من یه سوال دارم

rezah8888

عضو جدید
سلام من مهندسی مکانیک ترم1 دانشگاه شیرازم میخواستم بدونم با معدلی حدود 80/17-18 میتونم بدون کنوور تو دانشگاهای معتبر دیگه پذیرش بشم یا نه؟الان این ترم معدلم60/17 میشه میتونم اینو ارتقا بدم توی ترمای دیگه یا نه؟و اینکه روی نمره خیلی حساسم کمی راهنماییم کنید...

Dota_Eng

کاربر فعال
سلام من مهندسی مکانیک ترم1 دانشگاه شیرازم میخواستم بدونم با معدلی حدود 80/17-18 میتونم بدون کنوور تو دانشگاهای معتبر دیگه پذیرش بشم یا نه؟الان این ترم معدلم60/17 میشه میتونم اینو ارتقا بدم توی ترمای دیگه یا نه؟و اینکه روی نمره خیلی حساسم کمی راهنماییم کنید...
شما معدل کل رو باید حساب کنید نه معدلی یک ترم
و این قانون دانشگاه ازاد فقط فکر کنم و جدا از این باید حداکثر 8 ترمه تمام کنی

aminrokh

عضو جدید
سلام:
اگه معدلت بالا باشه واسه ارشد میتونی بری دانشگاه آزاد (بدون کنکور)
اگه معدل بالا میخوای باید سعی کنی درسای سنگینو باهم نگیری به نظر من اگه آدم 1ترم اضافه تر درس بخونه برا معدل،، بهتره تا 1ترم زود تر تمام کنه با معدل کم .ولی اگه زیاد رو معدل فکر کنی وسواس میگیری فقط توپ درس بخون .معدل این ترمت عالیه.
موفق باشی
www.aminrokh.blogfa.com

mohandes1987

عضو جدید
اگه شاگرد اول گرایش خودت بشی و هشت ترمه تموم کنی سهمیه ای داری که تقریبا مساویه اینه که رتبه ی کنکورت یک سوم بشه

toy.engineer

عضو جدید
معدل کل مد نظره! بعدشم انقدی گیر و گور داره که خسته کننده اس! یعنی باید تو لیست انتظار بشینی! ولی به نظر من هیچ وقت درگیر معدل و نمره نباش! یاد گیری و فهمیدن مهمه :دی

meoiotu

عضو جدید
سلام مهندس.آره میشه.بنده با معدل 18.5 تا پایان ترم 6 هم تو امیرکبیر و هم تو شریف پذیرش رو گرفتم به لطف خدا.(تبدیل انرژی)تو http://momtaz.aut.ac.ir/
.بنده سجودی هستم.اگه بازم موردی بود در خدمتم.

AmirAli 226

عضو جدید
سلام دوست عزیز رفتن به ارشد به معدل نیست باید شاگرد اول رشته باشی بعد فقط توی دانشگاه خودت باید از این مهم استفاده کنی.سعی کن هرترم یه درس عمومی داشته باشی منم ترم اول رو با معدل 18.22پاس کردم اما الان بعد از 5 ترم معدل کلم 15.68 پس هنوز خیلی کار داری

mostafa70

عضو جدید
دوست عزیز اگه تو گرایشت شاگر اول بشی و توی کنکور ارشد هم مجاز به انتخاب واحد، اون موقع اولین جایی رو که بزنی قبول میشی. داداشم همین کار رو کرد.
درضمن من ترم اول معدلم 18.20 بود ولی الان که ترم 5 تموم کردم معدلم 15.60 شده
فقط به فهم دروس بها بده چون بعضی اساتید بدون دلیل در آینده مشکلاتی رو واست ایجاد می کنن مثل 2 بار افتادن از یک استاد

z.alavi

کاربر فعال
اون سری از دوستانی که میگن رفتن با معدل به دوره ی ارشد فقط تو دانشگاه آزاده، اشتباه می کنن.
دانشگاه ها به دو روش دانشجوی بدون کنکور برای ارشد میگیرند، یکی اینه که هر دانشگاهی از میان دانشجویان خود اون دانشگاه به میزان 10 درصد ظرفیت ارشدش از میان دانشجویانی که جزء 10 درصد اول گرایش خودشون هستند، انتخاب میکنه، ببین مثلا یک دانشگاهی ظرفیت ارشدش برای تبدیل انرژی 25 نفره، 10 درصد این تعداد میشه 2.5 نفر که به سمت بالا رندش می کنند و میشه 3 نفر، اونوقت میرن سراغ 10 درصد بالای دانشجویان خودشون، مثلا به نفر اولشون زنگ می زنند ببینند می خواد بدون کنکور بره ارشد یا نه، اگر خواست که یک نفر از اون سه نفر گرفنه می شه و گرنه می رن سراغ نفر بعد، و این روند رو ادامه میدن تا 3 نفرشون تکمیل بشه.
در روش دوم دانشگاه می تونه از دانشجویان دیگر دانشگاه ها هم پذیرش کنه که البته نمی دونم تعداد این ها رو دانشگاه چه طور حساب و کتاب می کنه. توی این روش شرایط دقیقی نداریم، حتی بعضی دانشگاه ها اصلا این مدلی پذیرش ندارند. اما اونهایی که دارند هر کدوم شرایط خاصی دارن که توی یک اطلاعیه توی سایتشون در زمان معینی اعلام می کنند.
از تابستان ترم 6 که میشه تابستان سال سوم تحصیلی، دانشگاه ها کم کم شروع به دادن اطلاعیه هایی مبنی بر گرفتن دانشجو برای دوره ی ارشد بدون کنکور می کنند. تا اونجاییکه من تا به امروز دیدم، امیر کبیر و شریف اطلاعیه شون رو توی تابستون میدن، علم و صنعت توی پاییز اطلاعیه می ده، مالک اشتر و تربیت مدرس و فردوسی مشهد هم توی تابستون سال چهارم، یعنی پایان ترم هشت اطلاعیه می دن.
هر کدوم از این دانشگاه ها شرایط خاص خودشون رو دارن. مثلا واسه علم و صنعت باید معدلت بالای 16 باشه و جزء 5 نفر اول توی ورودی های سال خودت توی گرایش خودت باشی، یا مثلا برای امیر کبیر باید جزء 10 درصد اول گرایش خودت در بین ورودی های سال خودت باشی و معدلت بالای 16 باشه ، یا برای فردوسی باید معدلت بالای 17 باشه و شاگرد اول یا دوم یا سوم گرایش یا رشته ات در بین ورودی های سال خودت باشی و ...

اگر توضیحات بیشتر خواستی برام پیام بزن تا اگر می دونستم، راهنماییت کنم.

در ضمن امکان ارتقای معدل هم در ترم های آتی داری، اصلا نگران نباش، فقط باید خودت بخوای که بشه.
تازه اگر بتونی همین معدل رو هم حفظ کنی خیلی عالیه. به قدرت و تواناییت ایمان داشته باش تا بتونی به هر چی که می خوای برسی.

بالا