وقتی میگم عده ای خلو چل این باشگاه رو پر کردن بگید نه...
خوب اگه دردو دلی با اون جادوگره پیر داری برو تو صفحه ش بگو یا بهش pm بده. شما وقتی این تاپیکو میزنین چن تا هدف دارین:
1- فخر فروشی به جماعت که دوستیتون به رخشون بکشین (اخه اون پری ببو هم شد رفیق)
2- همینجوری تعداد پستاتو ببری بالا
3-غیر مستقیم به من بگی که دوسم داری
4-با پری دس به یکی کنی ، عملا اعلام جنگ با بردیایه بزرگ
بنده همینجا مخالفت خودم را با این تاپیک اعلام نموده و از مدیران سایت خواهشمندم نسبت به برخورد با این جماعت فتنه گر و اشوب طلب شدیدا برخورد قاطع نمایند، باشد که درس عبرتی باشد برای ایندگان تا بدانند امثال بردیا و بردیاها با خون دل این باشگاه را به سر منزل مقصود رسانیده و از گزنده افعی های زمانه در امان نگه داشته اند...
بار الها در این روزهای پر برکت یه پولکی در جیب ما بینداز عقلی به پریسا بده و پری را از روزگار محو نمای...آمین
بارالها! عاشقان را صبر ده ديده اي بارنده همچون ابر ده
اختيــارم راه دل را مي زند اختيــار از من بگير و صـبر ده
همه پسرا بیرون
خوبین دخترا؟![]()
منم اومدم کمکIMDB
من یه پیشنهاد دارم
همه دخترا برن بیرون ما پسرا این تاپیک رو میگردونیم
اصلا عقشمون میکشه تو قله ی قاف هم تاپیک میزنیم.وقتی میگم عده ای خلو چل این باشگاه رو پر کردن بگید نه...
خوب اگه دردو دلی با اون جادوگره پیر داری برو تو صفحه ش بگو یا بهش pm بده. شما وقتی این تاپیکو میزنین چن تا هدف دارین:
بنده همینجا مخالفت خودم را با این تاپیک اعلام نموده و از مدیران سایت خواهشمندم نسبت به برخورد با این جماعت فتنه گر و اشوب طلب شدیدا برخورد قاطع نمایند، باشد که درس عبرتی باشد برای ایندگان تا بدانند امثال بردیا و بردیاها با خون دل این باشگاه را به سر منزل مقصود رسانیده و از گزنده افعی های زمانه در امان نگه داشته اند...
بار الها در این روزهای پر برکت یه پولکی در جیب ما بینداز عقلی به پریسا بده و پری را از روزگار محو نمای...آمین
اصلا عقشمون میکشه تو قله ی قاف هم تاپیک میزنیم.
فخر فروشی هم مینماییم.
به تو هم عشق خواهیم ورزید.
حالا بازم حرفیه؟
به چه زبونی بگم تاپیک اختصاصیه؟ بابا بذارین ما دو تا دو کلمه با هم حرف حساب بزنیم. چرا نمی فهمین؟بیچاره بردیا کم با اون پری مشکل داشت پریسا هم بهش اضافه شد
پریسا چپ چپ نگا مگا نکن من بیرون برو نیستم
ااااااا هول نده![]()
به چه زبونی بگم تاپیک اختصاصیه؟ بابا بذارین ما دو تا دو کلمه با هم حرف حساب بزنیم. چرا نمی فهمین؟
من به یه نفر دیگه تو این باشگاه قول ازدواج دادم.??????????okاون پری که نیومده تو هم که اینجا نمیشه تنها بمونی پریسا جون
من اینجا میشینم دوتایی با هم میحرفیم هر وقتم پری اومد بهش میگیم بره پیش بردیا تو سر و کله هم بزنند تا ما دوتا بتونیم ادامه حرفامونو بریم![]()
من به یه نفر دیگه تو این باشگاه قول ازدواج دادم.??????????ok
اصلا عقشمون میکشه تو قله ی قاف هم تاپیک میزنیم.
فخر فروشی هم مینماییم.
به تو هم عشق خواهیم ورزید.
حالا بازم حرفیه؟
من به یه نفر دیگه تو این باشگاه قول ازدواج دادم.??????????ok
به کسی نگی به من قول ازدواج دادی.بذار بعدا غافل گیرشون کنیممن به یه نفر دیگه تو این باشگاه قول ازدواج دادم.??????????ok
سلام منم اومدم
یکی زود تند سریع بگه اینجا چه خبره؟؟؟؟
اسپم بازیه؟؟؟؟؟؟![]()
نه جانم اون هفت خط تر از این حرفاست. مثل این ملت الاف نیست دم و دقیقه تو باشگا بپلاسه.حلهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من زن دارم.....جوابم نه ست منتظر من نمون
![]()
ای نامرد.پس همه ی اون پیام خصوصیات دروغ بود.همه ی اون التماس ها دروغ بود؟یه کاری نکن صداش کنم بیاد.مگه من گفتم بیا ازدواج کنیم
گفتم تنها نمونی , من باهت باشم صحبت کنیم , چرا تا حرف صحبت میاد میخواید در مورد ازدواج صحبت کنید!!!
در ضمن چون دوست پری هستی و کمال همنشین در تو پریسا جون اثر کرده و اگرم بر فرص محال اثر نکرده باشه این پری نخواهد گذاشت آب خوش تو زندگی از گلمون پایین بره من بهت عمرااااااااااا پیشنهاد ازدواج بدم .....
اصرار نکن پریسا جووووون![]()
تو رو هم تو اب نمک نگه میدارم. نگران نباشبه کسی نگی به من قول ازدواج دادی.بذار بعدا غافل گیرشون کنیم![]()
نه جانم اون هفت خط تر از این حرفاست. مثل این ملت الاف نیست دم و دقیقه تو باشگا بپلاسه.حلهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بخواهی نخوای.به اب وآتیش بزنی سرنوشتت با من عجین شده. تو فالم خوندم\پریسا جان اینجا قانون داره شما میتونی در چارچوبه قانونه رو فرق سره پریم تاپیک بزنی
فخر فروشی هم بنمای کیه که بخواد جلوت وایسه
این یکیو رو خواهشا بیخیال شو پری واسه هفت جدو ابادم بسّه
من کی باشم که رو حرفتون حرف بزنم، حرفام همونی بود که زدم
من باید پله های ترقی رو طی کنم و از این حرفا دیگه دیگهمن گفتم حالا که زیاد منتظر نمونی سرخورده شی بعدشم معتاد شی....![]()
یادم رفت بگم.اخه مرد مومن نماز خون با خدا. پست بدون تشکر و امتیاز به چه درد میخوره؟هان؟وقتی میگم عده ای خلو چل این باشگاه رو پر کردن بگید نه...
ای نامرد.پس همه ی اون پیام خصوصیات دروغ بود.همه ی اون التماس ها دروغ بود؟یه کاری نکن صداش کنم بیاد.
یادم رفت بگم.اخه مرد مومن نماز خون با خدا. پست بدون تشکر و امتیاز به چه درد میخوره؟هان؟
پیش میاد دیگه دوستان ناباب و از این حرفا دیگه. چند بار بهت گفتم اون سرویس طلا رو واسم بگیر. اینم نتیجه ی کم توجهی هات. بفرمانه دروغ نبود ولی همه اینا مال اون زمانی بود که فقط خودم بودم و خودت ... تو از وقتی با پری پریدی از دست من ورپریدی![]()
جدی نگیر مگه از جونم سیر شدم تو رو بگیرم.اینو جلو بچه ها گفتم که یکم بهت حال داده باشم.تو رو هم تو اب نمک نگه میدارم. نگران نباش
افاده ها طبق طبق.!!!!!!!!!!!!! کوتا بیا.منظورم پست های خودمه که بدون هیچ چشم داشتی نثار میکنمها؟ پست منو میگی؟
خوب البته تا اون تشکرا رو کی بکنه
در زمانهای قدیم حلاج میگفت حق حق انا الحق همه با سنگ میزدنش الان میفهمین اون بنده خدا چی میگفت، ایشالله در سالیان بعد به عمق پستم پی خواهی برد