pasargadparisa
عضو جدید
تو رو خدا این کارو نکن.نرو. من الان میرم میل بافتنیم رو میزنم به پریز برق.جدی نگیر مگه از جونم سیر شدم تو رو بگیرم.اینو جلو بچه ها گفتم که یکم بهت حال داده باشم.![]()
تو رو خدا این کارو نکن.نرو. من الان میرم میل بافتنیم رو میزنم به پریز برق.جدی نگیر مگه از جونم سیر شدم تو رو بگیرم.اینو جلو بچه ها گفتم که یکم بهت حال داده باشم.![]()
پیش میاد دیگه دوستان ناباب و از این حرفا دیگه. چند بار بهت گفتم اون سرویس طلا رو واسم بگیر. اینم نتیجه ی کم توجهی هات. بفرما
تو رو خدا این کارو نکن.نرو. من الان میرم میل بافتنیم رو میزنم به پریز برق.
خوب دیگه.اقایون محترم به اندازه ی کافی مزه ریختین. بفرمایین بیرون دیگه. در و هم از پشت ببندید.همینه دیگه پریسا جون ... هی گفتم بهت عزیزم صبر کن بذار حقوقمو بدن واست میگیرم ولی تو نموندی و رفتی ...
نهههههههههههههههههههههههههههه افشین جولوشوووووو بگیر
اون میل باافتنیا یاد گار مادر مادر بزرگمه الان میزنه تو پریز خرابشون میکنه![]()
خوب دیگه.اقایون محترم به اندازه ی کافی مزه ریختین. بفرمایین بیرون دیگه. در و هم از پشت ببندید.
خوب دیگه.اقایون محترم به اندازه ی کافی مزه ریختین. بفرمایین بیرون دیگه. در و هم از پشت ببندید.
من باید پله های ترقی رو طی کنم و از این حرفا دیگه دیگه
اول اینکه شما بایدپله های ترقی تو یکی یکی طی بکشی
دوم اینکه اینجا چه خبر؟من تازه از راه رسیدم،
سوم اینکه بچه ها بیاید با هم دوست باشیم![]()
چطوری همشهری
این پریسا اصلا اهل دوستی نیستش . میخواد بندازتمونم بیرون![]()
اول اینکه شما برو املات رو درست کن.اول اینکه شما بایدپله های ترقی تو یکی یکی طی بکشی
دوم اینکه اینجا چه خبر؟من تازه از راه رسیدم،
سوم اینکه بچه ها بیاید با هم دوست باشیم![]()
شمام دیگه گندشو مسخره کردینا.. چه وضعیه اخه... چهارتا پست مفید بحثه علمی از صب تا شب میریزن اینجا وقتتونو تلف میکنین که چی؟ نه واقعا که چی بشه؟ یکم به اون مخه نداشتتون فشار بیارین لااقل یکم فسفر بسوزونین
شمام دیگه گندشو مسخره کردینا.. چه وضعیه اخه... چهارتا پست مفید بحثه علمی از صب تا شب میریزن اینجا وقتتونو تلف میکنین که چی؟ نه واقعا که چی بشه؟ یکم به اون مخه نداشتتون فشار بیارین لااقل یکم فسفر بسوزونین
اول اینکه شما برو املات رو درست کن.
دوم اینکه چه دیر اومدی زود هم میخوای بری؟
سوم خبری نیست داریم الافای باشگاه رو از نظر میگذرانیم
چهارم نمیخوایم دوست بشیم.
میشین مینیم باااااااااااااااااااااااااااشمام دیگه گندشو مسخره کردینا.. چه وضعیه اخه... چهارتا پست مفید بحثه علمی از صب تا شب میریزن اینجا وقتتونو تلف میکنین که چی؟ نه واقعا که چی بشه؟ یکم به اون مخه نداشتتون فشار بیارین لااقل یکم فسفر بسوزونین
اول اینکه شما برو املات رو درست کن.
دوم اینکه چه دیر اومدی زود هم میخوای بری؟
سوم خبری نیست داریم الافای باشگاه رو از نظر میگذرانیم
چهارم نمیخوایم دوست بشیم.
اگر به فر هنگ دهخدا مراجعه کی میبینی دو کلمه به یک معنی نوشته شده.الاف=علافالاف نه، علّاف
آبرو واسمون نزاشتی پریسا
الاف نه، علّاف
آبرو واسمون نزاشتی پریسا
همش تقصیر این بربره. پری حق داره والا به خدااولا:اوووو،چه بد اخلاخ
دوم:من تا افطار اینجام
سوم املام چشه؟
چهارم:این چه رسم مهمون نوازیه؟
پنجم:دوس نشید،از دماخ فیل اوفتادی؟؟
اگر به فر هنگ دهخدا مراجعه کی میبینی دو کلمه به یک معنی نوشته شده.الاف=علاف
همش تقصیر این بربره. پری حق داره والا به خدا
موتور یدکی دارم. تو چی؟ نخستیده ای؟اهان منظورت اون الاف بود، من فک کردم منظورت علف فروش بود
پریسا جدا تو خسته نمیشی ؟ انرژیت ته نگرفت
یه کم بخندیم>
صندوقچهای بهر دلت خواهم بود
دریا بشوی تو، ساحلت خواهم بود
ای یار! تو گر قایق عشقم باشی
من هم ملوان زبلت خواهم بود!![]()
با بربری چیکار داری؟؟؟اون سرش تو کار خودشه.مظلوم تر از اون گیر نیووردی؟![]()
موتور یدکی دارم. تو چی؟ نخستیده ای؟
ما میخوایم همه بفهمن که چقدر عاشقیم. حرفیه؟نمیشد میرفتین تو پروفایلتون دل و قلوه میدادین؟! حتما باید تاپیک ول بدین؟!
میبینی تو روخدا... بردیا خسته بردیا تنها
میدونم. ولی من پری جونم رو به تو نمیفروشم. یادت باشه. غلط املایی میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قربانه تو برم من... ممنون از این همه لطفت
میبینی تو روخدا... بردیا خسته بردیا تنها
نه دخترم... من وقتی جوونایه سرزنده ای مثه شمارو میسبینم کلی حال میکنم
(ولی در کل پریسا کارت درسته ، مرگ بر پری زنده باد پری سا)
پسرم تو نتها نیستی،خدا باهاته
ایول ایول بربریو ایول
من خودم پشتتم![]()