایت خبری گذاشته شده بود !!!

farzan001

عضو جدید
سایت خبریش خیلی تعطیل بوده.
من خودم این خبر رو 2-3 سال پیش شنیدم و یادمه حتی واسه پی بردن به صحت خبر سرچ کردم و دیدم دقیقا خبر درست بوده.
حالا نمی دونم چرا بعد 2 سال یادشون افتاده تازه این خبرو بذارن.

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت خبریش خیلی تعطیل بوده.
من خودم این خبر رو 2-3 سال پیش شنیدم و یادمه حتی واسه پی بردن به صحت خبر سرچ کردم و دیدم دقیقا خبر درست بوده.
حالا نمی دونم چرا بعد 2 سال یادشون افتاده تازه این خبرو بذارن.
سایت خبری فراروwww.fararu.com
یکی از دوستان واسم لینک کرده بود ... بالای بالای صفحه ی سایت خبر هستش...

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست این جوون ایرانی درد نکنه.
ولی اگر شما به ایشون افتخار میکنید و براتون مهمه چرا با تکرار این نام مجعول زحمت ایشون و دیگران از بین میبرید.
حتی دیدن این نام مجعول و تکرارش، به نظر من قبح قضیه زو از بین میبرد و برای چشم ها اشنا.

عرب ها به اندازه کافی در به کار بردن این نام در اصرار میورزند، ما دیگه بهشون کمک نکنیم.

ممنون.:gol:
اگه بتونید عنوان تاپیک رو عوض کنید خیلی بهتره.;)

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست این جوون ایرانی درد نکنه.
ولی اگر شما به ایشون افتخار میکنید و براتون مهمه چرا با تکرار این نام مجعول زحمت ایشون و دیگران از بین میبرید.
حتی دیدن این نام مجعول و تکرارش، به نظر من قبح قضیه زو از بین میبرد و برای چشم ها اشنا.

عرب ها به اندازه کافی در به کار بردن این نام در اصرار میورزند، ما دیگه بهشون کمک نکنیم.

ممنون.:gol:
اگه بتونید عنوان تاپیک رو عوض کنید خیلی بهتره.;)
;) ...

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان هم خوب اشاره کردن. همیشه این اسامی جعلی رو شکسته بنیسید: خلیج ع ر ب ی

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ...چه فرقی داره خلیج عرب یا فارس.اسمه دیگه:mad:
:surprised: اسمه ؟ مشکل همینجاست .
اسم نشانه و سند برای هر مکان و زمان و انسان و ... هستش ...
ارزش ایرانی و پارس خیلی خیلی بیشتر و سر تر از این عرب های ملخ خوار هستش.
یادت باشه که هرچی عقب موندگی و فقر و بی فرهنگی که الان در ایران میبینی موجبش همین
عرب ها بودن و هستن ... به هر شکل ... اگه قرار باشه که واسه ما فرقی نکنه پس ایرانی نیستیم ...
اسم یم ارزش هستش ، اگه برای شما هر اسمی فرق نمیکنه ، پس اگه خودتون هم بع اسامی دیگه ای صدا کنن نباید ناراحت بشی ، چون اسم اسمه دیگه ، چه فرقی میکنه ! درسته؟
مثلا اگه اسم یک حیوان رو برای یک انسان بکار ببرم چقدر فرق میکنه ؟!
اگه تو رو به اسن یک حیوون صدا کنن ناراحت نمیشی ؟! اسم اسمه دیگه !!!!
قصد جسارت و توهین به شما رو نداشتم ، فقط خواستم شما رو توجیه کنم که اسم با اسم خیلی فرق میکنه .... اسم یعنی سند و هویت...

ayhann

اخراجی موقت
:surprised: اسمه ؟ مشکل همینجاست .
اسم نشانه و سند برای هر مکان و زمان و انسان و ... هستش ...
ارزش ایرانی و پارس خیلی خیلی بیشتر و سر تر از این عرب های ملخ خوار هستش.
یادت باشه که هرچی عقب موندگی و فقر و بی فرهنگی که الان در ایران میبینی موجبش همین
عرب ها بودن و هستن ... به هر شکل ... اگه قرار باشه که واسه ما فرقی نکنه پس ایرانی نیستیم ...
اسم یم ارزش هستش ، اگه برای شما هر اسمی فرق نمیکنه ، پس اگه خودتون هم بع اسامی دیگه ای صدا کنن نباید ناراحت بشی ، چون اسم اسمه دیگه ، چه فرقی میکنه ! درسته؟
مثلا اگه اسم یک حیوان رو برای یک انسان بکار ببرم چقدر فرق میکنه ؟!
اگه تو رو به اسن یک حیوون صدا کنن ناراحت نمیشی ؟! اسم اسمه دیگه !!!!
قصد جسارت و توهین به شما رو نداشتم ، فقط خواستم شما رو توجیه کنم که اسم با اسم خیلی فرق میکنه .... اسم یعنی سند و هویت...

اون موقع که اسم های ترکی آذربایجان به فارسی تبدیل میشد و وقتی ما اعتراض میکردیم بهمون انگ پان میزدین کجا بودین؟
اکثر مکان های ترکی به فارسی تغییر کرده.مگه اونایی که اسم ترکی داشتن برای ایران نبودن؟
چرا برا اونا دل نمیسوزونی؟
حالا هم من به جایی رسیدم که میگم دیگی که برا من نجوشه سر ....توش بجوشه.
دیگه برام خلیج فارس با عرب فرقی نداره.

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقع که اسم های ترکی آذربایجان به فارسی تبدیل میشد و وقتی ما اعتراض میکردیم بهمون انگ پان میزدین کجا بودین؟
اکثر مکان های ترکی به فارسی تغییر کرده.مگه اونایی که اسم ترکی داشتن برای ایران نبودن؟
مثلا کدوما ؟! مثال و سند !!!!!
زمانی تمامی سرزمین های ترکیه و ... متعلق به ایران بوده ! از زمان بزرگ پارس ایران یعنی کوروش کبیر ...
سرزمین فارس باید نام فارسی داشته باشه ! پس شما نباید از این موضوع گله ای داشته باشی ...

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو مگه مجبوری بیای این تو پست بدی...خوب نیا... کسی مجبورت نکرده با ما دهن به دهن بشی...ببین خودت باز شروع می کنی...

شما ها یه چند وقت خاموش میشین بعدش از نوع شروع می کنین... اینجا بحث ایرانی و غیر ایرانی(عرب) مطرح بود...شما که ترک ایرانی دیگه چرا اینو می گی...راستی...تا حالا پشت اسکناس های چینی رو دیدی...اگه ندیدی پیشنهاد می کنم حتما ببینشون...بابت اون جمله آخرت هم فقط می تونم بگم برات متاسفم

ayhann

اخراجی موقت
تو مگه مجبوری بیای این تو پست بدی...خوب نیا... کسی مجبورت نکرده با ما دهن به دهن بشی...ببین خودت باز شروع می کنی...

شما ها یه چند وقت خاموش میشین بعدش از نوع شروع می کنین... اینجا بحث ایرانی و غیر ایرانی(عرب) مطرح بود...شما که ترک ایرانی دیگه چرا اینو می گی...راستی...تا حالا پشت اسکناس های چینی رو دیدی...اگه ندیدی پیشنهاد می کنم حتما ببینشون...بابت اون جمله آخرت هم فقط می تونم بگم برات متاسفم
در مورد جملات بالایی چی؟ متاسف نشدی؟
اسم جزایر دریاچه اورمیه رو از ترکی به فارسی تغییر دادن.مثلا جایی به اسم "قره چمن" رو به "چمن سیاه" تبدیل کردن که حتی تو ترجمه اون هم اشتباه کردن چون میشه "چمن زار بزرگ"
و n تا مکان دیگه.
مگه اونا اسم های اصیل این خاک نبودن؟
حالا تو بگو.مشکل شما چیه با خلیج عربی.اگه عوض کردن اسم بده چرا به این موضوع واکنش نشون نمیدین؟