اخجوووووووون من با دوسام قبلن بابا کرم میرقصیدیم اینقده حال میداد اما با تو نمیرقصم داداش رو بگو دستشو بده بهم باهم برقصیمیعنی برقصیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخجوووووووون من با دوسام قبلن بابا کرم میرقصیدیم اینقده حال میداد اما با تو نمیرقصم داداش رو بگو دستشو بده بهم باهم برقصیمیعنی برقصیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز شروع کردیا تیکه پرت نکن حالتو میگیرم داداش عصاب نداره میگیره جفتمونو یه فصل خدا میزنهمسئله خانوادگیه خخخخخخخخخخ
انشالله
درست میشه
اخجوووووووون من با دوسام قبلن بابا کرم میرقصیدیم اینقده حال میداد اما با تو نمیرقصم داداش رو بگو دستشو بده بهم باهم برقصیم
ههههههههههه میترسی اخیییییییی موتور یه چیز دیگست داداش یاماها میدونه چی میگیم ارزومونه رو موتور جون بدیماوه اوهخدارحم کرده حسابیبیشترمراقب باشمن ازمتور یه دنیا میترسماااا
چرا اعصاب نداری
اگه باگفتنش آروم میشی بگوخب
آدما باحرف زدن سبک میشنااااااااا
نریزتوخودت
باز شروع کردیا تیکه پرت نکن حالتو میگیرم داداش عصاب نداره میگیره جفتمونو یه فصل خدا میزنه
باز شروع کردیا تیکه پرت نکن حالتو میگیرم داداش عصاب نداره میگیره جفتمونو یه فصل خدا میزنه
هوووووووووووم ارهههههههههههه میترسی اخیییییییی موتور یه چیز دیگست داداش یاماها میدونه چی میگیم ارزومونه رو موتور جون بدیم
بیخیال مرد می ریزه تو خودش می ره تو تنهاییش خودش می مونه و موتورشو ...................
داداشی عزیز
اینطوری نگو درست میشه من مطمئنم
بخند جون من
بیخیال دادا
جونم.عمرم...من هسم.(وایسا بینم اصلا منظورت من بودم یا نه؟)[/QUOTEآجییییییییییم کجا لفته
ههههههههههه میترسی اخیییییییی موتور یه چیز دیگست داداش یاماها میدونه چی میگیم ارزومونه رو موتور جون بدیم
ههههههههههه میترسی اخیییییییی موتور یه چیز دیگست داداش یاماها میدونه چی میگیم ارزومونه رو موتور جون بدیم
بیخووووووووووود
اینم شد آرزو آخه
جایی نگیا
خدانکنه
ایشاا... با یاماها 120 سال عمرکنین
جونم.عمرم...من هسم.(وایسا بینم اصلا منظورت من بودم یا نه؟)
من دیروز رسما وصیت ناممو نوشتم اگه قطع نخاع شدم با آمپولی قرصی چیزی راحتم کنن

بخدا دلم شکستپ من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توکه متوری نیستی قربونت برم
شما130 سال عمرت باشه
مواظب داداشت باشیا
من دیروز رسما وصیت ناممو نوشتم اگه قطع نخاع شدم با آمپولی قرصی چیزی راحتم کنن
بخدا دلم شکست
باهات حرف نمیزنم دیگه
توکه متوری نیستی قربونت برم
شما130 سال عمرت باشه
مواظب داداشت باشیا
حقیقته زندگی و عشق ما موتور سواراست
آبجیمم موتور سواره
هسمت.دارمت.میخوامت.با مانع بی مانع آبجی خودمی...فقط نمیدونم اینا یهویی چشون شد از فاز قرو کمرو رقصو بابای کرم رفتن تو فاز وصیتنامه و جون دادن رو موتورو ... اوی یاسین؟کوجای پ؟منظورم خودت بودیااااااااااااا فچنگم

آره خوبنخدانکنه چیزیت بشه
توفکرمون انداختیا
نمیخوای بگی چی شده
حاله متورت خوبه
با من حرف نزن
به جان خودم دارم گریه میکنم خیلی بدی
آره خوبن
ما موتور سوارا رفتنم با خودمونه برگشتمون با خدا
هرکاری خطرات خودشو داره

میدونم چی میگی
اما یه جاییییییی باید بفکرخودتم باشی
اینجوری داغون میشی
تو بخود می کنی گریه کنیدرسته حق باتوئه
ولی نمیخوام بگی
اصلا حالا ک اینطوریه منم کارت اهدا دارم
حالا دوتایی گریه کنیم![]()
هسمت.دارمت.میخوامت.با مانع بی مانع آبجی خودمی...فقط نمیدونم اینا یهویی چشون شد از فاز قرو کمرو رقصو بابای کرم رفتن تو فاز وصیتنامه و جون دادن رو موتورو ... اوی یاسین؟کوجای پ؟![]()
خودم؟؟؟؟ بیخیال
تو بخود می کنی گریه کنی
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
جشن و شادی و پایکوبی و مهمونی به مناسبت تولد خاله پروانه(پروانه شیرازی) | مناسبتها | 84 | |
|
|
به افتخار دفاع کرده ها....(خودم...موحسن)...بفرمائید مهمونی | مناسبتها | 105 | |
| M | کربلایی امد......... | مناسبتها | 388 | |
| M | ۩۞۩ٌ و بلخره یاسین هم فارق تحصیل گشت ۩۞۩ٌ | مناسبتها | 839 | |
|
|
یاسین جان تولدت مبارک | مناسبتها | 583 |