مهم ترین اخبار فوتبال ایران

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
معمارزاده: برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند

فقط روي گل چهارم مقصر بودم

دروازه‌بان پرسپوليس گفت: برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند و نمي‌توانند به اين تيم خدمت كنند.

ميثاق معمارزاده در گفت‌وگويي در خصوص شكست 4 بر يك برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: بد بازي كرديم و شكست حقمان بود. روي گل چهارم 100 درصد مقصر بودم و به علت فشار عصبي كه داشتم اشتباه كردم، اما در ساير گل‌ها مقصر نبودم.
دروازه‌بان پرسپوليس خاطرنشان كرد: تمرينات خوبي انجام داده بوديم، اما نمي‌دانم چرا اين گونه بازي كرديم؟ بازيكنان پرسپوليس حرف‌هاي دايي را گوش نكردند. متأسفانه بازيكنان شرايط بدني خوبي نداشتند و نمي‌دانم چه بلايي سرمان آمد. زماني كه گل چهارم را دريافت كرديم متوجه شدم اعتبار فوتبالي‌ام از بين رفت، البته چنين اتفاقاتي در فوتبال طبيعي است.
معمارزاده يادآور شد: 10 دقيقه اول را خوب آغاز كرديم، اما پس از آن بازي را واگذار كرديم و تيم شاهين يك بازي منطقي و حرفه‌اي را انجام داد.
وي عنوان كرد: به دايي حق مي‌دهم كه ناراحت باشد، زيرا شكست سنگيني بود. وي آبروي خود را به سختي به دست آورده است و نمي‌خواهد به آساني آن را از دست بدهد. با اين شكست اعتبار تيم پرسپوليس و دايي زير سؤال رفت.
اين دروازه‌بان يادآور شد: پرسپوليس در اين فصل بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشته است. در بيشتر بازي‌ها با خواست خدا پيروز شديم و بايد تلاش كنيم در بازي‌هاي آينده فوتبال خوبي انجام دهيم.
وي تصريح كرد: دايي تيم مريضي را تحويل گرفت و براي ساختن آن نياز به زمان دارد. بايد تلاش كنيم در بازي‌هاي آينده بهتر شويم و حاشيه‌ها را از بين ببريم. برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند و نمي‌توانند به اين تيم خدمت كنند.
معمارزاده اظهار داشت: فكر نمي‌كنم بازيكنان كم‌كاري كنند، زيرا زندگي خود را از طريق فوتبال مي‌گذرانند. تيم پرسپوليس در برخي نقاط با كمبود بازيكن همراه است و نياز به مهره دارد. پرسپوليس 10 بازيكن بزرگ خود را از دست داد. علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي و پژمان نوري بازيكنان تأثيرگذاري بودند كه از اين تيم رفتند.
وي ادامه داد: همه تيم‌ها آرزوي داشتن بازيكني مثل كريمي را دارند. با وجود علي كريمي يا بازيكني همانند او جايگاه پرسپوليس هم‌اكنون اين نبود. همچنين نيكبخت تأثير بسزايي در فوتبال پرسپوليس داشت كه نبود او حس مي‌شود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم تا جایی که بتونیم از دایی حمایت می کنیم و با دو سه تا باخت دلسرد نمی شیم و اگه خدایی نکرده نتونست نتیجه بگیره به شخصیت او بی احترامی نمی کنیم چون بالاخره ایشون آقای فوتبال ماست و برای آن زحمت زیادی کشیده ( طرفدار پرسپولیس ) .

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اينكه از دايي زياد خوشم نمياد اما ميگم فقط دايي ميتونه پرسپوليس رو بسازه تو چنين شرايطي دايي حمايتت ميكنيم

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كريمي: هواداران پرسپوليس باعث شدند در استيل‌‌آذين بمانم

كريمي: هواداران پرسپوليس باعث شدند در استيل‌‌آذين بمانم

کانون هواداران پرسپولیس: كاپيتان تيم فوتبال استيل‌آذين يكي از دلايل پاسخ منفي به باشگاه الاهلي را هواداران پرسپوليس دانست.
علي كريمي اظهار داشت: پيشنهادي از باشگاه الاهلي امارات دريافت كرده بودم اما بي معرفتي بود كه در اين مقطع فصل از استيل آذين جدا مي‌شدم. اين تيم شرايط حساسي دارد و بايد براي كسب نتايج خوب به آن كمك كنم.
وي ادامه داد: يكي ديگر از دلايلي كه مانع جدايي‌ام از استيل آذين شد هواداران پرسپوليس بودند زيرا نمي‌خواستم آنها از دستم ناراحت شوند. در نيم فصل قرار بود به پرسپوليس بروم اما اين پيشنهاد با تصميم مديران منتفي شد. من در استيل آذين تا آخر فصل مي‌مانم. كاپيتان استيل آذين در مورد رقم پيشنهادي باشگاه الاهلي گفت: مبلغ اين پيشنهاد مشخص است و هرگز 900 ميليون تومان نبوده بلكه آنها 500 هزار دلار براي 4 ماه به من پيشنهاد دادند. نمي‌دانم چرا برخي از روزنامه‌ها اين رقم را بيشتر جلوه مي دادند. من بدون آنكه مبلغ بيشتري از باشگاه استيل آذين بگيرم در اين تيم ماندم.

وي در مورد اظهارات علي دايي مبني بر بازگشتش به پرسپوليس گفت: دايي به من لطف دارد اما اكنون من بازيكن استيل آذين هستم، بايد ديد آخر فصل چه پيش مي‌آيد. اميدوارم علي دايي نيز در پرسپوليس موفق شود.

كريمي در مورد ديدار با استقلال اظهار داشت: استقلال تيم خيلي خوبي است و مهره هاي خوبي دارد اگر چه در چند هفته اخير خوب نتيجه نگرفته است اما ملاك ما بازي‌هاي گذشته تيم‌ها نيست.

كريمي در مورد اينكه استيل آذين مي‌تواند سهميه آسيايي را بگيرد يا نه، گفت: اين مسئله دور از دسترس نيست هر چند ليگ هر روز سخت تر مي‌شود با اين حال تلاش خواهيم كرد تا استيل آذين فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشد.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیدار تیم های پرسپولیس و راه آهن روز جمعه برگزار می شود

دیدار تیم های پرسپولیس و راه آهن روز جمعه برگزار می شود

دیدار تیم های پرسپولیس و راه آهن بعد از درخواست باشگاه پرسپولیس به روز جمعه 2 بهمن موکول شد.

به گزارش سایت ر سمی باشگاه پرسپولیس، با موافقت سازمان لیگ برتر، بازی تیم های فوتبال پرسپوایس و راه آهن از هفته بیست چهارم لیگ برتر از روز پنجشنبه 88/11/1 به ساعت 15 روز جمعه 88/11/2 تغییر یافت.
این تغییر زمان در پی ارسال نامه روز گذشته حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس به عزیر الله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر صورت گرفت.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تصاویری از تمرین پرسپولیس(یک روز بعد از باخت به شاهین)

تصاویری از تمرین پرسپولیس(یک روز بعد از باخت به شاهین)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تغيير سرمربي تيم فوتبال استقلال فعلا منتفي است

تغيير سرمربي تيم فوتبال استقلال فعلا منتفي است

تغيير سرمربي تيم فوتبال استقلال فعلا منتفي است ... :w27:

عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: صمد مرفاوي سرمربي تيم در بازي برابر تراكتورسازي نمره قبولي گرفت و تغيير وي فعلا منتفي است.

سعيد نفريه روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: از نظر هيات مديره باشگاه استقلال مرفاوي نقش خود را در بازي گذشته كه اولين فرصت تعيين شده براي وي به حساب مي‌آمد را به خوبي اجرا كرد و ما از عملكرد اين مربي راضي هستيم.

وي ادامه داد: گاهي ناكامي در نتايج به واسطه اشكالات فني و تيمي است و گاهي اين مشكل به اشتباهات فردي بر مي‌گردد. در بازي برابر تراكتورسازي تيم مشكل فني نداشت و ‪ ۲‬گل دريافتي ما تا اندازه زيادي به خاطر اشتباه بازيكنان بود.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال يادآور شد: تيم ما بعد از مدت‌ها در حضور حدود ‪ ۸۰‬هزار تماشاگر بازي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت و اگر اين روند ادامه داشته باشد كادر فني دچار تغيير نخواهد شد.

نفريه در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال بركناري مرفاوي در صورت شكست برابر استيل آذين تاكيد كرد: اين موضوع به شرايط بازي بستگي دارد.

همانطور كه گفتم ما در ديدار گذشته از نظر فني مشكلي نداشتيم و اگر عملكرد تيم همانند مسابقه گذشته باشد مرفاوي به عنوان سرمربي به كار خود ادامه خواهد داد.

وي با رد خبر مذاكره با پرويز مظلومي به ايرنا گفت: به هيچ عنوان چنين خبري صحت ندارد و با اين مربي صحبتي نداشته ايم. هر چند كه واعظي آشتياني به عنوان مديرعامل مسئول انتخاب سرمربي تيم است، اما وي براي اين كار حتما با هيات مديره هم مشورت مي‌كند كه تاكنون صحبتي مطرح نشده است.

نفريه در پايان خبر حضور نماينده‌اي از باشگاه استقلال در كشور امارات براي مذاكره با مربي خارجي را هم تكذيب و تصريح كرد: اين موضوع نيز شايعه اي بيش نيست و صحت ندارد. همانطور كه گفتم اعضاي هيات مديره از عملكرد مرفاوي در بازي برابر تراكتورسازي راضي بوده و انجام هر گونه تغييري فعلا منتفي است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نارضایتی سرخپوشان از رفتارهای جدید دایی

نارضایتی سرخپوشان از رفتارهای جدید دایی ... :w27:

اعتراض به سرمربی در سفره‌خانه فوتبالیست معروف!

باخت سنگین پرسپولیس به شاهین‌بوشهر تبعات زیادی داشت که یکی از آنها تغییر رفتار علی دایی سرمربی سرخپوشان با بازیکنان بود که ظاهرا این مسئله به مذاق پرسپولیسی‌ها خوش نیامده است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، اوج نارضایتی پرسپولیسی‌ها در نشست دوستانه چند بازیکن پرسپولیس در سفره‌خانه یکی از فوتبالیست‌های مشهور فعلی خودنمایی کرده است.ماجرا از این قرار است که یکی از مدافعان پرسپولیس برای دیدار با فوتبالیست سفره‌خانه‌دار که از همشهریان اوست به سفره‌خانه‌ او می‌رود و در ادامه سه بازیکن دیگر سرخپوشان به او ملحق می‌شوند. پس از خوش و بش و صحبت‌های خودمانی بحث فوتبالی بین سرخپوشان حاضر در سفره‌خانه آغاز می‌شود و آنها متفق‌القول از تغییر رفتار علی دایی و موضع‌گیری جدید او پس از بازی با شاهین‌بوشهر اظهار نارضایتی می‌کنند! گویا این سرخپوشان یاغی و معترض در جمع‌بندی صحبت‌هایشان به این نتیجه می رسند که اگر دایی موضع‌اش را تغییر ندهد و بخواهد رفتاری خشن و غیرمنعطف داشته باشد آنها هم ناچارند تغییر رویه دهند و در تقابل با دایی رفتاردیگری داشته باشند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازيكن بي‌غيرت و شعار عليه انصاري‌فرد

بازيكن بي‌غيرت و شعار عليه انصاري‌فرد .... :w27:

گزارش تمرين پرسپوليس

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.

تمرين پرسپوليس ساعت 11 صبح امروز در مجموعه ورزشي شركت واحد برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گوش دادن به صحبت‌‌هاي علي دايي به تمرينات كششي، نرمش، استارت‌هاي بلند و كوتاه، حفظ توپ و پرسينگ و فوتبال با چهار دروازه كوچك پرداختند.
* علي دايي با فرياد‌هاي بلند به بازيكنان هشدار داد تمام توان خود را در تمرينات به نمايش بگذارند و از پاس‌هاي بدون مسئوليت و فوتبال با احتياط خودداري كنند. او به بازيكنان اعلام كرد بايد در زمين جنگنده به فكر بازي كردن باشند.
* محمد منصوري و شيث رضايي به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كردند.
* تنها غايب مانند روز گذشته حسين عبدي بود. او سفري به امارات داشته و قرار است بعدازظهر امروز به ايران بازگردد.
* حدود 30 هوادار و 25 ليدر باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشتند. آنها به شدت پيشكسوتان باشگاه مانند همايون بهزادي، علي پروين، مجتبي محرمي، صفر ايرانپاك و ضياء عربشاهي و ساير پيشكسوتان را مورد تشويق قرار دادند.
در بين بازيكنان پرسپوليس تنها كريم باقري تشويق شد. علي دايي و كاشاني نيز توسط اين هواداران مورد تشويق قرار گرفتند.
*هواداران پرسپوليس در ادامه تمرين امروز بارها موضع‌گيري‌هاي خود را عليه بازيكنان نشان دادند. آنها با شعارهايي اعلام كردند بازيكن بي‌غيرت نمي‌خواهيم و بازيكني كه با لباس پرسپوليس وارد زمين مي‌شود بايد از تمام توان مايه بگذارد. آنها اعلام كردند تمرين بدون بازي خوب در مسابقات رسمي فايده‌اي ندارد.
هواداران همچنين عليه عباس انصاري‌فرد مديرعامل سابق پرسپوليس شعار دادند.
پس از40 دقيقه تشويق‌هاي كنايه‌آميز به بازيكنان پرسپوليس ليد‌رها و هواداران تمرينات را ترك كردند.
* كريم باقري با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي حضور پيدا كرد. او آمادگي بسيار بالايي در تمرين امروز داشت و بيشتر دايي از او به عنوان بازيكني استفاده مي‌كرد كه نقش محوري داشت.
* دروازه‌بانان پرسپوليس پس از 15 دقيقه زير نظر يحيوي به تمرينات ويژه پرداختند. يحيوي بيشتر مصاف‌هاي تك به تك با دروازه‌بانان تمرين مي‌كرد.
* سپهر حيدري به دليل امتحانات دانشگاه دقايقي در تمرين امروز حاضر شد و سپس با اجازه دايي محل تمرين را ترك كرد.
* شعارهاي هواداران در تمرين امروز باعث شده بود علي دايي با كيفيت خاصي نكات فني را به بازيكنان يادآور شود. وي همچنين با تك تك بازيكنان دقايقي به گفت و گو پرداخت.
* دايي همچنين در جلسه‌اي با دكتر زرينه‌ و مولايي از آخرين وضعيت مصدومان تيم با خبر شد.
*در صحنه‌اي كه يكي از عكاسان در هنگام خنديدن محسن خليلي در حاشيه تمرين قصد عكس‌گرفتن داشت، به شدت مورد غضب مهاجم پرسپوليس قرار گرفت. خليلي با انتقاد از اين عكاس خواست تا با عكس گرفتن در اين شرايط خاص از او جلوگيري كند. اين موضوع باعث ناراحتي عكاسان حاضر در تمرين شد.
*بازيكنان پرسپوليس در پايان تمرين به شوت زني به دروازه و مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند.
*تمرين پرسپوليس امروز ساعت 12:40 به پايان رسيد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
روزنامه پرسپوليس منتشر مي‌شود

با صدور مجوز

روزنامه پرسپوليس به زودي به جمع روزنامه‌هاي ورزشي كشور مي‌پيوندد.

عباس عليپور مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر گفت:
مجوز روزنامه پرسپوليس را در سال 86 اخذ كرده بوديم و در اواخر دوران مديريت آقاي كاشاني نيز موفق به انتشار آن شديم اما متاسفانه بعد از تغييرات مديريتي به وجود آمده در باشگاه،‌ انتشار اين روزنامه نيز متوقف شده بود و لازم بود براي انتشار مجدد آن هماهنگي هايي با معاونت مطبوعاتي وزارت ارشاد انجام شود.

عليپور با اشاره به مكاتبات صورت گرفته با وزارت ارشاد براي انتشار مجدد روزنامه پرسپوليس، افزود:

با همكاري بسيار خوب اداره كل مطبوعات وزارت ارشاد،‌ به ويژه آقاي پرويزي مدير كل محترم مطبوعات داخلي،‌ موفق به اخذ مجدد مجوز روزنامه پرسپوليس شديم.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، ادامه داد:
روزنامه پرسپوليس يك روزنامه هواداري است كه انشاءالله به زودي و به صورت جامع، اخبار دقيق باشگاه پرسپوليس و ديگر اطلاعات و اخبار ورزشي را در اختيار هواداران باشگاه پرسپوليس قرار مي دهد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال كه اين روزنامه به عنوان ارگان رسمي باشگاه پرسپوليس عمل خواهد كرد، گفت:

خير. اين روزنامه يك روزنامه هواداري است و با نگاهي موشكافانه و منتقدانه، ‌مسائل مربوط به باشگاه را بررسي خواهد كرد. در عين حال با ارتباط نزديكي كه ميان گردانندگان روزنامه پرسپوليس و مسئولان باشگاه پرسپوليس وجود دارد،‌ قطعا آخرين و دقيق ترين اخبار از طريق اين روزنامه در اختيار هواداران پرسپوليس قرار مي گيرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نامه تشكر و قدرداني كاشاني به هواداران پرسپوليس

نامه كاشاني به هواداران پرسپوليس:
قول مي‌دهم شرايط را به سمت نتايج مورد دلخواهتان پيش ببريم

سرپرست باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي خطاب به هواداران گفت: قول مي‌دهم شرايط را به سمت نتايج مورد دلخواهتان پيش ببريم.

متن نامه حبيب كاشاني پس از شركت 51 درصدي هواداران پرسپوليس در نظرسنجي برنامه 90 و انتخاب پرسپوليس به عنوان محبوب ترين تيم ايران به شرح زير است:

هواداران عزيز و دوست داشتني پرسپوليس
سلام عليكم

قلم قاصر و زبان الكن از ذكر خوبي ها و بزرگ منشي هاي شماست.

راستي چه بايد نوشت و چه كلامي بايد گفت اين همه صدق و صفاي شما را. حقيقت را بگوييد اين همه لطف و محبت و وفا را در كجا و كدام مكتب آموختيد؟ در ايامي كه حادثه اي تلخ بر تيم محبوبتان عارض شد و نتيجه بازي را به تيم حريف واگذار كرد شما با شركت مسوولانه خود در نظر سنجي برنامه 90 چه جوانمردانه به كمك و همراهي مربيان و بازيكنان باشگاه آمديد. البته اين سابقه درخشان در پرونده غرور آفرين تك تك شما عزيزان از گذشته‌اي دور وجود دارد كه پرسپوليس را در هيچ شرايطي تنها نگذاشتيد.
حمايت هاي بي دريغ شما از تيم محبوبتان آنقدر زياد و با طراوت و با نشاط بوده است كه AFC هم در چند ماه گذشته به اين امر، صحه گذاشته است.
اينجانب ضمن تواضع در مقابل بزرگواري هاي يكايك شما طرفداران فهيم در مورد نتيجه ضعيف و البته اتفاقي بازي آخر، صميمانه عذرخواهي مي كنم و هم قسم با همه اركان باشگاه به سرمربي عزيز و كاربلد تيم،‌ مربيان و بازيكنان مسووليت پذير به شما قول مي دهم تا شرايط تيم را براي كسب نتايج مورد پسند و دلخواهتان به پيش ببريم و در اين راستا از خداوند تبارك و تعالي و اهل بيت عصمت و طهارت (عليهما السلام) خاضعانه و خالصانه مسئلت مي نمايم تا دگر بار ما را شرمنده شما ولي نعمتان و صاحبان اصلي باشگاه قرار ندهد.

خدايا چنان كن سر انجام كار تو خوشنود باشي و ما رستگار
مخلص و ارادتمند شما
حبيب كاشاني

• Like

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اسناد مالى پرسپوليس در اختيار سازمان بازرسى قرار مى گيرد

به زودى اسناد مالى باشگاه پرسپوليس در اختيار سازمان بازرسى كل كشور قرار خواهد گرفت. چندسالى است سازمان بازرسى وظيفه بررسى عملكرد مالى اين تيم را زير نظر گرفته و هرازگاهى اسناد و مدارك مالى باشگاه را جمع آورى كرده و آنها را مورد بررسى قرار مى دهد. قرار است اين اتفاق در اين فصل هم بيفتد و به زودى باشگاه اسناد و مدارك مالى را در اختيار اين سازمان قرار خواهد داد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: با حمايت كاشاني و هواداران تفكرات حرفه‌ايم را پياده مي‌كنم

بايد راه‌آهن را ببريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تفكرات حرفه‌اي در سر دارم و اميدوارم با حمايت كاشاني و هواداران بتوانم آنها را در زمين پياده كنم.

علي دايي در گفت و گويي در خصوص شرايط پرسپوليس اظهار داشت:
پس از شكست برابر شاهين تمرينات را به خوبي ادامه داديم و آماده بازي با راه‌آهن هستيم. بازي سختي در پيش داريم، اما تلاش خواهيم كرد با حمايت هواداران نتيجه هفته گذشته را جبران كنيم.
وي افزود:
براي بدست آوردن دل طرفداران بايد در اين ديدار پيروز شويم. با وجود اينكه راه‌آهن در مكان‌هاي پايين جدول رده‌بندي قرار دارد، اما تيم خطرناكي است. سعي خواهيم كرد با انجام يك بازي خوب و زيبا نتيجه را به سود خود رقم بزنيم.
دايي در خصوص تغيير تركيب پرسپوليس در ديدار برابر راه‌آهن تصريح كرد:
هنوز معلوم نيست چه بازيكناني در زمين بازي خواهند كرد. بازيكنان براي حضور در ميدان بايد بجنگند و بازيكني كه بتواند بهتر از سايرين باشد در مسابقات حضور پيدا خواهد كرد.
سرمربي پرسپوليس در مورد حمايت كاشاني اظهار داشت:
از كاشاني تشكر مي‌كنم كه از من حمايت كرده است. ابتداي حضورم هم گفته بودم كه كاشاني از من حمايت خواهد كرد. من تفكرات حرفه‌اي در سر دارم و اميدوارم با حمايت كاشاني و هواداران بتوانم تفكراتم را در زمين پياده كنم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا از بازيكني ناراضي هستيد گفت:
در بازي مقابل شاهين از تمام بازيكنان ناراضي بودم؛ اما هم‌اكنون بازيكنان شرايط را درك كرده‌اند و براي موفقيت پرسپوليس تلاش مي‌كنند. بازي برابر تيم‌هاي رده پاييني هميشه سخت است، اما ما بايد تمام تيم‌ها را شكست داده و به جايگاه واقعي خود برسيم.
دايي در خصوص انجام بازي تيمش برابر راه‌آهن در روز جمعه خاطرنشان كرد: از اين بابت خوشحال هستم؛ چون هواداران بيشتري مي‌توانند براي حمايت از تيم محبوبشان به ورزشگاه بيايند. با توجه به اينكه فاصله بازي‌ها كم بود اين موضوع بايد اجرا مي‌شد؛ اميدوارم نتيجه خوبي در اين ديدار كسب كرده و بازي‌ هفته گذشته را جبران كنيم.
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و راه‌آهن ساعت 15:15 روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

• Like

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیث: نظرسنجی نود به رویاپردازی خیلی‌ها پایان داد

شیث: نظرسنجی نود به رویاپردازی خیلی‌ها پایان داد

4
به نظر می‌رسد تلاش‌ها برای رهایی شیث رضایی از بند مصدومیت آغاز شده و این مدافع جوان با به تأخیر افتادن یك روزه پرسپولیس می‌تواند روز جمعه در تركیب اصلی تیم قرار بگیرد. این موضوع و سوژه نظرسنجی برنامه نود باعث شد گفت‌وگویی را با او انجام دهیم:

نظرسنجی نود را دیدی؟
بله، عجب نظرسنجی‌ای بود خیلی‌ها در رویایشان فكر می‌كردند كه پرطرفدارترین تیم ایران‌اند. آنقدر هم این فكر و خیال را به دیگران و خودشان القا كرده بودند كه باورشان شده بود. اما دیشب اثبات شد كه پرسپولیس طرفدارترین تیم ایران و آسیاست. تمام آسیا می‌داند كه پرسپولیس پرطرفدارترین است. اما یكسری در داخل سعی داشتند این حقیقت را كتمان كنند. به هر حال دیشب همه چیز مشخص شد و به شخصه برای بازی كردن و حضور در تیمی مثل پرسپولیس به خود می‌بالند.

با این همه طرفدار انجام چنین بازی‌ها و چنین شكست‌هایی دور از ذهن است.
به هر حال این بازی یك اتفاق بود. ما در روز بد خود باختیم، همین.

اگر بودی این اتفاق می‌افتاد؟
من بعد از مسابقه با هیچ رسانه‌ای صحبت نكردم. خیلی به هم برخورده بود این اولین مصاحبه من است. پس همین جا تأكید می‌كنم. بودن و نبودن من مهم نبود و نیست. پرسپولیس باخته و من از این شكست ناراحتم. تنها راه برای جبران آن نیز پیروزی مقابل راه آهن در روز جمعه است.

روز جمعه در تركیب حاضری؟
معلوم نیست. نظر كادرفنی مهم است.

وضعیت مصدومیت‌ات چطور است؟
تمام تلاشم را می‌كنم تا برسم.

و سوال آخر ما به اظهارات میثاق معمارزاده مربوط می‌شود.
میثاق ناراحت بوده و یك حرفی زده. این موضوع همین‌جا تمام شود بهتر است.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیث رضایی: بهشان می گوییم مراعات کردن یعنی چه/ چیزی که عیان است نیاز به کری خواندن ندارد!

شیث رضایی: بهشان می گوییم مراعات کردن یعنی چه/ چیزی که عیان است نیاز به کری خواندن ندارد!

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس - این روزها وقتی با شیث هم کلام می شوی، به نظر می‌رسد این بازیکن مدت هاست زیر و رو شده ! رضایی، بازیکنی که زمانی تیتر هر روزه "حاشیه" های فوتبال بود، حالا تبدیل شده به بازیکنی که در سخت ترین و بحرانی ترین لحظات هم، حرفه ای فکر می‌کند و حرفه‌ای حرف می‌زند.
با شیث رضایی از هر دری صحبت کردیم و حاصل آن گفت وگوی متفاوتی شده که به خواندنش دعوت‌تان می‌کنیم :

- علی رغم اینکه پیش از این هم از پرسپولیس به عنوان پرطرفدارترین تیم ایران نام برده می شد، اما نظر سنجی اخیر برنامه نود و آمار 51 درصدی هواداران پرسپولیس، بیشتر مورد توجه قرارگرفت. فکر می‌کنی علتش چه بوده ؟

اجازه بدهید به این سوال طور دیگری جواب بدهم. بیایید درباره اینکه پرسپولیس پر طرفدارترین تیم ایران است، اصلاً صحبت نکنیم. این را که دیگر همه، حتی استقلالی ها هم به آن معترفند. شما در بازی‌های پرسپولس و استقلال هم می‌بینید که همیشه بالای 60 درصد ورزشگاه را پرسپولیسی ها پر می‌کنند .

- با بازیکنان استقلالی هم در این باره کری دارید!

نه ! چرا کری داشته باشیم ؟! چیزی که عیان است که دیگر کری خواندن ندارد. رفقای استقلالی من که این تیم بازی کرده یا می‌کنند هم این را قبول دارند. همین میثم بائو می گفت: حتی بر فرض اگر استقلال اول جدول باشد و پرسپولیس دهم جدول، باز هم تعداد هوادارانی که برای تشویق پرسپولیس به استادیوم می آیند از حداکثر هواداران استقلال بیشترند ! پرسپولیس قطعاً پرطرفدارترین تیم آسیاست و اینکه در ایران، کدام تیم پرطرفدارتر است، اصلاً جای بحث ندارد. به خصوص درباره تیم‌هایی که انصافا طرفداران خوبی هم دارند اما فقط در محدوده شهرشان.

- پس باید قدر جایی را که در آن بازی می کنی بدانی .

بگذارید یک اعترافی بکنم. وقتی به پرسپولیس آمدم واقعاً نمی دانستم به کجا آمده ام. هنوز برایم جا نیفتاده بود که هوادار و استادیوم یعنی چه؟ اما وقتی جو هواداران پرسپولیس را دیدم و آن را در کنار تجربه بازی کردن در تیم های دیگر قرار دادم، حساب کار دستم آمد. من یاد گرفتم که وقتی به پرسپولیس می آیی، دیگر برای خودت نیستی. داری جایی بازی می‌کنی که متعلق به میلیون‌ها هوادار پرشور است. میلیون ها آدمی که با این تیم زندگی می کنند، زندگی به معنای واقعی. خواب و خوراکشان به این تیم بسته است. پس باید برای مردم بازی کنی نه برای خودت. تغذیه ، خواب و خوراک و تمرین و استراحت کردنت باید کاملاً برنامه ریزی شده و حرفه ای باشد. چون میلیون ها نفر شادی و غصه هایشان به عملکرد تو و امثال تو بستگی دارد.

- خیلی جذاب و پر حرارت درباره هواداران پرسپولیس حرف می زنی. طوری که آدم در صحت آن بلوتوثی که 2 سال پیش از درگیری لفظی تو و یک هوادار پخش شد شک می کند !

نه ! آن بلوتوث واقعی بود. اما آن کسی که آن اتفاق بین من و او افتاد هوادار نبود . به خاطر برخوردش این را می‌گویم . وگرنه من دست هواداران پرسپولیس را هم می بوسم. تعارف که نداریم . اگر من الان شیث رضایی با این مشخصات هستم، هواداران پرسپولیس من را شیث کردند. اگر در تیم دیگری بودم هیچ وقت، این شیث رضایی نمی شدم. به خاطر همین هم هست که خیلی وقت ها مصدوم بودم ولی به خاطر هواداران بازی کردم و افتخارم این است که در پرطرفدارترین تیم آسیا بازی می کنم .

- بازی با شاهین بوشهر را از تلویزیون دیدی ؟ تجربه تلخی برای پرسپولیس ها بود .

بله . روز جمعه هیأت بودم . نذر کردم و دعا کردم که این بازی را ببریم . خدا شاهد است وقتی بازی را
می دیدم روی پایم یخ بود اما افسوس می خوردم که چرا نمی توانم در این شرایط به تیمم کمک کنم .

- یکی از بازیکنان شاهین هم که در برنامه 90 گفت مراعات پرسپولیس را کردند !

من درباره صحبت های این بازیکن حرفی نمی زنم . اما اگر سال دیگر بودم و این تیم هم بود، این بازیکن را در ورزشگاه آزادی می‌بینم و بهشان میگوئیم که مراعات کردن یعنی چه ! لحظه شماری می کنم که یک روز با شاهین روبه رو شویم تا بهشان بگوییم این طور حرف زدن درباره پرسپولیس یعنی چه!

- فکر می کنی پرسپولیس امیدی به قرار گرفتن در کورس قهرمانی دارد؟

فوتبال قابل پیش بینی نیست. سال 86 هم می‌گفتند پرسپولیس تمام شد اما قهرمان شدیم . امسال کادر مدیریتی ای داریم که کارش را خیلی خوب بلد است. سرمربی کار بلدی مثل علی دایی و بازیکنان با انگیزه ای داریم که می توانند هر غیر ممکنی را ممکن سازند. ما هنوز هم شانس قهرمانی را از دست نداده ایم . 10 هفته به پایان لیگ مانده است و نمی شود درباره قهرمانی لیگ برتر قضاوت کرد .

- پیش بینی‌ات برای بازی با راه آهن چیست ؟

من هیچ وقت هیچ تیمی را دست کم نمی گیرم. با هر تیمی که بازی داریم جدای از آنالیز کادر فنی، خودم بازی حریف را می گیرم و بازی فورواردهای حریف را کاملا زیر و رو می کنم. سعی می کنم شناخت کاملی از بازیکنان حریف و نحوه بازی شان پیدا کنم. راه آهن تیم خوبی است که اتفاقا برای برد می آید. اما از بدشانسی شان است که در این مقطع با ما روبرو شده اند چرا که تساوی در این بازی هم برای ما حکم شکست را دارد.

- پس سه امتیاز این بازی را برای پرسپولیس می دانی ؟

در زندگی یک "باید" وجود دارد آنهم مرگ است. اما حالا یک باید دیگر هم به زندگی ما اضافه شده؛ اینکه "باید" راه آهن را ببریم.
باید بازی هایمان را با بهترین نتیجه ممکن پشت سر بگذاریم و شک نکنید این اتفاق می افتد.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوردبين: احمدپوری بداند در مورد چه تیمی صحبت می کند

خوردبين: احمدپوری بداند در مورد چه تیمی صحبت می کند

کانون هواداران پرسپولیس: محمود خوردبین یکی از مردان متعصب و اصیل پرسپولیس برداشت دوگانه ای از برنامه نود داشت. خوشحالی به خاطر رأی 51درصدی هواداران پرسپولیس و ناراحتی از اظهارات مهاجمی جوان به نام احمدپوری.

*رأی 51 درصدی هواداران پرسپولیس را چطور ارزیابی می کنید؟
تعجبی نداشت. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. اینکه یک تیمی در شهر و استان خود 70 هزارتماشاگر را به تماشا بکشاند دلیل بر پرطرفدارترین بودندش در سطح کشور نمی شود. باز هم همه دیدند که پرسپولیس و استقلال پرطرفدارترین تیم های ایران هستند.

*اما در این مدت در مقابل ادعاهایی که مطرح می شد نه شما موضع گیری کردید نه هواداران پرسپولیس؟
چون می دانستیم که حرف است و یک ادعا بیشتر نیست. پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران و آسیاست و دیگر همه این را می دانند اگر هم کسی جوابی به این ادعاها نداد به خاطر این بود که سرشان به مشکلات پرسپولیس گرم بود.

*پس چرا با این همه هوادار استادیوم آزادی به هنگام بازی های پرسپولیس کمتر از حد انتظار پر می شود؟
مردم از نتایج دلخورند ما نتایج خوبی کسب نکردیم و هواداران با بازیکنان ما قهر هستند. مطمئن باشید اگر دو بازی پیاپی را ببریم. باز هم صدهزارنفر برای دیدن پرسپولیس به آزادی می آیند.

*... و بازی با شاهین بوشهر؟
یک اتفاق بود. بچه ها خسته بودند ما صبح زود به بوشهر رفتیم و استراحت خوبی نداشتیم هم ما می دانیم و هم آنها که چنین نتیجه ای تا آخر دنیا تکرار نخواهد شد.

*اما محمد احمدپوری ادعاهای دیگری را مطرح کرد.
امیدوارم این بچه بداند که در مورد چه تیم حرف می زند. او جای پسر من است و به همین خاطر یک نصیحت پدرانه به او می کنم. اگر خدا توانایی به او داده بهتر است جنبه اش را داشته باشد.

*احمدپوری اعتراف کرد که یک پرسپولیسی است.
چون یک پرسپولیسی است اینطور صحبت کردم وگرنه طور دیگری جوابش را می دادم. به عنوان یک پرسپولیسی باید بداند که صحبت کردن در مورد این تیم راه و روش خود را دارد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرفاوي: بازي با استيل‌‌‌آذين مي‌تواند حكم موفقيت ما را امضا كند

قبول دارم جايگاه استقلال اينجا نيست ...:w27:

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ديدار برابر استيل‌آذين مي‌تواند حكم موفقيت ما را امضا كند.

صمد مرفاوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پيرامون آخرين شرايط تيم استقلال پيش از ديدار روز شنبه مقابل استيل‌آذين عنوان كرد: خوشبختانه در طول هفته تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته‌ايم و اميدواريم بتوانيم در ديدار روز شنبه سه امتياز لازم را كسب كنيم.

وي ادامه داد: استيل‌آذين تيم بسيار خوبي است و حضورش در رده سوم جدول نشان دهنده قدرت اين تيم است. اين مسئله باعث مي‌شود در ديدار روز شنبه تماشاگران شاهد يك بازي زيبا باشد.

اين مربي تاكيد كرد: استيل‌آذين تيمي است پر مهره كه بازيكنان خوب و تكنيكي دارد و از انگيزه بالايي برخوردار است اما ما فقط براي كسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم.

مرفاوي در خصوص جايگاه چهارمي استقلال در جدول خاطرنشان كرد: قبول دارم جايگاه واقعي استقلال اينجا نيست و اين بازي مي‌تواند حكم موفقيت ما را امضا كند. اميدوارم در ديدار روز شنبه تماشاگرانمان مثل هميشه باحمايت‌هاي خود به ما انگيزه دهند.

سرمربي استقلال در پايان در خصوص غايبان استقلال گفت: در اين مسابقه محروم نداريم اما محمد محمدي و اميدرضا روانخواه به دليل مصدوميت نمي‌توانند در اين ديدار به ما كمك كنند

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال با 4 غايب تمرين كرد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم استقلال از ساعت 14 امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، استقلال در فاصله 3 روز مانده به بازي با استيل‌آذين از ساعت 14 امروز در ورزشگاه دستگردي به تمرين پرداخت.

* در ابتداي تمرين مجيد نامجو مطلق بازيكنان را دور هم جمع كرد و در خصوص وضعيت تاكتيكي استقلال با آنها به گفت و گو پرداخت.

* هاشم بيگ زاده،‌ محمد محمدي، اميرحسين صادقي و اميدرضا روانخواه به دليل مصدوميت حضور نداشتند.

* در اواسط تمرين صمد مرفاوي از بازيكنان خواست به صورت اختياري با توپ كار كنند. سپس بازيكنان پس از 20 دقيقه به سانتر از جناحين رو آورده و تمرين چارچوب شناسي انجام دادند. در اواخر تمرين بازيكنان در دو تيم سبز و آبي به فوتبال دستگرمي پرداختند.

* تمرين امروز تيم استقلال به تشخيص كادر فني بدون حضور تماشاگران برگزار شد.

*مجيد نامجو مطلق در حين انجام فوتبال دستگرمي در خصوص آفسايد‌گيري و پوشش‌هاي نقاط كور با بازيكنان استقلال به صحبت پرداخت.

* تمرين استقلال راس ساعت 16 به پايان رسيد.

*قرار است تمرينات استقلال فردا و پس فردا بدون حضور تماشاگران برگزار شود.

استقلال روز شنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف استيل‌آذين خواهد رفت

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تكرار پيروزي دور رفت و صعود استقلال به رتبه سوم

تكرار پيروزي دور رفت و صعود استقلال به رتبه سوم

/هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال/
تكرار پيروزي دور رفت و صعود استقلال به رتبه سوم ....

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با نتيجه 2 بر صفر استيل‌آذين را شكست داد و به رده سوم جدول ليگ برتر صعود كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين ديدار هفته بيست و چهارم ليگ برتر از ساعت 14:45 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد.

سيد مهدي سيد صالحي در دقيقه 72 و پژمان منتظري در دقيقه 76 گل‌هاي استقلال را به ثمر رساندند تا اين تيم با برد 2 بر صفر علاوه بر تكرار نتيجه دور رفت، با 37 امتياز به رده سوم جدول صعود كند و جاي پرسپوليس را به لطف تفاضل گل بهتر بگيرد. استيل آذين نيز 36 امتيازي باقي ماند.

محسن تركي داور مسابقه به مهدي امير آبادي و امير حسين صادقي از استقلال كارت زرد نشان داد.

تركيب استيل آذين:
حميد نشاط‌جو، علي عشوري‌زاد (از دقيقه 27 ميثم خسروي)، مهدي محمدي، لك چيرا، عليرضا نيكبخت واحدي، امير شاپورزاده( از دقيقه 78 افشين چاووشي)،حامد كاويانپور، محمدرضا مهدوي( از دقيقه 70 حميد شرفي)، حسين كعبي، علي كريمي و رضا نوروزي
سرمربي: حميد استيلي

تركيب استقلال:
وحيد طالب‌لو، حنيف عمران زاه، هادي شكوري، پژمان منتظري، خسرو حيدري، مهدي اميرآبادي، كيانوش رحمتي( از دقيقه 60 سيد مهدي سيد صالحي)،حسين كاظمي، فابيو جانواريو، سياوش اكبرپور( از دقيقه 81 محسن يوسفي) و فرهاد مجيدي(89 امير حسين صادقي)
سرمربي: صمد مرفاوي

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شفیع زاده به مهر خبر داد: خداداد عزیزی سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز شد

شفیع زاده به مهر خبر داد: خداداد عزیزی سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز شد

شفیع زاده به مهر خبر داد: خداداد عزیزی سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز شد مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز از انتخاب مجدد خداداد عزیزی به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه خبر داد. شهرام شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: شب گذشته و پس از پذیرش سومین استعفای باقری نیا، تصمیم گرفتیم بار دیگر خداداد عزیزی را به عنوان سرمربی تیم معرفی کنیم.
وی ادامه داد: بر این اساس خداداد صبح فردا (یکشنبه) و برای انجام مذاکرات نهایی به اهواز می آید و با توجه به مذاکرات شفاهی انجام شده با این مربی، وی سرمربی تیم استقلال اهواز در 10 بازی پایان لیگ است.
خداداد عزیزی در پایان هفته هفتم رقابت‌های فصل جاری لیگ برتر و پس از شکست 5 بر 2 تیمش برابر ذوب آهن از سرمربیگری استقلال اهواز استعفا داده بود و امروز پس از 123 روز بار دیگر پس از شکست آبی پوشان اهوازی برابر ذوب آهن به این تیم باز می گردد.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علیرضا نیکبخت واحدی: برای استقلالی‌ها متاسفم / خط می دهند تا به من توهین کنند

علیرضا نیکبخت واحدی: برای استقلالی‌ها متاسفم / خط می دهند تا به من توهین کنند

علیرضا نیکبخت واحدی: برای استقلالی‌ها متاسفم / خط می دهند تا به من توهین کنند هافبک تیم فوتبال استیل آذین با ابراز تاسف از برخورد برخی هواداران استقلال گفت: آنها از جایی خط می گیرند تا در ورزشگاه به من ناسزا بگویند. به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که پس از شکست استیل آذین مقابل استقلال بسیار عصبی و ناراحت بود، با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: برای هواداران استقلال متاسفم. آنها امروز رفتار خوبی با من نداشتند. آیا مزد هفت سال زحمت و حضور من در تیم استقلال این بود؟ من برای این تیم سال‌ها زحمت کشیده بودم و چنین برخوردی درست نبود.
وی در ادامه یادآور شد: من در تیم پرسپولیس هم مقابل استقلال به میدان رفته بودم اما هواداران با من این طور برخورد نکرده بودند. می دانم آنها از کجا خط می گیرند که علیه من شعار بدهند و ناسزا بگویند.
بازیکن پیشن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: آنهایی که امروز به من ناسزا گفتند و شعار دادند را به خدا واگذار می کنم. یک روز همه چیز را فاش خواهم کرد و می گویم چه کسی هواداران را تحریک می کند که علیه من شعار بدهند.
نیکبخت واحدی در خاتمه تصریح کرد: در این بازی هم تیم ما و هم تیم استقلال شانس‌های زیادی داشتیم که استقلال از آن بهتر استفاده کرد و برنده شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازى با پيكان را فداى دربى نمى كنيم

عبدى: تاكتيك پيكان را خنثى مى كنيم و ۳ امتياز را مى گيريم

حسين عبدى مربى تيم پرسپوليس مدعى است كه آنها هيچ امتيازى را فداى امتياز ديگرى نمى كنند چرا كه همه امتيازات براى آنها حائز اهميت است و به همين دليل مقابل پيكان با قدرت به ميدان مى روند تا نتيجه بگيرند و بعد از آن به فكر بازى با استقلال خواهند بود.

گفت وگو با وى را بخوانيد:

• بازى با راه آهن چطور بود؟
- بازى خوبى بود. بچه ها موقعيت هاى زيادى ايجاد كردند كه خوب بود اما از اين نظر بد بود كه فقط گل زديم ،آن هم در روزى كه اول احتياج داشتيم ببريم و بعد هم با گلهاى بيشتر ببريم تا خاطره باخت شاهين را پاك كنيم.
• بچه هاى تيم به لحاظ تاكتيكى آن چيزى كه مى خواستيد را اجرا كردند؟
- بچه ها خيلى بهتر از ۲ بازى قبل كار كردند اما در نهايت ضربه نهايى را خوب نمى زدند.
هوار محمد، نوروزى و خود خليلى هم فرصت هاى خوبى داشتند و اگر دقت مى كردند مى توانستيم با گل هاى بيشترى برنده شويم.
• مشكل كجاست كه موقعيت هاى زياد تيم به گل تبديل نمى شود؟
- اين مسأله به چند فاكتور برمى گردد كه اول آمادگى روانى بازيكن است. يك مقدار هم ذاتى است و تا حدودى هم به تمرينات و استرس بازيكن به خاطر عدم نتيجه گيرى برمى گردد.
• راه آهن در اين بازى چطور بود؟
- راه آهن تيم خيلى خوبى بود و خيلى خوب حفظ توپ مى كرد اما اين حفظ توپ تا پشت محوطه جريمه بود و بعد از آن برنامه اى نداشتند و اگر هم برنامه اى داشتند، نتوانستند اجرا كنند.
• از عملكرد خط دفاعى پرسپوليس راضى بوديد؟
- خط دفاع ما به خصوص در نيمه دوم خيلى منطقى تر بازى كرد اما راه آهن چيزى براى از دست دادن نداشت. آنها در كنار حفظ توپ اصرار به ارسال پاس بلند داشتند كه باعث شد فاصله بين خطوط ما زياد شود اما با عقب آمدن هافبك ها و مهاجمان ما اين فاصله جبران شد و در ضدحملات خوب، صاحب موقعيت شديم اما نتوانستيم از فرصت ها استفاده كنيم. خط دفاع ما در نيمه اول يكى، دو اشتباه فاحش داشت. ما بيشتر از اشتباهات فردى ضربه مى خوريم تا تاكتيكى كه بچه ها بايد خيلى دقت كنند.
• در مورد صحنه اى كه تارتار اعتقاد داشت شيث خطاى پنالتى كرده است چه نظرى داريد؟
- از آن زاويه اى كه ما قرار داشتيم، متوجه نشديم و فكر كرديم توپ به تن شيث خورده است. تشخيص با داور بود و مى توانست پنالتى هم باشد اما ما چيزى نديديم.
• بازى با پيكان را چطور پيش بينى مى كنيد؟
- پيكان روش خاصى براى بازيهاى بزرگ در پيش گرفته و موفق بوده است. اميدوارم در اين چند روزه و در تمرينات روش آنها را خنثى كنيم و ۳ امتياز را بگيريم.
• مى گويند بازى قبل از دربى براى استقلال و پرسپوليس خيلى مهم است. واقعاً اين طور است؟
- براى از دست دادن بازيكن بله. از نظر نتيجه گيرى هم مهم است اما دربى حال و هواى خودش را دارد. شايد روز قبل از بازى هم شرايط يك تيم خوب باشد اما همه چيز بستگى به روز دربى دارد.
• شما پيكان را فداى استقلال مى كنيد؟
- ما هيچ امتيازى را فداى امتياز ديگرى نمى كنيم چون همه امتيازات مهم است.
•حضور تماشاگران در بازى با راه آهن براى شما بعيد نبود؟
- نه، بعيد نبود چون تماشاگران پرسپوليس خوب، علاقمند و فهيم هستند و تيمشان را دوست دارند. اگر در يك بازى هم تيم ضعيف باشد و ۴ گل بخورد، هواداران آنقدر عشق به تيم دارند كه بيايند و از پرسپوليس حمايت كنند. ما شرمنده آنها هستيم و اميدواريم مطابق با انتظار آنها بازيهاى تيم را تدارك ببينيم.
• اين حضور چه پيامى براى تيم داشت؟
- اينكه ما تنها نيستيم، اينكه تماشاگران ابزار اصلى تيم هستند و پرسپوليس با قدمت ۴۰ ساله كه خودم ۱۸ سال در خدمت تيم بودم، تيم بزرگى است و اميدوارم نسل هاى بعد قدر اين تماشاگران را بدانند و براى خوشحالى آنها تلاش كنند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خداداد عزیزی از حضور در استقلال اهواز انصراف داد.در حالی که قرار بود خداداد عزیزی امروز عصر راهی اهواز شود، با یک تماس تلفنی انصراف خود از حضور در استقلال اهواز را اعلام کرد. رمضانی، مدیر تیم استقلال اهواز در این باره به فارس گفت: خداداد در تماس با مسئولان باشگاه اعلام کرد به دلیل استخاره بدی که آورده نمی تواند به اهواز بیاید.

مسئولان باشگاه استقلال اهواز پس از این اتفاق تصمیم گرفته اند با افشین کمایی به تمرینات ادامه دهند تا سرمربی جدید را انتخاب کنند.

دانلود فایل ضمیمه
پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 108173

• Like

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازگشت مهدوي كيا به فوتبال ايران

او نمي‌توانست پرسپوليسي شود

جام جم آنلاين: مهدي مهدوي کيا کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان و باشگاههاي بوخوم ، هامبورگ و اينتراخت فرانکفورت در شرايطي امروز(سه شنبه) قراردادش را با تيم استيل آذين ثبت خواهد کرد که قبل از اين مذاکراتي را با پرسپوليس داشت اما نتوانست به اين تيم بپيوندد.

به گزارش مهر، کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران که حالا بايد او را بازيکن استيل آذين دانست در حالي به استيل آذين پيوست که باشگاه پرسپوليس نيز در دو مقطع براي استخدام وي وارد مذاکره شده بود ابتدا اين عباس انصاريفرد بود که از طريق دوستان مشترک با وي به گفتگو نشست که با توجه به عزم کيا براي ماندن آلمان حضور او در پرسپوليس ميسر نشد. مهدوي‌کيا سپس در دوره حبيب کاشاني نيز دوبار با وي و عباس عليپور در مورد حضور در پرسپوليس با آنها مذاکره کرد.

اما اين بازيکن براي حضور در پرسپوليس يک مشکل ويژه داشت که آن فهرست پرسپوليس بود که هيچ جاي خالي‌اي نداشت. مهدوي کيا در اين‌باره به سايت گل مي‌گويد:« ليست پرسپوليس پر بود و با وجود علاقه قلبي نتوانستم به تيم خودم برگردم.»

او اشاره مي‌کند که حبيب کاشاني به دنبال راهي براي بازکردن جا براي وي بوده که با توجه به مقررات قادر به اين کار نشده است. اين بازيکن خوش‌ اخلاق البته راضي نيست در اين‌باره بيشتر حرف بزند چرا که به هر حال همانطور که علاقه او به پرسپوليس قابل کتمان نيست طبيعتاً حالا تعهد وي به باشگاه جديدش نيز سر جاي خود است و قاعدتاً‌ نبايد نام تيم ديگري در ميان باشد. حتي اگر آن تيم پرسپوليس باشد که مهدوي‌کيا با تمام وجود به آن علاقمند بوده و پيشرفت خود را مديون آن مي‌داند.

مديربرنامه‌هاي مهدوي‌کيا تأکيد کرد زندگي کردن در کنار پدر و مادر بعد ا ز يازده سال زندگي کردن در اروپا يکي از دلايل بازگشت او به ايران بود. محمودرضا فاضلي به سايت گل گفت:« قرارداد مالي مهدوي‌کيا با باشگاه اينتراخت فرانکفورت شرايطي را فراهم آورده بود که اين باشگاه به خاطر کاهش هزينه‌ها سعي در اتخاذ تصميم جديدي داشت و شايد به همين دليل بود که مهدي مورد استفاده قرار نمي‌گرفت در مجموع ما از چند روز پيش براي فصل قرارداد با باشگاه اينتراخت وارد مذاکره شديم و مهدي قبول کرد در ازاي گذشت از بخشي از مبلغ قراردادش اين تيم را ترک کند و مسئولان اين باشگاه آلماني نيز پس از مذاکرات نهايي براي لغو قرارداد به توافقات نهايي رسيدند و در نهايت عصر دوشنبه برگه فسخ قرارداد امضا شد و مهدوي‌کيا براي پيوستن به تيم استيل آذين آلمان را ترک کرد.»

فاضلي درباره توافق با باشگاه استيل آذين گفت:«مهدوي‌‌کيا با يازده سال حضور در بوندس ليگا از اين حيث رکورد ويژه‌اي دارد و براي او جدايي از فوتبال اروپا چندان آسان نبود اما مهدي بعد از يازده سال زندگي کردن در اروپا دوست داشت در کنار پدر و مادرش باشد و اين موضوع يکي از دلايل اصلي چنين تصميمي بود وگرنه او مي‌توانست به يک تيم ديگري آلماني يا ساير باشگاه‌هاي اروپايي برود ما نيز پس از آنکه امکان حضور مهدي در پرسپوليس به واسطه پر بودن ليست اين باشگاه وجود نداشت پيشنهاد باشگاه استيل آذين را بررسي کرديم و با آقاي هدايتي و آجرلو به توافقات لازم دست يافتيم و قرار است قرارداد مهدي فردا در هيئت فوتبال استان تهران به ثبت برسد.»

قرارداد يکسال و نيمه با استيل آذين
هفته گذشته که خبر حضور مهدوي‌کيا در استيل آذين منتشر شد، محمودرضا فاضلي مديربرنامه مهدوي‌کيا اين خبر را تکذيب کرد.

مهدوي‌کيا البته مذاکرات خود با استيل را از يک ماه پيش آغاز کرده بود اما بدون ترديد قبل از هر چيز بايد تکليف قرارداد خود را با اينتراخت روشن مي‌کرد چرا که او به عنوان بازيکن گرانقيمت تيم، قصد داشت با حداقل ضرر مالي فرانکفورت را ترک کند و اين در شرايطي بود که طبعاً‌ اين باشگاه آلماني با توجه به شرايط ويژه اقتصادي عکس اين فکر مي‌کرد.

اين اتفاق قبلاً نيز براي کيا رخ داده و در واقع اين يک پروژه مرسوم در يک فوتبال حرفه‌اي است. باشگاه هامبورگ نيز در فصلي که منجر به جدايي کيا از اين باشگاه شد او را با نيمکت‌نشين کردند تحت فشار گذاشت و اينتراخت نيز سرانجام با هماهنگي کامل بين مديران و سرمربي او را وادار به جدايي کرد.
چيزي که مديربرنامه‌هاي کيا آن را يک عمل جراحي توصيف مي‌کند. اما نکته جالب‌تر قرارداد يک سال و نيمه مهدوي‌کيا با اين استيل آذين است که کمي عجيب به نظر مي‌رسد چرا که مهدوي‌کيا مي‌توانست تا پايان فصل با استيل‌ آذين باشد و سپس به پرسپوليس برود. اما به نظر مي‌رسد آنچه که باعث اين تصميم مهدوي‌کيا شده حضور علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس است. اين دو با وجود همه خودداري‌ها رابطه چندان خوبي با يکديگر ندارند و لابد کيا علاقه نداشته عضو تيمي باشد که دايي سرمربي آن است.

رفتار مهدوي‌کيا الگويي براي بازيکنان اينتراخت فرانکفورت
مهدي مهدوي‌کيا پس از فسخ قرارداد با باشگاه اينتراخت فرانکفورت و ترک آلمان در ديدار با بروخ هاگن با رئيس اين باشگاه آلماني خداحافظي کرد. محمودرضا فاضلي درباره ملاقات مهدوي‌کيا و بروخ هاگن گفت:« رئيس باشگاه اينتراخت فرانکفورت هم در جلسه با بنده و هم در ملاقات خصوصي با مهدوي‌کيا از رفتار و برخوردهاي اين بازيکن ارزشمند ايراني تقدير و تجليل به عمل آورد و تأکيد کرد رفتار مهدوي‌کيا مي‌تواند سرمشق و الگويي براي بازيکنان جوان باشگاه ما باشد.»

فاضلي گفت:«آقاي بروخ هاگن در ديدار با مهدوي‌کيا تأکيد کرد رفتاري که شما به عنوان يک بازيکن مطرح بوندسليگا در قبال قرار نگرفتن در ليست 18 نفره و بازي نکردن در تيم داشتيد رفتاري بود که از کمتر از بازيکني سرمي‌زند و ما به بازيکنان جوان باشگاه خودمان خواهيم گفت نوع برخورد شما مي‌تواند سرمشق و الگويي براي آنها باشد».

بروخ هاگن همچنين به مهدوي‌کيا گفت که درهاي باشگاه به روي تو براي هميشه باز است و ما به داشتن بازيکني مثل تو افتخار مي‌کنيم. گفتني است چندي پيش نيز ميشايل اسکيبه سرمربي اينتراخت فرانکفورت تأکيد کرده بود که مهدوي‌کيا ورزشکار برجسته و انساني است بزرگ و دوست‌داشتني است که به رقم بازي نکردن و قرار نگرفتن در ليست 18 نفره رفتاري کاملا حرفه‌اي و آموزنده از خود نشان مي‌دهد.
مهدوي کيا دوشنبه شب پس از حضوري 11 ساله و در حالي که پيش از اين عنوان کرده بود قصد بازگشت به ايران را ندارد پس از توافق دوطرفه با مديران اينتراخت فرانکفورت به حضور خود در اين تيم آلماني پايان داد و به استيل آذين پيوست.

255 بازي و 29 گل
مهدوي کيا فوتبال حرفه اي خود را در سال 1995 با تيم فوتبال پرسپوليس آغاز کرد و سپس در سال 1998 به بوخوم پيوست. کيا طي 12 بازي براي بوخوم، سه گل براي اين تيم به ثمر رساند. کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران سال بعد به عضويت تيم فوتبال هامبورگ درآمد و تا 2007 در اين تيم ماند. اين بازيکن طي 211 باري که براي هامبورگ طي 9 فصل به ميدان رفت 26 بار گلزني کرد.

دوره پرفروغ مهدوي کيا در هامبورگ در اينتراخت تکرار نشد تا آنجا که اين پيستون راست مجبور به ترک آلمان شود. کيا هفته گذشته عنوان کرده بود به خاطر عسل، دخترش، در آلمان مي ماند و موضوع پيوستن به استيل آذين را شايعاتي خوانده بود که روزنامه هاي ايراني به آن پرداخته اند اما چه بسا کارنامه بحث برانگيز او در اينتراخت (32 بازي و هيچ گل زده) ، اين بازيکن را برآن داشت تا راه خانه را در پيش بگيرد. مهدوي کيا در رقابت هاي فصل جاري بوندس ليگا حتي يک دقيقه هم براي تيم ميشاييل اسکيبه به ميدان نرفت.

مهدوي کيا که پس از راه نيافتن تيم ملي فوتبال ايران به رقابت هاي جام جهاني به حضور 13 ساله خود در اين تيم پايان داد، در 111 بازي که با پيراهن اين تيم به ميدان رفت 13 بار گل زد. دو گل خاطره انگيز او در ورزشگاه داليان چين در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 1998 که در نهايت به پيروزي 4 بر 2 ايران انجاميد، هرگز از اذهان فراموش نمي شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پس از فسخ قرارداد با اينتراخت مهدوي‌کيا به استيل آذين پيوست

پس از فسخ قرارداد با اينتراخت مهدوي‌کيا به استيل آذين پيوست

پس از فسخ قرارداد با اينتراخت
مهدوي‌کيا به استيل آذين پيوست .... :heart::gol:

جام جم آنلاين: مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد با اين تيم آلماني به تيم فوتبال استيل آذين پيوست....

به گزارش مهر ، مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد خود با اين تيم آلماني امشب به تهران مي آيد تا فردا سه شنبه قرارداد رسمي خود را با تيم فوتبال استيل آذين امضا کند.

کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان فردا صبح پس از مذاکراتي که با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين و مصطفي آجورلو سرپرست اين باشگاه خواهد داشت رسما به اين تيم تهراني مي پيوندد.

مهدوي کيا 5 ماه پيش مذاکراتي را با مديران باشگاه پرسپوليس تهران انجام داده بود که به دليل کامل بودن فهرست بازيکنان اين باشگاه اين مذاکرات بي نتيجه باقي ماند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نامجو مطلق: استقلال استحقاق شكست پرسپوليس را دارد

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: تيم ما با كسب نتايج خوب در چند بازي اخير نشان داد كه استحقاق پيروزي برابر پرسپوليس را دارد.

مجيد نامجو مطلق روز شنبه در گفت گو با ايرنا، اظهار داشت: با ‪ ۲‬پيروزي پياپي و شيرين و انجام بازي‌هاي زيبا در چند مسابقه اخير استرس و فشار روحي از روي بازيكنان استقلال برداشته شده و شرايط آنان براي مقابله با پرسپوليس و شكست اين تيم ايده آل است.

وي شانس استقلال براي پيروزي در شهرآورد شصت و هشتم را بيشتر دانست و تاكيد كرد: با وجود اين تيم پرسپوليس هم با سرمربيگري علي دايي از نظر فني پيشرفت زيادي داشته است و همين موضوع به جذاب شدن بازي كمك بيشتري خواهد كرد.

مربي استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال تكرار تساوي شهرآورد يادآور شد: با توجه به جايگاه دو تيم در جدول رده بندي و نزديك بودن امتيازات، هر دو تيم به پيروزي احتياج دارند، به همين خاطر احتمال نتيجه تساوي كم است.

نامجو مطلق ادامه داد: در اين مسابقه به دليل حساسيت‌هاي موجود موقعيت هاي كمي براي بازيكنان بوجود مي‌آيد و هر تيمي كه از نظر روحي و رواني بر بازي مسلط شود، مي‌تواند نتيجه را به سود خود به پايان برساند.

وي همچنين درخصوص پيروزي تيم استقلال برابر ابومسلم مشهد گفت: اين نتيجه از اين جهت كه ما را در آستانه شهرآورد به آرامش رساند قابل توجه است.

ضمن اينكه بازيكنان استقلال در اين ديدار نمايش بسيار خوبي از خود نشان داده و به جز ‪ ۲۰‬دقيقه ابتدايي نيمه دوم توپ و ميدان را كاملا در اختيار داشتند.

مربي تيم استقلال افزود: البته بازيكنان ما موقعيت‌هاي زيادي را نيز با بي دقتي از دست دادند و در كنار آن هدر رفتن پنالتي باعث شد تا كار را با استرس دنبال كنيم.

نامجو مطلق خاطرنشان ساخت: خوشبختانه با تعويض‌هاي به جا و به موقع توانستيم مجددا بعد از تساوي شرايط را عوض كنيم و با در دست گرفتن نبض بازي، ‪ ۲‬گل ديگر به حريف بزنيم.

وي در ادامه سخنانش دلايل نيمكت نشيني برهاني را به خاطر مشكلات روحي و رواني دانست و به ايرنا گفت: اينكه مي‌گويند برهاني در تمرينات كم كاري مي كند صحيح نيست. وي بازيكن بزرگي است و از نظر روحي و رواني دچار افت شده و تنها دليل نيمكت نشيني وي همين موضوع بود.

مربي استقلال در پايان با رد خبر حضور بازيكناني از جمله تيموريان در اين تيم تاكيد كرد: تيموريان بازيكن بزرگي است و تصور نمي‌كنم قصد داشته باشد جايگاهش را در فوتبال انگليس از دست بدهد. البته وي سابقه حضور در استقلال را در كارنامه خود دارد و در صورت تمايل ما هم از اين تصميم استقبال خواهيم كرد.

تيم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته بيست و پنجم ليگ برتر باشگاههاي ايران روز گذشته ابومسلم را با نتيجه ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬شكست داد و هفته آينده در شصت و هشتمين شهرآورد پايتخت به مصاف پرسپوليس مي‌رود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و ابومسلم خراسان

حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و ابومسلم خراسان

حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و ابومسلم خراسان ... :heart::gol:

"عزيزاله محمدي" اظهار داشت: بنا به درخواست هواداران استقلال اين بازي را با يک ساعت تاخير برگزار کرديم.
وي ادامه داد: به هواداران تذکر داده ايم که احتمالا به خاطر سرماي هوا تغيير ساعت براي آنها مشکل ساز شود اما، آن ها به درخواست خود پافشاري کردند.

** حدود 10 هزار نفر ديدار دو تيم استقلال و ابومسلم را از نزديک مشاهده کردند که 200 نفر از اين افراد از هواداران ابومسلم بودند.

** اشکان نامداري و پرويز مظلومي دروازه بان و سرمربي ابومسلم که سابقه حضور در استقلال را دارند از سوي هواداران تشويق شدند.

** در ابتداي بازي تمامي اعضاي کادر فني استقلال تهران به سمت پرويز مظلومي سرمربي ابومسلم رفتند.

** مهدي پاشازده، فرزاد مجيدي، مهدي زمان مديرعامل باشگاه ابومسلم و پژمان جمشيدي از جايگاه ويژه اين ديدار را تماشا کردند.

** در اويل نيمه اول سعيد خاني کاپيتان تيم فوتبال ابومسلم نسبت به عملکرد مدافعان اعتراض کرد که اين اين امر تا دقايقي ادامه داشت.

** در دقايقي از بازي آرش برهاني به شدت از سوي هواداران استقلال تشويق
شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
♣♣♣ عبدي:دايي و مرفاوي دربي را تهاجمي و جذاب مي كنند ♣♣♣

مربي تيم فوتبال پرسپوليس : دايي و مرفاوي هردو از مهاجمان بزرگ فوتبال استقلال و پرسپوليس و تيم ملي هستند و اين عوامل بيانگر اتفاقات خوبي است که در بازي اين هفته دربي خواهد افتاد.

حسين عبدي با اشاره به پيروزي سه بر يک پرسپوليس مقابل پيکان اظهار داشت: در طول يک هفته گذشته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته بوديم و کسب اين نتيجه براي ما بعيد نبود. خوشبختانه در روزي که بازيکنان پرسپوليس به بهترين نحو اهداف کادر فني را اجرا کردند با يک نتيجه ايده‌آل از سد پيکان گذشتيم و سه امتياز حساس اين بازي را به خود اختصاص داديم.

مربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: ما در اين ديدار موقعيت‌هاي گل زيادي داشتيم و با کمي تمرکز بيشترمي‌توانستيم با اختلاف گل بالاتر هم برنده ديدار با پيکان باشيم اما با توجه به در پيش بودن دربي و حساسيت اين بازي در ابتدا هدف خود را کسب پيروزي قرار داده بوديم و بعد از آن به فکر زدن گل‌هاي بيشتر بوديم که البته به هر دو هدف خود هم بخوبي رسيديم.

عبدي در پاسخ به اين سئوال که آيا اين ميزان آمادگي بازيکنان پرسپوليس در هفته‌هاي آتي حفظ خواهد شد، گفت:‌در فوتبال روز دنيا تغييرات جزء جدانشدني هر تيمي است. ما تلاش خود را براي تداوم اين اوضاع به کار خواهيم گرفت و البته نقش بازيکنان هم در حفظ ميزان آمادگي‌شان بسيار تاثيرگذار خواهد بود.

وي با اشاره به عملکرد تيم پيکان هم اظهار کرد: اين تيم هم روز خوبي را پشت سر گذاشت اما به نوعي مقهور هنر بالاي بازيکنان ما شدند. پيکاني‌ها نيز موقعيت‌هاي روي دروازه ما خلق کردند اما در اين ديدار با توجه به عملکرد بسيار خوب بازيکنان ما نتوانستند خودشان را در زمين بازي بخوبي نشان دهند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه با اشاره به عملکرد محسن خليلي در دو بازي اخير اين تيم گفت: به جرات مي‌توان گفت که محسن يکي از پنج تمام‌کننده برتر فوتبال کنوني ايران است اما به شخصه اعتقاد دارم که وي مي‌بايست در زمان بدون توپ بودنش هم نقش اساسي در تيم ايفا کند. به هر شکل اين بازيکن بتازگي از بند مصدوميت رها شده است و مطمئنا در بازي‌هاي آينده بهتر از اين هم خواهد شد.
وي همچنين در رابطه با دربي شصت و هشتم پايتخت و احتمال تکرار تساوي‌هاي اخير اين ديدار گفت: من اعتقاد دارم که احتمال ثبت هر نتيجه‌اي در اين بازي وجود دارد اما نتيجه نهايي اين ديدار را شرايط دو تيم در روز بازي تعيين مي‌کند. بدون‌شک پرسپوليس براي کسب سه امتياز به اين ديدار خواهد رفت و مطمئنم که بازنده اين ديدار ما نخواهيم بود.

عبدي در پاسخ به اين سوال که هميشه قبل از دربي مربيان و بازيکنان هر دو تيم دم از پيروزي و بازي زيبا مي زنند اما در روز بازي اتفاق ديگري مي افتد گفت:به حال دربي هاي همه جاي دنيا با نتايج نزديک به پايان مي رسد و اين يک دليل روحي و رواني دارد که خيلي هم دست ما نيست ضمن اينکه دو تيم برابر از هر نظر وقتي مقابل هم قرار مي گيرند طبيعي است که ارائه دهنده يک بازي برابر هم باشند با اين وجود با توجه به نتايج اين هفته استقلال و پرسپوليس من پيش بيني يک نتيجه پر گل را مي کنم ، نکته ديگر اينکه هم آقاي مرفاوي و هم آقاي دايي از مربيان جوان فوتبال ما هستند که در راس دو تيم قرار گرفته اند و معمولا مربيان جوان با ترکيب تهاجمي تيم خود را به ميدان مي فرستند و در حقيقت شجاع تر بازي مي کنند.از طرفي دايي و مرفاوي هردو از مهاجمان بزرگ فوتبال استقلال و پرسپوليس و تيم ملي هستند و اين عوامل بيانگر اتفاقات خوبي است که در بازي اين هفته دربي خواهد افتاد.