سلاممن میخوام برای دکتری زراعت سال 92 اماده بشم و معمولا همیشه وقتی برای ازمونی اماده میشم و یا کتابی رو میخونم حتی کتاب غیر درسی یه سری خلاصه هایی خیلی مفید برای خودم از اون کتاب برمیدارم امروز فکر میکردم که چرا این خلاصه ها رو به صورت کتاب در نیارم؟! میتونه این خلاصه ها خیلی مفید برای ورود به دوره های بالاتر تحصیلی بشه و در کنارش فقط به نظرم کافیه یهمقدار تست کار بشه! می خوام از کسانی که تو زمینه چاپ کتاب فعالیتی دارن و یا دستی بر قلم دارن راهنمایی بگیرم مشتاقانه منتظر نظرات شما عزیزان هستم به نظرتون ایا خوبه که تو این زمینه با یکی از اساتید همکاری کنم؟ چطور پیشنهاد همکاری به یک استاد برای حضور در کتاب تالیفی رو بدم خلاصه منتظر راهنمایی های شما عزیزان هستم اگر هم کسانی مایل به همکاری هستن همینجا تو نظرات بگن یا ایمیل یزنن
سلام
کلا چاپ یک اثر چه مقاله باشه و چه کتاب باشه کلی ارزشمند و قابل تقدیرِ
کتاب هم چه بوسیله پژوهش دانشگاه یا موسسات آموزشی چاپ بشه اونم ارزشمندِ
منتهی باید ببینیم برای چه چیزی و کجا میخوایم ارائه بدیمش
مثلا شما فرمودید برای مصاحبه دکترا.پس 100 درصد اگر فقط توسط معاونت پژوهشی دانشگاهتون مجوز چاپ بگیرید خیلی بهتره و
خیالتون بابت امتیاز دهی تو مصاحبه راحتِ
حالا قضیه به این راحتیا هم نیست
شما میرید معاونت پژوهشی میگید فلان کار رو دارم میخوام چاپ کنم
شما برای مجوز باید حداقل قبلا 5 مقاله چاپ شده کامل و معتبر فقط isi isC یا علمی پژوهشی در مورد موضوع کتابتون داشته باشید
تا اولین پله یعنی شما صلاحیت تالیف یا ترجمه کتاب رو دارید
بعد موضوعتون مثل عنووان پایان نامه که پروپوزالو تایید میکنن بعد کُد میدن بهتون
باید استعلام شود که آیا در کشور کسی پیشگام این کتاب شماست یا خیر
اگه نه شما این عنوان و کتاب رو منحصر بخودتون میکنید
چون هیئت علمی و استاد نیستید حتما باید یک استاد تا بیشتر باهاتون باشه
اما میتونید نویسنده اول باشید بستگی به استاد داره البته و میزان شجاعت و مدیریتون
البته شما چون تبریز خوندید بنظر من دکتر یارنیا که دانشیار هم شدند بهترین فرد میتونه باشه
و چون باهاش در ارتباط بودم و میشناسمشون توصیه میکنم
دکتر فرامرزی دانشگاه واحد میانه هم حرف نداره هم استاد و هم معاون پژوهش دانشگاه هستن ایشون
خب بعد، گام بعدی نوشتاری کتابتون هست
بنظرم دنبال تالیف نباشید حتی استادای بزرگ هم دنبال جدیدترین کتابهای روز برای ترجمه هستند تا تاثیری تو علم روز کشاورزی ما داشته باشه
بعد باید برای داوری بفرستینش به پژوهش
کلی درد سر
بعد که مجوز گرفتین باید بره اخذ شابک
بعد اون اخذ فیپا
بعد اون اخذ از وزارت فرهنگ و ارشاد
بعد انشاء اله برای چاپخانه