شکلک شاپالاخ بر چیزت .....همونی که ممد گذاشت

محمد حسودی می کنه سهیل نه که........
![]()
بازم

راستی شبنم کجا رفت یهو؟

شکلک شاپالاخ بر چیزت .....همونی که ممد گذاشت
محمد حسودی می کنه سهیل نه که........
![]()
خب همینجوری میری مهدکودک دخترا میخوانت دیگهمدل جدیده
حالا این چه ربطی به پستای ما داشت که اورده بودی؟![]()
چشمتوهم واسش اخم کن خب![]()
اگه خودتون دوسش نداريد خوب عوضش كتيد ما دوست داريم عكسي باشه كه شما هم دوسش داشته باشيد
يعني اينقدر غير قابل تحمله؟!![]()
خب همینجوری میری مهدکودک دخترا میخوانت دیگه![]()
آها از اون لحاظ آره اينش خوب نيستآره...............
سیگار می کشه نمی بینی...................
بچه رو تشویق به سیگار کشیدن می کنن.......................![]()
نه آبجی اتفاقا این عشق منه ....خیلی هم دوسش دارم ....هم خودشو هم آهنگاشو ......ولی فک کنم تکراری شدهاگه خودتون دوسش نداريد خوب عوضش كتيد ما دوست داريم عكسي باشه كه شما هم دوسش داشته باشيد![]()
آها از اون لحاظ آره اينش خوب نيست![]()
ابجی کجایی که داداشتو کشتن
نشدهنه آبجی اتفاقا این عشق منه ....خیلی هم دوسش دارم ....هم خودشو هم آهنگاشو ......ولی فک کنم تکراری شده
نه آبجی اتفاقا این عشق منه ....خیلی هم دوسش دارم ....هم خودشو هم آهنگاشو ......ولی فک کنم تکراری شده
نه آبجی اتفاقا این عشق منه ....خیلی هم دوسش دارم ....هم خودشو هم آهنگاشو ......ولی فک کنم تکراری شده
يه عكس قشنگ هميشه قشنگه، زمان نداره ولي خوب اگه فكر ميكنيد تكراريه،ميتونيد يه عكس ديگشو بذاريدنه آبجی اتفاقا این عشق منه ....خیلی هم دوسش دارم ....هم خودشو هم آهنگاشو ......ولی فک کنم تکراری شده
مهراد هیدن .....رهبر گروه زد بازی......تو انگلیسه....آهنگاش یکم بیتربیته گوش نکنید شما ها ....اینو اینگلیسی خونده ....البت اصلشو برتنی خونده بود.....دانلوداسمش چیه.......؟من ندیدمش تا حالا
![]()
دير گفتي گوش نكنيم.مهراد هیدن .....رهبر گروه زد بازی......تو انگلیسه....آهنگاش یکم بیتربیته گوش نکنید شما ها ....اینو اینگلیسی خونده ....البت اصلشو برتنی خونده بود.....دانلود
آره خيلي آهنگاش بيتربيته.حالم بد ميشه گوش ميكنم.مهراد هیدن .....رهبر گروه زد بازی......تو انگلیسه....آهنگاش یکم بیتربیته گوش نکنید شما ها ....اینو اینگلیسی خونده ....البت اصلشو برتنی خونده بود.....دانلود
مامان مهسارو میگی؟يه بار اينكارو كردم ماماني دعوام كرد بايد بگم با تو هم دعوا كنه![]()
من يه مامان بيشتر ندارممامان مهسارو میگی؟
یا اون یکی مامانتو؟![]()
خوب همين كارا رو ميكني كه ميره يه مامان ديگه مياره كه كمك مامان اولت باشهمن يه مامان بيشتر ندارمهوو بياري سر مامانم گازت ميگرمااااااااااااااااااا
خاله فرگل؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!خوب همين كارا رو ميكني كه ميره يه مامان ديگه مياره كه كمك مامان اولت باشه
فدات بشه خاله عزيزم،گريه نكن،باشه تقصير باباته،نگو به مامانتخاله فرگل؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!به مامان مهسا ميگماااااااااااااااااااا
![]()
چي؟!کولاک کردی خب تغییر کرده که درست می شه من چی بگم که اصلا از شکلک نمی تونم استفاده کنم