چيييييييييييييييييي تو با من با اين ادبيات صحبت كردي؟ الان بربر رو صدا ميزنم؟؟؟؟؟؟

اخه به من چه؟ من سر پیازم ته پیازم گله پیازم؟
میدونی چیه من به حاله خود باس بخندم گریه فایده نداره
چيييييييييييييييييي تو با من با اين ادبيات صحبت كردي؟ الان بربر رو صدا ميزنم؟؟؟؟؟؟
بهتر است به آن چیزی که بالا گفتم
توجه نمایی تا دیگر فکر صحبت با ما هم از سرتان برود![]()
خداييش . من نگران پري جونم هستم.از وقتي اين تاپيك رو زدم غيبش زده. نكنه تهديد به مرگ شده.
من اصلا پست هاي اينk-hashami رو نميتونم بوخونم. بس كه كمرنگه و طولاني؟
من بايد فكر كنم. من الان قصد ازتفاچ ندالم. ميخوام پله هاي تعالي رو طي كنمراستی یه چی یادم رفت بگم!!!
جناب آقای ژخوف در نبود شما،به شما ابراز علاقه نمودند![]()
ما با قدیم کاری نداریم،شما هر کاری کردی به خودت مربوطه.
مهم الانه داداش
ما به یه مُنصح احتیاج داشتیم،که بحمد الله پیدا شد و آن شخص کسی نیست جز!؟؟؟
ژخوف![]()
من اصلا پست هاي اينk-hashami رو نميتونم بوخونم. بس كه كمرنگه و طولاني؟
راستی یه چی یادم رفت بگم!!!
جناب آقای ژخوف در نبود شما،به شما ابراز علاقه نمودند![]()
به دليل به تمسخر گرفتن احساسات يك دختر جوان به سياه چال باشگاه تبعيد خواهيد شد. ديههههههههههههههhttp://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=193607&page=3
میگم این ادرسو نگا کن نه گذشته ی داغونی نیست مشکل توی این مشخصه
به دليل به تمسخر گرفتن احساسات يك دختر جوان به سياه چال باشگاه تبعيد خواهيد شد. ديهههههههههههههه
بیکاری آقا اصلا چرا خودت هی همه رو به جون خودت میندازی بعد هم میشینی مسخره میکنی
حالا که اون ادرسو خوندی میفهمی چه اشتباه وحشتناکی کردی![]()
ولش کن بابا،اشتباه کیلوچنده؟یه قسمتشو خوندم مشکلی ندیدم![]()
خيل خب حالا آبغوره نگير؟ شيشه نداريممگه من چه غلطی کردم؟؟؟؟؟؟؟
شما گفتین ریزه پس به عبارتی (22 تا 4)
همچنین به خاطر اهمیت مطلب ارایه شده باید به فونت 3 هم ارتقا پیدا میکرد
پس میشه 4+3=7
پس باید با فونت به اندازه ی 7 نوشته میشد اگر توهینی صورت گرفت من پوزش میخواهم![]()
این تاپیک اختصاصی ما دو تا کفتر عشقه.
ورود افراد ناشناس افراد آشوبگر. تاپیک خراب کن و هر چی اسپمر ممنوع.
واسه اینکه هر چه میخواهد دل تنگمان اینجا بگیم.
خب چي؟ چرا جملت ناقص شد. مثل يه مرد حرفتو بزن. نكنه تو هم ميخواي خواستگاري كني؟ خجالتي نباش. ديه؟فکر کردم الان که بورسه تاپیک ازدواجه یدفعه اومد و شما هم.........دیدم نه:دی
فک کردم باز خبر عروسیه
این کارتون یعنی تبلیغ هم جنس گرایی![]()
خب چي؟ چرا جملت ناقص شد. مثل يه مرد حرفتو بزن. نكنه تو هم ميخواي خواستگاري كني؟ خجالتي نباش. ديه؟
آره راست ميگي . اگه همسر من هم ببينه نالاحت ميشهوای اگه خانمم اینو ببینه
پوستمو میکنه![]()
عجب منفعت طلبي هستش. داري از آب گل آلود ماهي ميگيري. ميبيني كه ايجا تبديل به اسپم خونه شده. برو خونتون. هواي اينجا آلوده اسیک کم حال گیری کنم
یک سر به اینجا بزنید و درباره اولین موضوع یه چی که دلتون هست بگید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2310161#post2310161http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=2310161#post2310161
آره راست ميگي . اگه همسر من هم ببينه نالاحت ميشه
سخت نگير خواهر روحاني.مي بيني كه تاپيك از هدف اصلي خودش منحرف شد. اراذل و اوباش بر خلاف ميلمان اينجا رو به گند كشيدن.فک کردم باز خبر عروسیه
این کارتون یعنی تبلیغ هم جنس گرایی![]()
شايد هم قهر كنه. دوباره بايد برم ناز كشون.دلش خيلي نازكه .مثل گنجيشكه .[
همش؟
چه همسر مهربونی:دی
منم میخوام خواستگاری کنم چیکار کنم . اصلا میخوام از پریسا خواستگاری کنم نظرت چیه پریسا؟؟؟خب چي؟ چرا جملت ناقص شد. مثل يه مرد حرفتو بزن. نكنه تو هم ميخواي خواستگاري كني؟ خجالتي نباش. ديه؟
سخت نگير خواهر روحاني.مي بيني كه تاپيك از هدف اصلي خودش منحرف شد. اراذل و اوباش بر خلاف ميلمان اينجا رو به گند كشيدن.
اي دداد. ليست خواستگاراي امشب از ده تا تجاوز كرد. نميدونم. شما هم ببين اگه در خونه ي ما جا هست چادر بزن. ميل خودته. فقط عواقبش با خودتونمنم میخوام خواستگاری کنم چیکار کنم . اصلا میخوام از پریسا خواستگاری کنم نظرت چیه پریسا؟؟؟
شايد هم قهر كنه. دوباره بايد برم ناز كشون.دلش خيلي نازكه .مثل گنجيشكه .