مهم :اسم من مونا است، من این نامه را از روی تخت بیمارستان جکسون میامی می نویسم

djbagoor

عضو جدید
راهنمای انجام نمونه برداری از مخاط دهان

این ویدئو نحوه انجام تست رو برای کسایی که کیت رو در آمریکا دریافت کردن نشون می ده. همه توضیحات فیلم توی کاغذهایی که همراه کیت براتون میاد هست ولی اگر کسی خواست می تونه برای محکم کاری فیلم رو ببینه. اگرم فکر می کنین کسی احتیاج داره که فیلم رو ببینه لطفا براش بفرستین.

monir arch

عضو جدید
salam o khaste nabashin.man hameye unai k neveshte budin ro khundam o b har kasi k mishnasam mifrestam vali nemidunam k age jur darumad bayad berim amrika??????nemishe numune khun o befrestan unja?chon fekr nemikonam sharayete raftan bara hame jur beshe

djbagoor

عضو جدید
salam o khaste nabashin.man hameye unai k neveshte budin ro khundam o b har kasi k mishnasam mifrestam vali nemidunam k age jur darumad bayad berim amrika??????nemishe numune khun o befrestan unja?chon fekr nemikonam sharayete raftan bara hame jur beshe
مرسی شما لطف بزرگی می کنید
لازم نیست نمونه خون رو به آمریکا بفرستید!!!
فقط کافیه جواب آزمایش را به Email خواهر مونا ارسال کنید....
فقط می مونه اگر جوای مثبت باشه انشاالله اونو یکی از دوستان پیگیری کرده که می شه پک خون رو فرستاد ولی از طرفی هم اونچه که می خونی خودت به اون روشی که دوستان می گن حضور هر 2 فرد دهنده و گیرنده لازمه!!(خودمم درست نمی دونم کدوم حرف درسته!!حقیقتش)
حالا شما آزمایش رو انجام بده جواب آزمایش را به Email کن:
mina.zarei64@gmail.com

اون مشکل هم حل ناشدنی نیست دوست عزیز .
با تشکر

djbagoor

عضو جدید
انجام آزمایش در بیمارستان جکسون. پنجشنبه 21 ژانویه.

پنجشنبه این هفته در بیمارستان جکسون میامی امکانات انجام تست اچ ال ای به صورت مجانی فراهم شده. بانی این جلسه خانم دکتر گنجه ای آذر از پزشکان ایرانی این بیمارستان هستند. در صورتی که علاقه مند هستید در این برنامه شرکت کنید، لطفا به ایشون به آدرس زیر ایمیل بزنید که بتونن تعداد کافی کیت آزمایش تهیه کنن:

PGanjei@med.miami.edu

این هم پیغامیه که خودشون نوشتن:

Hello Everybody:
On this Marthin Luther King holiday I would like to thank you for offering your help for Mona( I am sorry that I am not able to respond you individually). Of those of you eligible to donate bone marrow for her( age 18-60) , some perhaps have done HLA testing via direct on line registration or by attending a blood community center ( located in all communities ) .
For those who have not done it yet, with the help of my friend and colleague Dr. Shariatmadar we have arranged to have a free testing ( sample from buccal mucosa) to be done at Jackson Memorial Hospital on this Thursday (1/21/2010 ) from 1:00-3:00 PM , Holtz Center Large Pathology Conference Room on the second floor.The room is East Tower( Holtz center) # 2034.
Please be there on time, it should take a few minutes only .
I will see you there !
Thank you,
PG

djbagoor

عضو جدید
حال مونا

حال مونا

حال مونا

مونا امروز از بیمارستان مرخص شد. فعلا دردش کنترل شده و خوشبختانه حالش بهتره.

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره چی شد؟خون مورد نظر پیدا شد یا نه؟؟؟با وجود این همه آزمایش دهنده .جواب بدیدن ببینیم چی شد و از نگرانی در بیاییم به تارسخ 89/01/24

djbagoor

عضو جدید
بالاخره چی شد؟خون مورد نظر پیدا شد یا نه؟؟؟با وجود این همه آزمایش دهنده .جواب بدیدن ببینیم چی شد و از نگرانی در بیاییم به تارسخ 89/01/24
سلام

خون مناسب هنوز پیدا نشده.

منا خوشبختانه حملهٔ درد مثل قبل ناداشته.

مادر منا هنوز پیشش هست که احتمالا یکی‌ از دلیل کنترل شدن بیماری هست.

متاسفانه من که این وبلاگ رو آپدیت می‌کنم یه مدتی‌ نمیتونم بنویسم. و معذرت می‌خوام که فاصله‌ها زیاد شده.

ولی‌ اگه خبری بشه حتما مینویسم.

helpsavemona.blogspot.com

antoni_d12

عضو جدید
مشهدی ها بری تست کجا برون؟

مشهدی ها بری تست کجا برون؟

لطفا برای تسریع در کمک رسانی به هموطنمون راهنمایی کنید...

xilizax

عضو جدید
ای بابا.
یعنی از سال پیش تا الان کسی پیدا نشده مشکل این خانوم رو حل کنه ؟

smmx

عضو جدید
سلام
من خيلي دوست دارم شانس خودم رو امتحان كنم و ببينم ميتونم يه كار خير انجام بدم يا نه؟

ولي شرايطي كه من دارم از جمله خانواده و غيره نميذارن

كاش ميشد:cry::crying2:
خدا ميدونه كه به خاطر همين موضوع ثبت نام كردم بلكه حال اين بنده خدا خوب بشه
متاسفانه سن من به گفته بعضي ها كمه:cry: . 15سالمه
كاش ميشد يه كاري از دستم بر بياد

djbagoor

عضو جدید
سلام
من خيلي دوست دارم شانس خودم رو امتحان كنم و ببينم ميتونم يه كار خير انجام بدم يا نه؟

ولي شرايطي كه من دارم از جمله خانواده و غيره نميذارن

كاش ميشد:cry::crying2:
خدا ميدونه كه به خاطر همين موضوع ثبت نام كردم بلكه حال اين بنده خدا خوب بشه
متاسفانه سن من به گفته بعضي ها كمه:cry: . 15سالمه
كاش ميشد يه كاري از دستم بر بياد
فکرنمی کنم محدودیت سنی وجود داشته باشه برای آزمایش
شما می تونید به طور رایگان در مز کز انتقال خون ایران آزمایش بدید و جواب آزمایش رو بگیرید و ارسال کنید...

فاطیما66

عضو جدید
سلام وخسته نباشید به همه ی هموطنان غیورو همدل واقعا ناراحت شدم که تاالان هیچ شخصی برای پیوند مناسب نبوده تااونجایی که بتونم منم حتما میرم ازمایش رومیدم فقط یچیزی انشاالله اگر جواب مثبت شد تنها عامل ناراحتیم رفتن به امریکاست که برام مقدورنیست.یه راه حلی برای اینکار پیدا کنید تا این ترس که برای منم بود برای دیگران نباشه چون من شانسمو امتحان میکنم.مونا جون برات دعا میکنیم امیدوارم سال دیگه سرحالوشاد باشی.

haunt

عضو جدید
سلام وخسته نباشید به همه ی هموطنان غیورو همدل واقعا ناراحت شدم که تاالان هیچ شخصی برای پیوند مناسب نبوده تااونجایی که بتونم منم حتما میرم ازمایش رومیدم فقط یچیزی انشاالله اگر جواب مثبت شد تنها عامل ناراحتیم رفتن به امریکاست که برام مقدورنیست.یه راه حلی برای اینکار پیدا کنید تا این ترس که برای منم بود برای دیگران نباشه چون من شانسمو امتحان میکنم.مونا جون برات دعا میکنیم امیدوارم سال دیگه سرحالوشاد باشی.
salam man tazeh ozv in bashgah shodam lotfan begid mona jun khub shode ya na
man mikham in azmayesh ro anjam bedam
lotfan begid alan halesh chetore
mer30

haunt

عضو جدید
salam man ozv jadid hastam az hame ozvhay faal khahesh mikonam age khabari az mona daran be man began
mamnun misham
man khodam reshtam oloom azmayeshgahi hast va khiely delam mikhad betunam be mona joon komak konam ta dobare shad va sarhal beshe va betune be movafaghiatash edame bedeh

haunt

عضو جدید
dj bagooor aziz salam mikham ke shoma be man komak konid ta befahmam mona joon alan halesh chetorre age momkene be man etela bedin
ba tashakor

abgine88

عضو جدید
دوست عزیز اگر قرار بود شما از تمام رشته ها سر در بیاری که عالی میشد اون فرد خودش دچار بیماری مونا هست
چیه این نامفهومه ومتخصص جراحی استخوان به نظر درست میاد

سلام من پیشنهاد میکنم سراغ این دکتر جمشیدی نرین
چون من یکی از بیماراش هستم منه بیچاره برای سهل انگاری ایشون تا الان 6 بار عمل شدم / باید یک بار عمل میشدم
من هم تقریبا مشکل این دوست عزیز + تومور استخوانی رو داشتم
خلاصه الان یک ساله منتطر عمل ام که همل بشم و راحت راه برم اما هنوز......

djbagoor

عضو جدید
2011-Apr-8

2011-Apr-8

مونا الان تو یکی از بیمارستان های شهر سیاتل داره مراحل آمادگی برای پیوند از روش " کورد بلاد" رو میگذرونه. از هفته آینده هم شیمی درمانیش شروع میشه . روزهای سختی رو در پیش داره. برای اینکه بتونه مقاومت کنه و همینطور برای موفقیت آمیز بودن عملش دعا کنید.

djbagoor

عضو جدید
2011-Apr-26

2011-Apr-26

خبر خوب: تستهای اولیه نشون داده که پیوند مونا موفقیت آمیز بوده. به نظر میاد که بدنش شروع کرده سلول های خون سالم رو تولید کردن.

شما می تونید خبر ها رو از وبلاگ
http://helpsavemona.blogspot.com
دنبال کنید

Bugmenot 21

عضو جدید
سلام دوستان

سلام دوستان

دوستان گلم لطفاً برای کمک به بیماران عزیزی همچون مونا در این سایت ثبت نام کنید تا برای نمونه گیری رایگان شما رو خبردار کنند. مرسی http://iscdp.tums.ac.ir/fa

mus

عضو جدید
سلام دوستان

کسی از آخرین وضعیت مونا خانم اطلاعی داره؟ ممنون می شم خبر رسانی کنید.

qaz123456789

عضو جدید
با سلام بنده مشکل پای پرانتزی دارم نمی دونم دکتر خدامراد جمشیدی ایا دکتر خوبی هستند تا عمل بنده رو انجام بدهند؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفاً بنده رو راهنمایی بکنه.
با تشکر

qaz123456789

عضو جدید
djbagoor;1525868[SIZE=2 گفت:
]نام و نام خانوادگی: دکتر خدامراد جمشيدي
رشته تخصصی : متخصص جراحي استخوان ومفاصل
استان: تهران
شهر: تهران
مطب: قائم مقام فراهاني نبش کوچه دوم پزشکان سينا
تلفن: 88501208

من ارتباط ایشون با مشکل مونا زارعی رو نمی فهمم کسی می تونه کمکم کنه منم بفهمم ؟:thumbsdown::thumbsdown:
[/SIZE]
لطفا در رابطه با این دکتر بیشتر توضیح بدهید
چون بنده در دو راهی قرار گرفته ام که عملم (پای پرانتزی) را ایشان انجام بدهند یا نه؟

بالا