من کیستم ... من« دوشیزه مکرمه» هستم .... (بخوانید)---تقدیم به بانوان ایران زمین

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
والا تا اونجا که ما دیدیم پسر ، پسر مامانه!
مامان من که .....
:cry:

معلومه از دست اشکان بد شکاری....:D
می خوای حالشو بگیرم واست؟

آره راس می گی.... خب اینجا تاثیرات عوامل محیطی هم خیلی مهمه!
من دیدیم هنوز خونواده هایی هستن که سنتی به بچه هاشون نگاه می کنن.... مثلا می گن دختر نباید بلند بخنده، یا
تنها از خونه بیرون بره.... ولی پسره هر کار دلش بخواد می کنه!
:razz:
می دونی فرهنگ جامعه تو خیلی شهرا اینو قبول نمی کنه!
متاسفانه!
این و حافظ برای همه گفته""اعم از زن و مرد:
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

behnaz_arch

عضو جدید
خدا نکنه بچه من پسر بشه:razz:
مامان منم از این حرفا میزنه هر موقع از سیاها بد میگم می گه یه سیاه گیرت میوفته:cry:
شما دعا کنید یه سفید گیرم بیوفته بچم هم دختر باشه ببینید چجور سنت شکنی می کنم و به همه نشون میدم که مادرا دختراشونو دوست دارن:redface:

جانی جان مامانت راست گفته :D

behnaz_arch

عضو جدید
من هیچ علاقه ای به بحث سر این مسائل بی ارزش ندارم.
طبق نظرات فروید مادرها به پسرها و پدرها به دخترها علاقه دارن و طرفداری میکنن.
همیشه هم همینجور بوده.
همیشه ساز مخالف زدن هم افتخار والایی نیست.انا در هر صورت امیدوارم شاد و موفق باشی
راستی یه یاد اوری:اگه پسر و شوهرت رو زنده به گور کنی با اعراب جاهل تو 1400 سال پیش چه فرقی داری؟
تنها یه شباهت داری و اون تبعیض بین جنسیتهای مختلفه

فروید چیزهای زیادی گفته شما اونها رو هم همینجوری دربست قبول می کنی؟

سماته

عضو جدید
زمانی بود که بانوان در ایران حکومت می کردند و پادشاه بودند. اما دید آدما به اونها عوض شد. و رسیدن به اینجا که فیدل گذاشته اینجا. من نمیدونم چرا. کی می دونه؟ به من هم بگه! نمیفهمم چرا اینقدر ساکتیم!

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو یه آدم بد بخت هستی :D

جامعه ایرانی تا گذر از دوران شعار و بها دادن واقعی به جنس زن خیلی راه داره تا بره

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
"زن از ديدگاه دكتر علي شريعتي"
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند ...
ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر ...
مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ...
براي ازدواجش در هر سني اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار مي تواني ازدواج كني ...
در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...
او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...
او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني ...
او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ...
او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ...
او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...
و هر روز او متولد ميشود؛ عاشق مي شود؛ مادر مي شود؛ پير مي شود و ميميرد ...
و قرن هاست كه او عشق مي كارد و كينه درو مي كند چرا كه در چين و شيارهاي صورت مردش به جاي گذشت زمان جواني بربادرفته اش را مي بيند و در قدم هاي لرزان مردش، گام هاي شتابزده جواني براي رفتن و درد هاي منقطع قلب مرد سينه اي را به ياد مي آورد كه تهي از دل بوده و پيري مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده مي كند ...
و اينها همه كينه است كه كاشته مي شود در قلب مالامال از درد ...
و اين، رنج است.

*mahdi_joker*

عضو جدید
مهدی جون شما چیزی به نام شوخی می دونید چیه؟:w20:
مگه من قاتلم حالا یه چیزی گفتم:w00:
ساز مخالف با فرهنگ و سنت غلط زدن هنر می باشد
فروید خیلی حرفای دیگه هم زده شما فقط اینو دیدی بعدشم مگه نمیشه یکی یه حرف اشتباه بزنه؟
من شوخی سرم میشه و میدونم چیه اما از پشت صفحه نت و یه سری کلمات وسط یه سری حرف جدی نمیتونم تشخیص بدم کی داره شوخی میکنه کی جدیه.مخصوصا اگه زمینه فکری از کسی که داره شوخی میکنه در اون زمینه وجود داشته باشه
تو اینکه شما قاتل هستی که فکر نکنم کسی بحث داشته باشه.کسی شک داره بچه ها؟؟؟

ساز مخالف با فرهنگ و سنت اشتباه زدن خیلی خیلی افتخار داره.هنر هم هست.

در مورد شوخی هم که گفتین باید بگم که با شناختی که من بدست آوردم کمتر شوخی میکنین تو این مسائل اما وقتی خودتون میگین شوخی بوده خوب من دیگه چی دارم برای گفتن.

من معذرت میخوام اگه پیش قضاوت کردم.

من خیلی از حرفهای فروید رو شنیدم و با خیلیهاش مخالف و با خبلیهاش موافق هستم.اما نه فرویدیسم رو قبول دارم و نه تو زندگی از نظراتش استفاده میکنم.
فقط یکی از دلائلی که یکی از بزرگان بی چون و چرای علم روانشناسی بیان کرده بود رو گفتم.ولا غیر

*mahdi_joker*

عضو جدید
فروید چیزهای زیادی گفته شما اونها رو هم همینجوری دربست قبول می کنی؟
اینکه من یکی از نظرات یکی از بزرگترین روانشناسهای جهان و شاید بزرگترینشون رو گفتم دلیل این نیست که من طرفدار حرفش هستم یا پیرو از اونم.
فقط خواستم نظر اون رو هم گفته باشم.
اما در کل شاید خیلی هم اشتباه نگه.

راستی من نه این نظرش رو قبول میکنم و نه حرفهای دیگش رو دربست قبول.این رو هم قبول نکردم.اما هر حرفی جای تامل داره. نداره؟

d3000

عضو جدید
1- ازدواج سن ازدواج:
ماده 1041قانون مدنی : عقد نکاح دختر قبل از رسیدن به سن 13 سال تمام شمسی و پسر قبل از رسیدن به سن 15 سال تمام شمسی منوط است به اذن ولی به شرط رعایت مصلحت با تشخیص دادگاه صالح.
اجازه ازدواج برای دختران و زنان
ماده 1043 قانون مدنی: نکاح دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.
ماده1044قانون مدنی: در صورتی که پدر یا جد پدری در محل حاضر نباشند و استیذان از آنها نیز عادتاً غیر ممکن بوده و دختر نیز احتیاج به ازدواح داشته باشد، وی می تواند اقدام به ازدواج نماید.
تبصره: ثبت این ازدواج در دفتر خانه منوط به احراز موارد فوق در دادگاه مدنی خاص می باشد.
ماده 1060 قانون مدني: ازدواج زن ايراني با تبعه خارجه درمواردي هم كه مانع قانوني ندارد موكول به اجازه خصوص از طرف دولت است.
مهریه:
ماده1082: به مجرّد عقد زن مالک مهر می شود و می تواند هر نوع تصرّفی که بخواهد در آن بنماید
ریاست خانواده:
ماده 1105 قانون مدنی: در روابط زوجین ریاست خانواده از خصایص شوهر است.
نفقه:
ماده 1106: در عقد دائم نفقه زن به عقده شوهر است
تمکین:
ماده 1108: هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت( رابطه جنسی) امتناع کند مستخق نفقه نخواهد بود.
اقامتگاه
ماده1005قانون مدنی: اقامتگاه زن شوهر دار همان اقامتگاه شوهر است معذلک زنی که شوهر او اقامتگاه معمولی ندارد و همچنین زنی که با رضایت شوهر خود و یا با اجازه محکمه مسکن علیحده اختیار کرده می تواند اقامتگاه شخصی علیحده نیز داشته باشد.»
ماده 1114: زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند سکنی نماید(اقامت کند) مگر آکه امکان تعیین منزل به زن داده شده باشد.
اشتغال
ماده 1117 قانون مدنی: شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.
ماده 1114 قانون مدنی:زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.
اجازه خروج از کشور:
بند 3 ماده 18 قانون گذرنامه: موافقت کتبی شوهر در مورد مسافرت.... تا پایان اعتبار گذرنامه معتبر است ماده 12 آیین نامه قانون گذر نامه شوهر در صورت پشیمانی از اجازه خروج همسرش باید کتباً درخواستش را همراه با مدارک مربوط به ازدواج به مسؤلان مربوطه تسلیم کند
سرپرستی و حضانت فرزندان ولایت:
ماده 1180 قانون مدنی: طفل صغیر،تحت ولایت قهری (سرپرستی) پدر و جد پدری خود می باشد و همچنین طفل غیررشید یا مجنون در صورتی که عدم رشد یا جنون او متصل به صفر باشد.
ماده1181قانون مدنی : هر یک از پدر و جدپدری، نسبت به اولاد خود ولایت دارند.
ماده1183قانون مدنی: در کلیه امور مربوط به اموال و حقوق مالی مولی علیه، ولی ، نماینده قانونی او می باشد.
ماده 16 قانون ثبت احوال مصوب 1355: اعلام و امضاء دفتر ثبت كل وقايع (براي صدور شناسنامه) به ترتيب به عهده اشخاص زير خواهد بود:1- پدر 2) جد پدري 3) مادر در صورت غيبت پدر و...
حضانت:
ماده 1169قانون مدنی: برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.
تبصره: بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف حضانت طفل با رعایت مصلخت کودک به تشخیص دادگاه می باشد.
ماده 1170قانون مدنی: اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با اوست مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.
قیمومیت:
ماده 1218قانون مدنی: برای اشخاص زیر قیم تعیین می شود. برای صغار(کودکان نابالع) که ولی خاص(پدر و جد پدری) ندارند.
ماده 1233 قانون مدنی:زن نمی تواند بدون رضایت شوهر خود سمت قیمویت را قبول کند

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
نصفش به نظر من متلک بودا.....:razz:

کجاش متلکه؟
واقعیتهای جامعه متلکه؟

فمينيست گرايي چيست :w01:

afsoon6282;630312[B گفت:
]به نظر من که همش واقعیت هست.[/B]
میتونم به جرئت بگم بیشترشو تو زندگیم دیدم.
ای کاش باورش میکردیم ولی متاسفانه باورکردنش هیچ حتی تلاشی که نمی کنیم برای فهمیدنش

ممنون فیدل جان:gol:
مطلبت حرف دل یه زن بود.

اگه حقيقت داره خودمون مقصريم چون مادرامون به پسراشون ياد نمي دهن كه خواهرش حقوقي برابر داره و پدرمون ارثيه دخترشو نصف پسرش به جا مي زاره

و همچنين ما كه به پسرامون ياد نمي ديم كه خواهرش .........................

حداقل كار اين كه وقتي پسر دار شديد يادش بديد كه همه انسانها با هم برابرند

تقصیر از نسلای قبل ماست:cry:
ما هم محکومیم به قبول کردنشون:crying2:
میگم محکوم چون میدونم اگه بخوایم در برابرش حتی یه اعتراض کوچک هم بکنیم با چه چیزا و چه برخوردایی روبرو میشیم.:cry:
اگه بخوایم اینو به همه ثابت کنیم باید از خیلی چیزامون بگذریم.:crying2:

Modernist;630392[B گفت:
]بالاخره يه نسل بايد از خودش بگذره ديگه وگرنه نسل بعد هم دختره خودت نوه خودت بر ميگرده همين حرفي كه الان زدي رو ميگه كه تقصير نسل قبل ماست يعني خود ما [/B]
يه روزي هم خود ما رو مقصر ميدونن

درسته
میدونم این رویه همین طور ادامه داره
تا حالا خیلی خواستم از این کارا بکنم ولی نتیجش برعکس شده
برای این بود که گفتم باید از خیلی چیزا گذشت اگه بخوایم برخورد کنیم.

نه آسمان جان خانواده ها ممکنه یکم بیشتر این چیزارو قبول کرده باشن که اونم دلیلش فقط به خاطر همین حرفاست ولی بازم سر حرف خودشون هستن.
نگاهشون به فرزند پسر یه جور دیگس.حالا چرا واقعا دلیلشو نمی دونم.
بعضی موقع ها ممکنه بگن فرزند فرقی نداره ولی من دیدم ، تو عمل باز میشه برمیگرده سر موضوع اول
جسارت به آقایون نباشه ولی خیلی از پسرامون هم اینو قبول کردن که فرزند پسر همیشه برتره.درسته تعدادی هم هستن که میدونن چنین چیزیرو ولی هم تعدادشون کمه هم مشکلاتی براشون پیش میاد که از حرف خودشون برمیگردن.
(بازم میگم جسارتی نکردم به آقایون ناراحت نشین از پستم)
آسمان جان میشه درستش کرد ولی خیلی سخته این کار
.....

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
به امید ازادی همه زنان ایرانی از یوغهایی که در پست اول به تعدادی از آنها اشاره شد