منم میگم 14تا عالیه
سلام با این نرخ سکه دیگه همون 14 تا به نیت 14 معصوم هم زیاده![]()
د آخه مشکل همینه که شما نباید بگید مهریه چقدر باشه................![]()
خب شما بگو چند تا خوبه.خدایی؟
به نظر من اکثر دخترها واسه این مهریه را بالا انتخاب میکنند که به طرفشون اعتماد ندارند و اینجوری میخواهند یک جورایی از نظر خودشون خیالشون از بابت طرف راحتتر باشه (البته من کاری به استثناها ندارم)
من خودم شخصا در این مورد حرفی نمیزنم چون اگر طرفم را بخوام و طرفم واقعا مرد خوبی باشه همه جوره باهاش راه میام پس نمیتونم مقداری برای این موضوع تعیین کنم
افرین باحرفت کاملا موافقم....به نظر من اکثر دخترها واسه این مهریه را بالا انتخاب میکنند که به طرفشون اعتماد ندارند و اینجوری میخواهند یک جورایی از نظر خودشون خیالشون از بابت طرف راحتتر باشه (البته من کاری به استثناها ندارم)
من خودم شخصا در این مورد حرفی نمیزنم چون اگر طرفم را بخوام و طرفم واقعا مرد خوبی باشه همه جوره باهاش راه میام پس نمیتونم مقداری برای این موضوع تعیین کنم
.به نظر من اکثر دخترها واسه این مهریه را بالا انتخاب میکنند که به طرفشون اعتماد ندارند و اینجوری میخواهند یک جورایی از نظر خودشون خیالشون از بابت طرف راحتتر باشه (البته من کاری به استثناها ندارم)
.
.
.
شما قصد ازدواج ندارین احیانا" ؟![]()
چو دانی و پرسی سوالت خطاست..............![]()
مهریه اگه نباشه بهتره. بجاش یه قرارداد نوشته بشه که اگه جدا شدند همه دارائیهاشونو به نسبت مساوی تقسیم کنند این از همه ش بهتره. من دیگه از احکام شرعی حالم بهم میخوره.
طرف شناسی سخته هااگرآدم طرفشوبشناسه مهریه هم می ده بهش تازهچرابگیره
قدیمیا اینجوری گفتن دیگه؟az qadim goftan 1kish
khoobe
2tash base
salam khooBقدیمیا اینجوری گفتن دیگه؟
rasT emshabam aroosi dariimaکلای شرعی بر سر داماد گذاشتن![]()
سلام خوبم.usalam khooB
are dg
man hamin yadame
shoma khodesho dargir nakonخیلی زیاد
shoma khodesho dargir nakon
واقعا؟وفات تمومید باز میخاین راش بندازینrasT emshabam aroosi dariima
are dgواقعا؟وفات تمومید باز میخاین راش بندازین
نه ولی میخای به قوله خودت تاپیکه باغ عروسی بزنیم؟بنیان گذارشم توare dg
??bade mg
marjan will kill meنه ولی میخای به قوله خودت تاپیکه باغ عروسی بزنیم؟بنیان گذارشم تو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهریه متفاوت یک دختر تهرانی | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
عجیبترین مهریه ها در ایران.... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
مهریه و زندگی زناشویی | گفتگوی آزاد | 170 | |
![]() |
مصوبه ی جدیددولت..نرخ مهریه مثله دیه یک شخص کامل | گفتگوی آزاد | 22 | |
S | مهریه ماماناتون چقد بوده؟ | گفتگوی آزاد | 3 |