m.khos
عضو جدید
اولین کجای دنیا روباه به این خوبی دیدید.....دوما من پدر پسر شجاعم.....سوما آدم شناسی رو دیدید؟......چهارما.......بود.......شما عاشقی نمیبینین![]()
تو نسل جدید روباه ها هستی برای همینه که خوبی

اولین کجای دنیا روباه به این خوبی دیدید.....دوما من پدر پسر شجاعم.....سوما آدم شناسی رو دیدید؟......چهارما.......بود.......شما عاشقی نمیبینین![]()
تو نسل جدید روباه ها هستی برای همینه که خوبیدوما تو که دختری چه جوری بابا شدی شیطون
سوم نبود نبود نبود
اویل شیر پاکتیاولا ما نسل شیریم...نه روباه.....هیچ نسلی روباه نیست.......دوما همین طوری که میبینید...........سوما عاشقید ندیدید.....چهارما چرا فرار کردید و جواب حقیقت رو ندادید؟اینکه دیگه حقیقته.....پنجما بازم میگم عاشقید ندیدید![]()
اویل شیر پاکتی.خ انصاری من عاشق، تو برو صفحه 46 نگاه کن اگه دو تا راه حل بود .حق با توه.هی اینترنتم قطع می شه به زور میام تو صفحه بعد که می خوام ج بدم قطع می شه
.منو فرار.منو اینجوری شناختی واقعا؟
![]()
اویل شیر پاکتی.خ انصاری من عاشق، تو برو صفحه 46 نگاه کن اگه دو تا راه حل بود .حق با توه.هی اینترنتم قطع می شه به زور میام تو صفحه بعد که می خوام ج بدم قطع می شه
.منو فرار.منو اینجوری شناختی واقعا؟
![]()
هرکسی ممکنه به خاطر یه چیزایی فرار کنه....من همین الـآن دوتا راه حلم رو دیدم....حالا صفحه اش رو میبینم بهتون میگم.......نه من اصلا شما رو نشناختم......بعدشم ما شیر پاکتی.......شماکه عکس روی شیشه شیر های عصر جنگید.....
شوخی کردما......اهل در رفتن نیستید.....
حتما صفحه شو بگو بهم برای جالبه که ندیدمبالاخره یه حرف راست زدی
من همیشه راست میگم.....شما زیادی عاشقید به من چه؟؟؟![]()
زن مورد علاخه تو هنو پیدا ننمودی ؟![]()
نه دیگه دختر خوب پیدا نمی شه(البته دور از جون تمام دخترای باشگاه و خانواده های بچه های باشگاه)
اقا یکی بره تو ص47 ببینه راه حل دوم چی بود که ز.انصاری میگه من که متوجه نشدم.
اونم که میگم راست می گی بخاطر این بود که گفتی اهل فرار نیستم
کو یه پسر خوب و با ایمان؟
والا ایمان که نیست رفته سر کار.اومد می گم بزنگهکو یه پسر خوب و با ایمان؟
نخیرم......اولا دخترا تحویلتون نمیگیرند........دوما دلتون یه جای دیگه گیره.....وگرنه راه حل دوم رو میدیدید.....
موضوع درمورد دختر بودااا...پسر باایمان و خوبم همین استارتر خودمونه.....
ز.انصاری توووووووووووووووووووووووی که داری از من تعریف می کنی.باورم نمیشه؟بیا بزن تو گوشم ببینم خوابم یا بیدار![]()
کسی ک زنشو بهت نمیده آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی ک زنشو بهت نمیده آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قربونت شما جیب ما رو نزن نمی خواد دست ما رو بند کنی.میخوام دستتون رو یه جا بند کنم.......بعدش مگه ایمان نیست بعدا میاد........شما چرا به خودتون میگیرید....
ااااااااا.....آخجون ......بزنم تو گوشتون.........من از همه تعریف میکنم.....شما هی با من کل کل میکنید....باور کنید.....آخی چون عاشقید باور نمیکنید؟
خواهش می کنم.کپی از این روش برای شما دختران عزیز جهت بالا بردن خواستگار و به امید به زندگی داشتان بلا مانع می باشدبا این روشی که شما پیش گرفتی فکر کنم تو 2 3 روز آینده یه زن خووب بگیری آخه خیلی فکرت منطقی و عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
قربونت شما جیب ما رو نزن نمی خواد دست ما رو بند کنی.نه دیگه ایمان نیست نیم ساعت پیش زنگ زدن گفتن بیاد بهشت زهرا اخه بنده خدا نعش کشه
اقا جنبه داشته باش من گفتم بیا بزن تو حیاتت کجا است؟نور گیره؟
تو واقعا از همه تعریف می کنی معلومه.
![]()
کی میاد به این دختر بده![]()
من ضمانتشون رو میکنم....
اااا........راستی نه........دلشون یه جای دیگه گییره.....این دختر نمیخواد......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | طنز جالب و خواندنی از دنیای زن و شوهر ها | زنگ تفريح | 0 | |
Д | وقتی زن ها تیپ مردونه میزنن...... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
مشاعره زن و مرد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
تست زن ذلیلی و مرد سالاری -طنز | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
||بازیــــ ...دخترا یه ترانه از خواننده مرد....پسرا یه ترانه از خواننده زن...**|| | زنگ تفريح | 12 |