pasargadparisa
عضو جدید
آواتارت با مزه است.از نظر شما اره بيشتر خر بهت مياد تا شير
نبينم ديگه به عمو گودزيلاي من توهين كني ها.
آواتارت با مزه است.از نظر شما اره بيشتر خر بهت مياد تا شير
من الان الهه ي پري هستم.پری آشناس کاری باهام نداره
توبه؟؟چرا مگه گناهی از من سر زده؟؟![]()
من الان الهه ي پري هستم.
پري كجايي ببيني پريسا رو بردنپری الان داره خواب هفت پادشاهو میبینه؟اصلا تو با پری چیکار داری؟
طرف حساب من تویی،تو اصلا چه مشکلی با من داری؟را به را داری گیر میدی من؟؟
از من مظلوم تر پیدا نکردی؟؟زورت به من میرسه؟؟![]()
پري كجايي ببيني پريسا رو بردن
تكرار ميكنم. رجوع شود به پست 147خوب حالا لطف کن از این تایپیک بورو بیرون
تا تو مارو از اینجا بیرون نکنی بیخیل نمیشی نه؟؟؟چیکار داری با ما بذار بچرخیم واسه خودمون دیه![]()
تو چرا تا منو ميبيني فرار ميكني پشت در قايم ميشي. بيا عمو جون كارت ندارم. نترس.گوگوليخوب حالا لطف کن از این تایپیک بورو بیرون
تا تو مارو از اینجا بیرون نکنی بیخیل نمیشی نه؟؟؟چیکار داری با ما بذار بچرخیم واسه خودمون دیه![]()
باور بفرمايين. من يه تاپيك زدم تا دوستيم با پري جون رو جشن بگيريم. ملت ريختن . هر طريقي هم بيرون نميرن. به شروع تاپيك مراجعه شودبا كل كل كردن دارين صفحه رو پر ميكنين فقطااصن اين تاپيك واسه چي زده شده؟
![]()
تو چرا تا منو ميبيني فرار ميكني پشت در قايم ميشي. بيا عمو جون كارت ندارم. نترس.گوگولي
تاپيك دو تا خل و چلاین تاپیک اختصاصی ما دو تا کفتر عشقه.
ورود افراد ناشناس افراد آشوبگر. تاپیک خراب کن و هر چی اسپمر ممنوع.
واسه اینکه هر چه میخواهد دل تنگمان اینجا بگیم.
پريسا جان خوب بقيه هم ميخوان تو جشنتون شركت كنن ! طوري نميشه كهباور بفرمايين. من يه تاپيك زدم تا دوستيم با پري جون رو جشن بگيريم. ملت ريختن . هر طريقي هم بيرون نميرن. به شروع تاپيك مراجعه شود
الان بربر جونم مياد خر خرتو ميخوره تا هوس نكني با دم شير بازي كنيتاپيك دو تا خل و چل![]()
بفرمايين باغ. محفل خصوصيه.دهههههههههههههههههههههپريسا جان خوب بقيه هم ميخوان تو جشنتون شركت كنن ! طوري نميشه كه![]()
الان بربر جونم مياد خر خرتو ميخوره تا هوس نكني با دم شير بازي كني
تاپيك دو تا خل و چل![]()
الان بربر جونم مياد خر خرتو ميخوره تا هوس نكني با دم شير بازي كني
باشد هم اكنو ن ميروم. آن ها را با ساطورت به دو نيم كناقایون محترم لطفا جمعش کنین این بساطو
پریسا رو تنها گیر اوردین.. پریسا برو خونه دعوا مردونه ست
شماها چطور به خودتون اجازه میدین با یه خانومه محترم کلکل کنین هان؟ واای بر شما ای یزیدیان زمان...
حسوديت ميشه؟بربر تا منو ميبينه از خجالت آب ميشه. چيكار ميشه كرد عاشقه ديگهبه به چقدر زیبا حمایتش کردی![]()
اقایون محترم لطفا جمعش کنین این بساطو
پریسا رو تنها گیر اوردین.. پریسا برو خونه دعوا مردونه ست
شماها چطور به خودتون اجازه میدین با یه خانومه محترم کلکل کنین هان؟ واای بر شما ای یزیدیان زمان...
چي شد؟کاملا درست میفرمایین
![]()
حسوديت ميشه؟بربر تا منو ميبينه از خجالت آب ميشه. چيكار ميشه كرد عاشقه ديگه
بگید ماشالله ژخوف
دیدین با سخنان رسا و پر بار خود این فرد غافل را به راه هدایت نمودم
شما نیز از این شخص بزرگوار بیاموزید مروت را(البته بر و بچ نازی آباد همه با مروتن)
خوب پس از این شخص مردانگی(اینم که همونه)
اصلا ولش کنید یاد بگیرین دیگههههههه![]()
ژخوف جان،شما یه کلاس ادبیات بذار،آینده روشنی در انتظارته![]()
جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور؟؟؟؟؟؟
خوش نررم کسی با اوس ژخوف این جوری صوحبت کنه ها![]()
بگید ماشالله ژخوف
دیدین با سخنان رسا و پر بار خود این فرد غافل را به راه هدایت نمودم
شما نیز از این شخص بزرگوار بیاموزید مروت را(البته بر و بچ نازی آباد همه با مروتن)
خوب پس از این شخص مردانگی(اینم که همونه)
اصلا ولش کنید یاد بگیرین دیگههههههه![]()