من یک اخراجی دائم ام

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سلام دوستای من
من چند روز پیش اخراج موقت شدم
و الان یه صحبت کوچیکی با شما دوستای خوبم دارم
بدون این که به بیراهه برم، میرم سر اصل مطلب
روزی که وارد این سایت شدم
نکته ای که تو ذوقم زد، نبود تالار برای رشته ای مثل پلیمر بود
یعنی کاملتر بگم، برخورد سلیقه ای مدیران عزیزمون که جای رشته ای مثل رباتیک رو در صفحه ی اصلی میدونستن وپلیمر رو ...
این به کنار
ولی کمی بعد با اخطارهای عجیبی روبرو شدم که نشون میداد برخوردهای سلیقه ای فقط محدود به چنین مسائلی نیست
مطالبی که سیاسی مورددار خوانده میشدن
مطالبی که مشابهش توی سایت فراوان بود
و اون مطلب به هیچ وجه مورددار هم به چشم نمیومد
2 بار به این بهانه مورد لطف قرار گرفتم تا پستی که موجب اخراج موقتم شد
تاپیکی که در تالار عکس قرار دادم و عکسی بود که 30 سال سانسور شده بود
عکسی که در اون بنیانگذار جمهوری اسلامی از پله های هواپیما پایین میومد و پشت سر او افرادی بودند
حتما فیلمهای 12 بهمن و عکسهاش رو دیدین
از این به بعد به تکه تکه بودن فیلمها و نشان ندادن کامل افرادی که از هواپیما خارج میشن هم یه دقتی بکنین
یعنی در واقع سانسور؛
اما این عکس هم در تالار عکس ما سانسور شد
برخوردی شدید
من اخراج موقت شدم و اون تاپیک محذوف
در حالی که
اون سایتی که من مطالب رو عینا از روش برداشتم هم ف**** نشده
و اون مطلب کاملا خبری بود و عاری از تحلیل و نظر شخصی و ...
واقعا آستانه ی تحمل مدیران ما،
بهتره جور دیگه ای بگم
آستانه ی هراس و بیم ف**** شدن ما واقعا انقدر پایین اومده؟
تا جایی که اوردن نامی از کسی
عکسی از او
و...
با عقوبتی سخت روبرو خواهد شد؟
اخراجی موقت...
این سایت نمودی از جامعه ی ترسو و بزدل ما نیست؟
نمونه ای از جامعه ای که دخترای پاکشون رو با شکنجه سوار ماشین پلیس میکنن و بالاترین هنر ما تماشا و استثنائا فیلمبرداری توسط یک فرد شجاع(!) است
جامعه ای که برای ترسوندنشون هر کاری میکنن، جامعه هم میگه به روی چشم، ترسیدم
به روی چشم، از حقم گذشتم
به روی چشم ، ....
خب حالا ...
راستش اولش میخواستم کاملا از سایت خداحافظی کنم
ولی خب یاد قول و قراری افتادم که با دوستای پلیمریم داشتم
پس دوستای خوب من
میشه گفت همگیتون خداحافظ
من از این به بعد فقط در تالار خودمون فعالیت میکنم، البته تا مدتی که به قولم با دوستانم وفا کنم و قرارمون رو به سرانجام برسونیم
بعد از تتمه ی حضور من هم خلاص میشین
به خدا می سپارمتون

پی نوشت : لطفا مدیران عزیزی که تحت عنوان مطالب سیاسی مورد دار به من لطف کردن، اگر براشون مقدوره ، اون پستها یا تاپیکهایی که مورد رو در آنها مشاهده کردن ،قرار بدن، تا هم بچه ها نمونه ای برای قیاس داشته باشند ،هم من خطاکارتر جلوه کنم.
سپاسگذارم

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
کورش عزيزم!
:gol:
سپاس‌گزارم از تو که درد و دل کردي و نذاشتي سخنت در دل بمونه... تو يک اخراجي دائم نيستي کورش جان از نظر من، تو يکي از همسايگان و اعضاي خوب ما هستي عزيزم... نياز به دليل هم ندارم... تاپيک‌هاي سودمندي که در تالارهاي عمومي زدي... بحث‌هايي که از کلام جديد و... مطرح کردي... شعرهايي که در تالار هنر و ادبيات به يادگار نوشتي...بحث زيبايي که در محفل ادبي مطرح کردي...
از اخطار ناراحتي کورش؟ تو؟! خجالت نمي‌کشي؟ کسي که قصد توسعه‌ي سياسي و فرهنگي رو داره، اين قدر بايد شکننده و ترد باشه؟! کورش جان، در برابر اخطار و قوانين چرا مثل سقراط عمل نمي‌‌کني که جام شوکران رو به احترام مدنيت و قانون سرکشيد؟؟! به نظر تو آبروي سقراط رفت؟
عزيزم،‌ اين طبيعيه، هرکسي که فعاليتش بالاتر مي‌ره، ميزان احتمال خطاش هم بالاتر مي‌ره... نه خطا امري غيرممکنه، نه اخطار امري غيرطبيعي... برو توي پروفايلم، مستقيما از جناب ادمين من اخطار گرفتم... همين ديشب خواهرزاده‌‌ خودم از من اخطار گرفت، خب که چي؟... اين‌ها صرفا به خاطر ايجاد نظم و آرامش در باشگاه است و بدون در نظر گرفتن دوستي و خويشاوندي...
بعدشم، تو و بقيه بچه‌ها ظاهرا در جريان نيستين، اخطار دادن به اين راحتي‌ هم نيست کورش... بيشتر اخطارها به صورت يه تاپيک در تالار مخصوصش به نمايش در ميان، مديران جمع مي‌شن و براي بعضي‌هاشون که جاي بحث و پيگيري داره، کلي بحث مي‌کنن... که آيا اين اخطار درست بوده يا نه... تو چمي‌دوني چه خبره کورش و چه بحث‌هايي مي‌شه... به صداقتم ايمان داشته باش که براي کم و زياد شدنش، حتا در بعضي مواقع پاک شدن اون اخطار، بين مديران کدورت پيش مياد، اين همه وقت، اين همه درگيري، به‌خاطر حرمت و احترامي است که اعضا دارن و رعايت عدل و انصاف...
براي اخطار تو عزيزم، دقيقا 9 پست از طرف مديران ارائه شده... و در نهايت از طرف خود ادمين اخطارت پاک شده... منتها طبيعيه تا بخواد به اين نتايج برسن، وقت مي‌بره...تاپيک تو سياسي بود کورش جان، اما به دليل حضور تاپيک مشابهش اخطارت حذف شد...اين‌ها دليل بر تواضع در رفع اشتباه از جانب مديران نيست؟
تو اسم مواجهه با مباحث سياسي رو بزدلي مي‌ذاري اما من اسمشو احتياط مي‌ذارم... کورش عزيزم، بحث مسدود شدن سايت جديه و شوخي بردار نيست! اولا اين‌جا در اصل يه سايت تخصصي مهندسيه بعدشم ما نمي‌تونيم به خاطر بعضي از مباحث سياسي، سايت رو با خطر مسدود شدن مواجه کنيم که کل مباحث تخصصي مهندسي تعطيل بشه...
با تو خيلي حرفا داشتم و دارم کورش جان، اما به قدري زيادن نمي‌دونم از کجا بگم... حتا براي مطلبي که براي مردم نوشتي... براي اون‌هام جواب دارم... اما خيلي طولاني مي‌شه...فعلا تمرکزم گرفته شده... خودت بايد بدوني با چه شتابي اين‌ها رو نوشتم...
در ضمن يعني چي مي‌رم توي تالار خودم مطلب مي‌نويسم؟ :razz:تو از بچه‌هاي خوب تالار هنر و ادبياتي، جرأت داري اون جا نيايي تا خودم به خدمتت برسم! اخراجت مي‌کنم!:w05:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
کورش عزيزم!
سپاس‌گزارم از تو که درد و دل کردي و نذاشتي سخنت در دل بمونه... تو يک اخراجي دائم نيستي کورش جان از نظر من، تو يکي از همسايگان و اعضاي خوب ما هستي عزيزم... نياز به دليل هم ندارم... تاپيک‌هاي سودمندي که در تالارهاي عمومي زدي... بحث‌هايي که از کلام جديد و... مطرح کردي... شعرهايي که در تالار هنر و ادبيات به يادگار نوشتي...بحث زيبايي که در محفل ادبي مطرح کردي...
از اخطار ناراحتي کورش؟ تو؟! خجالت نمي‌کشي؟ کسي که قصد توسعه‌ي سياسي و فرهنگي رو داره، اين قدر بايد شکننده و ترد باشه؟! کورش جان، در برابر اخطار و قوانين چرا مثل سقراط عمل نمي‌‌کني که جام شوکران رو به احترام مدنيت و قانون سرکشيد؟؟! به نظر تو آبروي سقراط رفت؟
عزيزم،‌ اين طبيعيه، هرکسي که فعاليتش بالاتر مي‌ره، ميزان احتمال خطاش هم بالاتر مي‌ره... نه خطا امري غيرممکنه، نه اخطار امري غيرطبيعي... برو توي پروفايلم، مستقيما از جناب ادمين من اخطار گرفتم... همين ديشب خواهرزاده‌‌ خودم از من اخطار گرفت، خب که چي؟... اين‌ها صرفا به خاطر ايجاد نظم و آرامش در باشگاه است و بدون در نظر گرفتن دوستي و خويشاوندي...
بعدشم، تو و بقيه بچه‌ها ظاهرا در جريان نيستين، اخطار دادن به اين راحتي‌ هم نيست کورش... بيشتر اخطارها به صورت يه تاپيک در تالار مخصوصش به نمايش در ميان، مديران جمع مي‌شن و براي بعضي‌هاشون که جاي بحث و پيگيري داره، کلي بحث مي‌کنن... که آيا اين اخطار درست بوده يا نه... تو چمي‌دوني چه خبره کورش و چه بحث‌هايي مي‌شه... به صداقتم ايمان داشته باش که براي کم و زياد شدنش، حتا در بعضي مواقع پاک شدن اون اخطار، بين مديران کدورت پيش مياد، اين همه وقت، اين همه درگيري، به‌خاطر حرمت و احترامي است که اعضا دارن و رعايت عدل و انصاف...
براي اخطار تو عزيزم، دقيقا 9 پست از طرف مديران ارائه شده... و در نهايت از طرف خود ادمين اخطارت پاک شده... منتها طبيعيه تا بخواد به اين نتايج برسن، وقت مي‌بره...تاپيک تو سياسي بود کورش جان، اما به دليل حضور تاپيک مشابهش اخطارت حذف شد...اين‌ها دليل بر تواضع در رفع اشتباه از جانب مديران نيست؟
تو اسم مواجهه با مباحث سياسي رو بزدلي مي‌ذاري اما من اسمشو احتياط مي‌ذارم... کورش عزيزم، بحث مسدود شدن سايت جديه و شوخي بردار نيست! اولا اين‌جا در اصل يه سايت تخصصي مهندسيه بعدشم ما نمي‌تونيم به خاطر بعضي از مباحث سياسي، سايت رو با خطر مسدود شدن مواجه کنيم که کل مباحث تخصصي مهندسي تعطيل بشه...
با تو خيلي حرفا داشتم و دارم کورش جان، اما به قدري زيادن نمي‌دونم از کجا بگم... حتا براي مطلبي که براي مردم نوشتي... براي اون‌هام جواب دارم... اما خيلي طولاني مي‌شه...فعلا تمرکزم گرفته شده... خودت بايد بدوني با چه شتابي اين‌ها رو نوشتم...
در ضمن يعني چي مي‌رم توي تالار خودم مطلب مي‌نويسم؟ :razz:تو از بچه‌هاي خوب تالار هنر و ادبياتي، جرأت داري اون جا نيايي تا خودم به خدمتت برسم! اخراجت مي‌کنم!:w05:
پاسخ زیبایی بود اما......

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
پاسخ زیبایی بود اما......
آسمان عزيزم! اين اما‌ها براي همه ما هميشه باقي مي‌مونه، چون هيچ‌کدوم از ما، نه اعضا نه مديران، معصوم نيستن...
مهم اينه که با همين گفت و گوها به تعديل برسيم... راه درست رو پيدا کنيم و به جبرانش برخيزيم... تا جايي که مي‌دونم اخطار کورش عزيزم، بعد از چند روز پيگيري مديران از طرف خود ادمين پاک شد... ما چه خصومتي با هم مي‌تونيم داشته باشيم؟ ما که اين‌جا همسايه‌ايم که به واقع خويشاونديم...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باهات موافقم كورش جان ما با هم زياد كل كل داريم ولي فقط و فقط ورزشي الان فكر مي كنم راست ميگي يه سري بايد اخطار يا تذكر بگيرن كه مي گيرن و يه سري بايد اخراج بشن كه ميشن من فكر مي كنم اگه قرار به اخراجت باشه دنبال پست خلاف نمي گردن چون از حرف زدنت خوششون نمياد اخراج ميشي

آخرین ویرایش:

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
من باهات موافقم كوروش جان ما با هم زياد كل كل داريم ولي فقط و فقط ورزشي الان فكر مي كنم راست ميگي يه سري بايد اخطار يا تذكر بگيرن كه مي گيرن و يه سري بايد اخراج بشن كه ميشن من فكر مي كنم اگه قرار به اخراجت باشه دنبال پست خلاف نمي گردن چون از حرف زدنت خوششون نمياد اخراج ميشي
از تو بعيده افشين جان، خيلي غير منصفي...از تو بعيده...
پس پاک کردن اخطارها يا تذکر‌ها از همين افرادي که مي‌گي مديران ازشون خوششون نمياد چه معنايي داره؟:que:

کافر عزیزم
1 اینکه بسیار ممنون . سپاسگزارم
ولی از این گذشته
من تا به حال از اخطار ترسی نداشتم
میتونی ببینی که سعی کردم با ربات اخطاردهنده هم طرح دوستی بریزم(نگو دیوانه ام)
من اصلا حرفم اخطار نیست
حرفم برخورد سلیقه ایه
حرفم ترسه

من مطمئنا تاپیکی زدم که سیاسی بود، شاید اون هم از نوع مورددار
ولی برخورد سلیقه ایه
ابتدا مدیران عزیزمون عمل میکنن بعد اون پست و تاپیک رو مورد بررسی قرار میدن و برخورد رو بهینه میکنن
بعله
درسته
برخی پستها جای تأمل هم نداره
حتی در زمینه ی سیاسی این پست اخیر من هم شاید اینگونه باشه
ولی پستهای قبلی من اصلا اینگونه نبود
اصلا یکیش که جوری بود که اگر در سایتی دولتی میزدم مورد تشویق هم قرار میگرفتم
گذشته از پست اخیر من
پستهای رباتهایی که در تالار اخبار هم فعالیت دارن موردداره، نیست؟ مطلقا نیست؟
ولی
توجیهی متفاوت دارند

کورش جان، در برابر اخطار و قوانين چرا مثل سقراط عمل نمي‌‌کني که جام شوکران رو به احترام مدنيت و قانون سرکشيد؟؟! به نظر تو آبروي سقراط رفت؟
کافر عزیز من
سقراط هم عاقبتش رو اگر میدانست در دادگاه متفاوت عمل میکرد
درست که در پایان پذیرفت و بر پای عمل خویش ایستاد
اما خود سقراط انقدر ادعاهای دادگاه رو خنده دار و غلط میدانست که در دادگاه به نوعی به سخره گرفت دادگاه رو
هیئت منصفه در رأی گیری ابتدایی بسیار شکننده او را محکوم کرده بودند
اما پس از اینکه در دفاعیه ی پایانی او احساس تمسخر کردند قاطع او را محکوم کردند
بحث من این نیست
نه من سقراطم
نه اهالی باشگاه ما ناآگاه به مانند اهالی جامعه ی دوران او

اين‌ها دليل بر تواضع در رفع اشتباه از جانب مديران نيست؟
این عمل مدیران کاملا شایسته ی تقدیره
ولی آیا در هنگامی که کسی اخراج موقت میشه و سپس بخشوده میشه
کسی جزء خود او و مدیران متوجه این جریان حذف اخطار میشه

خداپرست مهربان من
از این که مانند برادر کوچکترت درد دل من رو مرهمی بودی واقعا سپاسگزارم
ولی بحث من برای عدم فعالیت
همان موضوع احتیاط بود
مگر خود تو نمی گویی که من اشتباه میکنم که از اخطار گرفتن ناراحتم
من خودم هم این رو میدونم
من از اخطار گرفتن ابایی ندارم و نداشتم
اخطارهای پیشینم هرچقدر هم ساده و یا سلیقه ای بودند من اعتراضی نداشتم
و به خدا قسم وقتی اعتراض افشین به اخطاری که گرفته بود رو دیدم هم پیش خودم گفتم اخطار گرفتن که ناراحتی نداره ، چرا افشین ناراحته!!!؟(البته من زیادی بی خیالم، افشین حق داشت)

همانطور که گفتم بحث من همان احتیاط است
من آدم محتاطی نیستم
و برای سایت خطر دارم
خود تو میگی ماهیت سایت تخصصیه
من هم فقط قصد برخورد تخصصی دارم
این تاپیک رو هم برای این گذاشتم که دوستان من که اخراج شدن من رو دیدند متوجه شوند که چرا اخراج شدم، اگر نبودند،
من خودم به اخراج شدنم میخندیدم (من کلا ادمی نیستم که امکان این باشد که نخندم)
ولی وقتی محدودت میکنند
بهت میگویند نکن
نخواه
نمیشود
ادم به فریاد زدن راضی میشود
ولی وای به روزی که جلوی دهانت را هم بگیرند
بگویند نگو
بگویند ننویس
بگویند نگو که چرا اخراج شدم!

آخرین ویرایش:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز تبریک میگم.
با تمام وجود دست شما را میفشارم
شما که ایستاده مردن را انتخاب کردی
شما را با تمام شور انقلابیم در اغوش میگیرم.
این بهای ازادی را تمام ازادی خواهان و ازاد اندیشان با افتخار به جان و دل میخرند.

من باهات موافقم كورش جان ما با هم زياد كل كل داريم ولي فقط و فقط ورزشي الان فكر مي كنم راست ميگي يه سري بايد اخطار يا تذكر بگيرن كه مي گيرن و يه سري بايد اخراج بشن كه ميشن من فكر مي كنم اگه قرار به اخراجت باشه دنبال پست خلاف نمي گردن چون از حرف زدنت خوششون نمياد اخراج ميشي
ممنونم افشین جونم
بخاطر حضورت که ادم رو دلگرم میکنه
به خدا بخاطر تأییدت نیست!:redface:
راستی ببخشید اگر تو توضیحم اسمی ازت بردم بدون اجازه و حق مؤلف رو رعایت نکردم;)
در رابطه با این جور اخطارهای بی مورد 2 نفر یادم بودن
یکیشون تو بودی که خب عزیزتر هم بودی
گفتم دیگه تا دیر نشده جواب بدم
یادم رفت اجازه بگیرم!

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
كافر جان خيلي دوستت دارم و خيلي قبولت دارم ولي داري كار اشتباه كس ديگري رو درست مي كنيا

چرا كسي كه اخراجش كرده يه بار نمياد و معذرت نمي خواد اگه اخراجش درست بوده پس تو نبايد دلجويي كني اگه درست نبوده پاك كردن اخطار چيزي رو درست نمي كنه چرا اخطار دهنده نبايد از كار نادرست خودش اظهار پشيماني كنه؟؟؟

اميدوارم هرگز تو زندگي اخطار نگيريم چون اخطار زندگي به اشتباه داده نميشه و پاك شدني هم نيست

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
کورش جان!
عزيز دلم، من بايد مطالبت رو اول با دقت و تمرکز بخونم، و با همون شرايط جواب بدم...
...:gol:
از بچه‌هاي ديگه هم خواهش مي‌کنم، جوري بحث نکنن که حمل بر اين بشه ماها ظرفيت آزادي بيان در احقاق حقوقمون رو نداريم.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
كافر عزيز چرا بايد اخطاري به اشتباه داده بشه تا بعد پاك بشه قبول مديران عاري از اشتباه نيستن ولي همين اخطارهايي كه به دليل كلام نامناسب داده ميشن و بعدش پاك ميشن كلام نا مناسبي ندارن براي اينكه بدوني كلام نامناسب نداره نيازي به عصمت و عاري از اشتباه نيست به خدا

كافر عزيز من يه برداشت از اين تذكرات و بدون كسر امتياز و اخطار و اخراج ها كه بعدش پاك ميشن دارم حالا درست يا غلطه يا عجولانس نمي دونم برداشت من اينه كه يعني كاربر محترم شايد حق با توئه ولي به صلاحته كه ديگه بحث رو ادامه ندي يعني وقتي اخطار مي گيري خود به خود سعي مي كني ديگه به سمت اون بحث نري حالا چه پاك بشه و چه نشه

راستي كورش فكر كنم حالا فهميدي من چرا واسه اون تذكري كه گرفتم ناراحت بودم ناراحتي من واسه خاطرتذكر نبود اونجا هم گفتم واسم مهم نيست ولي ناراحتيم از نفس اين كار بود

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي كافر جان من نگفتم مديران از كسي خوششون مياد يا بدشون مياد مديران فقط از لحن حرف زدن يه عده خوششون مياد يه عده بدشون مياد شايد در واقع مديران تصميم مي گيرن كه كاربران در چه محدوده اي حرف بزنن

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
كافر عزيز چرا بايد اخطاري به اشتباه داده بشه تا بعد پاك بشه قبول مديران عاري از اشتباه نيستن ولي همين اخطارهايي كه به دليل كلام نامناسب داده ميشن و بعدش پاك ميشن كلام نا مناسبي ندارن براي اينكه بدوني كلام نامناسب نداره نيازي به عصمت و عاري از اشتباه نيست به خدا

كافر عزيز من يه برداشت از اين تذكرات و بدون كسر امتياز و اخطار و اخراج ها كه بعدش پاك ميشن دارم حالا درست يا غلطه يا عجولانس نمي دونم برداشت من اينه كه يعني كاربر محترم شايد حق با توئه ولي به صلاحته كه ديگه بحث رو ادامه ندي يعني وقتي اخطار مي گيري خود به خود سعي مي كني ديگه به سمت اون بحث نري حالا چه پاك بشه و چه نشه

راستي كورش فكر كنم حالا فهميدي من چرا واسه اون تذكري كه گرفتم ناراحت بودم ناراحتي من واسه خاطرتذكر نبود اونجا هم گفتم واسم مهم نيست ولي ناراحتيم از نفس اين كار بود
افشين جان!
ببين، من نه، همه‌ي مديران، پيش از اين‌که مدير باشن، مثل تو مثل بقيه يه کاربرن...مادرزادي که مدير نبودن! يه مدت مثل بقيه مطلب نوشتن، به باشگاه سر زدن و با حفظ سمت(!) نظم و انتظام تالاري هم به عهده گرفتن... اين دليل نمي‌شه که از شما دور باشن، يا از آسمون نازل شده باشن!!
با اين اوصاف
اينو با يه دنيا درد مي‌گم: با درک متقابل هواي همديگه رو داشته باشيم! شرايط رو درک کنيم و به هم احترام بگذاريم...
اين‌جا ما عضو يه خانواده بزرگ هستيم، وقتي يه مدير اخطاري که داده، پاکش مي‌کنه و با اين کار عملا پوزش مي‌طلبه... شما هم بزرگوارانه بخشايش داشته باشين...

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشين جان!
ببين، من نه، همه‌ي مديران، پيش از اين‌که مدير باشن، مثل تو مثل بقيه يه کاربرن...مادرزادي که مدير نبودن! يه مدت مثل بقيه مطلب نوشتن، به باشگاه سر زدن و با حفظ سمت(!) نظم و انتظام تالاري هم به عهده گرفتن... اين دليل نمي‌شه که از شما دور باشن، يا از آسمون نازل شده باشن!!
با اين اوصاف
اينو با يه دنيا درد مي‌گم: هواي همديگه رو داشته باشيم!
اين‌جا ما عضو يه خانواده بزرگ هستيم، وقتي يه مدير اخطاري که داده، پاکش مي‌کنه و با اين کار عملا پوزش مي‌طلبه... شما هم بزرگوارانه بخشايش داشته باشين...

باشه كافر عزيز من كه خودم هيچوقت از كسي كينه اي به دل نمي گيرم و عادت دارم حرفمو بزنم تا جايي واسه كينه نمونه ولي نمي دونم متاسفانه يا خوشبختانه من با حرفات متقاعد نشدم بازم فكر مي كنم اخطاري كه داده ميشه و بعدش پاك ميشه در واقع يه ترساندن هست واسه اينكه يعني داري زياده روي مي كني اميدوارم برداشت من غلط و حرف تو درست باشه
به نظر من تو هر زمينه اي وقتي يه اخطار ميگيري حالا چه بعدش پاك بشه و چه نشه خود به خود يه كم هواي خودتو بيشتر داري(به نظر من هدف اين اخطارا همينه)عين ورزش خودمون مي مونه ديگه هر دو رزمي كاريم وقتي اخطار مي گيري حتي وقتي پاك بشه مي فهمي كه اين داور نسبت به اين حركت حساسه پس ديگه تكرارش نمي كني ولي اونجا يه خوبي داره كه اگه اون داور به اشتباه نسبت به يه حركت حساس باشه يه جريمه اي ميشه

ولي ياد هممون باشه كه همه ي اخطارايي كه ميديم مثل اخطاراي اين سايت پاك شدني نيست پس دقت بيشتري داشته باشيم

كار من شده موش دووندن شرمنده از همه معذرت اصلا نبايد دخالت مي كردم بازم معذرت

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

سلام دوستای من
من چند روز پیش اخراج موقت شدم
و الان یه صحبت کوچیکی با شما دوستای خوبم دارم
بدون این که به بیراهه برم، میرم سر اصل مطلب
روزی که وارد این سایت شدم
نکته ای که تو ذوقم زد، نبود تالار برای رشته ای مثل پلیمر بود
یعنی کاملتر بگم، برخورد سلیقه ای مدیران عزیزمون که جای رشته ای مثل رباتیک رو در صفحه ی اصلی میدونستن وپلیمر رو ...
این به کنار
ولی کمی بعد با اخطارهای عجیبی روبرو شدم که نشون میداد برخوردهای سلیقه ای فقط محدود به چنین مسائلی نیست
مطالبی که سیاسی مورددار خوانده میشدن
مطالبی که مشابهش توی سایت فراوان بود
و اون مطلب به هیچ وجه مورددار هم به چشم نمیومد
2 بار به این بهانه مورد لطف قرار گرفتم تا پستی که موجب اخراج موقتم شد
تاپیکی که در تالار عکس قرار دادم و عکسی بود که 30 سال سانسور شده بود
عکسی که در اون بنیانگذار جمهوری اسلامی از پله های هواپیما پایین میومد و پشت سر او افرادی بودند
حتما فیلمهای 12 بهمن و عکسهاش رو دیدین
از این به بعد به تکه تکه بودن فیلمها و نشان ندادن کامل افرادی که از هواپیما خارج میشن هم یه دقتی بکنین
یعنی در واقع سانسور؛
اما این عکس هم در تالار عکس ما سانسور شد
برخوردی شدید
من اخراج موقت شدم و اون تاپیک محذوف
در حالی که
اون سایتی که من مطالب رو عینا از روش برداشتم هم ف**** نشده
و اون مطلب کاملا خبری بود و عاری از تحلیل و نظر شخصی و ...
واقعا آستانه ی تحمل مدیران ما،
بهتره جور دیگه ای بگم
آستانه ی هراس و بیم ف**** شدن ما واقعا انقدر پایین اومده؟
تا جایی که اوردن نامی از کسی
عکسی از او
و...
با عقوبتی سخت روبرو خواهد شد؟
اخراجی موقت...
این سایت نمودی از جامعه ی ترسو و بزدل ما نیست؟
نمونه ای از جامعه ای که دخترای پاکشون رو با شکنجه سوار ماشین پلیس میکنن و بالاترین هنر ما تماشا و استثنائا فیلمبرداری توسط یک فرد شجاع(!) است
جامعه ای که برای ترسوندنشون هر کاری میکنن، جامعه هم میگه به روی چشم، ترسیدم
به روی چشم، از حقم گذشتم
به روی چشم ، ....

خب حالا ...
راستش اولش میخواستم کاملا از سایت خداحافظی کنم
ولی خب یاد قول و قراری افتادم که با دوستای پلیمریم داشتم
پس دوستای خوب من
میشه گفت همگیتون خداحافظ
من از این به بعد فقط در تالار خودمون فعالیت میکنم، البته تا مدتی که به قولم با دوستانم وفا کنم و قرارمون رو به سرانجام برسونیم
بعد از تتمه ی حضور من هم خلاص میشین
به خدا می سپارمتون

پی نوشت : لطفا مدیران عزیزی که تحت عنوان مطالب سیاسی مورد دار به من لطف کردن، اگر براشون مقدوره ، اون پستها یا تاپیکهایی که مورد رو در آنها مشاهده کردن ،قرار بدن، تا هم بچه ها نمونه ای برای قیاس داشته باشند ،هم من خطاکارتر جلوه کنم.
سپاسگذارم

1) طبق قوانین نوشته شده سایت(اینجا) ارسال هر گونه تاپیک که به سیاست ربط داشته باشه اخراج، و تحت هیچ عنوان به این سایت مربوط نمی شود که در سایت های دگر چه قوانینی موجود می باشد.

2) تالار پلیمر به درخواست اینجانب به زیر شاخه مهندسی شیمی پیوسته شده است که حداقل بتونم کمی بهش رسیدگی کنم، که در حال حاظر اصلا نمی تونم.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
1) طبق قوانین نوشته شده سایت(اینجا) ارسال هر گونه تاپیک که به سیاست ربط داشته باشه اخراج، و تحت هیچ عنوان به این سایت مربوط نمی شود که در سایت های دگر چه قوانینی موجود می باشد.
.

شرمنده باز حرف مي زنم سعي مي كنم آخرين پستم تو اين تاپيك باشه ولي اگه اين جريمه اش اخراجه كورش بخشيده شد ديگه يعني اخراجش اشتباه بوده من كه اينو نمي فهمم!!!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
1
در حالی که من روزانه تعداد بالایی پست از شما در تاپیکها و تالارهای متفاوت میبینم
فقط آدرس رو بگذارید! تعداد لینک های امروز و دیروز و حدود یک هفته ی پیش رو بگذارید. تعداد لینک ها بالا باشد.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
1
در حالی که من روزانه تعداد بالایی پست از شما در تاپیکها و تالارهای متفاوت میبینم
فقط آدرس رو بگذارید! تعداد لینک های امروز و دیروز و حدود یک هفته ی پیش رو بگذارید. تعداد لینک ها بالا باشد.

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمها را باید شست... جوری دیگر باید دید...

چشمها را باید شست... جوری دیگر باید دید...

به نظر من باید ...
کمی از کمتر سخت گیری کرد...
و مدیران سایت به حال این قضایا فکری بکنند...
نه اینکه با کوچکترین مورد و خطایی...سریعا Warningو...بستن تاپیک و از همه بدتر اقدام به اخراج کردن کنن....

چشمها را باید شست...
جوری دیگر باید دید...

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
چشم‌ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد!

چشم‌ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد!

به نظر من باید ...
کمی از کمتر سخت گیری کرد...
و مدیران سایت به حال این قضایا فکری بکنند...
نه اینکه با کوچکترین مورد و خطایی...سریعا Warningو...بستن تاپیک و از همه بدتر اقدام به اخراج کردن کنن....

چشمها را باید شست...
جوری دیگر باید دید...
جدا اين طور فکر مي‌کني که سريعا چنين برخوردي مي‌شه؟؟
اين توقع هم مديران از کاربران دارن که نظم و انضباط رو رعايت کنن!
خود شما با اين که تاپيک "ايرج ميرزا" قفل شد و پاسخي منطقي به شما داده شد، اما امروز اشعار ايرج ميرزا رو با اسم قلب مادر در تالار مشاهير درج کردين... اين بي حرمتي به مدير نيست؟! تا الان اخطاري دريافت کردين؟ :que:
بهتر نبود با من تماسي مي‌داشتين تا با احترامي متقابل تاپيک ايرج ميرزا را براي‌تان باز کنم و قلب مادر را در همان تاپيک درج مي‌کرديد؟؟:razz:

آخرین ویرایش:
کافر جان اطاعت شد
ولی یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد که چرا و ...ها!!(شوخی کردم)
گفتم من آدمیم که احتیاط سرم نمیشه، ولی احترام سرم میشه

امروز اشعار ايرج ميرزا رو با اسم قلب مادر در تالار مشاهير درج کردين...

مگه قلب مادر چشه؟!!!!
آهان از اون لحاظ! خب آره! ولی دیگه کلید واژه ی "ایرج میرزا" هم بعله؟!!

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
کافر جان اطاعت شد
ولی یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد که چرا و ...ها!!(شوخی کردم)
گفتم من آدمیم که احتیاط سرم نمیشه، ولی احترام سرم میشه

مگه قلب مادر چشه؟!!!!
آهان از اون لحاظ! خب آره! ولی دیگه کلید واژه ی "ایرج میرزا" هم بعله؟!!
پاسخ احترام هميشه احترامه کورش جان! :gol:مديران هم آدمن عزيز دلم... احترامت هيچ وقت از ياد نمي‌ره...در تالار هنر و ادبيات مثل هميشه منتظرت هستم کورش، بيا!
...
قلب مادر هيچ مشکلي نداره عزيزم، اما بعضي شعرهاي ديگه اي از ايرج ميرزا درج شده بود که به ناچار مجبور شدم تاپيک رو قفل کنم... قلب مادرش که بي‌نظيره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا