مهم ترین اخبار فوتبال ایران

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خورشيدي سرمربي موقت پاس همدان شد

به گزارش ايرنا، پاسي ها هم اکنون بعد از استعفاي بگوويچ تمرينات آماده سازي خود را زير نظر مجتبي خورشيدي انجام مي دهند.

هنوز مشخص نيست که جدايي وينگو بگوويچ چه تاثيري بر تيم پاس خواهد گذاشت، ولي تمامي بازيکنان اين تيم با حضور درتمرينات براي حضور قدرتمند در بازي يکشنبه آينده مقابل شهرداري بندرعباس آماده مي شوند.

مديرعامل پاس همدان در خصوص نشست کادر فني براي انتخاب سرمربي جديد گفت: مربيان تيم اصراربه تداوم شرايط فعلي دارند و برهمين اساس موافق انتخاب مجتبي خورشيدي به عنوان سرمربي موقت شدند.

عبدالحميد رمضاني افزود: بابک صمديان نيز در کنار خورشيدي به امور فني و تمريني تيم رسيدگي و نظارت مي کند و اميدواريم اين مربيان جوان و مستعد شرايط پاس را بهبود ببخشند.

وي بيان داشت: هيچ سرمربي جديدي نمي تواند در اين مدت کوتاه تا برگزاري ديدار تيم هاي پاس و شهرداري بندرعباس انتخاب و بکار گرفته شود و بهترين تصميم ادامه روند اجرايي مربيان فعلي بود.

رمضاني با اشاره به پيوستن 9 بازيکن همداني به تيم بزرگسالان پاس در نيم فصل دوم ليگ دسته اول فوتبال کشور گفت: مسعود رمضاني در رده سني بزرگسالان به فهرست تيم پاس اضافه شد.

وي افزود: هم چنين،امين رحيمي، مصطفي سلگي، ميلادصالحي، ميلاد خداياري و حميد عبدالملکي از استعدادهاي فوتبال استان همدان در سهميه رده سني اميدهاي تيم پاس در رقابت هاي ليگ دسته يک کشور قرار گرفتند.

رمضاني اظهار داشت: محمدرضا سليماني اصل، جواد صفايي بهزاد و ميلاد داوودي نيز در رده سني جوانان به فهرست تيم پاس افزوده شدند.

وي خاطرنشان کرد: پيش از اين، مصطفي يوسف عليزاده، وحيد علي آبادي، مهرداد رضايي و مرتضي تبريزي از بازيکنان بومي همدان در تيم پاس فعاليت داشتند.

وي يادآور شد: تمامي بازيکنان جديد با نظر مربيان تيم جذب شده اند و هم اکنون از مجموع 30 بازيکن تيم، 13 نفر همداني هستند.

مديرعامل پاس افزود: جذب اين نفرات در راستاي طرح هدفمند بومي سازي تيم پاس صورت گرفته و به طور حتم به شمار اين نفرات در آينده افزوده مي شود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
6 باشگاه ليگ برتري در خطر کسر امتياز قرار دارند

اسماعيل حسن‌زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد اينکه قرار بود در نيم فصل دوم از باشگاه‌هاي بدهکار امتياز کسر شود، گفت: در حال جمع‌بندي هستيم و با توجه به مبالغ بدهي باشگاه‌ها از آنها کسر امتياز مي‌شود. 40 باشگاه در ليگ برتر، دسته يک، دو و سه در خطر کسر امتياز قرار دارند، مگر اينکه در روزهاي باقي‌مانده بدهي‌هايشان را تسويه کنند. به طور مثال پاس همدان در يکي دو روز گذشته بيش از نيمي از بدهي‌هايش را پرداخت کرده است.

حسن‌زاده در مورد اينکه چه تعداد از اين باشگاه‌ها ليگ برتري هستند، گفت: حداقل 6 باشگاه ليگ برتري در خطر کسر امتياز قرار گرفته‌اند. البته در بررسي اوليه 12 باشگاه بودند و اکنون هم 10 يا 11 باشگاه ليگ برتري بدهي دارند اما برخي در حال پرداخت اين بدهي‌ها هستند مثلا باشگاه راه آهن رقمي در حدود 2 ميليارد تومان پرداخت کرده است.

رئيس کميته انضباطي در مورد مبلغ اين بدهي‌ها و اينکه باشگاه‌ها تا چه زماني فرصت خواهند داشت که بدهي‌هاي‌شان را بدهند، گفت: به طور دقيق هنوز جمع بندي نشده اما بدهي‌هايي که کميته انضباطي برايش راي صادر کرده در حدود 3 تا 5 ميليارد تومان است ولي بدهي‌هاي بيروني باشگاه‌ها بسيار بيشتر از اين است. بدهي‌ها بيروني باشگاه‌ها بيشتر از اين است از بدهي به لباس فروش تا آژانس هواپيمايي اين ارقامي که گفتم بدهي‌هايي است که برايش راي صادر شده است. مثلا سوم بهمن ماه جلسه رسيدگي به شکايت علي دايي از پرسپوليس است و هنوز اين ارقام را حساب نکرده‌ايم. حداکثر دو هفته ديگر در مورد باشگاه هاي بدهکار راي صادر خواهيم کرد.

حسن‌زاده در مورد پرونده احضار صادق درودگر به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، گفت: راي اين پرونده صادر شده و به زودي اعلام خواهد شد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تعلل فدراسيون در اعلام نتيجه ابومسلم-نساجي

سرپرست تيم ابومسلم خراسان‌رضوي گفت: طبق قوانين سازمان ليگ فوتبال نتيجه ديدار با نساجي قائمشهر بعد از عدم حضور اين تيم واضح است، اما تعجب مي‌کنم چرا فدراسيون اين نتيجه را اعلام نمي‌کند.

به نقل از روابط عمومي اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌رضوي، سيدهاشم حسيني عنوان کرد: بر طبق قوانين سازمان ليگ فوتبال کشور و گزارش ناظرين فدراسيون درخصوص عدم حضور تيم نساجي قائمشهر در ديدار روز جمعه 8 دي ماه نتيجه اين بازي واضح است اما تعجب مي‌کنم چرا فدراسيون در اعلام نتيجه و اعمال آن در جدول تعلل مي‌کند.
وي با اشاره به تغيير زمان ديدار هفته دوم تيم فوتبال ابومسلم در دور برگشت رقابت‌هاي ليگ دسته يک فوتبال مقابل تيم سنگ آهن بافق يزد گفت: طبق زمان‌بندي قبلي سازمان ليگ قرار بود اين بازي روز سه شنبه 17 دي‌ماه جاري برگزار شود که زمان انجام اين بازي به علت حضور ابومسلم در جام حذفي به روز جمعه 15 دي ماه تغيير يافت.
سرپرست تيم فوتبال ابومسلم خراسان‌رضوي ضمن اشاره به عدم امکان استفاده از مجيد نوري بازيکن مصدوم اين تيم در ديدار اين هفته در يزد عنوان کرد: بازيکنان تازه اضافه شده به تيم به خوبي در تمرينات حاضر شده اند که اين نويد روزهاي خوب را براي ابومسلم مي دهد.
وي با اشاره به ديدار حساس تيمش در جام حذفي مقابل تيم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: با تمام قوا در روز چهارشنبه 20 دي ماه براي رويارويي با تيم پرقدرت استقلال به تهران مي‌رويم.
تيم فوتبال ابومسلم خراسان‌رضوي با 13 بازي 18 امتيازه است و در رده 8 جدول رده‌بندي قرار دارد که با اعلام نتيجه 3 بر صفر ديدار نساجي قائمشهر به سود تيم ابومسلم 21 امتيازه خواهد شد و بالاتر از گل گهر سيرجان 20 امتيازي در رده ششم جدول قرار خواهد گرفت.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفتن کفاشيان به نفع خودش و فوتبال است

عضو مجمع فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به نتايجي که کفاشيان کسب کرده رفتن او هم به نفع خودش و هم به نفع فوتبال خواهد بود.

غلامرضا سمندر در خصوص مسائلي که کفاشيان درباره استعفا خود مطرح کرده گفت: با توجه به کارنامه او فکر مي‌کنم رفتن وي به نفع فوتبال و خودش است.
وي در مورد اينکه برخي معتقدند اعضاي مجمع با رئيس فدراسيون موافق هستند، خاطرنشان کرد: طبيعي است که اعضا از کفاشيان حمايت کنند. مشکل اصلي مجمع فدراسيون اين است که اکثر اعضاي آن کارمندان فدراسيون هستند. خود کارمندان فدراسيون تصميم گيرنده هستند. به نظرم بايد تغييراتي در مجمع به وجود بيايد. شما ببينيد رؤساي هيئت فوتبال در مقابل مديران عامل باشگاه‌ها قابل مقايسه نيستند. طبيعي است اين افراد از کفاشيان حمايت مي‌کنند.
عضو مجمع فدراسيون فوتبال در خصوص برگزاري مجمع فوق‌العاده يادآور شد: اميدي به نتيجه برگزاري اين جلسه ندارم و فکر مي‌کنم تغييري حاصل نشود. در هر حال با رفتن کفاشيان چه کسي مي‌خواهد اين سمت را بر عهده بگيرد. يک شخصي مي‌آيد همانند کفاشيان و همين اوضاع تکرار مي‌شود. بايد تغييرات اساسي رخ دهد. مگر با رفتن کفاشيان دادکان مي‌آيد؟
سمندر در مورد اينکه آيا با رئيس فوتبالي موافق است، تاکيد کرد: يک بحثي که بر سر زبان‌ها افتاده و از آن سوءاستفاده هم مي‌شود اين است که بايد شخص فوتبالي باشد، اما مگر تنها اين موضوع کافي است. شخصي بايد رئيس فدراسيون باشد که هم فوتبالي باشد هم مدير. به نظرم در بين فوتبالي‌ها افراد کمي هستند که مدير باشند.
وي در مورد تغيير و تحولات در برخي از کميته‌ها و همچنين صحبت‌هايي در مورد رفتن بهروان تصريح کرد: با اين اوضاع چيزي درست نمي‌شود. بحث نفر نيست، مگر عزيز محمدي نبود. شايد افراد زيادي با او مخالف بودند اما او رفت و چيزي درست نشد بلکه بدتر هم شد. بايد تغييرات اساسي باشد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خريدار زن باشگاه نساجي مازندران ، مدل حرفه‌اي! + عکس

خريدار زن باشگاه نساجي مازندران ، مدل حرفه‌اي! + عکس

روزهاي اول با نام مريم اميركمالي از او ياد مي‌كردند اما خودش در اولين مصاحبه متذكر شد كه نامش زينب است
نه مريم. خريد مالكيت يك باشگاه فوتبال توسط يك بانوي ايراني-لبناني آن‌قدر سوژه جالبي بود كه او را در صدر اخبار رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي قرار بدهد.

زينب اميركمالي، فرزند يك زوج معروف لبناني فعاليت اقتصادي خود را در زمينه طراحي لباس و مدلينگ دنبال مي‌كرده است. عكس‌هاي او با پوشش اسلامي بارها در نشريات مد به چاپ رسيده است.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفت‌وگوی متفاوت با زینب امیرکمالی، خریدار دست‌به‌نقد نساجی: تاجرزاده هستم و مدل حرفه‌ای؛

هدفم فقط بیمه کردن آخرتم است

انصافا گفت‌و‌گوی جالبی بود، مصاحبه با زینب امیرکمالی، بانوی خوش‌سیمایی که ناگهان به صدر پربیننده‌ها صعود کرد. این بازخورد طبیعی انتشار سری عکس‌های حضور او در تمرین یک تیم فوتبال بود. اینجا که نه، در قائمشهر شهر مجنونان فوتبال که مدت‌هاست از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته است. آنچه که خواهید خواند خلاصه‌ای از يك مصاحبت یک‌ساعته است. ساعتی كه بیشتر به گله‌گذاری او از کسانی گذشت که پروژه نساجی را تبدیل به گرهی کور کرده‌اند. نکته جالب اما حسابگری خانمانه امیرکمالی است. کسی که با وجود اصرار به خرید قطعی نساجی کلاه سرش نرفته!

امیرکمالی دختر یک زوج معروف لبنانی است. می‌گوید مادرش یکی از شاگردان ممتاز دکتر چمران بوده که دوره‌های نظامی، چریکی و جنگ‌های نا‌منظم را پیش دکتر چمران دیده است. اما جالب‌تر این است که او یک مدل حرفه‌ای‌ است و در نشریات پوشش اسلامی تصاویر بسیاری از وی منتشر شده است.

*متولد کجا هستید؟

بیروت. من در جنوب لبنان و منطقه شیعه‌نشین به دنیا آمده‌ام.

*روانپزشک هستید؟

من فارغ‌التحصیل رشته روان‌شناسی دانشگاه‌ «ای یو وی» هستم. آذرماه سال ۹۰ آمده‌ام ایران.

*کارخاصی می‌کردید؟

من به طور حرفه‌ای کار طراحی لباس و مدلینگ می‌کنم و کنار پدرم کار تجارت و فاینانس انجام می‌دهم. مدیر پوشاک اتاق بازرگانی ایران و لبنان هم هستم.

*خیلی خوب فارسی حرف می‌زنید.

ما استعداد زبانمان خوب است. در املا ضعیفم اما به جز فارسی و عربی، اسپانیایی و فرانسه هم حرف می‌زنم.

*چه اتفاقی افتاد که با نساجی گره خوردید؟

من برای کار دیگری آمده بودم شمال. با آقای حیدرزاده رابطه خانوداگی داریم. شبی که میهمان خانواده ایشان بودیم دیدم خیلی آشفته هستند و مدام تلفني حرف می‌زنند. من نمی‌دانستم ایشان در قضیه باشگاه‌داری هستند ولی به من توضیح دادند که جریان چیست. من درباره موضوع حرف زدم و ناگهان فکری به سرم زد.

*چه فکری؟

شاید ظاهرم این را نشان ندهد اما من تعهدی گردن خودم داشتم. می‌خواستم یک کار عام‌المنفعه انجام بدهم و آخرت خودم را تضمین کنم. به آقای حیدرزاده گفتم نمی‌دانم فوتبال چیه اما حاضر به سرمایه‌گذاری در این منطقه هستم. البته می‌دانستم این کار برد مالی ندارد اما دوست داشتم تیمی را که مردم دوستش دارند نجات بدهم. من هیچ چشمداشتی هم ندارم و فقط محض رضای خدا و برای آخرتم این کار را انجام می‌دهم. بعد استخاره کردم و خوب آمد و اوکی دادم به آقای حیدرزاده تا مقدمات کار فراهم بشود.

*‌شناختی از نساجی داشتید؟

اولش نه اما وقت گذاشتم و تحقیق کردم. دیدم تیم پر از ابهام است. مثلا آقای پرهام کیست؟ چه کار کرده در این تیم؟ چقدر تماشاچی دارد؟ مربی‌اش کیست؟ بعد هم رفتم سر تمرین و برخورد خوب بازیکن‌ها را که دیدم انگیزه‌ام بیشتر شد. از آن وقت هم ذهنم درگیر ماجراست. من آدمی هستم که هیجان را دوست دارم و این کار افت و خیزش زیاد است. ضمن این‌که دوست دارم هویتی بدهم به مدیریت خانم‌ها در ورزش. شب و روز به این موضوع فکر می‌کنم.

* ولی ظاهرا شما در این علاقه‌مندی تنهایید و نمی‌خواهند تیم را به شما بدهند.

من جلسه‌ای داشتم با تیم مدیریتی نساجی و مالکین دو درصدی سهام که از آدم‌های مهم ورزش اینجا به حساب می‌آیند. جلسه‌ای بود در هتل نارنجستان. این بعد از آن بود که دوستان به بد‌ترین وجه رفته بودند سابقه خانوادگی من را درآورده بودند و وارد مسائل زندگی من شده بودند. حتی گفته بودند من تعادل روانی ندارم و در بیمارستان آتیه بستری شده‌ام. من به آن‌ها گفتم خانم‌ها تا به‌شان می‌گویید بالای چشمت ابروست قهر می‌کنند اما من ایستاده‌ام و آمادگی‌اش را دارم. آمدند و سه شرط طبیعی گذاشتند و بعد نوبت به شروط غیرطبیعی رسید!

*چه شروطی؟

مثلا این‌که اگر تیم سقوط کرد باید به اداره کل تربیت‌بدنی خسارت بدهم. یا منابع مالی من با یک چک سه‌امضائه در اختیار آن‌ها باشد. گفتند بدهی‌ها را پرداخت می‌کنی؟ گفتم بله. ۴ برگ گذاشتند جلوی من گفتند بفرما. این صورت بدهی‌ها. زود پرداخت کن. من جواب دادم باید مطالعه کنم. گفتند وقت نیست، جواب دادند پس هیچی و برگه‌ها را به من ندادند.

*ظاهرا آقای بهروان هم آنجا بوده‌اند.

بله. ایشان برخورد خیلی خوبی با من داشت و گفت دخترم ما تو را قبول داریم. ایشان آن شب خیلی کمک کرد تا اتفاق بدی نیفتد...

*ماجرای آقای پرهام چیست؟

ایشان گفته بود پولی بابت انتقال نمی‌خواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت ۵۰۰ میلیون بدهید بابت ۹۸ درصد. در دفترخانه بودیم که شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید! من شماره حساب را دیدم مال راننده باشگاه بود ظاهرا... بعد هم مبایعه‌نامه را خانم منشی با خودکار نوشته بود بدون کد رهگیری، شماره ثبت و... اصلا وضع عجیبی بود. گفتم خانم باید این مبایعه‌نامه با خودنویس نوشته شود.

*پول را دادید؟

نه. اما برایم جالب بود آقای پرهام که گفته بود فقط پرداخت بدهی بازیکن‌ها برایش اهمیت دارد طلب پول کرد. در حالی که با این ۵۰۰ میلیون می‌شود خوابگاهی ساخت تا این‌قدر از هتل نوید برای باشگاه صورتحساب نیاید.

*بالاخره ماجرا به کجا رسیده؟

دوستان پریروز زنگ زدند و گفتند شما هستید؟ من گفتم بله. اما باز دیروز دیدم مصاحبه کرده‌اند که من صلاحیت باشگاه‌داری ندارم. الان هم شنیده‌ام دارند با یک خریدار جدید حرف می‌زنند. گفتند خریداری هست که دو درصد را هم نمی‌خواهد و همه شرایط ما را قبول دارد. گفتم اگر این‌طور است بدهید به ایشان. چرا با من جلسه گذاشتید؟

*چرا مالک ۹۸ درصد حریف سهامدار ۲ درصد نیست؟

این دو درصد مال آدم‌های دست‌اندرکار اینجاست و طبعا اگر قرار باشد کار را شروع کنیم اگر آن‌ها بخواهند اخلال ایجاد کنند می‌توانند. کما این‌که در جلسه هتل نارنجستان گفتند می‌توانند دو درصد را بدهند اما بروند پروانه باشگاه را لغو کنند!

*آن‌ها نگران چه هستند؟

من پروفایلم مشخص است. بله، باید صلاحیت اجتماعی داشته باشم چون قرار است جوان‌ها را دست ما بسپارند... شاید هم نگران دیوانگی من هستند. اما من جواب دادم سالم‌ها که نتوانستند با این تیم کاری کنند شاید یک دیوانه بتواند!

*شاید می‌ترسند شما سوءاستفاده کنید. مثلا بخواهید نماینده مجلس بشوید و این حرف‌ها.

من احتیاجی به این شهرت ندارم. خودم از خانواده معروفی هستم، پدرو مادرم در لبنان و ایران شناخته شده‌اند. نیازی ندارم اینجا را برای خودم پل کنم. من فقط احتیاج به حمایت دارم. ولی باید از کار مطمئن باشم. باشگاه باید مال خودم باشد تا رویش سرمایه‌گذاری کنم. زمین درست کنم. اصلا این‌ها به کنار. کار باید قانونی باشد. طوری که بعدا چیزی از آن درنیاید.

*با این همه مشکل حالا چه اصراری است؟

من نیت کرده بودم یک پولی برای مردم اینجا خرج کنم. گفتم که انگیزه‌ام رضایت خدا بوده و بیمه شدن آخرتم. ضمن این‌كه می‌توانم کار باکیفیتی انجام بدهم. البته من با این پول می‌توانم بروم لیگ بر‌تر اما نیتم این بوده که این‌جا این اتفاق بیفتد. حالا اگر تیم را به من ندادند، دوست دارم برای ساخت‌وساز کمک‌شان کنم.

*به نظر خودتان اگر زن نبودید این اتفاق‌ها برای شما رخ می‌داد؟

ممکن بود اما نه به این شدت.

*می‌دانید که آدم‌های زیادی با پول آمده‌اند و دست آخر‌‌ رها کرده‌اند؟

من تاجرزاده هستم. برای من باشگاه یک پروژه است. ممکن است درآمدی برایم نداشته بشد اما این پول اولیه را باید برگرداند به منبع اصلی. چون پول تمام می‌شود. آن آدم‌ها هم پول‌شان ته کشیده. برای این کار باید بیزنس پلن داشت.

*گفتید زیاد فوتبالی نیستید. برنامه ۹۰ می‌بینید؟

کم و بیش. دوست داشتم این حرف‌ها را در برنامه آقای فردوسی‌پور هم بزنم. اما تا الان خبرنگار‌ها را از من دور کرده‌اند.

*می‌دانید بهترین بازیکن دنیا کیست؟

نه.

*مسی را هم نمی‌شناسید؟

می‌شناسم. گذری فوتبال دیده‌ام. درباره مسی نه. از نساجی بپرسید همه سوال‌هایتان را جواب می‌دهم.

*سوال آخرم این است که بالاخره نساجی را می‌گیرید؟

عاقبت کار این است که من خودم را مسخره کرده‌ام. من مرده شما زنده، اگر این‌ها گذاشتند کار سر بگیرد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تماشاي بازي صنعت نفت و فجررايگان است

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: تماشاي بازي دو تيم فوتبال صنعت نفت آبادان و فجرسپاسي شيراز براي هواداران رايگان است.

خليل صالحي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اين ديدار نيز همانند ديدار هفته قبل صنعت نفت در برابر ملوان بندرانزلي رايگان اعلام شده تا هواداران با حضور پرشور خود در ورزشگاه يار دوازدهم ما براي غلبه بر فجرسپاسي شيراز باشند.

وي افزود: بنا بر تصميم باشگاه صنعت نفت آبادان در اين ديدار بليت فروشي صورت نمي گيرد و تماشاي اين ديدار رايگان است. از علاقمندان صنعت نفت و هواداران پرشور اين تيم نيز که هيچگاه تيم خود را تنها نگذاشته اند دعوت مي کنم تا با حضور در ورزشگاه از تيم خود حمايت کنند.

صالحي عنوان کرد: اميدوارم با حضور پرتعداد هواداران صنعت نفت در ورزشگاه تختي، شاهد باشيم صنعت نفت يک پيروزي شيرين را جلو چشم علاقمندانش جشن بگيرد و اين پيروزي مقدمه اي براي رهايي صنعت نفت از قعر جدول رده بندي ليگ برتر و فرار از منطقه خطر باشد.

از سري رقابت هاي هفته بيستم ليگ برتر باشگاه هاي کشور، ديدار دو تيم صنعت نفت آبادان و فجرسپاسي شيراز روز جمعه 15 دي از ساعت 15 در ورزشگاه تختي آبادان برگزار خواهد شد.

صنعت نفت آبادان در ليگ برتر فوتبال هم اکنون با 13 امتياز در جايگاه هفدهم جدول رده بندي اين رقابتها قرار دارد و تيم فجر سپاسي شيراز با 24 امتياز خود را در رتبه دوازدهم مي بيند.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تکليف بازيکنان خاطي صباي قم مشخص مي‌شود

کميته انضباطي باشگاه صباي قم هفته آينده تکليف دو بازيکن خاطي تيم فوتبال صبا را مشخص خواهد کرد.

به گزارش فارس،در آستانه نيم فصل دوم رقابت‌هاي دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور جام خليج فارس دو بازيکن کليدي و اصلي صباي قم در نيم فصل اول از سوي کادر فني اين تيم کنار گذاشته شدند.

اين دو بازيکن محسن بيات مدافع و ‌هافبک راست تيم صباي قم و حامد لک سنگربان ملي پوش اين تيم هستند که به دليل مسائل انضباطي از سوي کادر فني تيم فوتبال صبا از همراهي اين تيم در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور محروم شده‌اند.

عبدالصمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال صباي قم اين دو بازيکن را پيش از مصاف هفته نخست دور برگشت بازي‌هاي ليگ دوازدهم فوتبال باشگاه‌هاي برتر کشور مقابل پيکان تهران از ترکيب صبا کنار گذاشت و بازيکنان جايگزين را در ترکيب صبا مقابل پيکان به کار گرفت.

مرفاوي در ديدار هفته دوم دور برگشت ليگ برتر فوتبال نيز از وجود محسن بيات و حامد لک در ترکيب صباي قم بهره نبرد و حتي نام اين دو بازيکن را همچون بازي با پيکان در ديدار خانگي هفته نوزدهم با ذوب آهن اصفهان در ليست 18 نفره خود قرار نداد.

شدت مشکلات انضباطي دو بازيکن تيم فوتبال صباي قم به حدي است که صمد مرفاوي در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي صباي قم و ذوب آهن اصفهان اعلام کرد که تا زماني که وي در تيم صبا حضور دارد، اين دو بازيکن حق شرکت در تمرينات صباي قم را ندارند.

*بيات و لک محروم از تمرينات

با اين حال اين روزها بحث اينکه سرانجام تکليف محسن بيات و حامد لک چه خواهد شد و آيا اين بازيکنان مي‌توانند در ادامه بازي‌هاي دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور تيم صباي قم را همراهي کنند به يکي از سوژه‌هاي اصلي فوتبال دوستان قمي تبديل شده است.

حامد لک يکي از بازيکنان ملي پوش تيم فوتبال صباي قم در رقابت‌هاي قهرماني غرب آسيا بود که در ترکيب تيم ملي کشورمان در مقابل تيم ملي يمن نيز قرار گرفت و 90 دقيقه بازي کرد و در پيروزي دو بر يک تيم ملي فوتبال نيز سهم داشت.

با اين حال حامد لک از دو بازي اخير صباي قم با پيکان تهران و ذوب آهن اصفهان محروم بوده و در حالي که در تمام 17 بازي دور رفت و همچنين مسابقه جام حذفي فوتبال مقابل ابومسلم مشهد نيز بازي کرده بود، جاي خود را به مهرداد طهماسبي ديگر سنگربان جوان صبا داده است.

محسن بيات نيز اين روزها در رسانه‌هاي مختلف عليه سرمربي تيمش مصاحبه‌هاي مختلفي انجام مي‌دهد و بايد منتظر روز دوشنبه هفته آينده يعني هجدهم دي ماه ماند تا تکليف اين بازيکن و حامد لک دو بازيکن خاطي صباي قم مشخص شود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ابراهيمي:به قول کرانچار ديگر حق اشتباه نداريم

هافبک دفاعي تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي با راه آهن با حضور "دايي" مطمئنا بازي دشواري خواهد بود، ولي به قول "کرانچار" ما ديگر حق اشتباه نداريم.

اميد ابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، در خصوص شرايط تيمش اظهارکرد: انتظار دو شکست متوالي را نداشتيم، شوک بزرگي براي تيم ما بود، به خصوص بازي با فولاد که تيم ما واقعا خوب کار کرد، ولي به هرحال اين اتفاقات و بدشانسي‌ها ممکن است در هر مقطعي پيش بيايد.

وي ادامه داد: اميدوارم اين شوک مثل شوک فصل قبل باشد؛ ما سال گذشته همين موقع همين شرايط را داشتيم و بعد از باخت‌هايي که داشتيم روند صعودي‌مان آغاز شد و مطمئن باشيد امسال هم که هدفمان قهرماني است تلاش مي‌کنيم تا ناکامي‌ها را جبران کنيم.

ابراهيمي خاطرنشان‌کرد: بازي با راه آهن با حضور "دايي" مطمئنا بازي دشواري خواهد بود، ولي به قول "کرانچار" ما ديگر حق اشتباه نداريم.

وي با بيان اينکه استقلال از تيم‌هاي قدرتمند ليگ است، ولي ما هم سپاهانيم، يادآور شد: درست است که استقلال صدر است، اما شرايط اينگونه نمي‌ماند و بدشانسي‌هاي ما نيز تمام مي‌شود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رجب‌زاده: از بازي با استقلال سربلند بيرون مي‌آييم

هافبک تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: اطمينان دارم با تلاش بازيکنان و درايت کادر فني از بازي با استقلال سر بلند بيرون مي‌آييم.

مهدي رجب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهارکرد: به اعتقاد من تمام بازي‌ها مشکل است و هم اکنون استقلال تيم صدر نشين ليگ محسوب مي‌شود. اين تيم در زمين و روي نيمکت از بازيکنان خوبي سود مي‌برد و بازي در برابر اين تيم مشکل است. در مقابل هم اکنون ترکيب واقعي تيم ما شکل گرفته است و بازيکنان تاثيرگذاري به ذوب‌آهن اضافه شده‌اند. کادر فني تيم ما به خوبي بر مسايل فني تيم مسلط است و بايد در 3 بازي متوالي که در خانه داريم حداکثر امتيازات را کسب کنيم تا از ته جدول کنده شويم.

وي افزود: چون بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس پخش مستقيم سراسري مي‌شود بازيکنان جوان انگيزه بالايي دارند تا توانايي‌هاي خود را به اثبات برسانند. اطمينان دارم با تلاش بازيکنان و درايت کادر فني از بازي با استقلال سر بلند بيرون مي‌آييم.

هافبک هجومي تيم فوتبال ذوب‌آهن تصريح‌کرد: پيش بيني مي‌کنم تيم ذوب‌آهن در اين فصل عاقبت بخير مي‌شود، اگر بيشتر تلاش کنيم حتي کسب سهميه آسيايي براي تيم ما دور از دسترس نيست هر چند که بسيار مشکل است. به هر حال يقين دارم ذوب‌آهن جز تيم‌هاي نيمه بالايي جدول قرار مي‌گيرد.

رجب‌زاده افزود: کيفيت زمين فولادشهر مطلوب نيست چرا که ما هر روز در آن تمرين مي‌کنيم و فصل سرما نيز تاثير بدي بر چمن اين ورزشگاه گذاشته است. به هر حال بايد برنامه ريزي درستي انجام شود تا اين مشکلات پيش نيايد. زمين نقش جهان بايد هر چه زودتر آماده شود تا سپاهان در آن ورزشگاه به ميدان برود. اگر سپاهان زمين تمريني در اختيار ما بگذارد از اين پيشنهاد استقبال مي‌کنيم.

وي اظهارکرد: خيلي مهم است که تيم ذوب‌آهن روحيه برد داشته باشد و همانور که ديديم تيم‌هاي فولاد و ملوان با 4 برد زنده شدند و ما هم با چند برد متوالي وضعيتمان خوب مي‌شود. تيم ما شرايطش مثل انساني است که زمين خورده باشد و هم اکنون در حال بلند شدن باشد. بايد 3 امتياز بازي با استقلال را بگيريم.

رجب‌زاده خاطرنشان‌کرد: نبايد شرايط به گونه‌اي باشد که ما در ورزشگاه فولادشهر احساس غربت کنيم. از هواداران ذوب‌آهن مي‌خواهم که به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت کنند تا بتوانيم موفق شويم.

تيم فوتبال ذوب‌آهن از ساعت 17:30 روز شنبه هفته آينده در ورزشگاه فولادشهر پذيراي تيم استقلال تهران خواهد بود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماشين سازي تبريز در آستانه انحلال

پس از آنکه مديران باشگاه نساجي قائمشهر مانع از واگذاري اين باشگاه به مالک جديد شدند و بازي اين تيم در ليگ يک برگزار نشد، اين بار تيم ماشين سازي تبريز با بحران مالکيت و حمايت روبرو شده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبر، پس از آن که بانک مرکزي امتياز موسسه مالي و اعتباري جوانان خير را باطل کرد، تيم ماشين سازي تبريز اسپانسر اصلي خود را از دست داد و حتي چک هايي که به بازيکنان داده شده بود، از اعتبار ساقط شد.
با انحلال موسئسه مالي جوانان خير، فعاليت ها و تعهدات آن به موسئسه مالي واعتباري کوثر منتقل شده، اما مديران اين موسسه تاکيد کردند که هيچگونه مسئوليتي را درباره ماشين سازي بر عهده نمي گيرند.
به اين ترتيب چک هايي که بازيکنان تيم ماشين سازي از مدير عامل منصوبي موسئسه جوانان خير دريافت کرده بودند از درجه اعتبار ساقط شدند.
بازيکنان ماشين سازي اعلام کرده اند با اين شرايط نمي توانند به کار خود ادامه دهند و احتمال دارد در ديدار با گسترش فولاد که قرار است 17 دي برگزار شود، تيم به ميدان نرود.

* دو هفته قبل نيز تيم نساجي قائمشهر به علت اختلافاتي که بر سر فروش امتياز و تعيين مالک جديد رخ داد به مشهد نرفت و بازي با ابومسلم برگزار نشد.
قرار بود سهام تيم نساجي قائمشهر به خانم زينب اميرکمالي، تاجر لبناني الاصل ايراني واگذار شود و او متعهد شده بود تمامي بدهي هاي اين تيم را خواهد پرداخت، اما با وجود موافقت ظاهري پرهام با واگذاري 98 درصد سهام، سعادتمند، مديرکل اداره ورزش و جوانان مازندران از انتقال 2 درصد سهامي که به نامش بود خودداري کرد و به بهانه اين که اميرکمالي توانايي اداره تيم را ندارد، اين انتقال انجام نشد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بختياري‌زاده: با 3 امتياز سه پله صعود مي کنيم

مربي تيم فوتبال صباي قم گفت: با توجه به اينکه در انزلي ميهمان هستيم، بازي سختي مقابل ملوان بندر انزلي در پيش داريم.

ناصر بختياري زاده با اشاره به اهميت موفقيت صبا در ديدار خارج از خانه با ملوان در گفتگو با مهر، اظهار داشت: بازي با ملوان بندر انزلي قطعا سخت و دشوار خواهد بود زيرا ملوان از تيم‌هاي بسيار خوب ليگ برتر محسوب مي‌شود و مدعي قهرماني است.

وي اضافه کرد: ملوان بندر انزلي هم بازيکنان بسيار خوبي دارد و هم از کادر فني با دانشي برخوردار است، آنها يک تيم با انگيزه هستند و در ليگ امسال موفق به شکست و متوقف کردن تيم‌هاي مطرح و سرشناسي شده‌اند به همين خاطر بازي امروز سخت است.

مربي تيم فوتبال صباي قم عنوان کرد: بازي‌هاي قبلي ملوان بندر انزلي را به خوبي آناليز و ارزيابي کرده و اطلاعات کافي را از نحوه بازي تيم ملوان در اختيار بازيکنان تيم خود قرار داده‌ايم و همانند ملوان براي کسب سه امتياز اين ديدار بازي مي‌کنيم.

وي افزود: خوشبختانه ما در طول هفته تمرينات خوبي برگزار کرده‌ايم و آماده و سرحال براي بازي با ملوان بندر انزلي به اين شهر مي رويم تا بتوانيم ضمن جبران شکست بازي رفت در مقابل اين تيم جبران کرده و هفتمين برد اين فصل را کسب کنيم.

بختياري زاده ياد آور شد: ملوان بندر انزلي در کورس رقابت با مدعيان بالاي جدول است و تيم ما به دنبال رسيدن به جايگاه‌هاي بالاي جدول تلشا مي کند که اين مهم بر حساسيت بازي مي‌افزايد و تماشاگران نيز حتما بازي خوبي از دو تيم خواهند ديد.

وي در خصوص دليل تغيير و تحولات مثبت ملوان بندر انزلي بعد از جابجايي کادر فني، بيان کرد: تيم ما بازيکنان خوبي دارد و ما در ديدار با پيکان و ذوب آهن نشان داديم که قوي تر شده و آماده تر از نيم فصل اول هستيم و مي توانيم توان خود را به ملوان بندر انزلي نيز نشان بدهيم.

مربي تيم فوتبال صباي قم ابراز کرد: ما در تعطيلات نيم فصل ليگ برتر با انجام برنامه هاي آماده سازي مطلوب، به خوبي توانستيم متحول شده و روند رو به رشدي را در پيش گرفته و از نيمه پائين جدول جدا شده و به جمع تيم‌هاي بالاي جدول برسيم.

وي عنوان کرد: ما از داخل تيم فوتبال ملوان بندر انزلي خبر نداريم اما قطعا بازي سختي در پيش است، ولي ما هم برنامه‌هاي خودمان را براي اين بازي در نظر گرفته‌ايم و نقاط ضعف و قوت تيم فوتبال ملوان بندر انزلي را نيز به خوبي مي‌شناسيم.

ديدار صباي قم و ملوان بندر انزلي عصر جمعه پانزدهم دي ماه به قضاوت محمدحسين اسدي از هفته بيستم ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي‌شود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازيکن صبا بازي با ملوان را از دست دادند

تيم فوتبال صباي قم در ديداري از هفته بيستم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور بدون در اختيار داشتن سه مهره‌ کليدي خود برابر ملوان بندر انزلي صف آرايي مي‌کند.

تيم فوتبال صباي قم آخرين تمرين خود پيش از مصاف عصر جمعه مقابل ملوان بندر انزلي در هفته بيستم ليگ برتر را در حالي برگزار کرد که اين تمرين در غياب سه بازيکن محروم و مصدوم اين تيم برگزار شد.

با توجه به اينکه بازي دو تيم صباي قم و ملوان بندر انزلي از هفته سوم از نيم فصل دوم دوازدهمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور از ساعت 15 عصر جمعه پانزدهم دي ماه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي‌شود، شاگردان عبدالصمد مرفاوي آخرين تمرين خود را پيش از اين بازي، صبح پنجشنبه در تهران برگزار کردند و سپس راهي انزلي شدند.

در اين تمرين مرتضي کاشي کاپيتان دوم تيم فوتبال صباي قم و يکي از مدافعان کليدي اين تيم در ديدارهاي قبل ليگ برتر، براي سومين بازي متوالي با وجود اينکه همچنان جدي و مصمم تمرين مي‌کند اما هنوز به شرايط ايده آل آمادگي نرسيده و به همين خاطر به انزلي نرفت.

کاشي در حالي ديدار حساس صباي قم برابر ملوان بندر انزلي را از دست داد که در هفته هجدهم در ديداري خارج از خانه صباي قم برابر تيم فوتبال پيکان تهران و هفته نوزدهم مقابل ذوب آهن نيز در جمع شاگردان مرفاوي نبود.

ديگر بازيکن مصدوم تيم فوتبال صباي قم عبدالکريم اسلامي مهاجم جوان تيم فوتبال صباي قم است که تداوم مصدوميتش دليل غيبت وي در ديدار با تيم فوتبال ملوان بندر انزلي است.

سومين غايب سرشناس صباي قم در ديدار با تيم فوتبال ملوان بندر انزلي مجيد حيدري مدافع مياني و بلند قامت اين تيم خواهد بود که اين بازيکن هم مقابل ذوب آهن اصفهان و پيکان تهران بازي نکرد و همچنان به دليل محروميت ناشي از اتفاقات بازي با ابومسلم مشهد در جام حذفي فوتبال يکي ديگر از محرومان صباي قم در اين ديدار لقب گرفته است.

اين در حالي است که مرور آخرين تاکتيک‌هاي ديدار با تيم فوتبال ملوان بندر انزلي از جمله مهم‌ترين دستورات و برنامه‌هاي کادر فني صباي قم بود که عبدالصمد مرفاوي براي بازيکنان تيم فوتبال صباي قم در آخرين تمرين اين تيم پيش از بازي با حريف گيلاني در نظر گرفت.

ديدار تيم‌هاي فوتبال صباي قم و ملوان بندر انزلي از هفته بيستم مسابقات دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور را محمد حسين اسدي سوت مي‌زند.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دايي: دوشنبه به فيفا مي‌روم

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: آلودگي هوا براي سلامتي همه ما مضر است و بايد فکري اساسي براي آن شود چون جرأت نمي‌کنم دخترم را از خانه به خاطر اين آلودگي بيرون بياورم.

علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با سپاهان، اظهار داشت: ابتدا اربعين حسيني را به شيفتگان آن حضرت تسليت عرض مي‌کنم و سال جديد ميلادي را هم به مسيحيان ايران تبريک مي گويم. متاسفانه ما و سپاهان دور برگشت را بد شروع کرديم. 2 بازي را باختيم و اين مسابقه حساسيت فوق‌العاده‌اي دارد. پيروزي در اين بازي مي‌تواند ما را از اين وضعيت نجات بدهد. تيم بازنده هم دچار مشکلاتي مي‌شود. اميدوارم بازي خوبي را انجام بدهيم. البته يکي دو تا بازيکن مصدوم داريم و بازي سختي است. سپاهان يکي از بهترين ‌تيم‌هاي چند سال اخير است و کادر فني و مديريت خوبي هم دارد اما نگاه‌مان اين است که در زمين خودمان بازي را ببريم و بتوانيم از اين وضعيت جدا شويم و به بالاي جدول برسيم.

سرمربي راه‌آهن در مورد دليل 2 شکست راه‌آهن گفت:‌ فوتبال برد و باخت دارد، ما در نيم فصل دوم دچار بدشانسي شديم. در اين دو بازي هم آشوبي و عباسفرد را نداشتيم. تيمي مثل ما از نظر بازيکن محدود است و چنين مشکلاتي را دارد. ما در هر 2 مسابقه بدون مهاجم نوک بازي کرديم. شايد هم فردا عباس‌فرد بازي نکند.

وي ادامه داد: کاسرو 5،6 ماه بازي نکرده بود علي عسکر و آقازماني هم در پرسپوليس بازي نکرده بودند و وقتي بازيکن در شرايط بازي نباشد دچار افت مي‌شود. ما هم نياز به زمان داريم در هر دو بازي گذشته به خاطر اشتباه دروازه‌بان‌مان و کمک داور شکست خورديم. با توجه به شرايطي که داريم مي‌خواهيم در بازي‌هاي آينده بهتر نتيجه بگيريم.

دايي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه چه زماني براي شرکت در مراسم انتخاب برترين‌هاي فيفا به سوئيس سفر مي‌کند، گفت: من دوشنبه پرواز مي‌کنم و چهارشنبه برمي‌گردم. 2 روز نيستم و به نمايندگي از ايران در اين مراسم شرکت مي‌کنم.

دايي در مورد اينکه با توجه به شرايطي که بازيکنان جذب شده راه‌آهن دارند، آيا از استخدام آنها ضرر نکرده است، گفت: ما ضرر نکرديم، بازيکناني را جذب کرديم که از نظر فني بالا هستند. سامان آقازماني و علي عسگر در پرسپوليس با من بودند و جزو بهترين‌ها هستند. بايد به آنها ميدان بدهيم. کاسترو هم جزو 3 بازيکن برتر خارجي در فوتبال ايران است. بازيکنان ديگري هم مي‌خواستيم که باشگاه‌ها با ما همکاري نکردند، بنابراين ما بهترين‌ها را انتخاب کرديم.

دايي در مورد اينکه بازي در هواي آلوده تهران بايد برگزار شود يا نه، گفت: ما در اين آلودگي زندگي مي‌کنيم. قدم زدن و راه رفتن ما هم براي سلامتي‌مان مضر است. ما در اين هواي آلوده تمرين مي‌کنيم. بايد فکري اساسي براي آلودگي بکنيم و اين وضع روز به روز هم بدتر مي‌شود. تيمي که در آلودگي تمرين مي‌‌کند بايد در آلودگي هم بازي کند. همه ما در خطر هستيم.

وي ادامه داد:‌ من در چند روز اخير به خاطر آلودگي هوا جرأت نکردم دخترم را از خانه بيرون بياورم و امروز به خاطر اربعين حسيني يکي دو ساعت دخترم را بيرون آوردم. اين آلودگي براي سالمندان و خردسالان هم بسيار مضر است. اما وقتي در هواي آلوده تمرين مي‌کنيم بايد در هواي آلوده هم بازي کنيم.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
18بازيکن پرسپوليس براي ديدارفردا مشخص‌شدند

با تصميم يحيي گل‌محمدي 18 بازيکن اين تيم براي ديدار مقابل گهر دورود مشخص شدند.

با تصميم يحيي گل‌محمدي، 18 بازيکن اين تيم براي ديدار فردا مقابل گهر دورود در چارچوب هفته بيستم ليگ برتر مشخص شدند.

18 بازيکن پرسپوليس به شرح زير هستند :

عابدزاده - نيلسون - بنگر - نور محمدي - حسيني - پولادي - ماهيني - کريمي - حقيقي - فشنگچي - نوري - رضايي - مهدوي‌کيا - انصاري فرد - خان‌زاده - کلاه‌کج - مارکو پروويچ - نوروزي

بازيکنان خط خورده:

معدنچي- نقي‌زاده- رضا محمدي - سيف‌اللهي - قاضي - احمدزاده و کنعاني.

*پرسپوليسي‌ها امروز به هتل المپيک رفتند و تيم فوتبال سپاهان هم که قرار است به مصاف راه‌آهن برود در اين هتل حضور دارد.

تيم فوتبال پرسپوليس ، جمعه ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي ميزبان گهر دورود است.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رئيسي‌کيا:اميدوار به کسب 3 امتياز هستيم

مديرعامل باشگاه راه‌آهن با اشاره به اينکه مزيت برتري تيم فوتبال اين باشگاه به سپاهان به ميزباني در ديدار روز جمععه باز مي‌گردد، گفت: در بازي رفت در خانه سپاهان يک امتياز گرفتيم و اميدواريم در اين ديدار به سه امتياز دست يابيم.

صادق رئيسي‌کيا در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد نتايج اخير تيم راه‌آهن خصوصا دو شکست اين تيم در هفته‌هاي آغازين نيم فصل دوم ليگ برتر ضمن بيان مطلب فوق گفت: برنامه‌هاي باشگاه راه‌آهن مطلقا به نتيجه تيم معطوف نشده زيرا برنامه‌هاي بلندمدتي براي راه‌آهن داريم.

وي اضافه کرد: طبق برنامه‌ريزي ابتداي فصل، هدف‌مان اين بود که ابتدا نسبت به فصل گذشته در رده‌بندي ليگ چند پله صعود کنيم و در نهايت در جمع 5 تيم اول قرار بگيريم اما حضور در جمع تيم‌هاي بالاي جدول به قدري مورد توجه نيست که فشار مضاعف رواني روي تيم و سرمربي ايجاد شود.

مديرعامل باشگاه راه‌آهن با اشاره به اينکه در نيم فصل نخست تيم فوتبال اين باشگاه به اهداف ترسيم شده دست يافت، اضافه کرد: در حال حاضر هم راه‌آهن در رده ششم قرار دارد و اختلاف چنداني با برنامه‌هاي ترسيم شده وجود ندارد.

وي در مورد بازي حساس اين تيم با سپاهان در هفته بيستم ليگ برتر تاکيد کرد: شرايط راه‌آهن و سپاهان به واسطه نتايج اخير يکسان است و هر دو تيم به فکر جبران دو شکست ابتداي نيم فصل دوم هستند اما تنها برتر‌ي ما نسبت به آنها ميزباني است.

رئيسي‌کيا اضافه کرد: چند بازيکن جديد در نيم فصل به جمع بازيکنان راه آهن اضافه شده‌اند و فکر مي‌کنم از اين هفته به بعد از نظر هماهنگي هم با ساير نفرات به شرايط مد نظر کادر فني و علي دايي مي‌رسند. ضمن اينکه بازيکنان محروم و مصدوم ما که در هفته‌هاي گذشته حضور نداشتند، نيز به جمع نفرات قبلي اضافه شده و طبيعتا انسجام تيم بهتر از قبل خواهد شد.

وي با ابراز اميدواري از اينکه تيمش بتواند در اين بازي مهم نتيجه قابل قبولي را کسب کند، ادامه داد: در بازي رفت در خانه سپاهان يک امتياز گرفتيم و اميدواريم با توجه به شرايط فني تيم و داشتن امتياز ميزباني در اين ديدار به سه امتياز دست يابيم.

مديرعامل باشگاه راه‌آهن در مورد اينکه راه‌آهن در صورت پيروزي به جمع بالانشينان باز مي‌گردد اما در صورت باخت به نيم دوم جدول خواهد رفت، يادآور شد: جدول امسال ليگ به نحوي است که تمام نتايج ديدارها حساس بوده و در جايگاه تيم‌ها تاثير مي‌گذارد. در اين شرايط تيم‌ها با از دست دادن نتيجه يک بازي چند پله صعود يا سقوط مي‌کنند.

وي با ابراز اميدواري از پيروزي راه‌آهن برابر سپاهان و تراکتورسازي، در مورد اينکه از جذب بازيکن جديد در نيم فصل رضايت دارد، ادامه داد: سياست باشگاه حمايت از سرمربي براي انتخاب و تقويت تيم است. در فصل نقل و انتقالات بخشي نفرات مد نظر آقاي دايي، به جمع نفرات‌مان اضافه شدند اما يکي دو بازيکن بودند که باشگاه‌ها با صادر کردن رضايتنامه‌شان موافقت نکردند.

رئيسي‌کيا در پايان گفت: فکر مي‌کنم با جذب نفراتي همچون کاسترو، آقازماني و علي‌عسگر بخشي از درخواست‌هاي آقاي دايي محقق شد و با همين نفرات هم مي‌توانيم به اهداف باشگاه که قرار گرفتن در بين 5-6 تيم بالاي جدول است، دست يابيم.

ديدار تيم هاي فوتبال راه آهن و سپاهان در هفته بيستم داوزدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر ساعت 15 فردا جمعه در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار خواهد شد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محمد احمدزاده: شرايط خوبي داريم

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي معتقد است که تيمش به دنبال جبران نتايج دو هفته گذشته است.

محمد احمدزاده در کنفرانس خبري قبل از بازي با تيم فوتبال صبا گفت: بچه‌ها خوشبختانه در شرايط جسماني خوبي به سر مي‌برند. بعد از بازي با نفت آبادان توانستيم دو جلسه تمرين خوب داشته باشيم. تنها يک بازيکن محروم داريم که هادي تاميني است و بازيکن مصدوممان عليرضا رمضاني است که چند هفته‌اي با ما نيست. ان‌شاءالله بازي خوبي را هواداران ببينند و به همراه يک نتيجه‌ي خوب هم باشد که جبران دو هفته‌ي گذشته را کرده باشيم.

وي ادامه داد: بايد بتوانيم با اين برد شرايط خوبي در جدول داشته باشيم. صبا تيم بسيار خوبي است و در بيشتر بازي‌هاي خارج از خانه خود موفق ظاهر شده است. فردا(جمعه) کار سختي داريم ولي در انزلي همه‌ي تيم‌ها براي گرفتن حداقل امتياز مي‌آيند؛ چون مي‌دانند که بازي در انزلي و جلوي ملوان با حمايت تماشاگران پرشوري که دارد خيلي سخت است. بايد با فکر و تدبير بازي کنيم و غفلت نکنيم و تمرکز تيمي خود را از دست ندهيم. اميدوارم بتوانيم با حمايت تماشاچيان خود مثل هميشه فوتبال خوبي ارايه دهيم و هوادران خوبمان را خوشحال کنيم.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
soccer’s great moments of 2012. Gholamreza Rezaei scored a goal eight seconds into a game on Sunday. The Persepolis forward gave his team the earliest of leads over Fajr Sepasi when he thundered home a shot from just inside the penalty area. Rezaei’s strike has to be one of the quickest in soccer history. In fact, It might have even taken less time had Fajr Sepasi not kicked off the game. The home team promptly surrendered possession to Persepolis, and the visitors got to work. Persepolis won 2-0, but we don’t think Rezaei and co. scored the second goal with eight seconds left before stoppage time. That would make for harrowing symmetry.

NESN Soccer (يكي از معتبرترين سايت خبري ورزشي آمريكا)

گل ثانيه 8 غلامرضا رضايي را به عنوان يكي از سريعترين گل هاي دنيا اعلام كرد. + فیلمش

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
براي شکست پرسپوليس به تهران مي‌آييم

مدير عامل باشگاه گهر دورود با بيان اينکه اين تيم براي بازي با پرسپوليس آماده است، گفت: بازيکنان گهر شرايط روحي و رواني خوبي دارند و براي به دست آوردن پيروزي مقابل پرسپوليس به تهران مي‌آيند.

رضا آيت الله زاده در گفتگو با مهر، درباره ديدار تيم‌هاي گهر با پرسپوليس با بيان مطلب فوق، اظهار داشت: خوشبختانه تيم ما در شرايط خوبي به سر مي‌برد و بازيکنان هم انگيزه زيادي براي بازي مقابل پرسپوليس دارند. ما براي پيروزي به ميدان مي‌رويم چون براي ماندن در ليگ برتر مي‌جنگيم.

وي ادامه داد: چيزي که مربوط به مديريت و کادر فني بوده به خوبي انجام شده است. اينرا بازيکنان خوب مي‌دانند. ما تمام تلاشمان را کرده‌ايم تا تيم براي اين مسابقه آماده باشد.

مديرعامل باشگاه گهر با اشاره به آلودگي هواي تهران و اميدواري‌اش براي حل اين مشکل هم يادآور شد: واقعا وضع هوا خراب است. امروز تصور مي‌کردم شايد براي من اتفاقي افتاده است ولي متوجه شدم اکثر افراد ماسک زده‌اند و به سختي نفس مي‌کشند. قطعا فضاي بازي با فضاي عادي در خيابان فرق دارد و اميدوارم فردا هوا اينچنين آلوده نباشد.

آيت الله زاده در پايان درباره پاداش 10 ميليون توماني کميته انضباطي به تيم گهر گفت: من هم از طريق رسانه‌ها متوجه اين پاداش شدم. کار کميته انضباطي قشنگ بود و باعث شد تا تفکر تيم‌ها عوض شود. پيش از اين هر بار اسم کميته انضباطي مي‌آمد همه فکر مي‌کردند جريمه در کار است ولي اين کميته نشان داد که در پي تشويق کردن تيم‌ها هم هست.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کمیته انضباطی از تماشاگران باشگاه گهر دورود تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی به خاطر عملکرد خوب تماشاگران تیم گهر درود در بازی مقابل استقلال تهران در دورود که دوم دی ماه 91 برگزار شد،باشگاه گهر را مستحق پاداش دانست. کمیته انضباطی با توجه به کمبودهای رفاهی که در این شهر وجود دارد و با توجه به فرهنگ سازی و تبلیغات موثر باشگاه گهر دورود در سطح شهر و تشویق موثر و مفید و عدم توهین به بازیکنان حریف و فرهنگ سازی در ورزشگاهها علی رغم شکست تیم گهر و حذف از رقابتهای جام حذفی کشور، ضمن قدردانی از رفتار شایسته تماشاگران دورودی، به استناد بند ب ماده 37 آیین نامه انضباطی، مبلغ 10 میلیون تومان به عنوان پاداش جهت قدردانی از حرکت طرفداران باشگاه گهر دورود از طرف سازمان لیگ به این باشگاه اهدا می کند. کمیته انضباطی امیدوار است که مسابقات آینده لیگ برتر شاهد تکرار روش پسندیده تماشاگران دوردی در همه باشگاهها باشد.

*درودگر 4 میلیون و احمدزاده 2 میلیون تومان جریمه شدند

پس از مصاحبه های صادق درودگر مدیرعامل ملوان بندرانزلی علیه فدراسیون و انجام مصاحبه های خلاف واقع و تحریک آمیز علیه مقامات فدراسیون فوتبال ایران که موجب تشویش اذهان عمومی شد با توجه به مدارک و مستندات موجود که مورد تایید شخص آقای درودگر قرار گرفت در جلسه کمیته انضباطی ایشان اعلام کرد که سوتفاهم پیش آمده و قصدش تضعیف فدراسیون نبوده است، اما رفتار ایشان بر خلاف آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال است و به همین دلیل صادق درودگر به پرداخت مبلغ 40 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد . در صورت تکرار چنین رفتاری در آینده برخورد شدیدتری به عمل خواهد آمد.این رای با توجه به میزان جریمه، ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در کمیته استیناف است.

همچنین سرمربی تیم ملوان، محمد احمدزاده پیش از بازی این تیم مقابل پرسپولیس در جام حذفی مصاحبه هایی خلاف واقع انجام داد و علیه فدراسیون و داوری مطالبی را در رسانه عنوان کرد که وی به پرداخت مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی و عذرخواهی از فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس ظرف مدت 10 روز پس از ابلاغ رای، محکوم شد. رای صادره قطعی است.

*جریمه دو باشگاه پرسپولیس و ملوان

بر اساس گزارش ناظر داوری و ناظر بازی تیم های پرسپولیس و ملوان بندرانزلی از سری رقابت‌های جام حذفی در تهران که 29 آذرماه برگزار شد تماشاگران دو تیم تخلفاتی مرتکب شدند که باشگاه پرسپولیس را به پرداخت 8 میلیون تومان جریمه و باشگاه ملوان را به پرداخت 4 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم می کند. رای صادره یک هفته پس از صدور در کمیته استیناف، قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد.

*جریمه نقدی استقلال و آلومنیوم و تیغ نورد

در بازی تیم های آلومینیوم و استقلال در بندرعباش که ششم دی ماه برگزار می شد، محمود تیغ نورد بازیکن تیم آلومینیوم در دقیقه 53 پس از فحاشی اخراج شد.همچنین تماشاگران تیم های آلومینیوم و استقلال تخلفاتی مرتکب شدند که بر همین اساس، محمود تیغ نورد یک جلسه از همراهی تیمش در مسابقات رسمی محکوم و به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. باشگاه آلومینیوم هم به خاطر عملکرد تماشاگرانشان به پرداخت 30 میلیون ریال و باشگاه استقلال هم به خاطر تخلفات تماشاگرانش به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. آرای صادره قطعی هستند.

*جریمه نقدی راه آهن و صنعت نفت

در دیدار تیم های صنعت نفت آبادان و راه آهن شهرری در دیدار 30 آذر 91 در جام حذفی باشگاههای کشور، تماشاگران تیم نفت آبادان تخلفاتی مرتکب شدند و نیمه اول این دیدار به دلیل استفاده بازیکنان راه آهن از جوراب های همرنگ و بر خلاف مقررات، بازی با 5 دقیقه تاخیر آغاز شد. به همین دلیل تیم راه آهن به پرداخت جریمه یک و نیم میلیون تومانی محکوم شد. همچنین باشگاه نفت آبادان به دلیل تخلف تماشاگرانش به پرداخت 5 میلیون تومان محکوم شد.

لازم به ذکر است تکرار تخلفات ممکن است به تصمیمات شدیدتری از جمله برگزاری بازی بدون تماشاگر و کسر امتیاز هم مواجه شود. رای صادره در باشگاه جریمه نقدی باشگاه در مهلت یک هفته قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

*بازیکنان تراکتور و داماش جریمه شدند

در بازی تیم های داماش گیلان و باشگاه تراکتورسازی تبریز در تاریخ 30 آذر91 ، محمد ابراهیمی، سیدصالحی، مهدی کیانی از تیم تراکتورسازی و حسین ابراهیمی از تیم داماش تخلفاتی شدند که بر همین اساس، محمد ابراهیمی و سیدصالحی به توبیخ کتبی با درج در پرونده و هر نفر به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. همچنین مهدی کیانی و حسین ابراهیمی هم به پرداخت یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند. آرای صادره قطعی است.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دليلي براي لغو ديدار ذوب آهن-استقلال نيست

رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال گفت، بازي‌هاي معوقه هفته بيستم ليگ برتر با يافتن جاي خالي در تقويم در سال جاري برگزار مي‌شود.

غلامرضا بهروان با اشاره به لغو برخي از ديدارهاي هفته بيستم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران، جام خليج فارس به دليل آلودگي هوا گفت: "با توجه به مصوبه شوراي تامين استان تهران و نامه‌ اين شورا به فدراسيون فوتبال بازي‌ها در تهران لغو شد. با توجه به برگزاري جام حذفي در روزهاي 19 و 20 دي و همچنين حضور 4 باشگاه‌ در ليگ قهرمانان آسيا و همچنين برپايي اردوي تيم ملي کار براي سازمان ليگ بسيار دشوار شده است."

او درباره زمان احتمالي برگزاري ديدارهاي عقب‌افتاده ليگ برتر عنوان کرد: "تلاش داريم به گونه‌اي برنامه‌ريزي کنيم که نه تيم ملي و نه نمايندگان فوتبال ايران در آسيا لطمه‌اي نبينند. مطمئن باشيد با يافتن جاي خالي در تقويم برگزاري بازي‌ها، ديدارهاي عقب‌افتاده را در سال جاري برگزار مي‌کنيم."

بهروان با اشاره به انجام ديگر ديدارهاي هفته در شهرستان‌ها افزود: "بازي ذوب‌آهن و استقلال در فولادشهر انجام مي‌شود. با توجه به فاصله 40 کيلومتري فولادشهر تا اصفهان دليلي براي برگزارنشدن اين رقابت وجود ندارد."

رييس سازمان ليگ در پايان از انجام بازي‌هاي جام آزادگان در روز يکشنبه از جمله در شهر آلوده‌اي همانند اراک خبر داد و گفت، برگزاري بازي‌ها دراين روز مانعي ندارد؛ چرا که شرايط آب‌وهوايي به حالت عادي باز مي‌گردد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پيرواني: بازي سختي پيش رو داريم

سرمربي تيم سنگ آهن بافق گفت: با تيمي بازي داريم که در جام حذفي توانسته است دو تيم ليگ برتري را حذف کند و بازي سختي در پيش رو داريم.

افشين پيرواني در آستانه بازي تيم آهن بافق با ابومسلم خراسان با اشاره به اينکه بازي هفته پيش تيم آهن با پارسه تهران سخت بوده است، اظهار داشت: همه بازيکنان با هماهنگي و برنامه‌ ريزي مصمم به پيروزي در اين تيم هستند.

وي خواستار حضور و همراهي طرفداران تيم سنگ آهن در روز بازي شد.

سرمربي تيم سنگ آهن بافق با بيان اينکه اين تيم از آمادگي کامل برخوردار است، افزود: گرچه تعدادي از بازيکنان مصدوم و محروم هستند اما نفراتي که در ترکيب قرار گرفته‌اند به خوبي مي‌توانند بازي کنند.

پيرواني با اشاره به اينکه تيم ابومسلم يکي از تيم‌هاي مقتدر ليگ است، تصريح کرد: از بازي‌هاي تيم ابومسلم به خوبي آناليز شده است و فيلم‌هايي هم از بازي اين تيم براي بازيکنان سنگ آهن به نمايش گذاشته مي‌شود تا از نحوه بازي تيم ابومسلم به طور کامل اطلاع داشته باشند.

وي همچنين بيان داشت: تيم ابومسلم از لحاظ نحوه گل‌هاي زده، شرايط ايستگاهي، کرنر و تاکتيک تيمي مورد بررسي قرار گرفته است.

سرمربي تيم سنگ آهن بافق با بيان اينکه تيم ابومسلم در جدول يک پله بالاتر از سنگ آهن بافق است، افزود: گرچه تيم ابومسلم هزينه زيادي کرده و تدارک خوبي نيز ديده است اما تلاش مي‌کنيم که جاي اين تيم را در جدول بگيريم.

پيرواني در بخش ديگري سخنان خود با اشاره به شرايط موجود تيم سنگ آهن بافق بيان داشت: صعود تيم در سال اول تجربه خود و شرايط موجود سخت است و بايد با برنامه‌ريزي بهتر و کسب تجربه بيشتر به ليگ برتر صعود کنيم.

وي تصريح کرد: تلاش مجموعه مديريت باشگاه سنگ آهن بافق و کادر فني در اين است که بهترين نتيجه را در جدول به دست بياوريم و جايگاه خوبي براي سنگ آهن بافق رقم بزنيم.

تيم فوتبال سنگ آهن بافق پس از برد شيرين خارج از خانه در مقابل پارسه، امروز پانزدهم دي‌ماه در ورزشگاه شهداي سنگ آهن به مصاف تيم ابومسلم خراسان مي‌رود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موسسه‌جديد،عهده‌دار تعهدات‌تراکتورسازي است

مدير عامل تيم تراکتورسازي تبريز گفت: موسسه مالي کوثر تعهدات مالي را بر عهده خواهد گرفت.

محمد حسين جعفري در مورد ديدار تيمش مقابل مس کرمان گفت: بازي بسيار خوبي را مشاهده خواهيم کرد. مس از تيم‌هاي قدرتمند ليگ ايران است که امسال نتايج خوبي کسب کرده است. اين تيم به تازگي سرمربي خود را عوض کرده و بوناچيچ را به عنوان يک فرد امتحان پس داده هدايت اين تيم را برعهده گرفته است. آن‌ها تيم مقتدر و با تکنيکي هستند اما مي‌خواهيم در اين ديدار نتيجه بگيريم و دست پر ميدان را ترک کنيم.
به گزارش فارس ، مدير عامل تيم تراکتورسازي با اشاره به اينکه پيروزي مقابل پيکان شرايط روحي بازيکنان اين تيم را بهتر کرده است، گفت: پيروزي در اين مسابقه شرايط روحي بازيکنان ما را بهتر کرده و بچه‌ها اين روزها تمرينات خود را با آرامش انجام مي‌دهند اميدوارم در ديدار مقابل مس نيز نتيجه قابل قبولي کسب کنيم و وضعيت بهتري در جدول پيدا کنيم.
وي در مورد اينکه موسسه خير جوانان با موسسه کوثر ادغام شده و آيا اين مسئله براي تراکتورسازان مشکلي ايجاد نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: اين مسئله به تازگي اتفاق افتاده و منتظريم ببينيم چه اتفاقاتي مي افتد. از استانداري به ما گفتند تعهدات مالي موسسه خيريه جوانان بر عهده موسسه مالي کوثر خواهد بود. بايد با مسئولان اين موسسه در رابطه با اين موضوع صحبت کنيم. انشاالله در اين ارتباط مشکلي وجود نخواهد داشت.
جعفري در مورد درگيري که بين جاناتان و فخرالديني به وجود آمد، خاطرنشان کرد: اين مسئله خيلي جزئي بود و در صحنه‌اي سر توپ اين دو بازيکن دچار اختلاف شدند. همان روز در رختکن اين مشکل حل شد.
مدير عامل تراکتورسازي تاکيد کرد: هر روز که مي‌گذرد به مسابقات آسيايي نزديک مي‌شويم. تراکتورسازي اولين نماينده ايران است که در اين ديدارها به مصاف الجزيره مي‌رود از مسئولان فدراسيون وزارت ورزش و مسئولان استان انتظار داريم از ما حمايت معنوي و جدي انجام دهند. اگر اين کار صورت نپذيرد مطمئنا آسيب خواهيم ديد. انتظارم اين است که همه آستين‌هاي خود را بالا زنند و از تيم ما حمايت کنند.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رويانيان: فردوسي‌پور من را درک کند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: انصافاً بايد به برخي برنامه‌هاي ورزشي خسته نباشيد بگويم و به آنها حق بدهم که انتقاد، نقد و چالش حق آنها است.

محمد رويانيان در خصوص درگيري‌هاي لفظي‌اش با عادل فردوسي‌پور در برنامه 90 اظهار داشت: من فردوسي‌پور و برخي ديگر از مجري‌هاي تلويزيون را فراتر از يک مجري مي‌دانم. به نظرم وجدان بيدار 90 مي‌تواند در تمام رسانه‌ها يک نماد باشد. انصافاً فردوسي‌پور هم تا به امروز کمک‌هاي زيادي به فوتبالي‌ها انجام داده است.
به گزارش فارس ، وي افزود: من دوست دارم هيچکس پا روي حق نگذارد. انتقاد، نقد و چالش حق رسانه‌ها است. البته انتظار دارم اين کارها سازنده باشد. من به برنامه 90 و مجري‌اش مي‌گويم آنها مي‌توانند من را هم نقد کنند، هيچ اشکالي ندارد.
رويانيان ادامه داد: اميدوارم تمام اين نقدها و صحبت‌ها کمک کند که فوتبال ما موفق شود اما دوست دارم حرمت‌ها هم اين وسط حفظ شود و در تمام کارها نبايد حرمت‌ها را از بين ببريم. اميدوارم با توجه به برخوردي که روز دوشنبه با فردوسي‌پور داشتم ديگر اين اتفاق پيش نيايد به هر حال اتفاق جالبي نبود اما عادل بايد من را هم درک کند. من باز هم مي‌گويم هيچکس از نقد نمي‌ترسد اما بايد طوري باشد تا مديران و تيم‌ها هم درک شوند که چه مطالبي مي‌خواهد درباره آنها در يک رسانه مطرح شود.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در مجموع نبايد درهاي انتقاد در فوتبال ما بسته باشد. اين فرصت و برنامه چالشي 90 و ساير برنامه‌هاي ورزشي بايد شرايطي را فراهم کنند که کارهاي خوب مثل کمک به بزرگان پرسپوليس بيشتر شود و من باز هم اعلام مي‌کنم که هيچ مشکلي با هيچکدام از برنامه‌هاي تلويزيوني ندارم و هرگز دوست نداشتم دوشنبه شب آن اتفاق‌ها بيفتد. اما عادل هم بايد من را درک کند.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حنطه:بازيکنان حاضر در دسته اول هم شُش دارند

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: بازيکنان ليگ دسته اول هم مثل ليگ برتري‌ها ريه و شش دارند و مي‌خواهند نفس بکشند.

علي حنطه در گفت و گو با فارس درباره برگزاري هفته پانزدهم ليگ دسته اول و بازي با شهرداري اراک اظهار داشت: چرا فدراسيون همه تيم ها را به يک چشم نمي بيند؟ مگر بازيکنان ليگ دسته اول با ليگ برتر فرق دارند.

وي افزود: آلودگي هوا فقط براي تهران نيست. در اراک هم که ما روز يکشنبه بايد مقابل شهرداري اراک بازي کنيم هوا بسيار آلوده است اما چرا بايد بازي ها در تهران لغو شود اما بازي ما برگزار شود. بازيکنان ليگ دسته اول با ليگ برتر چه فرقي دارند. اين جوانان هم ريه و شُش دارند و چطور بايد در هواي آلوده نفس بکشند.

سرمربي استقلال اهواز همچنين در ادامه در مورد انتخاب داور اين مسابقه در صورت برگزار شدن، اظهار داشت: من در اراک کار کرده ام و مي دانم چه خبر است. از کميته داوران مي خواهيم که از داوران زبده استفاده کند و بهترين داور را با توجه به حساست بازي ها بگذارد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرفاوي: با بازي منظم و منطقي ملوان را برديم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: از دقيقه يک تا دقيقه 90 منطقي و منظم بازي کرديم و ملوان را برديم.

صمد مرفاوي پس از پيروزي يک بر صفر برابر ملوان در انزلي در نشست خبري اظهار داشت: قبل از بازي هم گفتم بازي سختي در انزلي داريم. ملوان تيم خوب و باتجربه‌اي است که کادر فني مجرب و هواداران پرشوري دارد که 90 دقيقه تيم شان را تشويق مي‌کنند و هميشه يار و ياور ملوان هستند.

وي ادامه داد: امروز با ارائه يک فوتبال منظم و منطقي در هر سه خط توانستيم سه امتياز را بگيريم و از فضاهاي موجود در خط دفاعي ملوان نهايت استفاده را برديم. بارها و بارها کار تاکتيکي‌مان را انجام داديم که فقط يکي از آنها به گل تبديل شد و تيمي هم که از حريف پيش مي‌افتد بايد نتيجه را حفظ کند. امروز هم صبا و هم ملوان فوتبال خوبي را بازي کردند.

سرمربي صبا در مورد وقت کشي بازيکنان تيمش گفت: هيچ وقت به بازيکنم نمي‌گويم وقت کشي کند اما در فوتبال ايران مرسوم است وقتي بازيکني مصدوم مي‌شود ديگر بازيکنان توپ را به بيرون مي‌زنند. ما هم اين کار را انجام داديم و به خاطر وقت کشي نبود. گلي هم که زديم روي مسائل تاکتيکي بود. ملوان مي‌توانست بهتر بازي کند اما بازي منطقي و منظم تيم صبا بخصوص در خط دفاع باعث شد سه امتياز را بگيريم.

مرفاوي در مورد داوري مسابقه گفت: به خاطر اينکه پيروز شديم اين حرف را نمي‌زنم اما داور عليه کسي سوتي نزد.

سرمربي صبا در مورد اعتراض برخي تماشاگران صبا در قم عليه او گفت: اعتراض همه جا هست. شايد کسي از من خوشش نمي‌آيد و من باب ميلشان نيستم. تعداد آنها نيز 3-4 نفر بيشتر نبود. نمي‌توانم جلوي آنها بايستم. ما در بازي با ذوب‌آهن هم بايد پيروز از ميدان خارج مي‌شديم. اما وقتي هنوز 20 دقيقه تا پايان مسابقه باقي مانده و آن عده کم شعارهايي مي‌دهند هم باعث مي‌شود بازيکن از نظر روحي افت کند و هم تيم را دچار مشکل مي‌کند. آنهايي که شعار دادند را به خدا واگذار کردم و خدا خودش کمک مي‌کند

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احمدزاده: ملوان بد بازي کرد و باخت

سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: در ديدار با صبا بد بازي کرديم و شکست خورديم.

محمد احمدزاده پس از شکست خانگي يک بر صفر برابر صباي قم در نشست خبري گفت: به هيچ عنوان فوتبالي که دوست داشتيم را نتوانستيم ارائه کنيم. در هر سه خط موفقيتي نداشتيم و حريف در دفاع، هافبک و حمله از ما بهتر بود. بازيکنان صبا بيشتر دويدند و خودشان را صاحب توپ کردند و به آنچه مي‌خواستند رسيدند.

وي ادامه داد: تيم ما برخلاف بازي‌هاي گذشته‌اش که هميشه خوب بازي مي‌کرد بسيار بد و کم فروغ ظاهر شد. اصلا در بازي‌هاي گذشته چنين کيفيت بدي را ارائه نکرده بوديم. بد بازي کردن ملوان به صبا کمک کرد تا آنها به هدفشان در انزلي برسند. اين تنها بازي بود که نتوانستيم موقعيت‌هاي گل زيادي خلق کنيم. در بازي‌هاي ديگر بدون استثنا موقعيت‌هاي گلزني زيادي ايجاد مي‌کرديم. بايد ببينيم مشکل چه بوده که بد بازي کرديم و اين بازي متفاوت را نشان داديم.

احمدزاده تصريح کرد: در بازي‌هاي گذشته 4-5 موقعيت گل ايجاد مي‌کرديم. بين نتيجه نگرفتن و ايجاد موقعيت گل تفاوت وجود دارد. برابر صبا ما موقعيت گل زيادي هم خلق نکرديم. بايد علت را پيدا کنيم تا ديگر چنين بازي تکرار نشود. نمي‌توانم في‌البداهه بگويم چرا بد بازي کرديم. بايد عيب يابي کنيم. زيرا در ديدار با صبا کيفيت بازي خوب‌مان هم زير سؤال رفت. اجازه بدهيد اين مسئله را بررسي کنيم تا بدانيم مشکل در کجا بوده است.

سرمربي ملوان در مورد اينکه ممکن است مشکل بازي بد ملوان به خاطر شرايط بد روحي بازيکنان بوده باشد، گفت: شرايط روحي هم بايد بررسي شود. نمي‌توانيم الان بگوييم چه مشکلي بوده است. شايد يکي از دلايلي که چنين بازي را نشان داديم شرايط فني نباشد اما مطمئن نيستم ونمي‌توانم آن را با اطمينان بگويم.

احمدزاده در مورد اينکه خريدهاي اين فصل ملوان زير صفر بودند و کمکي به تيم نکردند، گفت: نمي‌توانم در اين مورد هم جواب واضحي بدهم. اگر هم چنين اتفاقي رخ داده اکنون به غير از بحث کردن کاري از دست ما ساخته نيست. در دو نيم فصل ما تاميني را گرفتيم که به اين بازي نرسيد با اين حال زود است در مورد خريدها صحبت کنيم و نبايد با ارائه يک بازي نه چندان خوب همه چيز را زير سؤال برد. بايد ابتدا بررسي کنيم تا مشکل را پيدا کنيم و بايد با اعتماد به بازيکنان کارمان را ادامه دهيم.

وي در مورد اينکه بازيکنان ملوان در انزلي ظاهرا دچار استرس هستند، گفت: من اين مسئله را رد نمي‌کنم. ما در آبادان آرامش بيشتري داشتيم و به جرات مي‌گويم نفت آبادان فقط يک موقعيت روي پنالتي به دست آورد. ممکن است استرس بچه‌ها به خاطر بازي مقابل تماشاگران انزلي باشد اما بايد اين مشکل را هم با کمک خود تماشاگران، بازيکنان و مجموعه ملوان حل کنيم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی که با برتری دو بر صفر سرخ‌پوشان همراه بود، در خبری که بر روی خروجی سایت باشگاه قرار گرفت مدعی شد غلامرضا رضایی در این دیدار سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر فوتبال را به ثمر رسانده است. ادعایی که با مراجعه به آرشیو لیگ برتر فوتبال می‌توان به نادرستی آن پی برد.

غلامرضا رضایی در این بازی بلافاصله پس از شروع بازی در ثانیه 12 دروازه فجر را فروریخت اما این سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر نبوده و خود سرخ‌پوشان بهترین دلیل برای رد این ادعا هستند.

این تیم در دیدار مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در روز 25 مرداد سال 1390 سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر را دریافت کرد. در آن دیدار که در ورزشگاه باهنرکرمان برگزار می‌شد، اشتباه علیرضا حقیقی دروازه‌بان وقت پرسپولیس باعث شد تا برنوویچ بازیکن خارجی مس سرچشمه، در ثانیه هشتم این گل را به ثمر برساند. هدایت تیم در آن زمان بر عهده حمید استیلی بود.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی که با برتری دو بر صفر سرخ‌پوشان همراه بود، در خبری که بر روی خروجی سایت باشگاه قرار گرفت مدعی شد غلامرضا رضایی در این دیدار سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر فوتبال را به ثمر رسانده است. ادعایی که با مراجعه به آرشیو لیگ برتر فوتبال می‌توان به نادرستی آن پی برد.

غلامرضا رضایی در این بازی بلافاصله پس از شروع بازی در ثانیه 12 دروازه فجر را فروریخت اما این سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر نبوده و خود سرخ‌پوشان بهترین دلیل برای رد این ادعا هستند.

این تیم در دیدار مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در روز 25 مرداد سال 1390 سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر را دریافت کرد. در آن دیدار که در ورزشگاه باهنرکرمان برگزار می‌شد، اشتباه علیرضا حقیقی دروازه‌بان وقت پرسپولیس باعث شد تا برنوویچ بازیکن خارجی مس سرچشمه، در ثانیه هشتم این گل را به ثمر برساند. هدایت تیم در آن زمان بر عهده حمید استیلی بود.

این خبرو خیلی وقته که ازش گذشته !
ایسنا زده بود و اشتباه هم بود ...!
مثل اینکه 90 رو ندیدین .. تو 90 اون گل مس سرچشمه رو نشون داد و معلوم شد اون گل ثانیه 8 نبوده و ثانیه 47 بوده !
توپ تو اوت رفت و بعد از اینکه اوت رو زدن گل شد ..خود بیرون رفتن توپ و پرتاب کردنش خیلی بیشتر از 8 ثانیه طول میکشه ...

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ياوري: بازي برابر نفت آبادان بار فني نداشت

سرمربي تيم فوتبال فجر شهيدسپاسي گفت: بازي برابر صنعت نفت بار فني نداشت.

محمود ياوري پس از تساوي يک بر يک فجر سپاسي برابر صنعت نفت عنوان کرد: بازي ساده‌اي بود و اين ديدار بار فني نداشت. مسائل داوري اذيت‌مان کرد. ديگر بايد صحبت کنيم و نمي‌توان با سکوت مسئله‌اي را حل کرد.

وي ادامه داد: مي‌دانستيم کار سختي مقابل نفت و تماشاگران اين تيم داريم اما بهتر از اين تيم بازي کرديم و شاهد بوديد که بازيکنانم يک موقعيت گل خالي را تبديل به گل نکردند و يک پنالتي هم به سود ما گرفته نشد.

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي درباره وضعيت فوتبال آبادان خاطرنشان کرد: دوست ندارم به چهره آبادان در فوتبال کشور خدشه‌اي وارد شود. تيم‌هاي ابومسلم، سپاهان، تراکتورسازي، صنعت نفت تيم‌هاي باهويتي هستند و نبايد آنها را فراموش کرد.

ياوري افزود: ما با هزينه دو ميليارد و نيم تيم را بسته‌ايم و بايد با اين موضوع بسازيم. انتظار نداشتم در فوتبال آبادان بازي روي زمين را به روي هوا بياورند. شناخت خوبي از نفت داشتيم و توانستيم راه‌هاي نفوذي اين تيم را ببنديم. جايگاه صنعت نفت در اين رتبه نيست و اين تيم مي‌تواند به رتبه‌هاي بالا صعود کند.

وي تاکيد کرد: آبادان همه چيز دارد و اين ارزش فوتبالي را بايد با طلا و نفت برابر دانست.

ياوري در پاسخ به اين سؤال که آيا حاضر است بار ديگر به آبادان برگردد، گفت: هميشه براي آبادان آرزوي موفقيت مي‌کنم اما براي مربيان داخلي در اين شهر دعواست.