من نبودم ژنم بود .......

mehrshad53

اخراجی موقت
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام،

به نظر شما ،اخلاق انسان چند درصد تحت تاثیر محیط و چند درصد ژنتیکه؟
مثلا پرخاشگری،زود رنجی،میل به خلافکاری،متانت،شوخ طبعی،پشتکار.........
به نظر من که حدود 30 درصد ژنتیکه.........
یعنی 30 درصد با "گرگ زاده عاقبت گرگ شود" موافقم........:surprised:

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر می کنم توی همه این یکسان نیست فرق می کنه مثلا داداش من عین بابامه همه اخلاقو رفتارش کپی شه ولی من نه ولی در کل فکر کنم پایین 40 درصد باشه.

mehrshad53

اخراجی موقت
مثلا همین سهیل دست خودش که نیست خوب...کچل ژنتیکه!
ولی ژنتیک فوق العاده توی شخصیت موثره...لا ریب فیه!

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول سلام
دوم عنوان تاپیکت خیلی باحال بود
سوم منم 20 درصد با جمله اخر موافقم
چهارم اعتراضی داری؟

Aydin51

عضو جدید
خب تکلیف من چیه .........:surprised:[/quo

اول ببینین اخلاق شما با مادر و پدرون یکیه یا فرق داره
بعد اگه فرق داشت بدونین که محیط روی تربیتتون تاثیر گذاشته اگه نه شما کاملا خصوصیات ژنتیکی والدتون رو حفظ کردین.

mehrshad53

اخراجی موقت
خب تکلیف من چیه .........:surprised:[/quo

اول ببینین اخلاق شما با مادر و پدرون یکیه یا فرق داره
بعد اگه فرق داشت بدونین که محیط روی تربیتتون تاثیر گذاشته اگه نه شما کاملا خصوصیات ژنتیکی والدتون رو حفظ کردین.

تا سه نشه بازی نشه...
یه بنفش هم با فونت 7 بدی رفع زحمت میکنیم:surprised:

Aydin51

عضو جدید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام،

انسان دارای یه سری خصوصیات ذاتی یا همون ژنتیکیه که میتونه تحت تاثیر تربیت محیط صیقل پیدا کنه و بهتر بشه
مثلا ممکنه من یه فردی باشم که بی صبر باشم و این بی صبری رو از اجدادم به ارث برده باشم ولی اگر تحت تربیت باشم و به بدی این خصلت پی ببرم میتونم اونو تغییر بدم(به مرور و باتمرین) و کم کم به یک آدم صبور تبدیل بشم. در نهایت این حالت میتونه تو افراد خانواده ام نیز تعمیم پیدا کنه و بعد از چندین نسل تبدیل به یک صفت
زنتیکی(جهش زنتیکی) در نسل بعد از من بشه.
اما اگه من نتونم خودم رو تغییر بدم مطمئنا گرگ زاده عاقبت گرگ شود
پس من تا حدودی بانظر شما موافقم

mehrshad53

اخراجی موقت
انسان دارای یه سری خصوصیات ذاتی یا همون ژنتیکیه که میتونه تحت تاثیر تربیت محیط صیقل پیدا کنه و بهتر بشه
مثلا ممکنه من یه فردی باشم که بی صبر باشم و این بی صبری رو از اجدادم به ارث برده باشم ولی اگر تحت تربیت باشم و به بدی این خصلت پی ببرم میتونم اونو تغییر بدم(به مرور و باتمرین) و کم کم به یک آدم صبور تبدیل بشم. در نهایت این حالت میتونه تو افراد خانواده ام نیز تعمیم پیدا کنه و بعد از چندین نسل تبدیل به یک صفت
زنتیکی(جهش زنتیکی) در نسل بعد از من بشه.
اما اگه من نتونم خودم رو تغییر بدم مطمئنا گرگ زاده عاقبت گرگ شود
پس من تا حدودی بانظر شما موافقم

تا حدودی موافقم...
ولی برای بعضیها مثلا تسلط بر اعصاب خیلی صرف انرژی میخواد و بعضیها مفت و مجانی خونسردن......
نهایتا این دوتا یکی نمیشن ولی با تغییر تدریجی و محدود خیلی موافقم.....
تشکر ندارم مثل همیشه
:gol::gol::gol:

yuza

اخراجی موقت
سلام،

30 درصد رو چجوری حساب کردی؟؟؟؟:surprised:
من حساب کردم 33.33 درصد شد

yuza

اخراجی موقت
ولی جدی بیشترش محیطه
حالا مثلا محیط خانواده هم میتونه باشه که از باباش یاد بگیره

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا از ژنتيك بگذريم ! مهرشاد جون ميشه ازين به بعد به جاي

از

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

استفاده كني؟؟؟
يعني فقط طولشو يكم كوتاه كني ! :d آخه سايز صفحه رو ميريزه بهم ! فكر كنم همين قدرم باشه جوابگو باشه ها :victory:

mehrshad53

اخراجی موقت
حالا از ژنتيك بگذريم ! مهرشاد جون ميشه ازين به بعد به جاي

از

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

استفاده كني؟؟؟
يعني فقط طولشو يكم كوتاه كني ! :d آخه سايز صفحه رو ميريزه بهم ! فكر كنم همين قدرم باشه جوابگو باشه ها :victory:

شرمنده.....
من روی مونیتور خودم تنظیم میکنم......
ببخشید...ردیفش میکنم......... آخه.....من .............عاشق ...............نقطه چینم:biggrin:

mehrshad53

اخراجی موقت
الان میخواستی بگی مانیتورت بزرگه؟؟؟؟ :w08:

منتظر بودم ببینم گیرترین آدم اینجا کیه ،فکر نمیکردم تو باشی،منتظر سهیل بودم:biggrin::biggrin::biggrin:
نه آبجی من مونیتورم 3000در100 پیکسله،یه چیزی توی مایه خط کش 50 سانتی:surprised:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منتظر بودم ببینم گیرترین آدم اینجا کیه ،فکر نمیکردم تو باشی،منتظر سهیل بودم:biggrin::biggrin::biggrin:
نه آبجی من مونیتورم 3000در100 پیکسله،یه چیزی توی مایه خط کش 50 سانتی:surprised:
:cry:

:surprised:
آخی چه کوچولو!!!!
چیزی هم دیده می شه توش؟؟؟
مااایه داررررررررررررررر

mehrshad53

اخراجی موقت
بچه ها من خانوم مهرشادم...
مهرشاد الان مرد به سلامتی....
سارا جون ممنونم:heart::gol: